Nije me bilo par dana, recite mi je l doslo sta iz elfa, nemam vremena da sve iscitam ove stranice?!
P.S. Jucer zamalo kupih neku niveinu maskaru, i putem do kase sjetim se da je neko rekao da ne valja
Skontala sam da me forum isto educira
Moderator: anex
LONGMAN wrote:Hllo
Nije me bilo par dana, recite mi je l doslo sta iz elfa, nemam vremena da sve iscitam ove stranice?!![]()
P.S. Jucer zamalo kupih neku niveinu maskaru, i putem do kase sjetim se da je neko rekao da ne valjaI vratim je ... i onda kupim za te pare nekakvih etericnih ulja
![]()
Skontala sam da me forum isto educira
Hvala za tip za ovaj ColourCopy Deborah, citala sam neke recenzije i cini mi se da ga vise kude nego hvale..drekalica28 wrote: Sad koristim od Bourjois Sleep Effect i prilično sam zadovoljna. Samo mislim da ću idući put uzeti malo tamniju nijasnu od ovog što imam sad. Ovaj i je bogdicu svijetliji od mog prirodnog tena, pa to popravljam sa malo više rumenila strateški pozicioniranog na licu.![]()
I dalje se sjajim, ali daleko manje i to tek nekad oko 4-5, kad mi je kraj radnog dana.
takvu ti moja mama praviPartizzanka wrote:samo mala digresija
da mi je sad maslanice ... joooj ali ne one premasne nego ono s mjerom, ne volim masnu da se cijedi masnoca iz nje ... cak sta vise ja sam vise za suhi tip maslanice
moze i malo sira ili pavlake unutra
pa da listam i temu o sminkanju i maslanicu i jedem - maslanicu ne temu o sminkanju
Evo ja da ti odgovorim, mislim da je to Catrice-Princess peach. Znam da je rekla da ga je uzela, a imam i ja tu nijansu. Cijena 8,95km.VenomousV wrote:mene zanima ovaj cetvrti ruz s lijeve strane, baca malo na narandzastu
ciji je, koja nijansa, kol'ko para?
meni je super manhatan perfect adapt. ni gust ni rijedak, solidno prekriva, gdje treba vise prekrivanja koristim stippple brush...nera18 wrote:nemam pudera, ne odgovara mi nista sto imam tacnijemjesovita koza, nesto sto lijepo prekriva a ne izgleda kao krec na licu
sta da kupim
jel do mene il malo ruznije mirisi?:$VenomousV wrote:meni je super manhatan perfect adapt. ni gust ni rijedak, solidno prekriva, gdje treba vise prekrivanja koristim stippple brush...nera18 wrote:nemam pudera, ne odgovara mi nista sto imam tacnijemjesovita koza, nesto sto lijepo prekriva a ne izgleda kao krec na licu
sta da kupim

imas u avonu i suhi i kremasti mat ruzLaCici wrote:Cure trazim vec dugo mat ruz za usne. Koristila sam manhattan ali ga vise nema. Onda mi je jedna forumasica preporucila ArtDeco nude ruz i kupila, ali nisam nikako zadovoljna, nista ne ostaje na usnama.![]()
Znaci trazim onu mat nude varijantu, boja usana. Evo samo kao primjer da pokazem boju:
Ako je neko vidio nesto slicno u gradu, javite.
et ja ti rekoh za ovo sto ja znam, jer sam slucajno naletila a ne odgovaraju mi takvi ruzeviLaCici wrote:Bitno mi je da ga ima na ustima a ne kao ovaj Artdeco da ga mazem i mazem i nista ne ostaje. Trazim nesto kvalitetnije, neka je i skuplji ali da je kvalitetan.
polako, ne kolutajLaCici wrote:Evo bila na Avon stranici ali ne nadjoh mat ruzeve.