FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- manijak1
#78901 Re: FK Željezničar
Ama ........džaba se ubjeđivat .I da smo zijanili sa 10:0 makar smo ličili na fudbalsku ekipu .
Jah , baš neka je , kad ga dosad nije bilo .
Jah , baš neka je , kad ga dosad nije bilo .
- Kinaski
#78902 Re: FK Željezničar
Konacno igramo fudbal, vidi se amarova skola, dominirali smo ih u svim segmentima. Samo nismo imali srece, bolji smo bili za dva gola od njih. A i sudija nas je jebao, sve u svemu svaka cast Amare. Madjija
- manijak1
#78903 Re: FK Željezničar
Vazda imaš Sarajvo ili Olimpic ....jebi ga ovdje ništa ne ide .
Ne mogu skontat ovo naslađivanje , a ko nešto ti Željo znači .
- Kinaski
#78904 Re: FK Željezničar
Ici ce aBD, sabura samomanijak1 wrote:Vazda imaš Sarajvo ili Olimpic ....jebi ga ovdje ništa ne ide .
- Charuga
- Globalni moderator
#78905 Re: FK Željezničar
Kakav slobodnjak, čovjek piše o šutu Veselinovića iz šesnaesterca, kada mu je skinuo golman. Išla pod prečku.RasAlGhul wrote:Dobro bio je slobodnjak, ali to nije iz igre, jebat ga, neka nam je Allah na pomoći
- ganjeta
#78906 Re: FK Željezničar
Kurac je ovo realno, kreativnost ne postoji, izbi nabi i tako..
- wewa
#78907 Re: FK Željezničar
Nit smo sta cestito uradili, nit nas je htjela. Jedno 10% vremena se vidjelo da im nije prvi put na terenu zajedno, ovo ostalo se ukazao pravi nivo kvaliteta...
- BHF_Manijak
#78908 Re: FK Željezničar
Pa sesta u nizu, Allahu dragi ovo nismo ni sa najgorom ekipom nakon rata imali, sa mrtvim Demirom, strasno!
Idiotski gol primimo, nakon toga neke sanse, polusanse, pa nas jos sudija jebe... U drugom inicijativa, ali toliko konkretno. Na kraju mogli i do boda, al' Sinisa previse mlako.
Helem ne znam sta bih rek'o, ocekiv'o sam pozitivni sok, da gore uzmemo, pa na neku euforiju docekati Mladost, 4-5 milja da dodje, da se to malo zahukta.
Ovako... Mrka kapa.
Idiotski gol primimo, nakon toga neke sanse, polusanse, pa nas jos sudija jebe... U drugom inicijativa, ali toliko konkretno. Na kraju mogli i do boda, al' Sinisa previse mlako.
Helem ne znam sta bih rek'o, ocekiv'o sam pozitivni sok, da gore uzmemo, pa na neku euforiju docekati Mladost, 4-5 milja da dodje, da se to malo zahukta.
Ovako... Mrka kapa.
-
RasAlGhul
#78909 Re: FK Željezničar
Dobro, eto na šta smo spali, brojimo tri prilike na utakmici, i svi na redom jebu, šestu zaredomCharuga wrote:Kakav slobodnjak, čovjek piše o šutu Veselinovića iz šesnaesterca, kada mu je skinuo golman. Išla pod prečku.RasAlGhul wrote:Dobro bio je slobodnjak, ali to nije iz igre, jebat ga, neka nam je Allah na pomoći
-
zipoo
#78910 Re: FK Željezničar
Pa ne znam vala ni sta ocekivati. 4 godine srozavanja sportskog segmenta ispraviti za jedne pripremne. Jbg ne ide bas tako. Meni ovo danas nije licilo ni na sta, a opet je bolje od naviknutog. Valjda se ova polusezona pametno iskoristi i udje spremno za sljedecu sezonu.
-
Dead Man Walking
#78911 Re: FK Željezničar
Pa ja sam recimo ocekivao da igra neko od dovedenih igraca, a ne ista ekipa koju su ostavile neznalice, s izuzetkom Sipe.
- ganjeta
#78912 Re: FK Željezničar
Znači neznalice ostavili ekipu ko mlohava ćuna i dođe Amar i opet stavi mlohave ćune. To je taj fotbal.
- BHF_Manijak
#78913 Re: FK Željezničar
Ma ja samo znam da ce trebati da prodje dooosta vremena da se vrati sve u normalu. Nebitno ko vodio, bio u upravi, mi cemo se iz govana godinama vadit.
- Kinaski
#78914 Re: FK Željezničar
i cim se izvadimo, upast cemo u nova govna, bit ce ne valja ova nova uprava vracaj staru, i obratno. Ma ne nerviram se vise, nista me vise nece iznenaditiBHF_Manijak wrote:Ma ja samo znam da ce trebati da prodje dooosta vremena da se vrati sve u normalu. Nebitno ko vodio, bio u upravi, mi cemo se iz govana godinama vadit.
- ganjeta
#78915 Re: FK Željezničar
Kad postaneš ravnodušan e to je crnjak...majke vam jebem svima i starim i novim.
- Kinaski
#78916 Re: FK Željezničar
@manijak1 ne znam ko si, nit me zanima. Ali nemoj da me qvotas na "premijer ligi" ides mi na kurac i ti i komentari tvoji, zato me zaobidji
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#78917 Re: FK Željezničar
Akobogda izboriti evropu i pripremati ekipu za narednu sezonu.
- manijak1
#78918 Re: FK Željezničar
obostran je osjećaj što se tiće ćune ,zaobiđi i ti tuđe pejsmejkere .Kinaski wrote:@manijak1 ne znam ko si, nit me zanima. Ali nemoj da me qvotas na "premijer ligi" ides mi na kurac i ti i komentari tvoji, zato me zaobidji
Hvala unaprijed
- avetinja
#78919 Re: FK Željezničar
Ne znam zašto se neki čude i razočaravaju. Danas nisam ništa više očekivao od remija, a to bi se vjerovatno ostvarilo da je sviran penal.
U prvom dijelu smo zamrsili konce tako dobro da ih do kraja sezone niko ne može otpetljati. Uz sve to se nismo ni adekvatno pojačali, čak samo izgubili dva važna igrača. Kada sve sabereš ispada da smo na nuli uz moguć rast, zbog dolaska trenera koji zna kako se trofeji osvajaju.
Protiv Mladosti je pravi ispit. Ako i tu zaseremo, onda možemo očekivati da se do kraja sezone patimo. Ustvari, patit ćemo se svakako, bilo više ili manje.
Cilj se zna, Evropa. Sve ispod toga je neuspjeh i težak udarac klubu.
U prvom dijelu smo zamrsili konce tako dobro da ih do kraja sezone niko ne može otpetljati. Uz sve to se nismo ni adekvatno pojačali, čak samo izgubili dva važna igrača. Kada sve sabereš ispada da smo na nuli uz moguć rast, zbog dolaska trenera koji zna kako se trofeji osvajaju.
Protiv Mladosti je pravi ispit. Ako i tu zaseremo, onda možemo očekivati da se do kraja sezone patimo. Ustvari, patit ćemo se svakako, bilo više ili manje.
Cilj se zna, Evropa. Sve ispod toga je neuspjeh i težak udarac klubu.
- UnKnownBA
#78920 Re: FK Željezničar
Mi bi ovo dobili da Vedran nije onakvu glupost napravio, poslije gola je sve išlo na ruku Radniku od terena preko sudije ... dovoljno im je bilo da se zatvore, što su i uradili. Rovove iskopali, nisu iz šesnaesterca izašli, dovoljno je reći da su utakmicu završili sa 4 štopera. Željo bez kvalitetnih kreativaca u vezi i nekog majstora za slobodnjake i prekide nema šta tražiti u toj situaciji. Ne bi to toliko teško palo da nismo u ovakvoj situaciji u kakvoj jesmo (6 poraza, sredina tabele). Realno, bili smo mnogo bolji od Radnika, konstantno smo pritisak stvarali, nešto što je bila misaona imenicama sezonama unazad i pitanje kako bi se Radnik proveo da nisu prvi poveli. Ali šta nam sve to znači kada smo ostali bez bod(ov)a u situaciji u kojoj su nam prijeko potrebni. Definitivno ličimo na ekipu i ako ovako budemo igrali biče bodEva samo za šta će to biti dovoljno samo bog zna. Ovu sezonu, ko može, najbolje zaboraviti, šta urade, urade.
P. S. Jedno je sigurno, dobili smo još jednog bekana na štoperu u vidu Sipovića, gotovo svaki dodir mu je bio nabij što dalje. Kada njemu dodamo Bogija koji je to nabijanje magistrirao onda o nekoj kreativnijoj igri možemo samo sanjati, gomilu lopti tako poklanjaju tokom tekme. Tim se polomi, ganja da je osvoji i onda kada to napokon uspiju ovi je nabiju (vrate) protivniku pa onda sve Jovo nanovo, ganjaj, kakvi mozgovi. Zec je ko mali izgleda bio na nekoj operaciji glave, njemu su mozak izvadili samo mu izgleda to još niko nije rekao.
P. S. Jedno je sigurno, dobili smo još jednog bekana na štoperu u vidu Sipovića, gotovo svaki dodir mu je bio nabij što dalje. Kada njemu dodamo Bogija koji je to nabijanje magistrirao onda o nekoj kreativnijoj igri možemo samo sanjati, gomilu lopti tako poklanjaju tokom tekme. Tim se polomi, ganja da je osvoji i onda kada to napokon uspiju ovi je nabiju (vrate) protivniku pa onda sve Jovo nanovo, ganjaj, kakvi mozgovi. Zec je ko mali izgleda bio na nekoj operaciji glave, njemu su mozak izvadili samo mu izgleda to još niko nije rekao.
Last edited by UnKnownBA on 24/02/2019 22:32, edited 5 times in total.
-
zipoo
#78921 Re: FK Željezničar
A dosli su? Od novih ne vidim igraca da odskace od trenutnog kadra. I pripreme odradjene sa ovim igracima. Stanic i Bajic bolji od Pavica i Sinise?Dead Man Walking wrote:Pa ja sam recimo ocekivao da igra neko od dovedenih igraca, a ne ista ekipa koju su ostavile neznalice, s izuzetkom Sipe.
Mujezinovic i Klepac bolji od Zaimovica, Veselog i Zeca?
Igrao je trenutno nas najbolji igracki kadar. Zasto je on ovakav, pa to je pitanje za proslu upravu.
Curjuric bi sigurno valjao, samo jbg kosta vise nego sto imamo.
Nama ostaje dolaziti na stadion i nadati se najboljem, sta znas mozda i proigramo poslije ove utakmice.
Valjda sad vide ovi zadrti pratioci prosle uprave njihove greske.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#78922 Re: FK Željezničar
3 godine lutanja, autobuske stanice, narusenih medjuljudskih odnosa u i oko kluba, ubijanja u pojam sopstvenih igraca, novcanog kaznjavanja itd itd popraviti za mjesec-dva
Polako, bice to dobro.
Polako, bice to dobro.
-
Dead Man Walking
#78923 Re: FK Željezničar
Hoces da kazes da smo doveli gore igrace nego sto smo vec imali? Ako je to tako, ja se mogu samo upitati zasto? Hajd da su dosli 1-2 novih, al doslo je 7-8, i samo jedan od njih je za prvih 11 (a i to je upitno jel bolji od Rodina recimo)?zipoo wrote:A dosli su? Od novih ne vidim igraca da odskace od trenutnog kadra. I pripreme odradjene sa ovim igracima. Stanic i Bajic bolji od Pavica i Sinise?Dead Man Walking wrote:Pa ja sam recimo ocekivao da igra neko od dovedenih igraca, a ne ista ekipa koju su ostavile neznalice, s izuzetkom Sipe.
Igrao je trenutno nas najbolji igracki kadar. Zasto je on ovakav, pa to je pitanje za proslu upravu.
Nama ostaje dolaziti na stadion i nadati se najboljem, sta znas mozda i proigramo poslije ove utakmice.
- AmiĐa_Idriz
#78924 Re: FK Željezničar
Iz krize se ne izlazi tako lako.
-
zipoo
#78925 Re: FK Željezničar
Igrace pribliznih kvaliteta. Nijedan nije dosao kao pojacanje nego prinova. To je Amar izjavio par puta. Tu su da pojacaju konkurenciju.Dead Man Walking wrote:Hoces da kazes da smo doveli gore igrace nego sto smo vec imali? Ako je to tako, ja se mogu samo upitati zasto? Hajd da su dosli 1-2 novih, al doslo je 7-8, i samo jedan od njih je za prvih 11 (a i to je upitno jel bolji od Rodina recimo)?zipoo wrote:A dosli su? Od novih ne vidim igraca da odskace od trenutnog kadra. I pripreme odradjene sa ovim igracima. Stanic i Bajic bolji od Pavica i Sinise?Dead Man Walking wrote:Pa ja sam recimo ocekivao da igra neko od dovedenih igraca, a ne ista ekipa koju su ostavile neznalice, s izuzetkom Sipe.