Kakav Radnik, lagano to uzimamo aBd.
Sve su oci uprte u vas sutra!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Samo da te podsjetim da ste i nas mislili laganice pregazit. A Radniku treba za jurop.Pitar sa Kariba wrote:Ne mogu da lajem (pred tobom)....![]()
Kakav Radnik, lagano to uzimamo aBd.
Sve su oci uprte u vas sutra!
Ako bude tako, necem zadugo vidjeti manijake na ovoj temiPitar sa Kariba wrote:Ne sikiraj se, uzimamo mi, uzimate vi i mogu rahat na prvomajske praznike....
u Paris!
Suti basumirprimus wrote:Alo ba nije ovo spotted![]()
E čuj odrekli se navijačaplain vanilla wrote:https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... jeg/36928/
Pravna drzava od ponedIljkaplain vanilla wrote:Optuziti odgovornephillie wrote:Nece li konacno poceti raditi svoj posao, i optuziti odgovorne sto su upropastili ovaj klub. Ali vise mi lici na "uobicajenu" posjetu finansijske policije. Tresla se gora, ni misa nema.plain vanilla wrote:https://faktor.ba/vijest/finansijka-pol ... NL4ehhw2rwono kad na tren zaboravis sa zivis u Bosni
Kod nas direktor upropasti firmu i onda umjesto da ide u zatvor i on tuzi firmu za zaostale plate.
Vidim da Arslan rece da ide iz Celika, steta.
Na iducoj domacoj tekmi ocekujem transparent : Savez, izvinite molim Vas.Velkoski wrote:E čuj odrekli se navijačaplain vanilla wrote:https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... jeg/36928/
Pa vi navodite kupus u bure , ako znate , kad već soli nanijeti niste znali .Na vanrednoj sjednici, Upravni odbor Kluba osudio je neprimjereno ponašanje pojedinaca koji su prisustvovali posljednjoj utakmici i vrijeđali čelnike NSBiH.
Ovom prilikom želimo istaći da je NSBiH do sada više puta pomogao rad Kluba i da predstavljaju naše sportske prijatelje. S druge strane razumijemo rezigniranost navijača Kluba koji su svjedoci analiza sudijskih stručnjaka da je naš Klub znatno oštećen u posljednjih nekoliko utakmica neprimjerenim i nepravovremenim sudijskim odlukama gdje ćemo se kao Klub institucionalno zajednički sa Savezom boriti protiv takvih devijacija.
ko se koga odrekao ili ko se koga odriče ?
U skladu s navedenim vjerujemo da ćemo zajednički ustrajati kako bi se takmičenje provodilo u fer i sportskom duhu, a time i navijači vratili na stadione.
Vidjećemo drugariceplain vanilla wrote:E moj druze, moras za Pitare danas navijat![]()
doduse, to ti je danas jedina sansa da se obradujes
nisi ti dzabe stavljao Husrefovu sliku
Ma meni je zao sto malo navijas za Zrinjski, malo za Pitare, dobro stignes i za Zelju.manijak1 wrote:Vidjećemo drugariceplain vanilla wrote:E moj druze, moras za Pitare danas navijat![]()
doduse, to ti je danas jedina sansa da se obradujes
nisi ti dzabe stavljao Husrefovu sliku
hoš ti da stavljaš Amarovu
il ja Nalićevu
gluho bilo .....
Potpuno sam uvjeren da ću danas prvo , radi Željese radovati, pa tek onda zbog ostalih , biti zadovoljan
.
Dotle ...pripremaj se lakše ćeš podnijeti
Kisa pada od jutrosmanijak1 wrote:Sretno
kad već ne smiješ se kladiti
kvota na vas 2,8 na nas 2,6
u Lutriji BiH .
Jel se namočio teren ?![]()
E od toga ništaplain vanilla wrote: Kisa pada od jutrossamo vam sudija moze pomoci, ko i obicno
![]()
Ne kladim se na Sloboduhastra te , nako ?
![]()
U Mostaru kvota na nas bila 18
Nema optimisticnijih navijaca od nas dvojemanijak1 wrote: E od toga ništamože nam samo odmoć , po običaju ove sezone
tu možda možete i izvuć bod , ko Lištica u srijedu .
konta ako je napravio pitu da može i ćevape![]()
e kad šminker izađe na ulicu zna se šta će mu bit....čajnoslu će kupit ciglu
Znaci da vas pustamodecko_sa_kovaca wrote:"Zahvaljujući 37 osvojenih bodova do sada, u narednim utakmicama možemo dati šansu nekim mlađim igračima "- kaže Nalić.
Znaci li ovo da sloboda nece u evropu vjerovatno zbog licence??
Dobro , samo kažem šta će bitplain vanilla wrote: Nema optimisticnijih navijaca od nas dvojesvi se ili sakriju ili pila naopako, samo mi glavom kroz zid
![]()
Nemoj mi Nalu, ne diram ni ja tog vaseg