Ti si VIP korisnikcrnivrag wrote:Čudna situacija, evo ja sam sad provjerio i kod mene su svi VOD katalozi otključani (Pickbox, HBO OD, CineStar Premiere, AXN Now, Epic Drama, Top Play, Vavoom Play, Pikaboo Play, Minimax Plus, My Baby TV, National Geographic +, Zauder, Naš poklon, Besplatni naslovi i Video uputstva).fusion_ba wrote:I meni isto na EON-u to pise, ne radi mi ni HBO GO,isto pise da nisam pretplacen. Javio sam se Telemachu,nadam se da ce do sutra rijesiti.Slo Burner wrote:Veceras mi za video klub i hbo kanale kaze da nisam pretplaćen???
Da dodam, imam HBO Premium, nije ovaj promo.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- afannedim
#78826 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Industrialyzer
#78827 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne znam gdje postaviti ovo pitanje, pa da probam ovdje. Naime, na koji nacin i koliko je tesko "provaliti" wifi sifru? Nije u svrhe kradje interneta stvarno, duga je prica, ja imam i vise nego dobar internet 
- PlusSA
#78828 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li se kako VPN namjestit za EON smart TV da imam SK kanale?
- crnivrag
#78829 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
FBI je informisan o ovome, očekujte da se uskoro pojave na Vašim vratima.Industrialyzer wrote:Ne znam gdje postaviti ovo pitanje, pa da probam ovdje. Naime, na koji nacin i koliko je tesko "provaliti" wifi sifru? Nije u svrhe kradje interneta stvarno, duga je prica, ja imam i vise nego dobar internet
- crnivrag
#78830 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šteta što ti za takav potez treba VPN koji će koristiti Telemach IP adresu.PlusSA wrote:Može li se kako VPN namjestit za EON smart TV da imam SK kanale?
- PlusSA
#78831 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma šteta sto se nisu operateri ko ljudi dogovorili za SK.crnivrag wrote:Šteta što ti za takav potez treba VPN koji će koristiti Telemach IP adresu.PlusSA wrote:Može li se kako VPN namjestit za EON smart TV da imam SK kanale?
Ovako i dalje umjesto EON valja ganjati iptv.
EON smart TV app odlicno radi, veoma dobro napravili respekt za app
- crnivrag
#78832 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo ako nekog možeš uganjati da ti podigne VPN server na svom računaru, pa da se kačiš na njega.PlusSA wrote: Ma šteta sto se nisu operateri ko ljudi dogovorili za SK.
Ovako i dalje umjesto EON valja ganjati iptv.
EON smart TV app odlicno radi, veoma dobro napravili respekt za app
- Hercegoviina
#78833 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
postoji li mogućnost slušanja stingray kanala ,a da u isto vrijeme gledaš neki kanal
- crnivrag
#78834 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Postoji putem EON web, mobilne platforme, a da na box, Smart TV aplikaciji gledaš TV, ili da skineš Stingray Music aplikaciju sa Play Store-a, i upariš je sa Moj Telemach nalogom.Hercegoviina wrote:postoji li mogućnost slušanja stingray kanala ,a da u isto vrijeme gledaš neki kanal
- Hercegoviina
#78835 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
preko d3 resivera na tv, to sam misliocrnivrag wrote:Postoji putem EON web, mobilne platforme, a da na box, Smart TV aplikaciji gledaš TV, ili da skineš Stingray Music aplikaciju sa Play Store-a, i upariš je sa Moj Telemach nalogom.Hercegoviina wrote:postoji li mogućnost slušanja stingray kanala ,a da u isto vrijeme gledaš neki kanal
- crnivrag
#78836 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Preko resivera možeš gledati samo jedan kanal u datom trenutku, zato ti preporučujem ipak ovu Stingray Music aplikaciju koju možeš upariti, i slušati sve Stingray Music kanale live na mobitelu.Hercegoviina wrote: preko d3 resivera na tv, to sam mislio
- Hercegoviina
#78837 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hoću na tv da slušam i gledam neki drugi kanal. trebali bi malo poraditi da to bude mogućecrnivrag wrote:Preko resivera možeš gledati samo jedan kanal u datom trenutku, zato ti preporučujem ipak ovu Stingray Music aplikaciju koju možeš upariti, i slušati sve Stingray Music kanale live na mobitelu.Hercegoviina wrote: preko d3 resivera na tv, to sam mislio
- crnivrag
#78838 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na D3 resiverima to nije, niti će biti moguće jer se ta platforma više neće razvijati otkako su prešli na novu EON platformu.Hercegoviina wrote:
hoću na tv da slušam i gledam neki drugi kanal. trebali bi malo poraditi da to bude moguće
Jedino da na EON platformi uvedu PiP funkciju na web, smart i box aplikacijama, a ista je već dostupna na mobilnoj aplikaciji, pa putem nje možeš pratiti dva kanala u isto vrijeme.
- Hercegoviina
#78839 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Taj njihov razvojni tim spava , a uzimaju pare i to naveliko.
-
edin187
#78840 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ telemach
tacno ste pravo sranje postali fuj
imam probleme sa wifi konekcijom mjesecima a nerijetko i sa digitalnom i niko da rijesi problem.
izlazili su nesposobni ljudi na intervencije pa do toga da gospodja koja mi se javi na 1360 nije htjela otvorit nalog jer je prema njoj sve uredu.
tacno cemo se preko suda vuci jer imam ugovora jos 11 mjeseci otprilike a nemam uslugu koju placam. iskljucit cu vas
imam probleme sa wifi konekcijom mjesecima a nerijetko i sa digitalnom i niko da rijesi problem.
izlazili su nesposobni ljudi na intervencije pa do toga da gospodja koja mi se javi na 1360 nije htjela otvorit nalog jer je prema njoj sve uredu.
tacno cemo se preko suda vuci jer imam ugovora jos 11 mjeseci otprilike a nemam uslugu koju placam. iskljucit cu vas
-
Zux
#78841 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako na Kodiju na EON box odraditi autorizaciju/sinhronizaciju na olpair? Koji browser koristiti? Može li se chrome instalirati na EON box?
- crnivrag
#78842 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može, ali onda moraš koristiti miš.Zux wrote:Kako na Kodiju na EON box odraditi autorizaciju/sinhronizaciju na olpair? Koji browser koristiti? Može li se chrome instalirati na EON box?
Ako hoćeš da upravljaš daljinskim, tu je Puffin browser.
- diablobih
#78843 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Puffin browser koliko sam skontao iz komentara.Zux wrote:Kako na Kodiju na EON box odraditi autorizaciju/sinhronizaciju na olpair? Koji browser koristiti? Može li se chrome instalirati na EON box?
-
Zux
#78844 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako taj puffin? Nisam gs našao u playstore. Apk file? Hvala na brzom odgovorucrnivrag wrote:Može, ali onda moraš koristiti miš.Zux wrote:Kako na Kodiju na EON box odraditi autorizaciju/sinhronizaciju na olpair? Koji browser koristiti? Može li se chrome instalirati na EON box?
-
zikmu
#78845 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene je moglo da sa telefona odradim autorizaciju. (govorim o standardnom android boxu, i box i telefon na istoj mreži bili) Samo otvorim na telefonu link koji piše na Kodiju i poklikat đe šta treba i to bi bilo to. Ne znam je li to nešto sad drugačije.Zux wrote:Kako taj puffin? Nisam gs našao u playstore. Apk file? Hvala na brzom odgovorucrnivrag wrote:Može, ali onda moraš koristiti miš.Zux wrote:Kako na Kodiju na EON box odraditi autorizaciju/sinhronizaciju na olpair? Koji browser koristiti? Može li se chrome instalirati na EON box?
-
Zux
#78846 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Radi preko telefona, svaka čast, hvala
- Telemach
#78847 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Slo Burner,Slo Burner wrote:Veceras mi za video klub i hbo kanale kaze da nisam pretplaćen???
Dostavite nam broj Ugovora u pp.
- Telemach
#78848 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@edin187,edin187 wrote:@ telemach
Možete nam dostaviti korisničke podatke u pp i provjerit ćemo.
-
Mustang1
#78849 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ti rijese javi, ja sam se zalio @telemachu i rekao da mi je los wifi signal isto tako mjesecima, i kada su promijenilo modem i dalje los, a on me pitao da detaljno objasnim problem. Kad se nisam bacio sa balkona. Zar moze detaljnije od toga da mi je los wifi signal. Tu sam odustao. Punim mobilni net, pustam ukicanima i trazim drugo rjesenje. Sta cu sve sto sam pokusao nece.Telemach wrote:@edin187,edin187 wrote:@ telemach
Možete nam dostaviti korisničke podatke u pp i provjerit ćemo.
- Vilenjak Lego
#78850 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pošto nema baš previše detaljnih upustava za EON box, moram ovako propitivati.
Da li mogu na EON box spojiti externi HDD i gledati video koristeći instalisanu aplikaciju (npr VLC)?
Kako povezati audio sistem koji ima analogni ulaz (RCA tj, chinc) sa EON boxom i slušati muziku?
Da li mogu na EON box spojiti externi HDD i gledati video koristeći instalisanu aplikaciju (npr VLC)?
Kako povezati audio sistem koji ima analogni ulaz (RCA tj, chinc) sa EON boxom i slušati muziku?