+ 1quasar wrote:Kad se samo sjetim Avazovih gadosti pisanih o Nijazu u vrijeme dok je bio u SDP-u. Kakve je sve epitete dobijao.
I onda mu se ovako montira na komemoraciji da prouči fatihu.
MRŠ!
SDP
-
popajic
#7876 Re: SDP
- emigrazione
#7877 Re: SDP
pa mnogi ukazuju i dokazuju da je Lagumdzija jedno obicno dvolicno smece kome nije za cilj da mjenja stanje u ovoj drzavi, nego iskljucivo svoj jebeni interes
- madner
#7878 Re: SDP
Kritikovati ko i gdje ide na dzenaze te sta radi na istima je u mom rjecniku primjer zlobe maskiranu u kritiku.Corto Maltese wrote:Kritika licemjerja = Zloba!?madner wrote:Koja zloba.
Izvini, koji rječnik koristiš?
- kamen spoticanja
#7879 Re: SDP
ali i to je politikaemigrazione wrote:pa mnogi ukazuju i dokazuju da je Lagumdzija jedno obicno dvolicno smece kome nije za cilj da mjenja stanje u ovoj drzavi, nego iskljucivo svoj jebeni interes
-
popajic
#7880 Re: SDP
A rjesenje je da, nedvolicno , vise nikad za njega ( njih ) ne glasasemigrazione wrote:pa mnogi ukazuju i dokazuju da je Lagumdzija jedno obicno dvolicno smece kome nije za cilj da mjenja stanje u ovoj drzavi, nego iskljucivo svoj jebeni interes
- quasar
#7881 Re: SDP
Svojeveremeno Nijaz je bio u javnosti okarakterisan kao pijanac, komunista itd.
Od istih ljudi koji mu fatihu uce neki dan.
Sa takvim Nijazom, stranka nije mogla nikud. Eh danas je moderno sve to zaboravljati.
Zgodno je i sve što se može iskoristiti protiv Zlaje.
Od istih ljudi koji mu fatihu uce neki dan.
Sa takvim Nijazom, stranka nije mogla nikud. Eh danas je moderno sve to zaboravljati.
Zgodno je i sve što se može iskoristiti protiv Zlaje.
- cyprus
#7882 Re: SDP
To je Zlatko & co(mpanija) iz SDP-a!emigrazione wrote:pa mnogi ukazuju i dokazuju da je Lagumdzija jedno obicno dvolicno smece kome nije za cilj da mjenja stanje u ovoj drzavi, nego iskljucivo svoj jebeni interes
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7883 Re: SDP
Ne slazem se s tobom, Nijaz je osnovao SDP, Nijaz je napisao program za SDP..da nije bilo Nijaza, ko zna da li bi bilo Zlaje..a da nije bilo Zlaje, mozda bismo i imali Nijaza.ultima_palabra wrote:Šta da ti kažem... politika je borba. Koliko god je Zlatko bio nefer prema Nijazu, i ovaj je kasnije bio nefer prema svojim bivšim kolegama.plain vanilla wrote:
Nijaz je bio osnivac SDP-a
a Zlaja da ima obraza, bio bi u misjoj rupi, a ne u prvom redu
Tako da je priča "Zlatko je otjerao Nijaza u grob" više nego patetična.
Nije Zlaja otjerao Nijaza u grob, ali ga je istjerao iz njegove stranke zahvaljujuci dupeliscima zeljnih pozicija(neke od njih imas na slici komemoracije u prvom redu).
Kasnije Nijazovo ponasanje je bilo produkt Zlajinog djelovanja, tako da je i za to kriv Zlaja i njegovi poltroni.
quasar, mislis stvarno da ja ovo pisem da bih pricala protiv sdp-a i zlaje?
- Alfons Kauders
#7884 Re: SDP
nije ni maskirana...madner wrote:Kritikovati ko i gdje ide na dzenaze te sta radi na istima je u mom rjecniku primjer zlobe maskiranu u kritiku.Corto Maltese wrote:Kritika licemjerja = Zloba!?madner wrote:Koja zloba.
Izvini, koji rječnik koristiš?
odvratno i jeftino u svakom slucaju... ali nista drugo i ne treba ocekivati
- Alfons Kauders
#7885 Re: SDP
upravo tako...plain vanilla wrote:Ne slazem se s tobom, Nijaz je osnovao SDP, Nijaz je napisao program za SDP..da nije bilo Nijaza, ko zna da li bi bilo Zlaje..a da nije bilo Zlaje, mozda bismo i imali Nijaza.ultima_palabra wrote:Šta da ti kažem... politika je borba. Koliko god je Zlatko bio nefer prema Nijazu, i ovaj je kasnije bio nefer prema svojim bivšim kolegama.plain vanilla wrote:
Nijaz je bio osnivac SDP-a
a Zlaja da ima obraza, bio bi u misjoj rupi, a ne u prvom redu
Tako da je priča "Zlatko je otjerao Nijaza u grob" više nego patetična.
Nije Zlaja otjerao Nijaza u grob, ali ga je istjerao iz njegove stranke zahvaljujuci dupeliscima zeljnih pozicija(neke od njih imas na slici komemoracije u prvom redu).
Kasnije Nijazovo ponasanje je bilo produkt Zlajinog djelovanja, tako da je i za to kriv Zlaja i njegovi poltroni.
ako se nijazu nesto moze zamjeriti, to je sto je dopustio da ljudi poput zlaje vedre i oblace u partiji... sto je na kraju kostalo i njega, i sve nas
- quasar
#7886 Re: SDP
Ne mislim. Mogu se cak i sloziti sa tobom. Meni ne treba neko da mi prica sta je tada bilo, jer se sjecam svega.plain vanilla wrote:
Ali kako rekoh u gornjem postu, sa Nijazom na čelu stranke se nije moglo dalje, a kod nas još nije došlo vrijeme da se šef stranke sam smijeni jer vidi da je on prepreka, nego je svaki smijenjen od nekog drugog, koji ga bezbeli naslijedi. Onda se automatski na tog okrece artiljerija itd.
- madner
#7887 Re: SDP
Nijaz izgubio partiju od Zlaje, iako je imao bolje poluge i to je to.
- Radar71
#7888 Re: SDP
Zlatko Lagumdzija sa svojim partijskim "reformisanim" drugovima, pocevsi od Komsica, Niksica, Behmena pa do Damira Hadzica su odron, zlo, sramota, bljak, za BH socijaldemokratiju! Stadim se sto ih imamo! Vratite nam Nijaz i drugove!
- plain vanilla
#7889 Re: SDP
valjda ce neko nekad i zlaju smijeniti, za dobrobit stranke, jer maksimum s njim je postignutquasar wrote:Ne mislim. Mogu se cak i sloziti sa tobom. Meni ne treba neko da mi prica sta je tada bilo, jer se sjecam svega.plain vanilla wrote:
Ali kako rekoh u gornjem postu, sa Nijazom na čelu stranke se nije moglo dalje, a kod nas još nije došlo vrijeme da se šef stranke sam smijeni jer vidi da je on prepreka, nego je svaki smijenjen od nekog drugog, koji ga bezbeli naslijedi. Onda se automatski na tog okrece artiljerija itd.
a s Nijazom se moglo dalje..ali...nema veze..ko zna zna, ko ne zeli da zna, nikad nece ni saznati
@madneru, nije on izgubio, oteta mu je..ili uistinu ne znas sta je bilo ili se pravis da ne znas
- Alfons Kauders
#7890 Re: SDP
I Steve Jobsa onomad otjerase iza Apple-a, pa se covjek vrati desetak godina kasnije... A ostatak price znamoquasar wrote:Ne mislim. Mogu se cak i sloziti sa tobom. Meni ne treba neko da mi prica sta je tada bilo, jer se sjecam svega.plain vanilla wrote:
- emigrazione
#7891 Re: SDP
Boze sacuvaj jednom su me zajebali i nikad vise. Nazalost, nije Nijaz jedini kome je ovaj idiot uzeo 10 godina zivota i stavio ih na stub srama red je podugacak, a sad kao Lucky Luciano ide po dzenazama i organizuje im komemoracije. fujpopajic wrote:A rjesenje je da, nedvolicno , vise nikad za njega ( njih ) ne glasasemigrazione wrote:pa mnogi ukazuju i dokazuju da je Lagumdzija jedno obicno dvolicno smece kome nije za cilj da mjenja stanje u ovoj drzavi, nego iskljucivo svoj jebeni interes
- madner
#7892 Re: SDP
Naravno da je izgubio, pa nije mu niko dosao sa pistoljem i natjerao da sam odstupi nego je po svom vlastitom statutu izgubio od covjeka koji je bio sposobniji od njega. Ne znam zasto bi ga zalio zbog toga, pao je na svojim greskama.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7893 Re: SDP
zašto? da ga opet ignorišete kao i kada je bio živ?Radar71 wrote:Zlatko Lagumdzija sa svojim partijskim "reformisanim" drugovima, pocevsi od Komsica, Niksica, Behmena pa do Damira Hadzica su odron, zlo, sramota, bljak, za BH socijaldemokratiju! Stadim se sto ih imamo! Vratite nam Nijaz i drugove!
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#7894 Re: SDP
Ja ucim na vlastitim greskama, ovu lekciju sam naucio, NIKAD VISE GLAS ZA SDP!emigrazione wrote:Boze sacuvaj jednom su me zajebali i nikad vise. Nazalost, nije Nijaz jedini kome je ovaj idiot uzeo 10 godina zivota i stavio ih na stub srama red je podugacak, a sad kao Lucky Luciano ide po dzenazama i organizuje im komemoracije. fujpopajic wrote:A rjesenje je da, nedvolicno , vise nikad za njega ( njih ) ne glasasemigrazione wrote:pa mnogi ukazuju i dokazuju da je Lagumdzija jedno obicno dvolicno smece kome nije za cilj da mjenja stanje u ovoj drzavi, nego iskljucivo svoj jebeni interes
Last edited by brad90 on 01/02/2012 11:49, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#7895 Re: SDP
otkud ti znas jesam li ja njega ignorisala?Chmoljo wrote:zašto? da ga opet ignorišete kao i kada je bio živ?Radar71 wrote:Zlatko Lagumdzija sa svojim partijskim "reformisanim" drugovima, pocevsi od Komsica, Niksica, Behmena pa do Damira Hadzica su odron, zlo, sramota, bljak, za BH socijaldemokratiju! Stadim se sto ih imamo! Vratite nam Nijaz i drugove!
@madneru, nadam se da uistinu ne mislis to sto pises
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7896 Re: SDP
a zašto se ti osjećaš prozvanom, nije mi jasno...plain vanilla wrote:
otkud ti znas jesam li ja njega ignorisala?
- Alfons Kauders
#7897 Re: SDP
sve stoji, i sam nijaz je uvijek govorio da je jednostavno izgubio podrsku stranke i cao... koliko je to bilo opravdano ili ne, to je vec druga prica... jednim dijelom svakako jeste, ali ono sto je uslijedilo nikako nije bilo dobro za strankumadner wrote:Naravno da je izgubio, pa nije mu niko dosao sa pistoljem i natjerao da sam odstupi nego je po svom vlastitom statutu izgubio od covjeka koji je bio sposobniji od njega. Ne znam zasto bi ga zalio zbog toga, pao je na svojim greskama.
zato danas imamo toliko profesionalih dupeuvlakaca u vrhu stranke... a niko od njih nije do koljena ni nijazu ni zlaji... to je problem
- plain vanilla
#7898 Re: SDP
jer pricam afirmativno o Nijazu.. ali nema veze, vrijeme je uvijek najbolji pokazateljChmoljo wrote:a zašto se ti osjećaš prozvanom, nije mi jasno...plain vanilla wrote:
otkud ti znas jesam li ja njega ignorisala?
jednog dana ce izaci cijela prica kako je to Nijaz demokratski izgubio svoje mjesto u stranci..mozda se bar tad neko zacrveni..
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#7899 Re: SDP
@Radar71, ne volim sto ovo priznajem, al' si u pravu! POTPISUJEM!!!
Last edited by brad90 on 01/02/2012 11:55, edited 1 time in total.
- madner
#7900 Re: SDP
To je opet Zlajina greska na kojoj ce on pasti i ne treba ga zaliti kada zakuca na vrata zaboravljenih asova nakon sto izgubi neke izbore i dozivi slicnu sudbinu. Poenta je da kada odigras partiju saha i protivnik te pobjedi sa crnim figurama trebas istom cestitati a ne izvlaciti se na to da je tabla bila blago zakrivljenja.