BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Quaresma
#7876 Re: BHTelecom All About
ma sta 20 km mjesecno, za iphone bht bi ti stvio 30 km na mega 100 paket
- Curve
#7877 Re: BHTelecom All About
ne znam.. smijesno sve ovo ako ftk bude tako.. ajde nekako i preci da dobijaju 4 umjesto 5 (sto ce svaki bolji operater dobit),neg jos rentat.. e vala ako bude tako, bht ne moze smijesniji biti
-
Fauja Singh
#7878 Re: BHTelecom All About
Vala nisam cuo da igdje u svijetu telekom renta mobitele, pa jbt nije auto
smijurija majke mi.
- Cossack
#7879 Re: BHTelecom All About
L00d wrote:Mnogi seru po BH Telecomu, a nisu upuceni ni u sta .
Apple u Eronetu nema
- arnes_king
#7880 Re: BHTelecom All About
Kada odem u njemacku i saljem sms sa bhmobile portala nece biti cijena roaminga nego obicna je li tako ?
- Esso_i_Ajla
#7881 Re: BHTelecom All About
Zdravo forumasi,
Zanima me jedno, koristim telemach ovaj mix paket od 12 MB interneta i sa telefonom me izadje sve skupa oko 80 km mjesecno. E sad me zanima da li bi mi se isplatilo da predjem na Moja tv full buduci da telefon koristim pretezno da pozivam 061/2 i 033.
Hvala
Zanima me jedno, koristim telemach ovaj mix paket od 12 MB interneta i sa telefonom me izadje sve skupa oko 80 km mjesecno. E sad me zanima da li bi mi se isplatilo da predjem na Moja tv full buduci da telefon koristim pretezno da pozivam 061/2 i 033.
Hvala
- phillie
#7882 Re: BHTelecom All About
Mislim da ti se ne bi isplatilo, jer MojaTv Full kosta 65KM a u to je uracunato 10KM mobilne telefonije (061/062) a sve sto potrosis preko toga placas doatno. Fiksna telefonija je besplatna. Internet brzina je 2Mb/s pa ti sad vidi. Ovako gledajuci, ostavi kako je nastimano i nista ne dirajEsso_i_Ajla wrote:Zdravo forumasi,
Hvala
- zateznistub
#7883 Re: BHTelecom All About
Bilo ali nejse, sve zavisi koliko koristis razgovore prema fiksnim brojeima BH Telecoma, ako ti jracun za fisni velik a pozivas vecinom prema fiksnim onda ti se isplati itekako. Moras oditi racuna o tome da imas nekoliko provajdera (ne mnogo) koji također koriste predznak 033 (LOL i sl manji provajderi) i ti se pozivi naplacuju po cjenovniku. Isto tako moras malo voditi racuna o pozivima prema 060,1,2, jer u full paketu imas 10 KM uracunato u pretplatu a nakon te cifre se naplacuje isto kao da zoes motele preko fiksnog klasicnog provajdera.Esso_i_Ajla wrote:Zdravo forumasi,
Hvala
- Esso_i_Ajla
#7884 Re: BHTelecom All About
aha okzateznistub wrote:Bilo ali nejse, sve zavisi koliko koristis razgovore prema fiksnim brojeima BH Telecoma, ako ti jracun za fisni velik a pozivas vecinom prema fiksnim onda ti se isplati itekako. Moras oditi racuna o tome da imas nekoliko provajdera (ne mnogo) koji također koriste predznak 033 (LOL i sl manji provajderi) i ti se pozivi naplacuju po cjenovniku. Isto tako moras malo voditi racuna o pozivima prema 060,1,2, jer u full paketu imas 10 KM uracunato u pretplatu a nakon te cifre se naplacuje isto kao da zoes motele preko fiksnog klasicnog provajdera.Esso_i_Ajla wrote:Zdravo forumasi,
Hvala
Ma pretezno zovem 061/2 i na to mi puno novca ide. 033 takodjer zovem ali to su zanemarljive cifre u odnosu na 061/2
-
jastuk1
#7885 Re: BHTelecom All About
Upravo to. Ja puno sada koristim fiksni, a na HS-u mi je sve, tako da ću se morati vratiti na BHT. Moja TV phone paket i posebno onaj internet paket 4 mbps, što će sve sa PDV-om bit 60 KM. Jes da je internet samo 4 mbps, nekad mi je bilo bitno da bude što brže, sad više nije. Ako ima šta povelko, nek se naskida preko noći.zateznistub wrote:Bilo ali nejse, sve zavisi koliko koristis razgovore prema fiksnim brojeima BH Telecoma, ako ti jracun za fisni velik a pozivas vecinom prema fiksnim onda ti se isplati itekako. Moras oditi racuna o tome da imas nekoliko provajdera (ne mnogo) koji također koriste predznak 033 (LOL i sl manji provajderi) i ti se pozivi naplacuju po cjenovniku. Isto tako moras malo voditi racuna o pozivima prema 060,1,2, jer u full paketu imas 10 KM uracunato u pretplatu a nakon te cifre se naplacuje isto kao da zoes motele preko fiksnog klasicnog provajdera.Esso_i_Ajla wrote:Zdravo forumasi,
Hvala
Nakon BHT-a, Logosofta i sad HS-a, ne mogu da vjerujem da moram da se vratim na BHT... Anbilivabl.
-
zilog
#7886 Re: BHTelecom All About
Ko si ti? Sta si uradio sa @jastuk1?jastuk1 wrote:Jes da je internet samo 4 mbps, nekad mi je bilo bitno da bude što brže, sad više nije.
Dragi jastuk
Ide smak svijeta...
-
edissladic
#7887 Re: BHTelecom All About
Ima i LOGOSOFTesadklacar wrote:nema Telemach ima sk jedinoKiki_Musampa wrote:Kupim ja svima S3,samo mi recite ima li šta od Sk na Moja TV?
-
edissladic
#7888 Re: BHTelecom All About
PA NEĆEŠ VALJDA PORED LOGOSOFTA NA BHTjastuk1 wrote:Upravo to. Ja puno sada koristim fiksni, a na HS-u mi je sve, tako da ću se morati vratiti na BHT. Moja TV phone paket i posebno onaj internet paket 4 mbps, što će sve sa PDV-om bit 60 KM. Jes da je internet samo 4 mbps, nekad mi je bilo bitno da bude što brže, sad više nije. Ako ima šta povelko, nek se naskida preko noći.zateznistub wrote:Bilo ali nejse, sve zavisi koliko koristis razgovore prema fiksnim brojeima BH Telecoma, ako ti jracun za fisni velik a pozivas vecinom prema fiksnim onda ti se isplati itekako. Moras oditi racuna o tome da imas nekoliko provajdera (ne mnogo) koji također koriste predznak 033 (LOL i sl manji provajderi) i ti se pozivi naplacuju po cjenovniku. Isto tako moras malo voditi racuna o pozivima prema 060,1,2, jer u full paketu imas 10 KM uracunato u pretplatu a nakon te cifre se naplacuje isto kao da zoes motele preko fiksnog klasicnog provajdera.Esso_i_Ajla wrote:Zdravo forumasi,
Hvala![]()
Nakon BHT-a, Logosofta i sad HS-a, ne mogu da vjerujem da moram da se vratim na BHT... Anbilivabl.
-
jastuk1
#7889 Re: BHTelecom All About
Samo zbog fiksnog telefona ću se morat vratit na BHT. Sad to puno koristim, a većina drugih koje zovem su na BHT telefonima pa mi LOL telefon ne bi puno pomogao.edissladic wrote: PA NEĆEŠ VALJDA PORED LOGOSOFTA NA BHTMENI JE LOGOSOFT OK I IMA 10MB BRZI INTERNET A ZA 60 KM
Zilog, koga god da kloniram, nažalost i dalje mislim da je docsis tehnologija bolja od dsl-a, (primarno zbog poslovanja tih firmi, a sekundarno zbog korisnika), a najiskrenije se nadam da sam u krivu i da si ti u pravu.
Ko će ovoj najezdi od Telemacha stat u kraj? Pored Zenice i drugih gradova, sad bi samo trebalo da kupe HS.
- jazzer
#7890 Re: BHTelecom All About
Zovem onaj njihov broj al se ne javljaju
Sta trebam uraditi da otkazem internet kod BH telecoma? Treba li to sada uraditi
na kraju mjeseca, da ne ulazim u slijedeci ili sta?
Hvala.
Sta trebam uraditi da otkazem internet kod BH telecoma? Treba li to sada uraditi
Hvala.
-
neki
#7891 Re: BHTelecom All About
otici na salter u posti i odjaviti. Ponesi i opremu ako nisi bio pretplatnik vise od tri godine.jazzer wrote:Zovem onaj njihov broj al se ne javljaju![]()
Hvala.
Nije bitno kad ces ga odjaviti, naplatice ti za onoliko dana koliko je proslo ne za cijeli mjesec
- jazzer
#7892 Re: BHTelecom All About
ok.neki wrote:otici na salter u posti i odjaviti. Ponesi i opremu ako nisi bio pretplatnik vise od tri godine.jazzer wrote:Zovem onaj njihov broj al se ne javljaju![]()
Hvala.
Nije bitno kad ces ga odjaviti, naplatice ti za onoliko dana koliko je proslo ne za cijeli mjesec
Hvala ti puno.
-
StupskaBitanga
#7893 Re: BHTelecom All About
Biće septembar mjesec super dešavanja u BHT
-
Ambrozija
#7894 Re: BHTelecom All About
Npr. sta? 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- anonimnaosoba
#7895 Re: BHTelecom All About
svi priključci za marku, valjda će biti i jeftinijih telefona... 
- Halcyon
#7896 Re: BHTelecom All About
Živi bili pa vidjeli, sad će septembar. 
- Kiki_Musampa
#7897 Re: BHTelecom All About
Mene samo SK može od njiha obradovati,i možda povećanje brzine na moja tv 
-
StupskaBitanga
#7898 Re: BHTelecom All About
npr nove tarifne opcije u mobinoj pored one sa IphoneAmbrozija wrote:Npr. sta?
- arnes_king
#7899 Re: BHTelecom All About
Pozdrav raja, koristim midi 30 pretplau odavno vec i plus sam potpisao ugovor za potpis u aprilu sto znaci da uz to imam i 200 MB besplatnog mobilnog interneta mjesecno, eh sada me zanima nesto....
Trenutno sam u Njemackoj pa me interesuje da li kada bi upalio mobilni internet bi mi nabijalo racun i to po roaming tarifi ili mi se i ovdje prvo racuna tih besplatnih 200 MB ?
P.S. ukoliko mi se ne vaze ovdje ti besplatni MB moze li mi neko reci koje su cijene u roamingu, tacnije u njemackoj za mobilni internet, zanima me da li mi je isplatnije poslati SMS ovako po cijeni roaminga (ne znam koliko mi naplacuju jer mi ne pise na portalu) ili mi je isplatnije preko aplikacije za android "smsKO" slati po normalnoj cijeni sa bhmobile portala, aplikacija u prosjeku za 1 poslanu poruku potrosi oko 24 kb interneta (tako pise u njenom opisu)
Hvala na svim odgovorima unaprijed
Trenutno sam u Njemackoj pa me interesuje da li kada bi upalio mobilni internet bi mi nabijalo racun i to po roaming tarifi ili mi se i ovdje prvo racuna tih besplatnih 200 MB ?
P.S. ukoliko mi se ne vaze ovdje ti besplatni MB moze li mi neko reci koje su cijene u roamingu, tacnije u njemackoj za mobilni internet, zanima me da li mi je isplatnije poslati SMS ovako po cijeni roaminga (ne znam koliko mi naplacuju jer mi ne pise na portalu) ili mi je isplatnije preko aplikacije za android "smsKO" slati po normalnoj cijeni sa bhmobile portala, aplikacija u prosjeku za 1 poslanu poruku potrosi oko 24 kb interneta (tako pise u njenom opisu)
Hvala na svim odgovorima unaprijed
- Curve
#7900 Re: BHTelecom All About
mobilni internet u roamingu ni za zivu glavu ne koristi, gasi i ne pali dok se ne vratis nazad.. odere te ko budalu.. meni je proslo ljeto doslo 400KM racun radi glupog interneta