Hahahahhah
Kakvo karindjanje vecinskog naroda na svakom cosku. Al' tako to ide jbg, na slabom insanu i zec qrac ostri
Na niske grane si pao. Sve ostalo je suplja prica.Prpa.ba wrote: ↑22/09/2023 10:17I Boska Cavar je bila clanica Njihove stranke. Naravno da mu se ne moze dati povjerenje.Chmoljo wrote: ↑22/09/2023 08:40 Jednostavnim pretraživanjem može se vidjeti da je Damir Dinarević član Naše stranke, da je iz Sarajeva, preciznije novog grada, te da je član skupštine NK Željezničar.
Valjda pojedinim pravovjernim njegovo ime ne zvuči dovoljno bliskoistočno da mu se može dati povjerenje.
Kao npr. Dennis.
Pohvale i za transparentnost oko bliskoistocnosti imena. Svijecom pa naci Bosnjaka u vasim redovima. I forumskim, i kadrovskim. A sve iz kvote Bosnjaka.
33% katolicima, 33% pravoslavcima, 11% ostalima, 5.5% finim katolicima, 5.5% finim pravoslavcima, 11% za bliskoistocna imena.
Ma vise osoba (ili podvojenih licnosti) svakako koristi ovaj profil. Ali to nije ni bitno. Bitno je sta se pise, a ne ko pise.Osmi Socrates wrote: ↑22/09/2023 16:09 To si meni najkontroverzniji jer si na početku bio doktor, a sad ko zna šta si.
On samo hoce da kaze zelimo mali sda fildzancic na kojem mozemo da radimo sta nam je volja, da nam vladaju bosnjaci tipa asim fadil Z ahiragic sebija prevljak efendic hadzibajric i srbi hrvati i ostali sa sda df certifikatom, da mrzimo sve oko sebe, da smo uvijek na granici sukoba sa okolinom , a da nam zastitu daju sda df "branioci",naravno zastita kosta a placa se vjecnom vlascu, da imaju svoj lijeva ruka desni dzep izborni zakon gdje bi rezultati uvijek bili onakvi kako njihovi "matematicari" izbroje, ko jebe drzavu od save do mora i od une do drine ako sda df strucnjaci nisu vlast u njoj. Vece zlo bosnu i bosnjake nije moglo zadesiti zato hvala onome ko je omogucio da proklizu u opoziciju, bosnjaci i bosna mu nikad nece moci dovoljno zahvalitiChmoljo wrote: ↑22/09/2023 16:00Na niske grane si pao. Sve ostalo je suplja prica.Prpa.ba wrote: ↑22/09/2023 10:17
I Boska Cavar je bila clanica Njihove stranke. Naravno da mu se ne moze dati povjerenje.
Pohvale i za transparentnost oko bliskoistocnosti imena. Svijecom pa naci Bosnjaka u vasim redovima. I forumskim, i kadrovskim. A sve iz kvote Bosnjaka.
33% katolicima, 33% pravoslavcima, 11% ostalima, 5.5% finim katolicima, 5.5% finim pravoslavcima, 11% za bliskoistocna imena.
Nije, za sve su krivi Bosnjaci generalno, oni SDA-ovi, trojkini i oni niciji. Zato neka se iseljavaju, nisu bolje ni zasluzili.
I za poplave u Sloveniji
Pa naravno da su vam Bosanci i Hercegovci najkontraverzniji i jedina prava prijetnja. Zato ste se i potrudili da oni budu manjina u drzavi koja se zove Bosna i Hercegovina. Mrzi je vama radikalnim desnicarima Forto od Dodika i Covica.Ozimician wrote: ↑22/09/2023 16:04 Meni su ovdje najkontroverzniji oni sto se kao izjasnjavaju Bosancima i Hercegovcima, a stalno se zale i traze svoja prava unutar "bosnjacke" kvote i kao ta kvota njima nesto duzna, a zapravo je jedina gdje imaju sansu da postoje i moraju joj biti zahvalni![]()
Nikad da podignu glas izvan 4-5 kantona ili u RS i tamo traze glasove i prava![]()
Jedan da.Chmoljo wrote: ↑22/09/2023 16:00Na niske grane si pao. Sve ostalo je suplja prica.Prpa.ba wrote: ↑22/09/2023 10:17
I Boska Cavar je bila clanica Njihove stranke. Naravno da mu se ne moze dati povjerenje.
Ma sve znam , ne moras meni govorit. Nego skinite ovu mapu na tel. da se otprilike mozete orjentisat gdje mozete prduckati o drzavi, o bosanstvu i mahat onom smijesnom varta zastavom, a da ne rizikujete da vas policajac Ante il Milos satare od batina i jos vam napise prijavu za remecenje javnog reda i mira. Reci to i ovom pajdi sto sam ga prvog citirAo.
Vi se ionako nista ne pitate van 23%sumirprimus wrote: ↑22/09/2023 17:15 Najbolje kad bi se mi podijelili pa bosnjaci dobili svoj dio 100% cist, sa sto posto mjesta u ministarstvima i agencijaka jele.
Dzevad Galijasevic i Fikret Abdic su "muslimani", nisu Bosnjaci.
23%Nisamsdaali wrote: ↑22/09/2023 17:17 Mapa nije ni pravilno odradjena, evo na prvu Konjic i Jablanica fale u “fildzanistanu”

Po zelji sda df ekipe, pa bas ti govorim necete(ako si pristalica sda ili bilo koje druge opcije koja bi im nakon izbora isporucila mandate) dobiti takvu, predano ste radili na razjebavanju bosne 25 godina, samo da te obavijestim da se tocak pokrenuo u drugom pravcu.