nihoniho wrote:
pa citava tvoja diskusija po ovim stranicama su jedna velika podvala, a koliko si utemeljen i argumentiran sagovornik pokazuje cinjenivca izjednacava polozaj drzave kosova i entiteta pc u drzavi bih.
ko te placa da tupis i branis neodbranjivo, trosi energiju na denacifikaciju domovine i njenih satelita, puno ces biti korisniji i sebi i nama. ,
no tesko je to ocekivati
Pitanje Kosova i BIH ima svojih razlicitosti i dodirnih tacaka, ovde samo branim princip da ne mozes se na jedan nacin ponasati kad je u pitanju tvoja zemlja a na drugi kad je u pitanju druga zemlja. On je pokrenuo argument da je Srbija izgubila Kosovo u ratu, tako ja isto mogu da kazem da su Bosnjaci izgubili teritoriju RS u ratu, i to ne zato sto ja takav pogled podrzavam, nego da bi doveo do apsurdnosti takvu zamenu teza.
Veoma sam jasno ponovio ovde nekoliko puta da ja podrzavam drzavu BIH u sadasnjim granicama i da se ne zalazem za bilo kakav referendum, cepanje, podele... dok je dalton i neki drugi mnogo vise puta ponavljali kako se raduju propasti Srbije, odlasku Kosova, Vojvodine... u tome je velika razlika.
Ja bi mogao na isti takav nacin da kazem - ko vas hebe, zelim vam sve najgore, da se raspadnete, poubijate, nestanete...i...kao, uzvratio sam istom merom

To je tako plitka konverzacija, ne pada mi na pamet da se spustam na taj nivo.
Nisam cuo ovde da je ikome bilo krivo sto je covek kome su ruke krvave do lakata, Hasim Taci, premijer te paradrzave, da je iko osudio proterivanje 100 000 Srba posle dolaska NATO-a na Kosovo, sto su u samo 3 dana 2004 uradili ovo sto sam gore napisao... na to se sve zatvara oci, cak i potajno raduje, u stilu - tako vam i treba...
Sta reci o takvim ljudima