Nije problem da se film snimi o mentalno poremecenim osobama i da on ima neku poruku ili neku normalnu radnju, pa gledao sam X filmova gdje je glavni lik u filmu osoba sa nekim mentalnim poremecajem, evo npr prvi mi pada film od Sean Penn-a "I am Sam" Znaci film mi je jedan od najboljih.
Koju poruku ovaj film daje? Sta u filmu ima vrijedno gledanja? Ako si gledao/la de prosvijetli me, mozda je problem u meni i ja ne vidim, zaista ne bjezim od toga da poslusam drugo misljenje, pa i da ga prihvatim.
Evo kako sam ja film vidio, otprilike scene filma idu ovako:
- prva scena - dvije glupacice lijepe sise selotejp trakom i naglo je odlijepe i onda se dive kako im od toga rastu sise.
-druga scena - dva djecaka ubijaju macke i mrtve ih prodaju za dolar po kilogramu ili macki, dobiju tu 10-tak dolara i malo sintelana pa se jos i nadrogiraju
- treca scena - njih dvojica objesili mrtvu macku i sibaju je prutom (il ono bi kais)
- cetvrta scena - neki lik popio par piva i place patuljku crncu kako mu je zivot sranje, i onda ga krene poljubiti. kod ove scene umalo nisam povratio.
- peta scena - ona dvojica sto ubijaju i muce macke otisli u kucu kod nekog pedera sto isto ubija macke za novac i kao konkurencija im je, nisu ga nasli ali su mu nasli babu koju na zivotu odrzavaju joa samo aparati, medjutim iskljucise joj aparate
- sesta scena - neki lik uzeo kuhinjsku stolicu i hrva se sa njom, nije joj mogao nista pa onda nekakav prileti i "ubi" stolicu nogama
- opet scena sa onom dvojicom iz pocetka filma, otisli da potrose onih 10-tak dolara sto su zaradili na mrtvim mackama i dodjose kod lika i platili mu za sexualne usluge sestre (cini mi se da mu je ono sestra)
I sve tako film ide, a razgovor izmedju aktera filma je katastrofa, nista pametno za cuti, sve neke budalastine i smijanje budalastinama, na pola filma sam se pitao sta ja ovo gledam.
@johnnykola
Neka fala

, dosta mi je filmova Harmony Korine