Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirza_15 wrote:Ako uzmemo duplu analitičara će hercika spucati.
Dobiti sljedeće tri i završiti posao.
Brate ako mislis na mene, ja sa duplom samo mogu zaraditi jer sam vlasnik upravljackih prava. Manite se takvih glupih sala i pokusaja sukanja.
JA MOLIM ALLAHA DA SVAKE GODINE OSVAJAMO DUPLE I DA AKOBOGDA KONACNO NAPRAVIMO NEKI ISKORAK U EUROPI!
Leopard_SA wrote:
Pa pisao si, demantovali smo te svaki put...
A demant je kad neko po zadatku napise On voli Sarajevo, ili on je jedan od nas, ili uvrede i psovke (kao i nas trener)
Dodjite vi malo na trening (ja cu svakom obezbjediti ulazak) pa vidite kakva je atmosfera i sta radi strucnjak.
Poštujem tvoje mišljenje. Ali nemoj 100 puta dnevno da pišeš isto i ubjeđuješ ljude u svoje mišljenje. To prelazi u nasilje. Ubi s ovom pričom čovječe.
Analiticarr wrote:Ti si navijac Zeljeznicara i naravno da zelis husrefa na klupi FK Sarajevo.
Naprotiv, meni je muka kadn Husref dodje u Sarajevo jer tada je Zeljo vrlo cesto donji i puise u guzicu Sarajevu. Ja bih bio presretan da sutra ode i da dodju oni sto su vodili Sarajevo posljednjih godina.
Hahaha. Mani me te price komsija. I ja zelim da vama Amar ostane sto je moguce duze jer vas zavaljuje u ogromne dugove i probleme. Ako se nesto drasticno ne promjeni, uskoro cete dozivjeti sudbinu Celika i Borca.
Jedina nada vam je Begic (citaj savez) i Osim stariji.
Leopard_SA wrote:
Pa pisao si, demantovali smo te svaki put...
A demant je kad neko po zadatku napise On voli Sarajevo, ili on je jedan od nas, ili uvrede i psovke (kao i nas trener)
Dodjite vi malo na trening (ja cu svakom obezbjediti ulazak) pa vidite kakva je atmosfera i sta radi strucnjak.
Poštujem tvoje mišljenje. Ali nemoj 100 puta dnevno da pišeš isto i ubjeđuješ ljude u svoje mišljenje. To prelazi u nasilje. Ubi s ovom pričom čovječe.
Evo zbog ovog komentara cu stati. Samo da se zna da me uvrede i prijetnje nisu sprijecile. Nisam nasilnik ali se ne bojim i ne povlacim se pred ljudima kojima je vrhunac nekom opsovati roditelja.
BICE DUPLA INSHALLAH!!!
mirza_15 wrote:Ako uzmemo duplu analitičara će hercika spucati.
Dobiti sljedeće tri i završiti posao.
Brate ako mislis na mene, ja sa duplom samo mogu zaraditi jer sam vlasnik upravljackih prava. Manite se takvih glupih sala i pokusaja sukanja.
JA MOLIM ALLAHA DA SVAKE GODINE OSVAJAMO DUPLE I DA AKOBOGDA KONACNO NAPRAVIMO NEKI ISKORAK U EUROPI!
Valja ti onda čestitati "grobaru" kluba koji će možda prvi put u istoriji donijeti duplu. Da Bog da svake godine takvi "grobari" sjedili na klupi.
Prvi na tabeli, u finalu kupa, najviše datih golova, najmanje primljenih, najviše minuta mladim igračima (i pored toga crhunski rezultati)... Fakat neki šu..k taj Husref
Analiticarr wrote:
Evo zbog ovog komentara cu stati. Samo da se zna da me uvrede i prijetnje nisu sprijecile. Nisam nasilnik ali se ne bojim i ne povlacim se pred ljudima kojima je vrhunac nekom opsovati roditelja.
BICE DUPLA INSHALLAH!!!
Hvala ti
Inače nisam ni ja ljubitelj HM ali preopsirna je to priča za ovu temu. Međutim, kao navijač sam naučio da poštujem one koji rade u Sarajevu.
decko_sa_kovaca wrote:Meni je komsija igrao za fks 2006/7/8 kaze da je tada mnogo psovao igracima
Husref? Psovao je i ovdje igracima dok je bio. I to onako bas odvratne, gadne psovke. Zato mi bilo smijesno ksd se zgrazavao sto navijaci njemu psuju u Tz.
Za Sarajevo ne znam, pa necu ni govoriti, ali u Tz jeste sigurno.
izvrsni direktor wrote:Kako ovaj radnik zapne protiv sarajeva namjerno. Koji dusmani jbt. Jos im i drago na kraju sto su bod osvojili. Kao da im bodoci trebaju za nesto
Znaci Analiticarr je ili Dino Selimovic ili Dinin otac, ili Dino Kantardžić, Feđa Kusturica, ili Fele... koji si od ovih koji imaju upravljacka prava ili nisi niti jedan od ovih a lazes da jesi. Hajde reci koji si?