Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tražili ste veznjaka, eto vam ga ... Nije Dado Sadiković ali jeste Eldar Hasanović. Imamo kostolomaca na izvoz, izgleda da je najbitnije gol ne primiti, valjda ćemo ga nekako utrpati.
Alfa_i_Omega wrote:Hasanovic je za Curjurica tv u boji.
Pricaj nam malo o tome Nea
Pa evo ovako.
Hasanovic je bio jedan od kljucnih igraca u sezoni kada smo bili drugi iza kluba za koji Ti navijas.
Curjuric jedan od kljucnih igraca u polusezoni gdje nam je prvi pobjegao petnaest bodova.
Jasnije?
Lijepo da me cijenis, postujes i upotrebljavas veliko slovo. Palac gore za to.
Hasanovic nikada nije bio ni blizu kljucnim igracima. Srednje smetalo, skakutalo je bio i tada. Pored toga je dobar cuger.
Tacno tako, smetalo i skakutalo ali opet ima svoju ulogu i zadatke. Kako ih je obavljao svi se sjecamo, do samog kraja se ganjali sa Vama za titulu iako ste kupili sve sto mogli kupiti te sezone.
Namjerno sam ga uporedio sa Curjuricem. Vecina ce reci da je majstor za Eldara a rijetki ce shvatiti koliko je jaka karika u timu bio Eldar, a koliko je slaba bio Curjuric.
Ne cijenimo stvari kako treba i ne vrednujemo ih po zaslugama. Najlakse hraknut i pravit se pametan.
Ne sjećam se Eldara kao jake karike u timu, ali možda je do mene. Možda ne gledamo svi isto fudbal. Defanzivno je OK igrač, ide glavom gdje neko neće nogom, hoće udariti, može trčati, ali to je sve od njega. Ne znam, valjda Amar zna najbolje zašto ga je vratio ...
Upravo iz razloga sto svaki igrac ima svoje obaveze i zadatke stavio sam ih u komparaciju. Eldar zadnji vezni, Charuga@ kaze zna udariti, trci, ide glavom gdje nece neki nogom ali nije nesto.
Pa sta treba raditi da bude nesto?
Eldar Dm 22 utaknice dva gola, Curjuic Am 18 1 gol.
Tek cemo vidjeti koliko je los igrac bio po tim sada u polusezoni kada bude igrao Ramovic. A sa Eldarom u paru Tomic je igrao vrh prvu polusezonu a Amir drugu.
Alfa_i_Omega wrote:Upravo iz razloga sto svaki igrac ima svoje obaveze i zadatke stavio sam ih u komparaciju. Eldar zadnji vezni, Charuga@ kaze zna udariti, trci, ide glavom gdje nece neki nogom ali nije nesto.
Tek cemo vidjeti koliko je los igrac bio po tim sada u polusezoni kada bude igrao Ramovic. A sa Eldarom u paru Tomic je igrao vrh prvu polusezonu a Amir drugu.
Alfa_i_Omega wrote:Upravo iz razloga sto svaki igrac ima svoje obaveze i zadatke stavio sam ih u komparaciju. Eldar zadnji vezni, Charuga@ kaze zna udariti, trci, ide glavom gdje nece neki nogom ali nije nesto.