Izrael je opet pocinio zlocin!
-
sumirprimus
#7876 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
jok ja upalim al manar,ili okrenem na irnu,i fakat vidi čuda 
-
FFC
#7877 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
nemoguce vruce wrote:Nadji ijedan moj post gdje spominjem ili kritikujem Zidove kao narod...FFC wrote:ja samo primjecujem da neki ljudi gaje mrznju prema "židovima" pa se hvataju za bilo kakav izgovor da tu patološku mrznju slobodno ispoljavaju, kao na primjer ova zlata.nemoguce vruce wrote:@FFC...
Tvoj problem sto Zidove i cioniste poistovjecujes. Lafo kritika upucena ka genocidnoj poilitici cionista je automatski antisemitizam....![]()
"Strucnjak"...to je stari, ofucani fazon i niko iole ozbiljan to ne uzima vise za relativan argument, sem onih koji nemaju argumenata...
ona u svojoj pateticnoj mrznji vjerovatno misli kako odasilje poruke velike istine i otvara neupucenim ljudima oci. takvi, sa mozgom krda i bez sposobnosti za kriticko razmisljanje, su najopasniji.
ja sam rekao zlata a ti gdje se nalazis ne znam.
-
zlata
#7878 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Znam da se ti furas na onu parolu "laz ponovljena 100 put, postaje istina"sumirprimus wrote:pogrešno,...
skoro da je zanemariv procenat židova koji su protiv izraela kao države,ali kao i u svakom demokratskom društvu,naravno da postoji protivljenje okupaciji,zatezanje i produžavanje sukoba zarad komada zemlje,za koji ih svakako u sviejtu i prozivaju...
s tim da židovi nemaju rezervne države,entiteta,alternative i tako...
p.s jevreji su konačno svoji na svom...svidjelo se to vama ili ne!
Joj STO LAZES.
Spanjolska vlada je neki dan izjavila da je svim Sefaradima Spanjolska takodjer domovina, i da SVI, milijuni Sefarada imaju pravo povratka.
Osim sto ni Turska ne brani nikom da se vrati u Tursku.
Eno je, turska narodna pjevacica Linet, Izraelka po rodjenju,
cerka turskih Zidova, i karijeru je napravila u Turskoj.
http://www.youtube.com/watch?v=RunWVQPm_kg
Odlazi dolazi, kako joj se svidja.
Njemacka je posve OTVORILA vrata zidovskoj emigraciji, od bilo kud, i broj Zidova u Njemackoj se popeo
na 200 000.
Medjutim, ista ta Njemacka, u zadnje vrijeme zatvara vrata etnickim Volga-Njemcima iz Rusije i Kazakstana.
Ogroman broj Izraelaca ima dvojno drzavljanstvo, po liniji dida ili babe, narocito Zidovi iz Europe, koji svi tako mogu isposlovat EU drzavljanstva, i sve je veci broj Izraelaca koji vade EU drzavljanstva.
Svi imigranti iz Juzne Amerike imaju rezervne domovine, Iz SAD-a takodjer. Zidovi iz SAD-a koji zive u Izraelu redovito glasuju i u SAD-u i u Izraelu.
Rusi takodjer. Mnogi odlaze-dolaze iz Rusije do Izraela.
Jedini Zidovi koji su pojeli onu stvar, su oni jadnici iz Jemena, i Zidovi iz Iraka,
i to samo oni, koji su isli direktno za Izrael, i nikamo dalje.
Zidove iz Maroka jedno vrijeme cak nisu pustali vanka. I danas-dan ih pozivaju da se vrate.
A mali broj i dalje zivi u Maroku.
Zidovi iz Alzira su se bili pretvorili u neo-kolonizatore i male Francuze, pa su skladno s'tim mentalitetom nasli utociste u post-kolonistickoj, kontinentalnoj Francuskoj.
Egipatski i Sjevernoafricki Zidovi koji su emigrirali za Juznu Ameriku, Australiju, SAD i Kanadu, svi imaju drzavljanstva tih zemalja.
a velik broj Zidova iz Egipta je imao strana drzavljanstva, cak i dok su se radjali i zivili u Egiptu.
Po toj liniji "dvojnog drzavljanstva" je Nasar potisako Grke, Maltezane, Talijane i Zidove sa duplim drzavljanstvom, i sve to nakon sukoba sa Zapadom i Izraelom oko Sueza, i kad su provalili velik broj domacih spijuna, peto-kolonasa.....
- htcxone
#7879 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
pa eto hajde nam citiraj gdje je zlata u tom kontekstu spomenula ŽIDOVEFFC wrote:
eto JEDNOSTAVNO JE samo citiraj
-
sumirprimus
#7880 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
haha,prvi redak dva dovoljni,da da u pravu si...svi im nude blagostanje i pasoše,blago židovima svi ih hoće,u suštini nemaju ljudi ništa protiv židova,moožda malčice kontra izraela,ali protiv cionista

-
zlata
#7881 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zlata samo mrzi lazove i etnocetricne trolase, koji tu redovito vise da nas informiraju sa svojim bajkama, lazima i propagandom,FFC wrote:
koju vec godinama vjezbaju u redovima Hasomer Hazaira, medju mladim, cionistickim pionirima.
Dosta vise i njihovih lazi i propagande.
Ako njih nije sramota lagati, petljat, otimat, napadat, podmecat smicalice.....
- htcxone
#7882 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ma jel to @Zlata opet dijaja ha? neće više ja ću je naružiti ....sumirprimus wrote:haha,prvi redak dva dovoljni,da da u pravu si...svi im nude blagostanje i pasoše,blago židovima svi ih hoće,u suštini nemaju ljudi ništa protiv židova,moožda malčice kontra izraela,ali protiv cionista![]()
pa bolan ti nisi odg ni na JEDNO jedino pitanje bilo kakvom cinjenicom ni argumentom... samo pokusavas ispasti "smiješan" ...stavljam fokus na riječ POKUŠAVAŠ
-
zlata
#7883 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa ja ne'znam sto se sad keseris. Jer Sefaradi nisu 550 godina plakali za Iberijom....gajili kuhinju, jezik i mogo toga iz te stare domovine....sumirprimus wrote:haha,prvi redak dva dovoljni,da da u pravu si...svi im nude blagostanje i pasoše,blago židovima svi ih hoće,u suštini nemaju ljudi ništa protiv židova,moožda malčice kontra izraela,ali protiv cionista![]()
Da im nije bilo stalo do tog svog identiteta, nebi ga bili tako pazljivo cuvali, unatoc tolikim izazovima i stoljecima....
Znaci, da se danas BH Zidovi mogu odselit i za Izrael, i za Spanjolsku i eventualno bilo gdje u EU. A oni koji su u ratu otisli preko oceana, bi imali pravo na jos jedno drzavljastvo.
I ti mi sad velis da nemaju druge domovine osim Izraela.
Pa ako BH nije Zidovima domovina, ja ne znam gdje su se vise udomili. Mozda u Gruziji.
Ili planinama Azarbedzana.
Ja ne'znam nikog ko bi poludio ako mu djete ode za Zidova.
Ne mogu isto rec za mjesanje sa Srbima....
-
sumirprimus
#7884 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
zbilja,nije ovo teško ni sekunde...
ja vam dam valjan argument,a vi se zatrpate u moru postova,linkova koji suštinski ni sekunde ne mogu ni meda jednom podatku kao nrp..nije 4 mil,2,1,5 nego oko 700k s kojeg hoćete izvora,a da nije hamasova deklaracija,il nesto slično,hezbola,iran i tako to...
ja vam kažem vodu i struju dobijaju u gazi od izraela a ne od egipta,vi meni o marokancima
ja vam kažem ljudi sami rekli-hamas-,ne izraelu,oslobodiće to oni sami
i vi meni tu,svi na svoje,ko kod nas u bosni,cionisti,ne mrzimo mi izrael ni židove,samo cioniste...
pa moram se smijati,neću plakati...
- stotka12
#7885 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jahud smanji dozivljaj,raspitaj se dobro oko te vode,ustvari znam da znas da je Jahudi nisu donijeli iz zemalja sirom svijeta odakle su dosli.ja vam kažem vodu i struju dobijaju u gazi od izraela
Posebno istices silu a kritikujes Hamas sto isto radi.
Na kraju se broje mrtvi.
-
zlata
#7886 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Tvoju specificnu felu lazova i dezinformatora,sumirprimus wrote:![]()
![]()
![]()
zbilja,nije ovo teško ni sekunde...
ja vam dam valjan argument,a vi se zatrpate u moru postova,linkova koji suštinski ni sekunde ne mogu ni meda jednom podatku kao nrp..nije 4 mil,2,1,5 nego oko 700k s kojeg hoćete izvora,a da nije hamasova deklaracija,il nesto slično,hezbola,iran i tako to...
ja vam kažem vodu i struju dobijaju u gazi od izraela a ne od egipta,vi meni o marokancima![]()
![]()
ja vam kažem ljudi sami rekli-hamas-,ne izraelu,oslobodiće to oni sami![]()
![]()
i vi meni tu,svi na svoje,ko kod nas u bosni,cionisti,ne mrzimo mi izrael ni židove,samo cioniste...
pa moram se smijati,neću plakati...
definitivno ne zelim u famEliji,
tako da slobodno mozes otic placuc kako si nedjelju dana
raspravlj'o
sa BH anti-Semitima
Velis: "struju dobivaju od Izraela"?
K'o fol....dobrodusni kolonizatori...
Izrael im oteo zemlju, prognao ih sa njihove domovine,
pa im sad dobrodusno dijeli "cedaku".
To je samo mala, mala kamata, za sve ono OTETO.
-
sumirprimus
#7887 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
da svukli je s golana,do gazestotka12 wrote:Jahud smanji dozivljaj,raspitaj se dobro oko te vode,ustvari znam da znas da je Jahudi nisu donijeli iz zemalja sirom svijeta odakle su dosli.ja vam kažem vodu i struju dobijaju u gazi od izraela
Na kraju se broje mrtvi.
sila nikom nije mila,pogotovu ako ne donosi rezultate,a ako ćeš već brojati bodycount,onda mi reci,ima li smisla to što hamas radi???
- stotka12
#7888 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
...ma,Zdra`osumirprimus wrote:da svukli je s golana,do gazestotka12 wrote:Jahud smanji dozivljaj,raspitaj se dobro oko te vode,ustvari znam da znas da je Jahudi nisu donijeli iz zemalja sirom svijeta odakle su dosli.ja vam kažem vodu i struju dobijaju u gazi od izraela
Na kraju se broje mrtvi.
sila nikom nije mila,pogotovu ako ne donosi rezultate,a ako ćeš već brojati bodycount,onda mi reci,ima li smisla to što hamas radi???
-
zlata
#7889 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
dupli
Last edited by zlata on 10/12/2012 14:21, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#7890 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da da,opet na lični nivo,argumentacija na nivouzlata wrote: Tvoju specificnu felu lazova i dezinformatora,
raspravlj'o
sa BH anti-Semitima
Velis: "struju dobivaju od Izraela"?![]()
Ko plače,a ko se smije mislim da je evidentno
Pa za nekoga koga krpite epitetima genocidaša,kolonizatora,i previše su milostivi prema nekome ko ih gadja neselektivno raketama,slika bebe sa puškama, i opasačima,diže autobuse u zrak,niječe pravo na postojanje i tako to
i na kraju,kao ššto često provuku riječ pedofilija uz homoseksualizam,ono kako ga drukčije vezati uz poremećaj,tako i ti ovde,slučajno provučeš kamatu,to vjerovatno da se nadovežeš na kolegu,koji tvrdi da cionisti drže pazi sad 75% bogatstva,ne znam jel u americi ili u svijetu???ni 74,ni 76 već baš 75%...
-
sumirprimus
#7891 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
evo ja njemu konkretan primjer,on meni zraoo,jel to ta argumentacija na nivou???stotka12 wrote:
...ma,Zdra`o
ajde drug reci odakle je dobijaju onda???s golana,od egipta???arabije???irana???
- stotka12
#7892 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Napomena ovaj sa bradom nije Vehabija,nije Vehabija,nije v....
Last edited by stotka12 on 10/12/2012 14:37, edited 1 time in total.
-
zlata
#7894 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa ne zanima me koliko bogatstva drze,sumirprimus wrote:Da da,opet na lični nivo,argumentacija na nivouzlata wrote: Tvoju specificnu felu lazova i dezinformatora,
raspravlj'o
sa BH anti-Semitima
Velis: "struju dobivaju od Izraela"?![]()
Ko plače,a ko se smije mislim da je evidentno
Pa za nekoga koga krpite epitetima genocidaša,kolonizatora,i previše su milostivi prema nekome ko ih gadja neselektivno raketama,slika bebe sa puškama, i opasačima,diže autobuse u zrak,niječe pravo na postojanje i tako to
i na kraju,kao ššto često provuku riječ pedofilija uz homoseksualizam,ono kako ga drukčije vezati uz poremećaj,tako i ti ovde,slučajno provučeš kamatu,to vjerovatno da se nadovežeš na kolegu,koji tvrdi da cionisti drže pazi sad 75% bogatstva,ne znam jel u americi ili u svijetu???ni 74,ni 76 već baš 75%...
![]()
pa nego kakvim grohotom,grohotom,moja slatka mila draga zlato
ali da manipuliraju % moci koji nije proporcionalan, sa nihovim % u stanovnistvu, to je definitivno jasno svakoj budali.
Sad problem nije sto oni imaju tolik utjecaj.
Ne vidim nista lose ako pozitivni, napredni ljudi imaju veliku ulogu u jednom drustvu.
Problem je sto se njihov utjecajan lobby pretvorio u ratnohuskacki lobby zla.
Medjutim, problem je isto i u tomu sto su Cionisti sve vise teska desnica,
a medju njima ima i teskih rasista i sovinista kao Martin Peretz.
http://www.nytimes.com/2011/01/30/magaz ... wanted=all
Najsmjesnije sa Martinom je sto rasista, koji mrzi Arape, ruga se Crncima koje prezire,
a citav zivot KRIJE da je homoseksualac, i da mu je zena koristila samo kao izvor love i paravan iza kojeg je skrivao svoje prave strasti.
Vele da se konacno skrasio u Jerusalimu,s'jednim lepim deckom, bivsim vojnikom IDF-a.
I taj isti covjek je bio vrlo utjecajna intelektualna faca na Harvardu, vlasnik utjecajnog americkog lista....tra....lalll...la.....
Niko njega nije prozivao za njegov rasizam.....cak mu je Harvard nedavno dodjelio nagradu...
http://www.huffingtonpost.com/jesse-lav ... 38534.html
ps. ovo nagradjivanje i darivanje na Harvardu mozes slobodno interpretirat kao "inside job",
kad Cionisti caste "svoje", pod pokriveljstvom Harvarda....
Last edited by zlata on 10/12/2012 14:38, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#7895 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
nema govora,u pravu si svaka ti je ko u vladike
-
zlata
#7896 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Evo ti ga, na.sumirprimus wrote:![]()
![]()
![]()
Najnovije vjesti iz Iraka...
" It is a well-documented, open secret, that the exodus of over 100,000 Jews from Iraq,
they formed one-third of the population of Baghdad, a rich and vibrant community,
was plotted together by the Israeli government under Ben-Gurion
and the British puppet ruler of Iraq, Nuri e-Said,
who was hanged in the streets after the revolution of 1958.
Israeli agents later testified to having planted bombs to simulate anti-Semitism in order to provoke the flight of Iraqi Jews. In exchange the Iraqi government got to seize their assets."
.
-
nemoguce vruce
#7897 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jak komentarsumirprimus wrote:![]()
![]()
![]()
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#7898 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Hajd' ovako, da su obrnute pozicije cionista i Palestinaca, pa da palestinci cine jevrejskom narodu to sto ovi cine njima, koga bi ti optuzivao ?sumirprimus wrote:da svukli je s golana,do gazestotka12 wrote:Jahud smanji dozivljaj,raspitaj se dobro oko te vode,ustvari znam da znas da je Jahudi nisu donijeli iz zemalja sirom svijeta odakle su dosli.ja vam kažem vodu i struju dobijaju u gazi od izraela
Na kraju se broje mrtvi.
Ne treba da odgovoris jer odgovor ti vec znam.
Ti na bilo kojoj temi, bez obzira o bilo kojem narodu da je rijec a koji su muslimani, ispoljavas prema njima toliko mnogo omalovazavanja, preziranja, mrznje - da je za ne povjerovati.
Moje jedino pitanje tebi je, zasto mrzis muslimane ?
-
sumirprimus
#7899 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
pa šta drugo da radimnemoguce vruce wrote:Jak komentarsumirprimus wrote:![]()
![]()
![]()
kad mi ne odgovorite precizno ili kontraarguentom ni na jednu rečenicu što postirah...
lakše ovako jest u pravu ste,cionisti su zli,palesintci su jadni,dzabe ih bombarduju,nikad precizno i po hamasu,vodu i sturju im daju braća džabe,ko i pare,i poreze,nije istina da su mogli imat državu dosad,zli planovi svjetskih cinista,koji drže sva blaga sviejta u svojim rukama... i tako
ne vjerujete meni,pitajte zlatu i marokance...
-
FFC
#7900 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
pazi čime se ti baviš - razmišljanjem o, propitivanjem i procjenom bil neko manje ili više poludio da mu dijete ode za srbina ili židova. ako ima ista bolesnije od ovoga volio bih da cujem sta je to?zlata wrote:Pa ja ne'znam sto se sad keseris. Jer Sefaradi nisu 550 godina plakali za Iberijom....gajili kuhinju, jezik i mogo toga iz te stare domovine....sumirprimus wrote:haha,prvi redak dva dovoljni,da da u pravu si...svi im nude blagostanje i pasoše,blago židovima svi ih hoće,u suštini nemaju ljudi ništa protiv židova,moožda malčice kontra izraela,ali protiv cionista![]()
Da im nije bilo stalo do tog svog identiteta, nebi ga bili tako pazljivo cuvali, unatoc tolikim izazovima i stoljecima....
Znaci, da se danas BH Zidovi mogu odselit i za Izrael, i za Spanjolsku i eventualno bilo gdje u EU. A oni koji su u ratu otisli preko oceana, bi imali pravo na jos jedno drzavljastvo.
I ti mi sad velis da nemaju druge domovine osim Izraela.
Pa ako BH nije Zidovima domovina, ja ne znam gdje su se vise udomili. Mozda u Gruziji.
Ili planinama Azarbedzana.
Ja ne'znam nikog ko bi poludio ako mu djete ode za Zidova.
Ne mogu isto rec za mjesanje sa Srbima....
zanimljivo, većina ljudi sa kojima se družiš ti. ti sa tim ustaškim stavovima, bi poludilo da im djete ode za srbina...