Milorad Dodik ALL ABOUT
- seoBIH
#78976 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne gledam političku stranu i ne interesuje me u ovom trenutku. Rekao sam da ima pravo da zaštiti stanovništvo, ukoliko za to ima potrebe.
Ja iz FBIH gledam kako predstavnici iste rade, ili bolje je reci ne rade, te gledam ono što mi se servira, kako oni rade. Možda bih i posumnjao da nisu organizovani, da nemaju ministra, kojem iz FBIH niko ni do koljena nije.
Ja vrlo dobro znam da DoDick ovo prvenstveno radi iz političkih razloga, ali opet kažem, za to smo mi krivi, mi dopuštamo, NERADOM!
Zasto svoju energiju ne usmjeris na to da vadis sve lose stvari nasih koji njemu i slicinima dozvoljavaju da i pomisli ovo politicki iskorsiti, a ne uradiit?
Pa jbte, NI zatvorise par glupana, eto to smo mi!
Ja iz FBIH gledam kako predstavnici iste rade, ili bolje je reci ne rade, te gledam ono što mi se servira, kako oni rade. Možda bih i posumnjao da nisu organizovani, da nemaju ministra, kojem iz FBIH niko ni do koljena nije.
Ja vrlo dobro znam da DoDick ovo prvenstveno radi iz političkih razloga, ali opet kažem, za to smo mi krivi, mi dopuštamo, NERADOM!
Zasto svoju energiju ne usmjeris na to da vadis sve lose stvari nasih koji njemu i slicinima dozvoljavaju da i pomisli ovo politicki iskorsiti, a ne uradiit?
Pa jbte, NI zatvorise par glupana, eto to smo mi!
- Hajvan
#78977 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
u ovim kriznim situacijama, sad je svima ocito da bosnjooaci ne znaju voditi drustvo te da njima treba upravljati rukovodstvo sh/hs porijekla- od zdravstva, skolstva,, preko policije i vojske, pa do civilnog ustrojstva - od lokalnog do drzavnog nivoa…
uostalom, to se i u privredi vidi
bosjoooaci ne znaju napravit ni cokolade, putra ili sapuna kako treba, za razliku od stanovnika sh/hs porijekla.
bosjoooaci ne znaju napravit ni cokolade, putra ili sapuna kako treba, za razliku od stanovnika sh/hs porijekla.
Last edited by Hajvan on 27/03/2020 15:46, edited 1 time in total.
-
155_mm
#78978 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@seoBIH
"seade" 'ajd da pokusamo jos jednom.
ja mislim da je neki moguci izlazak miloradove policije na entitetsku granicu velikosrpsko politikanstvo.
ti smatras da bi to bilo ok u cilju zastite srpskog stanovnistva. i ja te pitam da pojasnis kakvu korist bi o imalo u trenutku kad je i ovako sve blokirano ti pricas o budalama u namjenskoj industriji.

nisi kompatibilan sam sa sobom.
znaci pitanje iz mog zadnjeg posta i dalje stoji. pa izvoli odgovori.
ja mislim da je neki moguci izlazak miloradove policije na entitetsku granicu velikosrpsko politikanstvo.
ti smatras da bi to bilo ok u cilju zastite srpskog stanovnistva. i ja te pitam da pojasnis kakvu korist bi o imalo u trenutku kad je i ovako sve blokirano ti pricas o budalama u namjenskoj industriji.
-
155_mm
#78979 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ne zaboraviti i namjensku industriju predati istima. sumnjiv si mi dok si je izostavio.Hajvan wrote: ↑27/03/2020 15:43 u ovim kriznim situacijama, sad je svima ocito da bosnjooaci ne znaju voditi drustvo te da njima treba upravljati rukovodstvo sh/hs porijekla- od zdravstva, skolstva,, preko policije i vojske, pa do civilnog ustrojstva - od lokalnog do drzavnog nivoa…
- problemnatravunu
-
channel10
#78981 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako je uvijek bilo i vrlo vjerovatno ce tako i ostati.. Imali su 25 godina i nisu naucili. Vjerovatno i nece nikad.Hajvan wrote: ↑27/03/2020 15:43 u ovim kriznim situacijama, sad je svima ocito da bosnjooaci ne znaju voditi drustvo te da njima treba upravljati rukovodstvo sh/hs porijekla- od zdravstva, skolstva,, preko policije i vojske, pa do civilnog ustrojstva - od lokalnog do drzavnog nivoa…
-
155_mm
#78982 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
@channel10
ja vidim greske i propuste nasvim stranama. svi se gube ko abdest u ovoj situaciji.
srpska strana je ovaj virus proglasila najsmjenijim virusom u historiji i predlagala da se zene salju u milano jer je sve pojeftinilo. toliku glupost nisam cuo ni od kog drugog u regionu.
p. s. a bugojanac je onda javno lagao na TV da niko nije rekao "najsmjesniji virus u istoriji" iako postoje snimke.
ja vidim greske i propuste nasvim stranama. svi se gube ko abdest u ovoj situaciji.
srpska strana je ovaj virus proglasila najsmjenijim virusom u historiji i predlagala da se zene salju u milano jer je sve pojeftinilo. toliku glupost nisam cuo ni od kog drugog u regionu.
p. s. a bugojanac je onda javno lagao na TV da niko nije rekao "najsmjesniji virus u istoriji" iako postoje snimke.
- Hajvan
#78983 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
jahchannel10 wrote: ↑27/03/2020 16:12Tako je uvijek bilo i vrlo vjerovatno ce tako i ostati.. Imali su 25 godina i nisu naucili. Vjerovatno i nece nikad.Hajvan wrote: ↑27/03/2020 15:43 u ovim kriznim situacijama, sad je svima ocito da bosnjooaci ne znaju voditi drustvo te da njima treba upravljati rukovodstvo sh/hs porijekla- od zdravstva, skolstva,, preko policije i vojske, pa do civilnog ustrojstva - od lokalnog do drzavnog nivoa…
zamisli,
darvine sacuvaj i sakloni
-
155_mm
#78984 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja vece najezde "realnih i samokriticnih bosnjaka" nisam do sada vidio od ove trenutne. mozda je do corone.Hajvan wrote: ↑27/03/2020 16:37jahchannel10 wrote: ↑27/03/2020 16:12Tako je uvijek bilo i vrlo vjerovatno ce tako i ostati.. Imali su 25 godina i nisu naucili. Vjerovatno i nece nikad.Hajvan wrote: ↑27/03/2020 15:43 u ovim kriznim situacijama, sad je svima ocito da bosnjooaci ne znaju voditi drustvo te da njima treba upravljati rukovodstvo sh/hs porijekla- od zdravstva, skolstva,, preko policije i vojske, pa do civilnog ustrojstva - od lokalnog do drzavnog nivoa…
zamisli,
darvine sacuvaj i sakloni
![]()
![]()
![]()
![]()
- bh.tornjak
#78985 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bosnjacima bi najbolje bilo da su u "karantenu"
naravski...komsije bi dobrovoljno pazili da ko ne izadje...
oni bi im kad-kad donijeli vode...i sve sto je potrebno za odrzavanje tjelesne tezine ispod 50 kg...
-
155_mm
#78986 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
to je po onoj "jednom genetski otpad uvEk genetski otpad".bh.tornjak wrote: ↑27/03/2020 17:03
Bosnjacima bi najbolje bilo da su u "karantenu"...i onako nisu ni za sta...
naravski...komsije bi dobrovoljno pazili da ko ne izadje...
oni bi im kad-kad donijeli vode...i sve sto je potrebno za odrzavanje tjelesne tezine ispod 50 kg...
- Maraschino
- Maraschino
#78988 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako su razmisljali i '92.god.Hajvan wrote: ↑27/03/2020 15:43 u ovim kriznim situacijama, sad je svima ocito da bosnjooaci ne znaju voditi drustvo te da njima treba upravljati rukovodstvo sh/hs porijekla- od zdravstva, skolstva,, preko policije i vojske, pa do civilnog ustrojstva - od lokalnog do drzavnog nivoa…
Gotovo je, BiH ce pasti. Dovoljno je da se povuku doktori, ucitelji, vojna lica...i Bosna ce pasti.
- Maraschino
#78989 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pusti seju, on trlja ruke ne bi li djikan izasao na crtu da i njegovi zatvore par kantona.155_mm wrote: ↑27/03/2020 15:44 @seoBIH
Naravno da bi im to bila zadnja avantura.
- bh.tornjak
#78990 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
sta sere ovaj Pickousti....
cuj...srBska nejma stetoskopa...stalaka za infuziju...neJma lijekova...nema osnovnih medEcinskih sredstava...
at ce ge gVardijan u ona usta zvaljava....
cuj.....nemaju za plate...
ko da precedniku treba plata...
ko da precednik radi za platu
cuj...srBska nejma stetoskopa...stalaka za infuziju...neJma lijekova...nema osnovnih medEcinskih sredstava...
- bh.tornjak
-
155_mm
#78992 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
begovski odnos prema kmetu. ostalo jos iz turskog vakta.
-
155_mm
#78993 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cijelom intervjuju od kud je ovaj dio izvadjen je najavio da ce pomoci i grazdu ne precizirajuci detalje.bh.tornjak wrote: ↑27/03/2020 23:06 sta sere ovaj Pickousti....
at ce ge gVardijan u ona usta zvaljava....
nij mi jasan ovaj poziv gradonacelnika gorazda ovim cetnickom vozdu da im pomogne. pretpostavljam da se radi o borbi unutar "balijskog stranackog kupleraja". gradonacelnik gorazda je izgleda htio "da ga ucera ovima u saraJvu" a tu se srestva ne biraju. kao izmedju ostalog i ovdje na forumu od strane partijskih vojnika.
a crnogorci sasvim drugacije ponasanja.
Crnogorski ministar se zahvalio Vučiću na ponudi da im donira respiratore: Vama su potrebniji!
-
noviclan
#78994 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Danas sjednica o proglašenju vanrednog stanja u RS
http://www.klix.ba/clanak/200328006
Veliki veliki gospodin
Veliki veliki gospodin
-
155_mm
#78995 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
meni se vise cini da je to sjednica za izvodjenje milradove policije na entitetsku liniju nego za uvodjenje vandrednog stanja. kad vec nije moglo na drzavnu granicu.noviclan wrote: ↑28/03/2020 08:04 Danas sjednica o proglašenju vanrednog stanja u RS
Veliki veliki gospodin
- bh.tornjak
#78996 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
izvodjenje policije na ulicu....155_mm wrote: ↑28/03/2020 08:14meni se vise cini da je to sjednica za izvodjenje milradove policije na entitetsku liniju nego za uvodjenje vandrednog stanja. kad vec nije moglo na drzavnu granicu.noviclan wrote: ↑28/03/2020 08:04 Danas sjednica o proglašenju vanrednog stanja u RS
Veliki veliki gospodin
pa da vidimo ko se smije pobunit sto nije dobio platu...
il´ ce to prcednik resiti bonovima...ko onaj Dukic (il´kako se vec zove)
-
155_mm
#78997 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja se ne bih bunio i da izvedu policiju na entitetsku liniju. efekat toga bi bio kao i "zabrana ulaska drzavljanima BiH" u livanjski kanton.
ali posljedice takvog ponasanja bi mogle biti poslije pandemije itekako. ovo "drzanje svijece" kinezima od strane velikosrba nece proci neopazeno. i nece se zavrsii samo na ovakvom tvitovanju.
ali posljedice takvog ponasanja bi mogle biti poslije pandemije itekako. ovo "drzanje svijece" kinezima od strane velikosrba nece proci neopazeno. i nece se zavrsii samo na ovakvom tvitovanju.
Reagujući na tvit ambasadora EU u Srbiji Sema Fabrizija o pomoći koja je iz Brisela stigla u Beograd, Bilt je napisao da je, kada je Kina poslala avion sa stručnjacima i medicinskom opremom, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić od toga „napravio veliku predstavu“.
-Kada je Kina poslala avion sa pomoći za Srbiju, predsjednik Vučić je napravio veliku predstavu od toga. Ali, kada je stigla daleko bitnija pomoć od Evropske unije, nigdje niste mogli da vidite ni fanfare ni predsjednika-, napisao je Bildt.
-
155_mm
#78998 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
kako srvari stvoje amerikanci ce itekako nagrabusiti od ovog, kako oni hoce da se zove, kineskog virusa.
nece ameri propasti ali ce itekako biti ljuti na kineze. i zbog toga nece biti lako biti kineski podanik i sluga u vremenima koja dolaze. pgotovo ne u interesnoj zoni zapada.
pravi spektakl zbog ovog virusa je tek pred nama. i to kad pandemija prodje.

nece ameri propasti ali ce itekako biti ljuti na kineze. i zbog toga nece biti lako biti kineski podanik i sluga u vremenima koja dolaze. pgotovo ne u interesnoj zoni zapada.
-
155_mm
#78999 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
mislim da nema sumnje zbog cega se uvodi vanredno stanje."Federacija će nama predstavljati potencijalno mjesto širenja epidemije. Mi kada smo kretali sa uvođenjem mjera oni su to prespavali. Kada smo zatvarali škole, oni su još uvijek bili u školama, kada smo zatvarali kafiće, oni su još uvijek bili u kafićima...Moramo vidjeti šta ćemo ako se to proširi u Federaciji i to je naša velika briga", rekao je Dodik tokom sedmice.
preCednice uz tebe smo!
-
90minut
#79000 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Baš vala najebace im se ameri svega jer svakih 10 godina novi virus dolazi od pogančera šta jedu samo što su ovaj put raspizdili evropu i ameriku i sjebali protok keša malo je reci.155_mm wrote: ↑28/03/2020 09:03 kako srvari stvoje amerikanci ce itekako nagrabusiti od ovog, kako oni hoce da se zove, kineskog virusa.
![]()
Joj vidi Vucica tek sad shvatate gdje smo mi, a gdje rs u poređenju.
Dobro kaze divim se kako isplacuju plate jer zna da se ne bi smjelo to raditi ide se u veci dug nego ikad.