Igra po 10 minuta za Istanbul BB i kobojagi ga Besiktas ganjashake69 wrote:Prijevod bi mogao biti nesto kao : Besiktas novi izazov za bosansku zvijezdu, tako nekako!DonVito wrote:
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- antifascism
#7876 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- shake69
#7877 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Moras ti odmah mahanu naci. Ni taj podatak, iako ga iskrivljujes, igrao je vise, a i poremetile su ga povrede, ne znaci nista iskusnom trenerskom oku koji u nasem igracu moze vidjeti potencijal i neko rjesenje u ekipi. pa, Besiktas nije format Galatasaraya koji puca puno vise u par godina unazad u domacem prvesntvu i CL. Dakle, mani se trazenja mahane i kad je nema.antifascism wrote:Igra po 10 minuta za Istanbul BB i kobojagi ga Besiktas ganjashake69 wrote:Prijevod bi mogao biti nesto kao : Besiktas novi izazov za bosansku zvijezdu, tako nekako!DonVito wrote:
- MOSALJOZE
#7878 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... egiem.html
- Sead je donio odluku i tu nema dileme. On će igrati za Bosnu i Hercegovinu i ukoliko se ostvare naše želje već za dvadeset dana ćemo imati sastanak sa rukovodiocima NFSBIH, predsjednikom Elvedinom Begićem i generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem. -

- Sead je donio odluku i tu nema dileme. On će igrati za Bosnu i Hercegovinu i ukoliko se ostvare naše želje već za dvadeset dana ćemo imati sastanak sa rukovodiocima NFSBIH, predsjednikom Elvedinom Begićem i generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem. -
- antifascism
#7879 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kakvo pojacanje! Sad se nemoramo sikirati sto ce se Spaha jos malo oprostiti...
Bicakcic (1990), Vranjes (1989) i Kolasinac (1993)
- shake69
#7880 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kad covjek ovo procita , fakat lakse preboli (izvjesni) gubitak Halilovica! Ipak treba pricekati dok se rijesi i formalna strana nastupa za BiH.MOSALJOZE wrote:http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... egiem.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#7881 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kad samo pomislim da će jednog dana sva trojica biti u prvih 11, pa kada se bolje upoznaju, biće to prava odbrana.antifascism wrote:Kakvo pojacanje! Sad se nemoramo sikirati sto ce se Spaha jos malo oprostiti...
-
todd_smith
#7882 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Drago mi je da imamo tako mlade igrace, ali sva ta 3 nisu prave rodjene vodje za ekipu, nema smisla pricati da mogu zamijeniti Emira
-
Mr. Brightside
#7883 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
kao da vođa mora biti neki odbrambeni igrač 
-
todd_smith
#7884 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa naravno da ne mora, ali osim Spahe mi nemamo nikoga ko bi da doslovno da svoju krv za dres kao sto je bio slucaj sa Grckom.
- antifascism
#7885 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tu se slazem. Dzeko je dobar ali previse "nice guy", Pjanic je ko dijete...todd_smith wrote:Pa naravno da ne mora, ali osim Spahe mi nemamo nikoga ko bi da doslovno da svoju krv za dres kao sto je bio slucaj sa Grckom.
-
Mr. Brightside
#7886 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
da se ja pitam, Spaha bi bio kažnjen za to doslovno davanje krvi..
a vođe nek se nametnu svojom igrom, ne bacanjem na glavu.
a vođe nek se nametnu svojom igrom, ne bacanjem na glavu.
-
todd_smith
#7887 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nema toga za repku, ako cemo tako onda bi svi imitirali Edina sto se igre tice, i svi bi se njemu klanjali.
Vodja je taj koji vodi primjerom, ne samo od igre nego i stavom i ponasanjem. Mozes ti biti Messi, ali ako nemas strasti i nisi spreman umrijeti za svoj grb i svoju drzavu, koji bi kurac ja to onda radio ako si mi ti kapiten.
Vodja je taj koji vodi primjerom, ne samo od igre nego i stavom i ponasanjem. Mozes ti biti Messi, ali ako nemas strasti i nisi spreman umrijeti za svoj grb i svoju drzavu, koji bi kurac ja to onda radio ako si mi ti kapiten.
-
Mr. Brightside
#7888 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
mišljenja sam da nismo više mala reprezentacija, i da ta odlika "juriiiš" vođe.. postaje bespotrebna.
- antifascism
#7889 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Svaka ekipa mora imati vodju. Nije van Bommel bio kapiten Bayerna zbog kvalitete na terenu nego sto je supak i djubre poput Kahna kojim nije mrsko uprljati ruke. Nemoze osoba poput Pjanica bit vodja.Mr. Brightside wrote:mišljenja sam da nismo više mala reprezentacija, i da ta odlika "juriiiš" vođe.. postaje bespotrebna.
Nismo vise mala reprezentacija?
-
Mr. Brightside
#7890 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
i Filip Lam je šupak, jelda'?
a suđenje protiv Grčke je pokazalo, koliki respekt danas imamo.
a suđenje protiv Grčke je pokazalo, koliki respekt danas imamo.
- Infaze Studio
#7891 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Hahahaha...Evo jedan Gosp. Jusuf Becirovic ima veci autoritet kod Kolasinca nego selektor BiH reprezentacije, Safet Susic. Safetu je bilo nemoguce doci do Kolasinca, ostavljao mu je brojne poruke, na koje ovaj nije odgovarao, ali Jusuf je to sve sredio.shake69 wrote:Kad covjek ovo procita , fakat lakse preboli (izvjesni) gubitak Halilovica! Ipak treba pricekati dok se rijesi i formalna strana nastupa za BiH.MOSALJOZE wrote:http://reprezentacija.ba/ostale-glavne- ... egiem.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li ce Jusuf mozda biti zastitni znak repke u Brazilu??
(Usput, nista protiv Jusufa, cak naprotiv, ako se toliko trudi da privoli jednog igraca da igra za nas ne zna coJek kako bi mu zahvalio, ali kakve sve bljuvotine neces procitati i u kakve sve kontekste se nece dovesti ljudi koji su najzasluzniji za trenutnu poziciju repke, to je nevjerovatno.)
Jos jednom, Hvala ti Jusufe!!
- shake69
#7892 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Idi se ti u Studio fino ismijati pa se vrati. Nije bitno ko je 'vodonosa' ove vijesti nego autenticnost izjava i medija koji su prenijeli iako nije prvi put od ove familije. Ocigledno se ljudima ide na SP a rijec je o racionalnom stavu koji se uvije moze obojiti patriotizmom. Tesko je pomisliti da bi bio s Nijemcima u avionu za Brazil a jos igra za mladje kategorije. Nema logike.
- Infaze Studio
#7893 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Haha..sto si se uzbudio sto je citat tebe (cak i slucajno) obuhvacen u tekstu iznad. Ovaj Gosp. je bio tamo prije par mjeseci i rijeci koje se sad prenose su vjerovatno stare par mjeseci, poslije cega je Sead kolasinac 2-3 puta uvjeravao BiH javnost da ce igrati za nas. Ko uopste dovodi u pitanje logiku iza Seadove (i "familije mu") odluke da igra za BiH?shake69 wrote:Idi se ti u Studio fino ismijati pa se vrati. Nije bitno ko je 'vodonosa' ove vijesti nego autenticnost izjava i medija koji su prenijeli iako nije prvi put od ove familije. Ocigledno se ljudima ide na SP a rijec je o racionalnom stavu koji se uvije moze obojiti patriotizmom. Tesko je pomisliti da bi bio s Nijemcima u avionu za Brazil a jos igra za mladje kategorije. Nema logike.
NA zalost, u tome sto ti sugeriras, vjerovatno i ima istine, ali svi mi to zelimo zanemariti kada se radi o takvom potencijalnom pojacanju, kao sto je Sead.
Post je bio vrlo jasan i zna se na koga se odnosi..A ako si htjeo da stanes na stranu "vodonosa" onda OK...ali jos uvijek mislim da pisu gluposti, bar u ovom clanku. Ili mozda ne shvataju da pisu gluposti.
- antifascism
#7894 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
shake69 wrote:Idi se ti u Studio fino ismijati pa se vrati. Nije bitno ko je 'vodonosa' ove vijesti nego autenticnost izjava i medija koji su prenijeli iako nije prvi put od ove familije. Ocigledno se ljudima ide na SP a rijec je o racionalnom stavu koji se uvije moze obojiti patriotizmom. Tesko je pomisliti da bi bio s Nijemcima u avionu za Brazil a jos igra za mladje kategorije. Nema logike.
Momak je sa 19 godina dobio poziv u Njemacku U21 gdje je poslije Gintera najmladji igrac. Nebi rekao da je on izgubio nadu da ce ikada igrati za Njemacku A repku pa izabrao nas
Ako izaberes Bosnu prije Njemacke il' si budala ili volis Bosnu, nema to veze sa racionalizmom.
-
motorola01
#7895 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Arslanagic danas postigao gol za Standard._terminaš_ wrote:Kad samo pomislim da će jednog dana sva trojica biti u prvih 11, pa kada se bolje upoznaju, biće to prava odbrana.antifascism wrote:Kakvo pojacanje! Sad se nemoramo sikirati sto ce se Spaha jos malo oprostiti...
-
todd_smith
#7896 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma za tog Jusufa Besirovica ili kako vec, jeste da je to na osnovu ponosa drzave, ali to je dijasporska mahalaska furka tipa da se on ostalim dijasporcima moze kurciti da je on neki faktor nesto za repku
- shake69
#7897 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Je li bolje, reci mi samo to, ici na SP s 21 godinom ili s 25, ili mozda nikada? To ti je racionalizam, decko!antifascism wrote:shake69 wrote:Idi se ti u Studio fino ismijati pa se vrati. Nije bitno ko je 'vodonosa' ove vijesti nego autenticnost izjava i medija koji su prenijeli iako nije prvi put od ove familije. Ocigledno se ljudima ide na SP a rijec je o racionalnom stavu koji se uvije moze obojiti patriotizmom. Tesko je pomisliti da bi bio s Nijemcima u avionu za Brazil a jos igra za mladje kategorije. Nema logike.![]()
Momak je sa 19 godina dobio poziv u Njemacku U21 gdje je poslije Gintera najmladji igrac. Nebi rekao da je on izgubio nadu da ce ikada igrati za Njemacku A repku pa izabrao nas![]()
Ako izaberes Bosnu prije Njemacke il' si budala ili volis Bosnu, nema to veze sa racionalizmom.
- psy5000
#7898 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
begovic nekoliko sjajnih odbrana
-
Dead Man Walking
#7899 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovaj Juka je i Hajrovica obecavao ako se ne varam.
- MOSALJOZE
#7900 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I još jedna odlična vijest:Bahrudin Atajić danas debitovao u dresu Celtica.Zamjenio je ČUPU ČUPAVOG.