Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BegA_

#7876 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BegA_ »

Ko prenosi mec u subotu?
Edin H.

#7877 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

BegA_ wrote:Ko prenosi mec u subotu?
Rekose raja FACE
BegA_

#7878 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by BegA_ »

Edin H. wrote:
Rekose raja FACE
:thumbup:
Bice dernek ko pred Argentinu. :D
insaneinthebrain

#7879 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

House wrote:Kakvo samopuzadnje , Nigeriju vile pronosale par puta :-) Odbrana Nigera propuh živi
sacekajmo utakmicu protiv obale slonovace. da vidimo na cemu smo mi
House

#7880 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by House »

Pošteno :bih:
It_is_a_Leclerc

#7881 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by It_is_a_Leclerc »

Itakoto wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Malo je neobično i nezahvalno bilo koga potcjenjivati. Tim više što smo ekipa koja je prije neki mjesec ponižena od strane limitiranih pseudofudbalera iz Egipta.
Kako covjek moze sam sebi proturjeciti u 2 recenice. :D
Hmm.. Ne vidim protivrječnosti.
Mi smo vrlo dobra evropska ekipa vrlo nestabilne i promjenjljive forme, koja razvoza Francusku da ne zna gdje im je glava, a gdje dupe, ali i ekipa koja doživi sramotan poraz od Egipta.
I kao navijači takve ekipe, teško da imamo pravo nekog smatrati lošim na osnovu jedne utakmice.
isx

#7882 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by isx »

Edin H. wrote:
Rekose raja FACE
Biće stream na fejsu. :D
Edin H.

#7883 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

isx wrote:
Edin H. wrote:
Rekose raja FACE
Jedva cekam :D
todd_smith

#7885 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

isx wrote:
Edin H. wrote:
Rekose raja FACE
Hoce li se pjevati? :lol:
relativno84

#7886 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by relativno84 »

Ko Piplica nekad, dok je bio u top formi :D
isx

#7887 Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by isx »

todd_smith wrote:
Hoce li se pjevati? :lol:
Cjelodnevni bajramski program. Šemsa, Šerif & co. :D
Logovan

#7888 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Ako kažem da je ono pravo ofiran onda bih bio blag... :-) :lol: Sada će ih ovo uzdrmati, tako da će slabije igrati na prvenstvu. :D
jeza u ledja

#7889 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Maloprije gledam Mex-Isr 3-0 i u drugom se jebeno povrijedi njihov golman. Iznose ga sa okovratnikom, ili kako se to vec zove. Pravo sjeb. Mislim imaju oni onog starog golmana Ochou, ne znam jel im on jos uvijek prvi golman, al nebitno, kontam kako se lako povrijedi igrac. :-? Jos komentar pominje i druge repke i njihove povrede u ovoj sedmici, te Suarez, pa neki Kamerunac, pa van der Vaart.
Samo se nadam da nasi igraci budu svi spremni i da ove 3 pripremne tekme prodju kako treba.
Paul F.

#7890 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

I ja se najviše brinem za povrede. Uostalom to i Pape govori. Po meni je dobro što počinjemo sa Argentinom jer ne bi trebalo biti povreda, a sigurno nema kartona. To mora biti haos utakmica.
phillie

#7891 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by phillie »

Logovan wrote:
Ako kažem da je ono pravo ofiran onda bih bio blag... :-) :lol: Sada će ih ovo uzdrmati, tako da će slabije igrati na prvenstvu. :D
Al sto je najgore ovaj autogol nije priznat (zbog faula) pa je njhiov odbrambeni igrac Egwuekwe kod rezultata 1:1 morao dati jos jedan autogol koji je priznat na njihovu srecu :D :D :D Mogu samo reci, da Bog da ovako i protiv nas pogadjali :D
Paul F.

#7892 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Za to treba angažovati naše korumpirane elemente. Pandža bi to dobro odradio.
jeza u ledja

#7893 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by jeza u ledja »

Paul F. wrote:I ja se najviše brinem za povrede. Uostalom to i Pape govori. Po meni je dobro što počinjemo sa Argentinom jer ne bi trebalo biti povreda, a sigurno nema kartona. To mora biti haos utakmica.
Al ce protiv Argentine biti barem 3-4 zuta kartona, nedo bog nesto vise. Spahic gotovo zagarantovan u knjizici i bar jedan od dvojca Kolasinac-Mujdza.
Paul F.

#7894 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

jeza u ledja wrote:
Paul F. wrote:I ja se najviše brinem za povrede. Uostalom to i Pape govori. Po meni je dobro što počinjemo sa Argentinom jer ne bi trebalo biti povreda, a sigurno nema kartona. To mora biti haos utakmica.
Al ce protiv Argentine biti barem 3-4 zuta kartona, nedo bog nesto vise. Spahic gotovo zagarantovan u knjizici i bar jedan od dvojca Kolasinac-Mujdza.
U redu. I šta je onda bolje ? Na kraju izaći protiv Argentine i izgubiti 12-0 ?
A da ne govorim o ljepoti igre.
Pismonosa

#7895 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Pismonosa »

:lol: :lol:

Ne očekujem protiv Obaloslonovačobjelokošćanina ništa. Nisu valjda ni naši ludi da se troše i rizikuju povrede. To treba da bude nešto malo jači trening.
Paul F.

#7896 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Paul F. »

Ma naravno. Prijateljske su prijateljske. Mada nažalost utiču na svjetsku ljestvicu ali nije bitno.
OldMayor

#7897 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

jeza u ledja wrote:
U citavim kvalifikacijama smo imali 9 kartona u 10 utakmica. OK, nije bilo argentine u kvalifikacijama, ali me samo zanima na osnovu cega izracuna da cemo dobit 4+ zuta kartona u samo jednoj utakmici, kad je ocito da ne igramo prljavo i da ne pravimo grube startove. :roll:

Mislim naravno moze se desit i da bude 7 zutih, moze se desit da i argentina dobije dva crvena itd. Ali ako cemo gledati fudbal koji mi igramo, onda se ne moze vec uracunati 4+ zuta.
Infaze Studio

#7898 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Infaze Studio »

OldMayor wrote:
jeza u ledja wrote:
U citavim kvalifikacijama smo imali 9 kartona u 10 utakmica. OK, nije bilo argentine u kvalifikacijama, ali me samo zanima na osnovu cega izracuna da cemo dobit 4+ zuta kartona u samo jednoj utakmici, kad je ocito da ne igramo prljavo i da ne pravimo grube startove. :roll:

Mislim naravno moze se desit i da bude 7 zutih, moze se desit da i argentina dobije dva crvena itd. Ali ako cemo gledati fudbal koji mi igramo, onda se ne moze vec uracunati 4+ zuta.
Ako si gled'o Real Atletiko, vidio si kako se jedino Dimaria moze zaustaviti u naletu :D
Vjerujem da se s' te tacke gledista, mnogi boje kartona. A nije Dimaria saam.
Stari

#7899 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Stari »

Heh lijepi moji ...vako je to neakako bilo.

Zadnji put kad se bosanski nogomet igrao na Sjetskom prvenstvu je bilo 1990 godine .... znatomo to sve ...ekipa iz Bosne za tu zgodu ojacana sa 2 igraca iz Srbije (Stojkovic i Spasic) te jos nekolicinom iz Hrvatske i jedan iz Slovenije i jedan iz Makedonije

Dakle vodio ih Bosanac i igrali su Hadzibegic , Jozic , Sabanadzovic , Baljic ,Susic, Bazdarevic (kaznjen zbog pljuvanja sudije u kvalifikacijama) ...i jos njih da ne nabrajam dalje.

I lijepo brate moj lijepi ...igrali su dvije (2) pripremne utakmice ...i to kao domacini (jednu u Ljubljani a jednu u Zagrebu - Bosna se u medjuvremenu malo suzila :D ) ...protiv vrlo otmjenih protivnika reprezentacija Nizozemske i Spanjolske ....

:D I zijanili obe :D
potpuno glatko i uigrano

Samo nekoliko sedmica nakon toga ...su tu istu Spanjolsku pobijedili u osmini finala.

Tako da ...mislim onako ...ovo sa pripremnim utakmicama ...je (imat cete nadam se razumijevanja za vokabular ) ...prdunjanje .... oliti prdljavina .

Hajte se uozbiljite malo :D ....
Logovan

#7900 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

phillie wrote: Al sto je najgore ovaj autogol nije priznat (zbog faula) pa je njhiov odbrambeni igrac Egwuekwe kod rezultata 1:1 morao dati jos jedan autogol koji je priznat na njihovu srecu :D :D :D Mogu samo reci, da Bog da ovako i protiv nas pogadjali :D
Oni će primati golove od nas kako god okreneš, sad hoće li to sami raditi ili ćemo mi, nebitno skroz. :D
Post Reply