Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chudjenhe wrote:previse sebi, vi ugledni a i ostali forumasi dajete za pravo
kad nekoga gonite u p.m. i nazivate bolesnicima
Jok eto normalno je praviti se navijacem jednog kluba, a kad mu predjsednik i dio administracije napusti klub ti hladno huskas okolo i govoris kako neces vise na utakmice. A prije toga si na mrtvo ime branio svaki potez tog istog predsjednika.
Naravno da je poremeceno taman se radilo o Ivici Osimu kao predsjedniku kluba ili Domorockom, a ne Senadu Misimovicu.
politickim rjecnikom receno, priznavanje samo jedne istine vodi u fasizam
zlo su i amarovci kao i misketovci
to sto je neko amarovac ili misketovac, sdaovac ili sdpovac, ovajili onaj
ne daje mu (forumskim pravilnikom) pravo da onog drugog vrijedja
Ja generalnog sponzora i k... kakav im je ovo ugovor bio "na godinu" , takvi ugovori se potpisuju "na sezonu" . Jesmo li mi jedini klub koji mijenja (ostaje bez) generalnog sponzora upo´ sezone? Jedne polusezone kupiš dres sa jednim sponzorom druge polusezone sa drugim (bez njega). Cirkus smo na kvadrat! Neka su otišli bilmezi ... nisu oni ni za poljoprivredne zadruge a kamoli za fudbalski klub.
100K od generalnog sponzora Izgleda da je to bilo samo šarena laža, kao uostalom i pojačanja, finansijska stabilnost, transparentnost... ne bi me sad iznenadilo ni da se istočna tribina sruši sama od sebe.
Jesi li to tako napisala i kad su objavili da je sav svoj dzeparac dao za izgradnju stadiona?
nisam, jer je to bila rijetkost. promjene klubova u tom uzrastu djece, pak, nisu.
ne mogu ni pokusati nabrojati sve djecake koji su trenirali s mojim sinom, pa otisli u Novi Grad, Olimpik, Akademiju, ili odustali od nogometa, a brojni medju njima su se i vratili u Zelju.
Jesi li to tako napisala i kad su objavili da je sav svoj dzeparac dao za izgradnju stadiona?
nisam, jer je to bila rijetkost. promjene klubova u tom uzrastu djece, pak, nisu.
ne mogu ni pokusati nabrojati sve djecake koji su trenirali s mojim sinom, pa otisli u Novi Grad, Olimpik, Akademiju, ili odustali od nogometa, a brojni medju njima su se i vratili u Zelju.
da ali nisu dali sa svoj dzeparac za klub koji vole.......
ultima_palabra wrote:100K od generalnog sponzora Izgleda da je to bilo samo šarena laža, kao uostalom i pojačanja, finansijska stabilnost, transparentnost... ne bi me sad iznenadilo ni da se istočna tribina sruši sama od sebe.
hrasno38 wrote:
da ali nisu dali sa svoj dzeparac za klub koji vole.......
Nisu ni dobili 10god kartu kao on.
Niti su dobili stipendiju kao on.
Valjda kad je istekla i trebalo platiti kao i ostali, naljutili se i otisli u FKS. Valjda mislili da ne moraju vise nikada nista platiti.
Ponovo su trenirali svi fudbaleri u punom intenzitetu
Da je nekako bod izvuci.
Pisem bod nadam se tri, tesko mi sa ovakvim veznim mozemo nesto kreirat. Mislim da cemo puno bolje igrati protiv jacih ekipa tipa siroki zrinjski nego ovih "manjih" gdje ce se u vecini slucajeva igra svesti na ono "mi ne znamo a oni ne mogu"
Nije Amar krelac, ako ista rijetko je kiksao protiv ovakvih ekipa. A i vidi se da je drugacija, pozitivnija atmosfera medju igracima, u klubu i okolo kluba. Ocekujem 3 boda i korak blize tituli.
zipoo wrote:Nije Amar krelac, ako ista rijetko je kiksao protiv ovakvih ekipa. A i vidi se da je drugacija, pozitivnija atmosfera medju igracima, u klubu i okolo kluba. Ocekujem 3 boda i korak blize tituli.
zipoo wrote:Nije Amar krelac, ako ista rijetko je kiksao protiv ovakvih ekipa. A i vidi se da je drugacija, pozitivnija atmosfera medju igracima, u klubu i okolo kluba. Ocekujem 3 boda i korak blize tituli.
Otkada se bodovi iz ove sezone računaju za narednu ...
Otkada se bodovi iz ove sezone računaju za narednu ...