Da nije Delta naziv firme koja pravi trezore?
SDA-All about
- Logovan
#78952 Re: SDA-All about
Odgledah Fikretovo blebetanje.
Dusmani su oni koji ne budu glasali za Bakira hahahah
Dusmani su oni koji ne budu glasali za Bakira hahahah
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#78953 Re: SDA-All about
fakat im policija osigurava skupove?drug_profi wrote: ↑22/09/2022 22:33Evo čeveras u dvorani R.Salčin
Rahmetli Ramiz se u grobu okreće.
Opet dva obruča policije okolo.
Jedina stranka koja se boji svog naroda.
pliz reci da se zajebavaš?
-
saabsa
#78954 Re: SDA-All about
Posle dočeka na sedreniku i scene na skupu na Bardakčijama i ne čudi me...drug_profi wrote: ↑22/09/2022 22:33Evo čeveras u dvorani R.Salčin
Žena ustala iznapadala ih da je kad su ženu izveli i Sezmija odmah otišla
-
Bossona
#78955 Re: SDA-All about
IZDAJA, SABOTAŽA, AMNEZIJA ILI SENILNOST
Podsjetnik na izjavu amneziranog ili srbiziranog Bakira!
"Kada su Srbi u pitanju i republika srpska, ako neće u NATO neće se ići u NATO, evo sada otvoreno kažem u kameru ovdje"
Bakir Izetbegović u intervju datom za svoju RTRS 01.11.2019. godine
Samo je Alija bio veći Srbin od Bakira jer bez njegovog antiustavnog potpisa kojim je ukinuo Ustav RBIH ne bi ostvarili svoj višestoljetni san zapadno od Drine koji Bakir čuva u amanetu svoga oca. Saboter revizije tužbe i spasioc svoje države porijekla Bakir Izetbegović je potvrdio da Srbi nemaju većeg brata Srbina od Bakira i porodice izetbegovića koju nam je SANU podvalila devedesetih godina. Evo prve zakletve Bakira nakon što su ga trodecenijski sljedbenici Izetbegovića i njihove privatne SDA izabrali u troglavo predsjedništvo podijeljene i privatizirane trofeudalne daytonske BIH. "Bošnjaci neće ukinuti RS"

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/I ... -RS/270421
"Kada su Srbi u pitanju i republika srpska, ako neće u NATO neće se ići u NATO, evo sada otvoreno kažem u kameru ovdje"
Samo je Alija bio veći Srbin od Bakira jer bez njegovog antiustavnog potpisa kojim je ukinuo Ustav RBIH ne bi ostvarili svoj višestoljetni san zapadno od Drine koji Bakir čuva u amanetu svoga oca. Saboter revizije tužbe i spasioc svoje države porijekla Bakir Izetbegović je potvrdio da Srbi nemaju većeg brata Srbina od Bakira i porodice izetbegovića koju nam je SANU podvalila devedesetih godina. Evo prve zakletve Bakira nakon što su ga trodecenijski sljedbenici Izetbegovića i njihove privatne SDA izabrali u troglavo predsjedništvo podijeljene i privatizirane trofeudalne daytonske BIH. "Bošnjaci neće ukinuti RS"

- Prpa.ba
#78956 Re: SDA-All about
Ja licno ne mogu da vjerujem da je Konakovic vec poceo promovisati Jelku Milicevic kao buducu Predsjedavajucu Vijeca ministara BiH.
Nadam se da ce mega patriotska koalicija SDA-DF imati snage da posalje ove izdajnike na smetljiste historije.
Pardon, to je sinoc uradio bezprezimeni i nestranacki Bakir.
Ah, onda je to ipak politicka realnost i halal.
Nadam se da ce mega patriotska koalicija SDA-DF imati snage da posalje ove izdajnike na smetljiste historije.
- drug_profi
#78957 Re: SDA-All about
Ne zajebavam se. I to ja ograiso dva put na njih. U Vistafonu i evo sinoc u R.Salcin. Put me nekako nanese. Jos sinoc drot kaze "rahmetli Ramiz se u grobu okrece". A dosli zeleni autima uglavnom, haos napravili. Bezbeli sve fanovi iz okolnih ulicaJoseMujica wrote: ↑23/09/2022 09:14fakat im policija osigurava skupove?drug_profi wrote: ↑22/09/2022 22:33
Evo čeveras u dvorani R.Salčin
pliz reci da se zajebavaš?
- drug_profi
#78958 Re: SDA-All about
E nemoj se cuditi ako HDZ postavi takav zahtjev, ili gori cak, potencijalnim koalicionim partnerima.Prpa.ba wrote: ↑23/09/2022 09:30 Ja licno ne mogu da vjerujem da je Konakovic vec poceo promovisati Jelku Milicevic kao buducu Predsjedavajucu Vijeca ministara BiH.
![]()
![]()
Sa strane trojke gledano: ako prihvatis zajebo si se, a ako odbijes, zajebo si drzavu jos 4 godine.
A sa strane SDA obratno.
- Roccohljup
#78959 Re: SDA-All about
neće jelka iz nekih privatnih razloga, al definitivno će 'adeze po običaju tražiti veliki dio kolača, čak i veći nego do sada. Finansije (na oba nivoa) definitivno neće prepustiti nikome.
-
suspect_zero
#78960 Re: SDA-All about
drug_profi wrote: ↑23/09/2022 09:32Ne zajebavam se. I to ja ograiso dva put na njih. U Vistafonu i evo sinoc u R.Salcin. Put me nekako nanese. Jos sinoc drot kaze "rahmetli Ramiz se u grobu okrece". A dosli zeleni autima uglavnom, haos napravili. Bezbeli sve fanovi iz okolnih ulicaNisu sigurno iz cijelog kantona dosli.
![]()
Kad dođeš na termin za loptu u Vistafon prvo proviri igraju li mali zeleni
- drug_profi
#78961 Re: SDA-All about
Ma nije bilo lopte to veče. Zauzeli skakavci sve. Od parkinga do sale.suspect_zero wrote: ↑23/09/2022 09:56drug_profi wrote: ↑23/09/2022 09:32
Ne zajebavam se. I to ja ograiso dva put na njih. U Vistafonu i evo sinoc u R.Salcin. Put me nekako nanese. Jos sinoc drot kaze "rahmetli Ramiz se u grobu okrece". A dosli zeleni autima uglavnom, haos napravili. Bezbeli sve fanovi iz okolnih ulicaNisu sigurno iz cijelog kantona dosli.
![]()
Kad dođeš na termin za loptu u Vistafon prvo proviri igraju li mali zeleni![]()
-
sumirprimus
#78962 Re: SDA-All about
...
evo ja sam dusman prve klase. kraj tacka zarez.
evo ja sam dusman prve klase. kraj tacka zarez.
-
sumirprimus
#78963 Re: SDA-All about
"Predlažem da pravosuđe prvo nas ispita kolika nam je imovina i kolika su nam primanja. Ako ima jedna marka razlike, takvi nemaju šta da rade u
samo protiv bakira glas je glas sza drzavu, sve ostalo je suplja prica.
moze protukandidat bit bilo ko. svejedno. ne moze se denis isprovaljivat koliko ja imam potrebu zarad buducnosti svoje porodice da glasam protiv bakira. navijacki nego kako.
gledaj ti lapine i supljologa daj uplatnice nije poniopolitici. U ovom društvu neće biti pravde dok ne povučemo oštru liniju između ljudi i lopova. Moj prijedlog je da se krene od mene", započeo je Bećirović.
Izetbegović je na to kazao da će, ako išta kod njega ima osim onoga što je u imovinskom kartonu, vrlo rado pokloniti kao što je poklanjao i do sada iz svojih previsokih plaća.
"Jedno su floskule, drugo je izdvojiti. Te plaće nismo zaradili jer nije radio Dom naroda. Treba 1/3 od toga dati nekome kome treba. Ja sam to radio. Ne bih rekao da su svi ostali to radili koliko sam ja. Izvadite novčanik", rekao je Izetbegović.
Bećirović ističe da je glasao protiv najnovijeg povećanja plata u Domu naroda te da nikada nije primio cijelu svoju visoku platu ni ranije, a ni sada kada je povećana.
"Jeste li vi odvajali novac, imate li dokaz gdje? Jeste li u stanju da izvadite uplatnice da to pokažete ko što ću ja to sad učiniti", rekao je Bećirović.
Na to je Izetbegović kazao da nije ponio uplatnice jer se novac odvajao direktno od plate.
"Ako ste Vi dali pola od onoga što sam ja dao, ja ću odustati od kandidature", odgovorio mu je Izetbegović.
samo protiv bakira glas je glas sza drzavu, sve ostalo je suplja prica.
moze protukandidat bit bilo ko. svejedno. ne moze se denis isprovaljivat koliko ja imam potrebu zarad buducnosti svoje porodice da glasam protiv bakira. navijacki nego kako.
-
noviclan
#78964 Re: SDA-All about
Pa ti glasaj za sda i baketaBossona wrote: ↑23/09/2022 09:29 IZDAJA, SABOTAŽA, AMNEZIJA ILI SENILNOST
- Maharadza
#78965 Re: SDA-All about
Normalno da je nece ukinuti, jer onda bi najvjerovatnije i oni izgubili svoj fildzan/Gazu za koju su se borili...odnosno drugi su se fizicki borili i ginuli a dok su se ovi borili samo za fotelje i budzetsku sisu...a dayton im je dosao idealan za tako nesto; odlicna ludjacka kosulja gdje mogu prosipati iz supljeg u prazno, glumiti patriJote a ovamo i dalje pljackati i terorizirati narod po volji (nepotizmom, korupcijom itd.).
Mada nije ni taj narod bez oraha u dzepovima...khm "hedije" doktorima...khm koverte Hodzama za svaki obred...itd.
Kakav narod, takva mu i vlast na kraju krajeva.
Mada nije ni taj narod bez oraha u dzepovima...khm "hedije" doktorima...khm koverte Hodzama za svaki obred...itd.
Kakav narod, takva mu i vlast na kraju krajeva.
- skafiskafsnjak
#78966 Re: SDA-All about
I cant beleive it !!!
Ne mogu da vjerujem !!
Ich glaube ea nicht !!!!!
https://ba.n1info.com/vijesti/zahiragic ... i-pametni/
Ne mogu da vjerujem !!
- Maharadza
#78967 Re: SDA-All about
Kasnish na party, kakav si ti Bosanac ako pomno ne pratisH nasHe samoproglaShene patriJote i Mudzahide kako se iz birtija bore za Bosnu...skafiskafsnjak wrote: ↑23/09/2022 10:38 I cant beleive it !!!
Ne mogu da vjerujem !!
![]()
![]()
![]()
![]()
-
saale
#78968 Re: SDA-All about
A neko je može ukinut bez saglasnosti Srbanoviclan wrote: ↑23/09/2022 10:13Pa ti glasaj za sda i baketaBossona wrote: ↑23/09/2022 09:29 IZDAJA, SABOTAŽA, AMNEZIJA ILI SENILNOST
- tramvajtrojka
#78969 Re: SDA-All about
skafiskafsnjak wrote: ↑23/09/2022 10:38 I cant beleive it !!!
Ne mogu da vjerujem !!
![]()
![]()
![]()
![]()

jedan od zahinih kafandzija
- skafiskafsnjak
#78970 Re: SDA-All about
Svega mi, ne mogu da vjerujem....sto je najgore, ovo je realnost, da ljudi razmisljaju ovako...tramvajtrojka wrote: ↑23/09/2022 10:44skafiskafsnjak wrote: ↑23/09/2022 10:38 I cant beleive it !!!
Ne mogu da vjerujem !!
![]()
![]()
![]()
![]()
jedan od zahinih kafandzija![]()
![]()
, vodaju ga kao kera od spotova , sebije i baketa
![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#78971 Re: SDA-All about
drug_profi wrote: ↑23/09/2022 09:32Ne zajebavam se. I to ja ograiso dva put na njih. U Vistafonu i evo sinoc u R.Salcin. Put me nekako nanese. Jos sinoc drot kaze "rahmetli Ramiz se u grobu okrece". A dosli zeleni autima uglavnom, haos napravili. Bezbeli sve fanovi iz okolnih ulicaNisu sigurno iz cijelog kantona dosli.
![]()
iskonski komunizam nije umro...živi još kroz SDA
-
seksi_ideje
#78972 Re: SDA-All about
Trojka na SDA nacin. Ne bi cudilo da on tu radi jos poneku uslugutramvajtrojka wrote: ↑23/09/2022 10:44skafiskafsnjak wrote: ↑23/09/2022 10:38 I cant beleive it !!!
Ne mogu da vjerujem !!
![]()
![]()
![]()
![]()
jedan od zahinih kafandzija![]()
![]()
, vodaju ga kao kera od spotova , sebije i baketa
![]()
![]()
- skafiskafsnjak
#78973 Re: SDA-All about
Jbg, igram za raju, zanemarujem taktiku... Zavrsicu u nizerazrednom Munchen 1860Maharadza wrote: ↑23/09/2022 10:39Kasnish na party, kakav si ti Bosanac ako pomno ne pratisH nasHe samoproglaShene patriJote i Mudzahide kako se iz birtija bore za Bosnu...skafiskafsnjak wrote: ↑23/09/2022 10:38 I cant beleive it !!!
Ne mogu da vjerujem !!
![]()
![]()
![]()
![]()
https://ba.n1info.com/vijesti/zahiragic ... i-pametni/![]()
![]()
Last edited by skafiskafsnjak on 23/09/2022 11:56, edited 1 time in total.
- Roccohljup
#78974 Re: SDA-All about
a u međuvremenu.....
Afera Asim: Da li će proceduralna greška po drugi put osloboditi Sarajlića
23.09.2022 11:06 Autor: klix.ba
U Općinskom sudu u Sarajevu pred sutkinjom Amelom Skrobo-Kadrić u nastavku dokaznog postupka koji se zbog krivičnog djela davanje dara i drugih oblika koristi vodi protiv Asima Sarajlića, visoko pozicioniranog i utjecajnog člana SDA, te Sabahudina Delalića i Muhameda Šehovića, tužiteljica Lejla Kurtanović uložila je prvi set materijalnih dokaza.
Sarajlić čitao poruke u sudnici
Radi se o izvještajima koji su sačinili kriminalistički inspektori MUP-a Kantona Sarajevo, među kojima je bila i naredba o oduzimanju USB sticka i mobitela Huawei koje je koristio Velid Tvrtković.
Sutkinja je potom prekinula tužiteljicino izlaganje upozorivši Sarajlića da na ročištu ne koristi mobitel i da ne čita poruke jer je to jako nekulturno.
Inače, na prošlom ročištu je svjedočio Tvrtković te je pojasnio kako si optuženi vršili pritisak na njega da bi na unutarstranačkim izborima glasao za Fikreta Prevljaka.
Prigovori zakonitosti i relevantnosti
Nermin Mulalić, advokat optuženog Sarajlića, uložio je prigovore zakonitosti i relevantnosti tužiteljicinih dokaza.
Mulalić je ukazao na propust tužilaštva, “jer nije proveden postupak otvaranja dokaza koji je obavezan i strogo je propisan Zakonom o krivičnom postupku”.
Tužiteljica je na prigovor odgovorila da se u ovom slučaju radi o izuzetku, ali se nije mogla sjetiti po kojem članu ZKP FBiH.
Mulaliću je bilo dovoljno priznanje Tužilaštva da nije bilo postupka otvaranja dokaza koje je mandatorno.
Osvrnuo se i na snimak koji je prema njegovom stavu sačinjen nezakonito, te da svi dokazi koji iz njega slijede ne mogu biti zakoniti.
Prigovore je uložio i Delalićev advokat Kadrija Kolić koji je ustvrdio da su svjedoci Semir Efendić i Velid Tvrtković lagali u svojim iskazima pred sudom.
Teorija odbrane o prisluškivanju
On je također ustvrdio da snimak nije sačinjen preko mobitela, već je Tvrtković imao prislušni uređaj instaliran u jaknu koju je nosio.
Sutkinja ga je pitala da li će uložiti dokaze vezane za tu tvrdnju a Kolić je rekao da će čekati tužiteljica da završi svoj dokazni postupak pa će o tome odlučiti.
Poentu o postupku otvaranja dokaza u potpunosti je razjasnila advokatica Nina Karačić koja zastupa optuženog Šehovića.
Naime, ona se pozvala na sudsku praksu, a radi se o predmetu koji se vodio protiv Amira Zukića, bivšeg visokopozicioniranog člana SDA.
Kako je navela Karačić, Sud nije uzeo kao dokaz materijal iz Zukićevog mobitela jer nije proveden postupak otvaranja dokaza.
U tom predmetu je Zukić osuđen na tri godine zatvora, a Sarajlić je oslobođen zbog nedostatka dokaza, zaista simptomatično da se prave dva ista propusta u dva jako slična sudska proces
- Dozer
#78975 Re: SDA-All about
Odgledah debatu na FTV sinoc...
Suma-sumarum, i potpuno nezavisno:
- Becirovic zaista jedini ima spremne poteze, isplanirane planove i strategije, koji su vec i pretoceni na papir. Occito se dobro pripremio za sve, i ne izgleda mi kao da nema pojma o cemu prica u smislu da ne zna gdje i s kim sve zivi, i sta je sve ovdje potrebno mijenjati.
- Hadzikadic se vrti u nekom demagoskom oblaku "sta sve treba", ali ja ne cuh da ima konkretan plan za bilo sta. Sve mu se svodi na "svi zajedno to moramo". OK, naravno, ali na koji nacin profesore...?
- Bakir po obicaju ima amneziju o svemu i svacemu, uvijek kontra suplji odgovor na svaku argumentovanu optuzbu/tvrdnju, a nikakve konkretne ideje i poteze za bilo sta. Pored vrlo loseg engleskog (iako je ono s engleskim bilo na nivou djecijeg vrtica, i ubijedjen sam da je to Bakir trazio da se pita, sto je bilo jasno odmah na startu i na osnovu voditeljevog govora tijela i ponasanja kojim je pokazao da mu je Bakir najbitniji tu), te isprazne demagoske price koju slusamo vec 20+ godina, zaista ne vidim sta on jos moze ponuditi ovoj zemlji i narodu.
Elem, Becirovic je, po meni, najlogicniji izbor.
Suma-sumarum, i potpuno nezavisno:
- Becirovic zaista jedini ima spremne poteze, isplanirane planove i strategije, koji su vec i pretoceni na papir. Occito se dobro pripremio za sve, i ne izgleda mi kao da nema pojma o cemu prica u smislu da ne zna gdje i s kim sve zivi, i sta je sve ovdje potrebno mijenjati.
- Hadzikadic se vrti u nekom demagoskom oblaku "sta sve treba", ali ja ne cuh da ima konkretan plan za bilo sta. Sve mu se svodi na "svi zajedno to moramo". OK, naravno, ali na koji nacin profesore...?
- Bakir po obicaju ima amneziju o svemu i svacemu, uvijek kontra suplji odgovor na svaku argumentovanu optuzbu/tvrdnju, a nikakve konkretne ideje i poteze za bilo sta. Pored vrlo loseg engleskog (iako je ono s engleskim bilo na nivou djecijeg vrtica, i ubijedjen sam da je to Bakir trazio da se pita, sto je bilo jasno odmah na startu i na osnovu voditeljevog govora tijela i ponasanja kojim je pokazao da mu je Bakir najbitniji tu), te isprazne demagoske price koju slusamo vec 20+ godina, zaista ne vidim sta on jos moze ponuditi ovoj zemlji i narodu.
Elem, Becirovic je, po meni, najlogicniji izbor.