Hafis wrote:
Veoma je bitno gdje su ga zakopali, jer kroz taj parametar možeš zaključiti kakav je općenit stav prema tom čovjeku. A mozak mu je prosviran zato što je prevršio mjeru.
Da je ostao na uobičajenim žrtvama , danas bi drmao politikom u Sarajevu i bio veća čivija od Kordića.
Znaci po tebi je vaznije gdje je neko sahranjen nego kako je zivio i otisao na onaj svijet?
Danas bi drmao politikom?!

E moj doktore, Caco ti je bolan bio sitni kriminalac s memli strane, navuko se na gudru radi sjebane ruke, imao svoju privatnu jedinicu od par stotina ljudi i epilog znamo. Ti fakat mislis da bi on "drmao" politikom?! Nepismen frajer na horsu, kriminalac povratnik?

A Kordic? Frajer bio jedan od najboljih studenata svoje generacije. I politicar, naravno, za razliku od Cace.
Previše je bilo tih ''izoliranih'' slučajeva (Grabovica, Uzdol, Bugojno, Buhine kuće i dr.) da bi ih svrstali u ''banalne razloge o kojima je suvišno pričati''.
Pa ako nisu bili izolirani, i ako su rezultat udruzenog djelovanja... Gdje su dokazi za to? Imali ste buraz 25 godina da to dokazete, a niste - zato jer se ne moze dokazati. Na vasoj strani se moglo dokazati, i dokazano je, i uskoro ce biti i pravomocno (ne za svih 6, ali za neke)
Loše si me procijenio. Uopće nisam u ''starim danima'' i iznenadio bi se kako izgledam. Moje najbolje godine života u svakom smislu se dešavaju upravo sada, jer iako sam imao nesreću da sazrijevam u najgorem mogućem vremenu za ljudsko biće, uspio sam da prebrodim sve te frustracije, da ostavim to iza sebe i da se u svakom mogućem smislu etabliram do samog vrha. Neću reći u materijalnom smislu, koliko u akademskom i svakom drugom.
U akademskom smislu si se etablirao? Pa kako bolan da te onda ja, srednja strucna sprema iz rudarske Tuzle, ovako frustriram u raspravama? Ti si univerzitetski profesor, dosta stariji od mene, skoro da mi otac mozes biti, obrazovaniji... I opet me vrlo, vrlo rijetko nadjebes u raspravi? Ispade da moja sirotinjska Gimnazija Mesa Selimovic u poredjenju s tvojim sveucilistem dodje kao Harvard ili Princeton.
Dje si to u samom vrhu ziv bio? Na Pijemontu Srbstva?