Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
quarterback

#7876 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

Tomahawk11 wrote:
supercali wrote:Juce jedan sjece pjesak3 na otoci prema ilidzi i iz auta se dere medjede jedan a regialno pjesacima zeleno
Tako je meni kod GRAS-a (preko puta bazena), trebam se ukljuciti na glavnu, zeleno pjesacima, pustim ih, a iza mene neki medonja sa dzipom koci uz skripu guma, nabija se u gepek, svira....e tu sam i ja popizdio, pa mu skrsio sve na kameru i sad se on uporedio sa mnom do televizije, ko nesto bi ono da se raspravlja, pogledam ga sarkasticno i nastavim voziti.
dobro si prosao, mogla je biti baba u dzipu :D
quarterback

#7877 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

commendatore wrote:Baška middle finger baba i sVirena :lol: :mrgreen: :lol:
e al baba digla middle finger i gleda me u retrovizoru pogledom "mozes me povuć" :lol:
da nisam onako bio ispizdjen izasao bih da joj cestitam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7878 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

quarterback wrote:
dobro si prosao, mogla je biti baba u dzipu :D
Baba je bila na Lapisnici jednom, tacnije onaj dio gdje ima i spora traka.
Prelazi baba iz desne u lijevu, ja uporedo s njom :D
Sviram ja, masem, nista baba...sklanjaj se :run: :D
The BEN10

#7879 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by The BEN10 »

Samo da se nagovorim papanki koja jutros hladno prođe tik ispred nosa majci sa djetetom kojima sam stao na pješačkom!
Kozo jedna nekulturna, sutra ćeš i ti nosit' derište i čekat da ti se neko smiluje da prođeš, tuko!
Crveni mali auto, veličine Smarta - ne vidjeh koja je marka.
Da, koza za volanom je imala P.
quarterback wrote:e al baba digla middle finger i gleda me u retrovizoru pogledom "mozes me povuć" :lol:
da nisam onako bio ispizdjen izasao bih da joj cestitam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :kiss:
kB27

#7880 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kB27 »

Ja prije 5-6 dana skrećem sa glavne prema Vrbanja mostu, ali sam išao u smjeru Ilidže tako da je na prvom pješačkom koji sječem (kod SCC-a) bilo crveno pješacima. Stoji nekakva mlada porodica, frajer drži kolica sa bebom u njima - i izbacio kolica do pola na cestu? Jebem ti život! :run:

P. S. Nije offtopic, vozio je kolica i iznervirao me. :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7881 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

quarterback wrote:quarterback:baba - 0:1 :lol:
prvo pravilo
sa ženama koje ti nisu rod ni meta barenja ne komunicirati
zdruzdjo

#7882 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

kB27 wrote:Ja prije 5-6 dana skrećem sa glavne prema Vrbanja mostu, ali sam išao u smjeru Ilidže tako da je na prvom pješačkom koji sječem (kod SCC-a) bilo crveno pješacima. Stoji nekakva mlada porodica, frajer drži kolica sa bebom u njima - i izbacio kolica do pola na cestu? Jebem ti život! :run:

Sinoc niz bistrik se spustam a "face off hamša" (kako od milja zovem full pokrivene) ide uz bistrik i cestom gura kolica sa bebom. Trotoara kila sa strane. U susret mi auto islo a hvala bogu klizavo. Jedva sam zakocio da ne opalim u kolica. Ne bi ih nasli prije trolejbuske okretnice nema sanse.
amar1994

#7883 Re: RE: Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

zdruzdjo wrote:
kB27 wrote:Ja prije 5-6 dana skrećem sa glavne prema Vrbanja mostu, ali sam išao u smjeru Ilidže tako da je na prvom pješačkom koji sječem (kod SCC-a) bilo crveno pješacima. Stoji nekakva mlada porodica, frajer drži kolica sa bebom u njima - i izbacio kolica do pola na cestu? Jebem ti život! :run:

Sinoc niz bistrik se spustam a "face off hamša" (kako od milja zovem full pokrivene) ide uz bistrik i cestom gura kolica sa bebom. Trotoara kila sa strane. U susret mi auto islo a hvala bogu klizavo. Jedva sam zakocio da ne opalim u kolica. Ne bi ih nasli prije trolejbuske okretnice nema sanse.
ja ih zovem nindza :P :lol:
mco

#7884 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mco »

Kad mi kojekakvi "vozaci" ulete traku tj. zalete se i kad imaju kakvu prepreku tipa pjesaci, bicikisti, neravna cest ili sta vec ne da uspori ili prikoci nego hladno uleti u moju traku ko da me nema da moram kocit ko budala, ciganija sve veca uzas...
Sunculish

#7885 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sunculish »

Ja bih, npr., za BiH tržište, svim vozilima otkinula zmigavac. Ionako ga niko ne koristi više.
novi_korisnik

#7886 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by novi_korisnik »

Image

Jel ovde bila neka privremena signalizacija ili baš kamion i dva auta pokušavaju voziti kroz zabranu ?

Slikica sa FB
kloniran

#7887 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

novi_korisnik wrote:Image

Jel ovde bila neka privremena signalizacija ili baš kamion i dva auta pokušavaju voziti kroz zabranu ?

Slikica sa FB

mozda je bio kakav udes ispod pa samoinicijativno skrenuli da izađu
vidis i fabije da je krenula za njima
Kataklinger

#7888 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Kataklinger »

Da hoce neko ukinut onu tuku s ljubicastim Golfom 4 GTI. Opjevana je ona vec ovdje na forumu x puta...
MAN-lion's coach

#7889 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MAN-lion's coach »

@novi_korisnik i @kloniran

Mislim da je to prije ovo:
Gledati od sedme minute otprilike:

https://youtu.be/MKtslU0W4X4
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#7890 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

Kataklinger wrote:Da hoce neko ukinut onu tuku s ljubicastim Golfom 4 GTI. Opjevana je ona vec ovdje na forumu x puta...
Nedavno se sa nekim bmw-om ganjala, I na otoci stali na semafor prvi i srednja traka prazna, oni prvi u desnoj i lijevoj, kad u sredinu pristize bradica sa r8.
Da vidis laganih startova na zelenom da ne bi se obrukali pred tramvajskim stajalistem. Ma ko bubice
tempuser

#7891 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Leon16v wrote:
Kataklinger wrote:Da hoce neko ukinut onu tuku s ljubicastim Golfom 4 GTI. Opjevana je ona vec ovdje na forumu x puta...
Nedavno se sa nekim bmw-om ganjala, I na otoci stali na semafor prvi i srednja traka prazna, oni prvi u desnoj i lijevoj, kad u sredinu pristize bradica sa r8.
Da vidis laganih startova na zelenom da ne bi se obrukali pred tramvajskim stajalistem. Ma ko bubice
Neki dan se neka tuka u Puntu bronza boje i ksenonima, a koja fizicka jako lici na pumenutu iz ljubicastog Golfa proganjala s nakim iz Cvile prema gradu. Nije za pohvalu s moje strane, ali cisto da joj pokazem koliko je glupa iz zabave sam je samo laganim usporavanjem i ubrzavanjem i bez prestrojavanja (vozio lijevom) do Pofalica ustopao i ostavio blokiranu u srednjoj bar jedno 5 x!
zdruzdjo

#7892 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote:...................... Nije za pohvalu s moje strane, ali cisto da joj pokazem koliko je glupa iz zabave sam je samo laganim usporavanjem i ubrzavanjem i bez prestrojavanja (vozio lijevom) do Pofalica ustopao i ostavio blokiranu u srednjoj bar jedno 5 x!
E razocarao si me i ko covjek i ko "komunista" (ovo je samo citat iz filma ne i misljenje)
od tebe se takvoj nezrelosti nisam nadao.
em vozis lijevom, em usporavas tok saovracaja i to "just for fun". pa covjece krsis ZAKON :izet:
kloniran

#7893 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

MAN-lion's coach wrote:@novi_korisnik i @kloniran

Mislim da je to prije ovo:
Gledati od sedme minute otprilike:

https://youtu.be/MKtslU0W4X4
:thumbup:

onda ovima vozacku na godinu uzeti zbog nepostivanja signalizacije
tempuser

#7894 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

zdruzdjo wrote:
tempuser wrote:...................... Nije za pohvalu s moje strane, ali cisto da joj pokazem koliko je glupa iz zabave sam je samo laganim usporavanjem i ubrzavanjem i bez prestrojavanja (vozio lijevom) do Pofalica ustopao i ostavio blokiranu u srednjoj bar jedno 5 x!
E razocarao si me i ko covjek i ko "komunista" (ovo je samo citat iz filma ne i misljenje)
od tebe se takvoj nezrelosti nisam nadao.
em vozis lijevom, em usporavas tok saovracaja i to "just for fun". pa covjece krsis ZAKON :izet:
Aaaaa ne-ne, vozio lijevom u guzvi tj nisam nikog usporavao, a ne bi da nisam skretao na Pofalicima! :)
Ja sam sah-mat-kralj-car srednje trake!
zdruzdjo

#7895 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote:
Aaaaa ne-ne, vozio lijevom u guzvi tj nisam nikog usporavao, a ne bi da nisam skretao na Pofalicima! :)
Ja sam sah-mat-kralj-car srednje trake!
ma ne vadi se
Zakopao si se i sad cile-mile
Ma samo mile
Optimist

#7896 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Za ovu sliku iz Josanice sa petlje, u subotu su bili zatvorili izlaz prema Vogosci jer su isti bili asfaltirali, te zato su ovuda prolazili svi koji su trebali da se iskljuce sa autoputa.
530i

#7897 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by 530i »

Optimist wrote:Za ovu sliku iz Josanice sa petlje, u subotu su bili zatvorili izlaz prema Vogosci jer su isti bili asfaltirali, te zato su ovuda prolazili svi koji su trebali da se iskljuce sa autoputa.
Imali su uputstvo da idu na petlju Vlakovo na kružni tok i da se vrate na Jošanicu...policija je ovakve trebala žestoko kazniti.
Optimist

#7898 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Zbog nesposobnosti pojedinaca praviti 10 kilometara vise?
vješalica

#7899 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

Optimist wrote:Zbog nesposobnosti pojedinaca praviti 10 kilometara vise?
bolje onda ubiti manje je štete?
quarterback

#7900 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

Optimist wrote:Zbog nesposobnosti pojedinaca praviti 10 kilometara vise?
ma i jest tako, ko im jebe mater, meni kad je blize okrenem i kroz jednosmjernu
sta cu koji q obilaziti
Post Reply