Čuj ginu
Nebitni se
Iskreno ljepše je bez vas
Samo nastavite
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Veći problem je sto se momak vec dugo omalovažava. U prošloj sezoni je dao mnogo ključnih golova. Isto je nastavio i ove. Uvijek odigra barem solidno. Naš kapitalac. Napokon je došlo vrijeme da takve ne damo ispod cijene.Logovan wrote: ↑19/07/2023 17:06 https://www.klix.ba/sport/nogomet/ismir ... /230719123
Ne treba vala ni pretjerivati. Varešanović ima 22 godine, ne spada više u U21.
Neko ga nalijepi da je imao svoju priliku a ovo je njegov odgovor.Ovde treba:
srusiti Istok i napraviti novi, pokriveni, montazni sa svim sadrzajima za Uefa licencu 4, vidjeli smo u Kataru kako to spektakularno izgleda a moze se nabaviti iz Turske ( treba malo prohodati);
Ukinuti atl.stazu koja je samo izvor zaraze, za atletiku osposobiti atl.stadion koji je preko puta, dio Istoka se i tamo moze instalirati;
Napraviti tehnicke konekcije za pokrivanje ostalih dijelova stadiona, svake godine po jedna tribina, moze se to uraditi i zatezanjem krova od posebnih materijala, kao jedro, viditi stadion Leha u Poznanu,
Inace svi opleli po Mandicu a brani ga jedino Vlado Cabrera, kaze napokon da neko pere stolice i da on mrzi peksinluk..pa kada me vec pitate da vam i odgovorim, za mog vremena ekipa i ja smo napravili trening kamp od 70.000m2 sa dva travnata terena i jednim vjestackim po najvisem nivou, sve sa drenazom, reflektorima, dva nasa rezervoara vode za polijevanje autom.sistemom navodnjavanja, tribine itd.
Sto se tice stadiona u dva navrata prezentiran kantonalnim vlastima projekat stadiona Bordo arena ( premijeri bili Konakovic i Forto), to nije Kosevo ali je u blizini, sa potpisanjm memorandumom o izgradnji istog sa ino partnerom, projektom na kome aut.pravo ima moj prijatelj arh. Kapidzic i moja malenkost, poslovna studija i biznis plan, obezbijedzena garancija Exim banke na 50.mio dolara itd. Zbog nerazumijevanja momenta od strane "unutrasnjih i vanjskih faktora" a sve garnirano nekom invalidnom politikom i opstrukcijama nije se uspjelo krenuti u realizaciju tog projekta. Niste u Bh i nemojte populisticki i maliciozno u javnom pristoru iznositi stavove koji nemaju osnovu, lp
Ma fino je da igrača ne prodaješ na prvu, drugu ponudu, ali plašim se da ne tražimo previše. Morao bi se sada prodati, što zbog kluba, što zbog sebe.
Stadion Koševo treba srušiti do temelja i izgraditi novi stadion na periferiji grada, možda u Hrasnici između Željeznice i Famosa. A na mjestu sada stadiona, izgraditi veliki tržni centar kakav Sarajevo još nema.Grean wrote: ↑19/07/2023 23:35 Citam komentare na FB na Mandicevo sminkanje stadiona, jedan od njih od Edisa Kusturice
Ovde treba:
srusiti Istok i napraviti novi, pokriveni, montazni sa svim sadrzajima za Uefa licencu 4, vidjeli smo u Kataru kako to spektakularno izgleda a moze se nabaviti iz Turske ( treba malo prohodati);
Ukinuti atl.stazu koja je samo izvor zaraze, za atletiku osposobiti atl.stadion koji je preko puta, dio Istoka se i tamo moze instalirati;
Napraviti tehnicke konekcije za pokrivanje ostalih dijelova stadiona, svake godine po jedna tribina, moze se to uraditi i zatezanjem krova od posebnih materijala, kao jedro, viditi stadion Leha u Poznanu,
Cuj Kapidzic, sve obezbjedjeno, i garancija i izvodjaci...Grean wrote: ↑19/07/2023 23:35 Citam komentare na FB na Mandicevo sminkanje stadiona, jedan od njih od Edisa Kusturice
Neko ga nalijepi da je imao svoju priliku a ovo je njegov odgovor.Ovde treba:
Inace svi opleli po Mandicu a brani ga jedino Vlado Cabrera, kaze napokon da neko pere stolice i da on mrzi peksinluk..pa kada me vec pitate da vam i odgovorim, za mog vremena ekipa i ja smo napravili trening kamp od 70.000m2 sa dva travnata terena i jednim vjestackim po najvisem nivou, sve sa drenazom, reflektorima, dva nasa rezervoara vode za polijevanje autom.sistemom navodnjavanja, tribine itd.
Sto se tice stadiona u dva navrata prezentiran kantonalnim vlastima projekat stadiona Bordo arena ( premijeri bili Konakovic i Forto), to nije Kosevo ali je u blizini, sa potpisanjm memorandumom o izgradnji istog sa ino partnerom, projektom na kome aut.pravo ima moj prijatelj arh. Kapidzic i moja malenkost, poslovna studija i biznis plan, obezbijedzena garancija Exim banke na 50.mio dolara itd. Zbog nerazumijevanja momenta od strane "unutrasnjih i vanjskih faktora" a sve garnirano nekom invalidnom politikom i opstrukcijama nije se uspjelo krenuti u realizaciju tog projekta. Niste u Bh i nemojte populisticki i maliciozno u javnom pristoru iznositi stavove koji nemaju osnovu, lpuz to nazva proslog nacelnika seoskom varalicom.
Eto malo mahalske pred utakmicu
Cuj ovog klovna, klasicni glupan koji ne osjeca nikakvu pripadnost. Iscejfi danas i jos jedno kolo pa se tjeraj u 3 gospodina cijelu sezonu i gledaj Bajernemigrazione wrote: ↑18/07/2023 19:40 Najbolji potez kluba je pustiti klosare niz vodu, a ne tetositi im kako su navikli ranije...vi ste sine navijaci HZ, nikada za FKS niste navijali, malo koga bili kurac za vas bojkot eto koliko ste bitni
Vrijedi svake parelast mohicans wrote: ↑19/07/2023 00:40Već su bili, koliko sam vidio na storijima, ograničen broj. Neka raja je već kupila.

Utvara1987 wrote: ↑20/07/2023 14:19Cuj ovog klovna, klasicni glupan koji ne osjeca nikakvu pripadnost. Iscejfi danas i jos jedno kolo pa se tjeraj u 3 gospodina cijelu sezonu i gledaj Bajernemigrazione wrote: ↑18/07/2023 19:40 Najbolji potez kluba je pustiti klosare niz vodu, a ne tetositi im kako su navikli ranije...vi ste sine navijaci HZ, nikada za FKS niste navijali, malo koga bili kurac za vas bojkot eto koliko ste bitni
ima li kakva djecja varijantaruud wrote: ↑20/07/2023 16:03Vrijedi svake parelast mohicans wrote: ↑19/07/2023 00:40
Već su bili, koliko sam vidio na storijima, ograničen broj. Neka raja je već kupila.
![]()