Mozes ti to jos 100 puta ponoviti, ali po Ustavu BiH Komsic nije predstavnik Hrvata. Ako se tvoja borba za narod kosi sa borbom za ljudska prava nikad neces imati podrsku MZ ili razumjevanje. Ne mozete zastupati fasizam i sovinizam i ocekivati da cete ista postici politickim putem.1pajdo wrote:Nije stvar u Komšiću. Stvar je u tome da on ne predtavlja Hrvate jer nije izabran od njih što dovodi do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika što je i odgovor na pitanje da nemaju političkih predstavnika kao što to imaju Srbi i Bošnjaci. Dakle nemaju ista prava.madner wrote:Daj, pa necemo opet o Komsicu. Koliko puta se mora reci da procitas ustav na koji se pozivas?
Ali slažem se. Ovakva diskusija nema smisla.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- madner
#7876 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Boom71
#7877 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U takvim nacinima funcionisanja mozga leze problemi.madner wrote:Mozes ti to jos 100 puta ponoviti, ali po Ustavu BiH Komsic nije predstavnik Hrvata. Ako se tvoja borba za narod kosi sa borbom za ljudska prava nikad neces imati podrsku MZ ili razumjevanje. Ne mozete zastupati fasizam i sovinizam i ocekivati da cete ista postici politickim putem.1pajdo wrote:Nije stvar u Komšiću. Stvar je u tome da on ne predtavlja Hrvate jer nije izabran od njih što dovodi do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika što je i odgovor na pitanje da nemaju političkih predstavnika kao što to imaju Srbi i Bošnjaci. Dakle nemaju ista prava.madner wrote:Daj, pa necemo opet o Komsicu. Koliko puta se mora reci da procitas ustav na koji se pozivas?
Jos cu nacinal-soviniste poceti smatrati nekim nizim oblicima zivota...
-
Paper
#7878 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Uglavnom, madner ti je sve već fino objasnio. U ovom slučaju jedino pravo koje nemate ti i g. Raspudić, je pravo da večini namećete svoju volju koja je u konačnici destruktivna upravo za tu većinu1pajdo wrote:Nije stvar u Komšiću. Stvar je u tome da on ne predtavlja Hrvate jer nije izabran od njih što dovodi do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika što je i odgovor na pitanje da nemaju političkih predstavnika kao što to imaju Srbi i Bošnjaci. Dakle nemaju ista prava.madner wrote:Daj, pa necemo opet o Komsicu. Koliko puta se mora reci da procitas ustav na koji se pozivas?
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#7879 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Javljam se ispred jedinice za specijalne namjene "Zlatkovi Majorizatori".Varam li se ili je ovdje potreban
desant nasih trupa?
Jutros u Avazu Fahro je izbacio neku prvoaprilsku salu vezano za suspenziju FSBiH!Nisam ni sumnjao da je
Fahro isto govno i neprijatelj ove zemlje kao sto su mu jarani Drago jugosloven i precednik Mile ali da ce
krenuti otvoreno da podjebava i provocira gradjane BiH,e to bas nisam ocekivao.
Neki se od vas sjecaju jednog sjajnog filma "Pakleni Toranj" iz 1974 godine sa Steve McQueen-om
i Paul Newman-om u glavnim ulogama.E ja Fahri zelim da na svom tornju snimi drugi dio ovog filma s tim
da bude dokumentarnog karaktera a on u glavnoj ulozi!

desant nasih trupa?
Jutros u Avazu Fahro je izbacio neku prvoaprilsku salu vezano za suspenziju FSBiH!Nisam ni sumnjao da je
Fahro isto govno i neprijatelj ove zemlje kao sto su mu jarani Drago jugosloven i precednik Mile ali da ce
krenuti otvoreno da podjebava i provocira gradjane BiH,e to bas nisam ocekivao.
Neki se od vas sjecaju jednog sjajnog filma "Pakleni Toranj" iz 1974 godine sa Steve McQueen-om
i Paul Newman-om u glavnim ulogama.E ja Fahri zelim da na svom tornju snimi drugi dio ovog filma s tim
da bude dokumentarnog karaktera a on u glavnoj ulozi!

- Alfons Kauders
#7880 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ne radi se tu o politickom stavu, vec o zdravom razumu... svoje misljenje o novopecenim ekspertima za ustavno pravo sam razjasnio sinoc...Boom71 wrote:U takvim nacinima funcionisanja mozga leze problemi.madner wrote: Mozes ti to jos 100 puta ponoviti, ali po Ustavu BiH Komsic nije predstavnik Hrvata. Ako se tvoja borba za narod kosi sa borbom za ljudska prava nikad neces imati podrsku MZ ili razumjevanje. Ne mozete zastupati fasizam i sovinizam i ocekivati da cete ista postici politickim putem.
Jos cu nacinal-soviniste poceti smatrati nekim nizim oblicima zivota...
elem malo o razumu...
ljudima se po stotinu puta citira ustav, gdje crno na bijelo stoji nesto sasvim suprotno od onog sto oni tvrde... i dzaba... opet nastavljaju po svome...
ostavis nalog ohr-a, integralni... dzaba... ignorisu ga
neko pocne izmisljati nadleznosti cik-a i sudova... citiras odredbu zakona - dzabe... opet isto
cak su neki ne tako davno pozivali vrhovni sud bih da se oglasi... cinjenica da pomenuti sud jednostavno ne postoji njima ne mijenja nista... dzabe pricati
i naravno, tu je prica o 90 i kusur posto hrvatskih glasova za hdz... ostavim link na kojem covic govori da je hdz dobio 60 posto... dzabe...
ljudi jednostavno vole ignorisati stvarnost... lijepo je zivjeti u nekom svom svijetu, posloziti u glavi neki iskrivljeni dozivljaj stvarnosti koji ti odgovara i ravno do mora... neki to rade drogom, neki alkoholom, neki jednostavno imaju zdravstvenih problema... i prvim, i drugim, i trecim je zajednicko sto se u takvom stanju zakonski ne smatraju uracunljivim... ali se zato smatraju ekspertima za ustavno pravo... mogu i ja popiti bocu viskija, roknuti trip i furati da sam jim morrison, ali jebes ga - nisam...
- nosara
#7881 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Alfons Kauders wrote:ne radi se tu o politickom stavu, vec o zdravom razumu... svoje misljenje o novopecenim ekspertima za ustavno pravo sam razjasnio sinoc...Boom71 wrote:U takvim nacinima funcionisanja mozga leze problemi.madner wrote: Mozes ti to jos 100 puta ponoviti, ali po Ustavu BiH Komsic nije predstavnik Hrvata. Ako se tvoja borba za narod kosi sa borbom za ljudska prava nikad neces imati podrsku MZ ili razumjevanje. Ne mozete zastupati fasizam i sovinizam i ocekivati da cete ista postici politickim putem.
Jos cu nacinal-soviniste poceti smatrati nekim nizim oblicima zivota...![]()
elem malo o razumu...
ljudima se po stotinu puta citira ustav, gdje crno na bijelo stoji nesto sasvim suprotno od onog sto oni tvrde... i dzaba... opet nastavljaju po svome...
neko pocne izmisljati nadleznosti cik-a i sudova... citiras odredbu zakona - dzabe... opet isto
cak su neki ne tako davno pozivali vrhovni sud bih da se oglasi... cinjenica da pomenuti sud jednostavno ne postoji njima ne mijenja nista... dzabe pricati
i naravno, tu je prica o 90 i kusur posto hrvatskih glasova za hdz... ostavim link na kojem covic govori da je hdz dobio 60 posto... dzabe...
ljudi jednostavno vole ignorisati stvarnost... lijepo je zivjeti u nekom svom svijetu, posloziti u glavi neki iskrivljeni dozivljaj stvarnosti koji ti odgovara i ravno do mora... neki to rade drogom, neki alkoholom, neki jednostavno imaju zdravstvenih problema... i prvim, i drugim, i trecim je zajednicko sto se u takvom stanju zakonski ne smatraju uracunljivim... ali se zato smatraju ekspertima za ustavno pravo... mogu i ja popiti bocu viskija, roknuti trip i furati da sam jim morrison, ali jebes ga - nisam...
Ti i ja smo zavrsili...
This is the end, my Lonly friend, the end...
-
Paper
#7882 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sva suština je opisana u ovom postu.Alfons Kauders wrote:
ne radi se tu o politickom stavu, vec o zdravom razumu... svoje misljenje o novopecenim ekspertima za ustavno pravo sam razjasnio sinoc...![]()
elem malo o razumu...
-
ins
#7883 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Opet ponavljam, CIK nema ovlasti da daje tumacenje zakona, to moze raditi samo SUD BIH.duh_sa_sjekirom wrote: Otkud onda nadležnost CIK-u da daje TUMAČENJE zakona!? Ako donosi pravila i propise, otkud CIK-u nadležnost da donosi odluke?
I ako donosi odluke, ko je obavezan da ih sprovodi?
Sve mi se čini da ste se jako zapetljali u svemu ovome pa ne znate ni ko je ni za što nadležan...Ispada da je odluka CIK-a pravno bitna koliko i mišljenje nekog udruženja građana...
Upravo u tome se sastoji protivzakonito i protivustavno djelovanje CIK-a, zbog cega je OHR suspendovao njihovu odluku.
CIK je uradio stvar koju NIJE SMIO da uradi!
- ultima_palabra
#7884 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pazi ovaj biser mudrosti, kao potvrda onoga što pričašAlfons Kauders wrote:ne radi se tu o politickom stavu, vec o zdravom razumu... svoje misljenje o novopecenim ekspertima za ustavno pravo sam razjasnio sinoc...
elem malo o razumu...
sejdefu je napisao/la:
Najgore je kad neko ko nema veze sa pravom mješa tamo gdje mu nije mjesto, ali šta da se radi pa mi bosanci smo poznati po tome.
Kao prvo CIK može donostiti Odluke, Rješenja i tako dalje. CIK-ove Odluke nisu konačne znači mora postojati pravni lijek. KAko CIK može donositi odluke tako ih može donositi i mjesna zajednica (ne vidim kako neko može biti toliko glup pa pitati kako neko može donositi odluke).
CIK-ova odluka postaje konačna ako prođe rok žalbe a niko se ne žali što će reci da nije iskoristio pravni lijek. Sve dok CIK-ova odluka nije konačna ona nema pravno dejstvo (ista stvar je i sa mjesnom zajednicom). Ako se neko žali na CIK-ovu odluku onda o njoj odlučuje Sud BiH jer CIK nije na federalnom nego na državnom nivou. Kada Sud BiH presudi onda odluka postaje konačna mada se može i dalje pobijati.
Naravo tu se pojavljuje OHR - što će reći TITO, s TITO je glavni što on kaže tako je dako da oko Naloga OHR-a nema nikakvih dilema niti potrebe da se raspravlja.
I na kraju niko nemože tvrditi da da li je Odluka CIK-a ustavna ili neustavna u skladu sa zakonom ili nije. Odluka, Rješenje, Presuda nije ni prva ni zadnja koja je donesena u skladu sa zakonom ili u suprotnosti sa zakonom. Da se svi donose odluke u skladu sa zakonom nebi bilo pravo žalbe i 10 nivoa odlučivanja a naravno ni prtesuda suda u strazburgu. Ovo sve važi i za OHR (samo on je TITO)
- Alfons Kauders
#7885 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
nosara wrote: mogu i ja popiti bocu viskija, roknuti trip i furati da sam jim morrison, ali jebes ga - nisam...
Ti i ja smo zavrsili...
sta to ti imas protiv morrisona?
- prljavi Hare
#7886 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Gdje si Nosara?Sve si zalio kako nema ovih sa poskoka,cuvara pecata ercegbosne......
Eto ih buraz pa opleti!!!!
Ovo jos nije dovoljno ozbiljna situacija za upotrebu specijalne jedinice za majorizaciju!
Eto ih buraz pa opleti!!!!
Ovo jos nije dovoljno ozbiljna situacija za upotrebu specijalne jedinice za majorizaciju!
- prljavi Hare
#7887 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sta to ti imas protiv morrisona?Alfons Kauders wrote:nosara wrote: mogu i ja popiti bocu viskija, roknuti trip i furati da sam jim morrison, ali jebes ga - nisam...![]()
Ti i ja smo zavrsili...![]()
Alkoholom protiv droge!!!
- nosara
#7888 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sta to ti imas protiv morrisona?Alfons Kauders wrote:nosara wrote: mogu i ja popiti bocu viskija, roknuti trip i furati da sam jim morrison, ali jebes ga - nisam...![]()
Ti i ja smo zavrsili...![]()
Ja sam mrtvi metrosexualac...
- Alfons Kauders
#7889 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
new, freshly squeezed walrus juice...nosara wrote: Ja sam mrtvi metrosexualac...Redovno brijem usi i pijem samo sok od svjeze iscijedjene koale...

- nosara
#7890 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
prljavi Hare wrote:Gdje si Nosara?Sve si zalio kako nema ovih sa poskoka,cuvara pecata ercegbosne......
Eto ih buraz pa opleti!!!!![]()
-
Paper
#7891 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sram vas bilo, bagro majorizatorska! 
- nosara
#7892 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A sta da ti kazem... Ima se (koga), moze se... Samo neka potraje...Paper wrote:Sram vas bilo, bagro majorizatorska!
- duh_sa_sjekirom
#7893 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa, naravno, to je jasno k'o dan, to je suština onoga što sam i ja govorio!!!ins wrote:Opet ponavljam, CIK nema ovlasti da daje tumacenje zakona, to moze raditi samo SUD BIH.duh_sa_sjekirom wrote: Otkud onda nadležnost CIK-u da daje TUMAČENJE zakona!? Ako donosi pravila i propise, otkud CIK-u nadležnost da donosi odluke?
Sve mi se čini da ste se jako zapetljali u svemu ovome pa ne znate ni ko je ni za što nadležan...Ispada da je odluka CIK-a pravno bitna koliko i mišljenje nekog udruženja građana...
Upravo u tome se sastoji protivzakonito i protivustavno djelovanje CIK-a, zbog cega je OHR suspendovao njihovu odluku.
Ali pojedinim forumašima očito je nejasno, i trebaju im neka dodatna pojašnjenja. Pa, eto, ako imaš živaca, piši i objašnjavaj im...
-
Blizanac
#7894 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sejdefu wrote: Najgore je kad neko ko nema veze sa pravom mješa tamo gdje mu nije mjesto, ali šta da se radi pa mi bosanci smo poznati po tome.
Kao prvo CIK može donostiti Odluke, Rješenja i tako dalje. CIK-ove Odluke nisu konačne znači mora postojati pravni lijek. KAko CIK može donositi odluke tako ih može donositi i mjesna zajednica (ne vidim kako neko može biti toliko glup pa pitati kako neko može donositi odluke).
CIK-ova odluka postaje konačna ako prođe rok žalbe a niko se ne žali što će reci da nije iskoristio pravni lijek. Sve dok CIK-ova odluka nije konačna ona nema pravno dejstvo (ista stvar je i sa mjesnom zajednicom). Ako se neko žali na CIK-ovu odluku onda o njoj odlučuje Sud BiH jer CIK nije na federalnom nego na državnom nivou. Kada Sud BiH presudi onda odluka postaje konačna mada se može i dalje pobijati.
Naravo tu se pojavljuje OHR - što će reći TITO, s TITO je glavni što on kaže tako je dako da oko Naloga OHR-a nema nikakvih dilema niti potrebe da se raspravlja.
I na kraju niko nemože tvrditi da da li je Odluka CIK-a ustavna ili neustavna u skladu sa zakonom ili nije. Odluka, Rješenje, Presuda nije ni prva ni zadnja koja je donesena u skladu sa zakonom ili u suprotnosti sa zakonom. Da se svi donose odluke u skladu sa zakonom nebi bilo pravo žalbe i 10 nivoa odlučivanja a naravno ni prtesuda suda u strazburgu. Ovo sve važi i za OHR (samo on je TITO)
ne mogu da vjerujem da ljudi mogu ovako nesto napisati!!!
- JBT
#7895 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
"Psihijatrija, pa zatvor": Hoće li Tužilaštvo BiH optužiti Dragana Čovića
01. 04. 2011. • 08:10 S. B.
Veličina slova:
Dragan Čović / 24sata.info
*** SPAM *** - "Priznajem samo ono što ja kažem i naredim, a ne priznajem ovu vlast", ovako se na običan jezik mogu prevesti poruke koje u posljednja dva dana šalje Dragan Čović, predsjednik HDZ-a.
On naglašava da "mi nemamo nikakvu odgovornost prema vlastima Federacije BiH i dali smo upute da se tako svi ponašaju prema toj vlasti".
"To je svojevrstan građanski neposluh i to ima široku lepezu mogućnosti... To će izazvati jako puno problema u funkcionisanju vlasti na svim nivoima", jasan je Čović uz napomenu da "mi nemamo pravo djelovati shodno odlukama OHR-a", piše "San".
Sve u svemu, u Bosni i Hercegovini se događa ono što je u svakoj evropskoj državi nezamislivo - šef političke stranke poziva građane da ne priznaju vlast i poziva ih na građansku neposlušnost. Time on najdirektnije ruši ustavni poredak zemlje, a građane upućuje da se ponašaju po vlastitom nahođenju što podrazumijeva da ne poštuju važeće zakone.
Svakako da ovo što Čović radi, izlazi iz kategorije političke borbe i retorike nego je u domenu zagovaranja i uvođenja opšte anarhije. Šta bi se, na primjer, desilo kada bi političar, predsjednik stranke u Njemačkoj pozvao građane Njemačke da prestanu da poštuje vlast, zakone, sudove, policiju... Prvo bi bio upućen na ispitivanje u psihijatrijsku kliniku, a onda bi završio u zatvoru, presnoi "San".
Bar za sada, niko od državnih institucija vlasti i pravosuđa ne reaguje što samo dokazuje da je BiH država mimo svijeta. Najviše čudi šutnja Tužilaštva BiH koje bi po službenoj dužnosti moralo iskoristiti svoje nadležnosti, a to znači izdati nalog da se Čović sasluša i potom podići optužnicu protiv njega jer najdirektnije ruši ustavni poredak države. To što je predsjednik političke stranke, ne znači da je iznad i izvan zakona i Ustava ove zemlje. Sa druge strane, znakovita je i šutnja Agencije za istrage i zaštitu BiH, ali i Obavještajno sigurnosne agencije BiH.
(24sata.info)
Izvor vijesti: http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaj ... z1IGaHRDWI
- AliceInChains
#7896 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Eh druze, poskokovcima i srbocetnicima i jeste intencija, da se neargumentovano sa njima prepucavamo, a ne da ih argumentovano "bijemo".duh_sa_sjekirom wrote:Pa, naravno, to je jasno k'o dan, to je suština onoga što sam i ja govorio!!!ins wrote:Opet ponavljam, CIK nema ovlasti da daje tumacenje zakona, to moze raditi samo SUD BIH.duh_sa_sjekirom wrote: Otkud onda nadležnost CIK-u da daje TUMAČENJE zakona!? Ako donosi pravila i propise, otkud CIK-u nadležnost da donosi odluke?
Ali pojedinim forumašima očito je nejasno, i trebaju im neka dodatna pojašnjenja. Pa, eto, ako imaš živaca, piši i objašnjavaj im...
Ne mislim, da su oni tol'ko, glupi, da uvjek moraju "slucajno" iste budalastine i propale argumenatcije/teze ponavljati
-
SevdahNinja
#7897 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Martin Raguž preuzima HDZ 1990
Petak, 01 Travanj 2011 09:34
0 Comments
Ispis
Nezadovoljstvo koje je tinjalo već duže vrijeme u redovima HDZ-a 1990 konačno bi ovih dana moglo prerasti u nešto veliko, jer prema dostupnim informacijama našeg portala u ovoj stranci razmišljaju o žurnom sazivanju stranačkog sabora kada bi Martin Raguž, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na proteklim izborima, trebao preuzeti dirigentsku palicu od dr. Bože Ljubića, te u budućnosti voditi stranku s pozicije predsjednika!
Tim povodom smo kontaktirali veći broj istaknutih članova stranke, pa iako nitko ne želi javno istupati nekolicina njih nam je potvrdila istinitost ovih informacija, pa čak i to da će se izvanredna sjednica Predsjedništva stranke, odnosno sabor održati i prije Svehrvatskog sabora koji je zakazan za 16. travnja.
To odmah, samo po sebi, postavlja upit hoće li HDZ 1990 podržati Svehrvatski sabor s obzirom da Martin Raguž već duže vrijeme nije na istoj valnoj dužini sa Božom Ljubićem i Draganom Čovićem, pa bi članstvo ove stranke, nakon što predsjedničku dužnost preuzme Raguž, moglo izostati sa sabora, a to bi već bio jedan značajan udarac politici Dragana Čovića i ostvarenju njegovog cilja da nastavi majorizirati Hrvate u BiH.
Nakon što su Božo Ljubić i nekoliko njegovih bliskih suradnika uvidjeli koliko je sati, jer su napokon spoznali kako diše dobar broj njihovih općinskih podružnica, posebice u Posavini i Vitezu, ali isto tako i u Livnu, Posušju, Čapljini, te Stocu, znaju da nemaju velikih izgleda u borbi sa Ragužem, pa su već podnijeli zahtjeve vrhu HDZ-a BiH da pređu u njihove redove.
Čovjek bi pomislio kako tu neće biti problema, odnosno kako će im Dragan Čović dopustiti povratak u HDZ BiH, no stvar ipak nije tako blistava po Ljubiće, Merdžu, Vegara i još neke, jer su u HDZ-u BiH itekako dobro svjesni kako u tom slučaju i među njihovim redovima vrlo lako može doći do raskola, posebno ako bi novi članovi dobili neke značajnije funkcije, a u kuloarima se već spominje da bi Damir Ljubić postao stranački tajnik, Božo Ljubić premijer u Županiji Zapadnohercegovačkoj umjesto sadašnjeg Zdenka Ćosića, dok bi Ćosić kao bivši novinar Večernjeg lista i Veso Vegar, čovjek s bogatim iskustvom rada u Slobodnoj Dalmaciji, čije je bh izdanje zahvaljujući ponajprije njemu ugašeno, radili PR stranke, jer će Zoran Tomić biti angažiran od Jadranke Kosor da po pitanju PR-a stranke spasi što se spasiti može u Hrvatskoj, pa bi u tom slučaju izvisio Mišo Relota, a i Borjana Krišto, pa bi mu Borjana mogla samo zapjevati onu od Ane Nikolić "Mišo moj"!
Na strani Martina Raguža je čitav niz istaknutih stranačkih dužnosnika HDZ-a 1990 što mu dodatno daje vjetar u leđa, a kao što su primjerice dr. Nediljko Rimac, dr. Diana Zelenika, Vjekoslav Bakula, Zdravko Kutle (brat poznatog bankara Berislava Kutle!), Petar Polić, Perica Jelečević, Slaven Raguž i mnogi drugi.
Prema nekim informacijama u stranku se, ukoliko na čelo iste dođe Raguž, spreman vratiti i Stjepan Krešić, bivši Predsjedavajući Doma naroda, a u tom slučaju bi se vratio i dio članstva u Stocu, koji je nedavno krenuo u masovan prelazak iz HDZ-a 1990. u redove HSP-a BiH!
Last edited by SevdahNinja on 01/04/2011 13:26, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7898 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Alfons Kauders wrote:u jebem te zgoljava...JBT wrote:197, 101.madner wrote:Sta, ko to ovdje nije bar 190 i 100kg minimum?![]()
188, 103
- nosara
#7899 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
plain vanilla wrote:Alfons Kauders wrote:u jebem te zgoljava...JBT wrote: 197, 101.![]()
188, 103
![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7900 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Glavna vijest na Dnevniku.ba izgleda upravo ovako

(nije greska, bas sam bukvalno preslikala)
Dnevnik.ba-1.4.2011- NAMA NIJE DO ŠALE
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
1.4.2011.
Redakcija
Dnevnik.ba
(nije greska, bas sam bukvalno preslikala)