Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

Bosanski_kralj

#7876 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Koliko će ovi koštati? Puno je 150 KM za naše uslove.
insomnia78

#7877 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

Image
Mali Meksikanac Dzeko
:lol:
Stargate Punk

#7878 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Stargate Punk »

Svidja mi se bijeli dres i prava je steta sto nije isti dizajn i za plavi dress sa mozda tamno plavim prugama koje prave kockice.
Nekako mi se ne svidja ona zuta pruga na plavom dresu a ne volim bijele dresove.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7879 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

todd_smith wrote:patern karirani isto kao one kese iz rata
jok...ko prozori :D

još da i mi humanitarno uzmemo UNHCR ko spozora
Crvena Tifoza

#7880 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

Stargate Punk wrote:Svidja mi se bijeli dres i prava je steta sto nije isti dizajn i za plavi dress sa mozda tamno plavim prugama koje prave kockice.
Nekako mi se ne svidja ona zuta pruga na plavom dresu a ne volim bijele dresove.

Iz Saveza su rekli da su došli novi dresovi za baraž i da ne izgledaju kao ovi što kruže internetom. Tako da nisam baš siguran da je onaj plavi sa žutom crtom u opticaju.

Isto tako većina adidasovih dresova koji se vode kao gostijući imaju dugme na kragni. Ovaj bijeli što su postavili to nema. Mislim da su ovo sve samo nagađanja.
insomnia78

#7881 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

JoseMujica wrote:
todd_smith wrote:patern karirani isto kao one kese iz rata
jok...ko prozori :D

još da i mi humanitarno uzmemo UNHCR ko spozora
Oni "armirani"
JoseMujica

#7882 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

Crvena Tifoza wrote:
Stargate Punk wrote:Svidja mi se bijeli dres i prava je steta sto nije isti dizajn i za plavi dress sa mozda tamno plavim prugama koje prave kockice.

Iz Saveza su rekli da su došli novi dresovi za baraž i da ne izgledaju kao ovi što kruže internetom. Tako da nisam baš siguran da je onaj plavi sa žutom crtom u opticaju.

Isto tako većina adidasovih dresova koji se vode kao gostijući imaju dugme na kragni. Ovaj bijeli što su postavili to nema. Mislim da su ovo sve samo nagađanja.

da tamo sjede normalni likovi koji o nečemu razmišljaju imali bi javnu promociju nove opreme :-)
insomnia78

#7883 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

Pa imacemo
Stavice Dzeko na instagram sliku jarana u dresu
Crvena Tifoza

#7884 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

JoseMujica wrote:
Crvena Tifoza wrote:

da tamo sjede normalni likovi koji o nečemu razmišljaju imali bi javnu promociju nove opreme :-)

Haspa je zadužen za to. :D
pepeljara

#7885 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by pepeljara »

insomnia78 wrote:Pa imacemo
Stavice Dzeko na instagram sliku jarana u dresu
:D

Ne sikiraj se, sad ce kod nas doci po cijeni 169KM, rasprodano jer ce doci samo 50 dresova :D
super_bayern

#7886 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by super_bayern »

JoseMujica wrote: Haspa je zadužen za to. :D
A dajte ljudi, jeko Haspa? :razz:
Crvena Tifoza

#7887 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

super_bayern wrote:

Glavni za prezentaciju i promociju opreme reprezentacije BiH. :D
Grean

#7888 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Grean »

insomnia78 wrote:Ovaj bijeli je, meni puno ljepsi nego onaj dosadasnji
+1

I nije jedna linija manje kao sto neko napisa, kroj je puno ljepsi. Plavi mi se bas i ne svidja ali sam zadovoljan sto je bijeli ljepsi od plavog sto u sadasnjoj garnituri nije slucaj. Ja plavi nikad ne bih mogao uzeti, bijela je za mene reprezentacija BiH.
missko

#7889 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

super_bayern wrote:
Eki ne znas ko je haSpa, on ti je ko macija guza :mrgreen:
Image
Eto ha na slici a nije Emir.
Better Man

#7890 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Better Man »

Adidas ima dobar kroj dresova i meni više leže nego Nike. Uzeo sam novi dres od Manchester Uniteda kratkih rukava i kroj mu je savršen,a dizajn je odličan. Imam i stari dres od Manchester Uniteda kratkih rukava dok im je bio sponzor Vodafone. Riječ o prvoj sezoni sa Nike dresovima. Ovaj Nike na meni izgleda kao suknja. Predug i rukavi mu predugi i kad ga skidam uvijek mi zapinje kao da mi je uzak, dok ovaj Adidasov je normalne dužine, nije preširok i rukavi su mu nirmalne dužine i skida se lako. Ja nosim veličinu s.
missko

#7891 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

Better Man wrote:Adidas ima dobar kroj dresova i meni više leže nego Nike. Uzeo sam novi dres od Manchester Uniteda kratkih rukava i kroj mu je savršen,a dizajn je odličan. Imam i stari dres od Manchester Uniteda kratkih rukava dok im je bio sponzor Vodafone. Riječ o prvoj sezoni sa Nike dresovima. Ovaj Nike na meni izgleda kao suknja. Predug i rukavi mu predugi i kad ga skidam uvijek mi zapinje kao da mi je uzak, dok ovaj Adidasov je normalne dužine, nije preširok i rukavi su mu nirmalne dužine i skida se lako. Ja nosim veličinu s.
Jesi sicusan :D
insomnia78

#7892 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

Dvije najjace prezentacije u istoriji
Image
Image
Nako ovoga su mnogi marketinski magovi zavrsili na aparatima
It_is_a_Leclerc

#7893 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa ovaj je bio na Zvezdama Granda. Dolazio u pratnju onom Bijediću. Celebrity, takoreći.

Dušmani i džekomrsi na aparatima. :oops: :D
insomnia78

#7894 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

Image
It_is_a_Leclerc

#7895 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

A ovo se na štriku suše Legea dresovi.
Crvena Tifoza

#7896 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

Better Man wrote:Adidas ima dobar kroj dresova i meni više leže nego Nike. Uzeo sam novi dres od Manchester Uniteda kratkih rukava i kroj mu je savršen,a dizajn je odličan. Imam i stari dres od Manchester Uniteda kratkih rukava dok im je bio sponzor Vodafone. Riječ o prvoj sezoni sa Nike dresovima. Ovaj Nike na meni izgleda kao suknja. Predug i rukavi mu predugi i kad ga skidam uvijek mi zapinje kao da mi je uzak, dok ovaj Adidasov je normalne dužine, nije preširok i rukavi su mu nirmalne dužine i skida se lako. Ja nosim veličinu s.
Ako uzimaš 'authentic' dresove od Nike, znači one koji igrači nose onda je kroj idealan. Velika je razlika i u materijalu. Ti dresovi su dosta skuplji i malo je teže doći do njih, ali i vrijede.
Better Man

#7897 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Better Man »

Crvena Tifoza wrote:
Ako uzimaš 'authentic' dresove od Nike, znači one koji igrači nose onda je kroj idealan. Velika je razlika i u materijalu. Ti dresovi su dosta skuplji i malo je teže doći do njih, ali i vrijede.
Znam. Dres Engleske repke u kojem oni igraju košta 90 funti,a ovaj drugi za navijače košta 60 funti.
Crvena Tifoza

#7898 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

Da, upravo to. Ali uvijek moraš biti fit za takve dresove. :D
luckylaka

#7899 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Poslao email na Adidas za novi BiH dres ni habera,zvao chiku u soccer shop da pitam kad stizu Bih dresovi kaze nema nista za sada.Pa kad izlazi jebem ga.Ko da ga na ruke strikaju.
JoseMujica

#7900 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:Poslao email na Adidas za novi BiH dres ni habera,zvao chiku u soccer shop da pitam kad stizu Bih dresovi kaze nema nista za sada.Pa kad izlazi jebem ga.Ko da ga na ruke strikaju.
negdje početkom novembra Lucky...mislim da je tek predstavljanje za neke 3 hefte
Post Reply