Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amar1994 wrote:Ja vjerujem u Boga i SDA(oni u Allaha al samo po potrebi)
Jebem svakog ko glasa za njih , nek crknu za lunch paket i 100KM , podavili se i u jelu i picu kupljenim od toga .
De, šta se stidiš, ma uzmi bolan, čućemo se kad izbori budu
A ja ne znam šta se ovaj svijet navalio kupati u 11 ili 12 naveče
Okupaj se, bolan, ko insan do 8, onda pregledaš Lud,Zbunjen, i do 10 u krevet.
Sve go neradnik, to bi po svu noć sijelilo....i onda kaže gdje je 100 hiljada radnih mjesta
Fuj , gledaj ti za sta se seljadija prodaje , meni moze kamion istrest komotno
Jedno vrijeme u Starom Gradu nije bilo redukcije, sad opet počele... Stvarno ne kontam - u jeku sezone, kad je grad pun turista, mi nemamo vode... A još ljeto, vreline...
Meni ovaj sok iz paketa pravo fino izgleda.a i banane vala.paket je prava vitaminska bomba!
sda ima nekog dobrog i obzirnog nutricionistu.ko ne bi glaso.cetnici su svi ostali sinko.
elk wrote:Meni ovaj sok iz paketa pravo fino izgleda.a i banane vala.paket je prava vitaminska bomba!
sda ima nekog dobrog i obzirnog nutricionistu.ko ne bi glaso.cetnici su svi ostali sinko.
elk wrote:Meni ovaj sok iz paketa pravo fino izgleda.a i banane vala.paket je prava vitaminska bomba!
Kupujmo domaće
sto kazu one nene kad glasaju.....nek je govno samo nek je naše :)
Ogorčeni građani Sarajeva: Pogledajte kakvu vodu pijemo .
Pročitajte više na: http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo ... ijemo-foto
Slavine su suhe u više od pola grada i tokom nesnosnih vrućina, no i kada dođe voda, građani su zabrinuti zbog njene ispravnosti. Tako je danas na društvenim mrežama osvanula je fotografija zabrinute građanke koja živi na Dobrinji, a ono što izlazi iz slavine u njenom stanu više nalikuje na blato nego na vodu. - Toliko o vodi koju mi pijemo u Sarajevu sramota stvarno. Pola sata ide već ovakva – napisala je ona na Facebooku. No, da ovo nije jedinstven primjer uskoro su potvrdili i brojni komentari građana iz svih dijelova Sarajeva koji su potvrdili da i kod njih teče voda užasnog mirisa i izgleda. Tako je žena iz Starog Grada napisala da je i kod nje u kući ista situacija, da je samo počela teći takva, nakon čega je vode nestalo..
Hajmo ljudi lajakte, komentarišite i pišite statuse po Fejsbuku. Zakonski ako pređe 100 000 lajkova popravit će se samo.
Nemamo vode, nemamo gradskog prevoza, nemamo kvalitet zraka, nemamo plina i grijanja, nemamo lijekova, nemamo zadovoljavajućeg zdravstva. Zato će prosječni bošnjo 2-3 godine kopati i nogama i rukama da ode odavde u Njemačku (ili ako je žensko proći 12741 intervjua da ode stujardese) jer ovdje ne valja, ali da se potrudi 1% oko osnovnih uvjeta za život u ovom gradu - jok.
Eto neka zaboravimo one što su na budžetu i one koji rade pa se eto kao boje za svoj opstanak i budućnost. Ali sigurno ima bruka ljudi koji više nemaju šta izgubiti, gdje su oni, zašto se niko ne buni, kolika apatija može više biti?!?!
Zbog izrazito velikih vrućina koje utječu na smanjenje izdašnosti na izvorištima, danas je donesena odluka da redukcija vode u glavnom gradu BiH traje od 23 sata do 6 sati ujutro.
Dakle ovo nije tek tako slučajno, čim oni mogu dirigovati kad će biti vode, kad neće. Znači radi se o osobama i ljudima da odlučuju kad će prditi česme, a kada će da bije iz njih. Šta da se priča više...
Narode u znak protesta sve cesme ostavote da voda tece dok je ima ... Ako nema vode nek je name nikako ... Samo kolaps nesto moze pokrenuti i promijeniti. Dakle baste avlije balkone cilime samo zaljevajte.