Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
KPGS
#7876 Re: FK Sarajevo
Joj, sa 0-1 bih povjerovao u mogućnost postojanja Allaha.
- Neelix
#7877 Re: FK Sarajevo
KPGS wrote:Joj, sa 0-1 bih povjerovao u mogućnost postojanja Allaha.
-
KPGS
#7878 Re: FK Sarajevo
Plodne su te ateističke krize.Neelix wrote:KPGS wrote:Joj, sa 0-1 bih povjerovao u mogućnost postojanja Allaha.
i ja sam ateist, ali sam jednom na utakmici, a cini mi se da je bas derbi bio, na nagovor jarana proucio fatihu....manje od minutu poslije sviran je penal za nas koji je realizovao sasivarevic
pa ti vidi
- astala_vistala
#7879 Re: FK Sarajevo
Politika je kurva vazda bila,politika je i presudila ovoj upravi.
Iz ovog slucaja se vidi u sustini kakva smo mi drzava,i sta ovde politika znaci to jest partija,znaci nema te institucije u citavoj BiH a da nema veze sa politikom,svako gdje dobije vlast postvalja svoje ljude to jest iz svoje stranke,i normalno on ima "debela leđa" i moze radit sta hoce i kako hoce,Zijad Blekic se htjeo rijesiti tih ljudi,ali sve doticne ubice naseg kluba imaju ta leđa,vrlo lako bi ostali bez Stadiona,sponzori fabrika duhana bi nam prestala biti sponzor i slicne situacije,jednostavno nije im se nista moglo zasticeni su bili ko polarni međedi to je sustina citave price,ljudi su na vrijeme shvatili skim imaju posla i njima svaka cast na pokusaju da nesto naprave od naseg voljenog kluba i to im nikad nece biti zaboravljeno.
Oni ti ga puse Zijade
Iz ovog slucaja se vidi u sustini kakva smo mi drzava,i sta ovde politika znaci to jest partija,znaci nema te institucije u citavoj BiH a da nema veze sa politikom,svako gdje dobije vlast postvalja svoje ljude to jest iz svoje stranke,i normalno on ima "debela leđa" i moze radit sta hoce i kako hoce,Zijad Blekic se htjeo rijesiti tih ljudi,ali sve doticne ubice naseg kluba imaju ta leđa,vrlo lako bi ostali bez Stadiona,sponzori fabrika duhana bi nam prestala biti sponzor i slicne situacije,jednostavno nije im se nista moglo zasticeni su bili ko polarni međedi to je sustina citave price,ljudi su na vrijeme shvatili skim imaju posla i njima svaka cast na pokusaju da nesto naprave od naseg voljenog kluba i to im nikad nece biti zaboravljeno.
Oni ti ga puse Zijade
-
samo_ovaj_put
#7880 Re: FK Sarajevo
na drugom portalu se spominje da navijaci i uprava kluba nece ici na utakmicu
eh sad,ima li negdje zvanicne informacije,hoce li se neko obratiti navijacima,do utakmice je manje od 24 sata,forum ne radi,na stranici kluba nikakva vijest
eh sad,ima li negdje zvanicne informacije,hoce li se neko obratiti navijacima,do utakmice je manje od 24 sata,forum ne radi,na stranici kluba nikakva vijest
- cappy_tempo
#7881 Re: FK Sarajevo
Molim vas da prestanete pricati oko situacije u klubu i da se okrenemo utakmicama. Ovu situaciju mozemo iskoristiti bas postenski i da vise nikad ni jedan politicar ili neki hostapler ne pridje klubu.samo pamet u glavu i cekajmo dalje,a do tad drzimo se utakmica,a ove komplikovanije stvari prepustimo BP
- armin071
#7882 Re: FK Sarajevo
Ma i ako bude bice to samo kupljeni mir od strane Baljka i co. Ali idiot je onaj koji pomisli da smo "proigrali" preko noci. Ali posto se njih .ebe i za mir i za Sarajevo realno poraz od jedno 2 razlike.KPGS wrote:Joj, sa 0-1 bih povjerovao u mogućnost postojanja Allaha.
- GandalfSivi
#7883 Re: FK Sarajevo
Ima tu puno stvari koje bi se mogle napisati, ali hajde da pricekamo UNFKS sa saopstenjem veceras, pa onda mozda da razjasnimo neke stvari. Sad za sad je samo jedna stvar sigurna, a to je da nema nevinih u ovoj prici...
-
Cafe Camargue
#7884 Re: FK Sarajevo
Za Upravu ne sumnjam, ljudi su podnijeli ostavke.samo_ovaj_put wrote:na drugom portalu se spominje da navijaci i uprava kluba nece ici na utakmicu
Al za navijače... ne znam koje je opravdanje?! Vječiti ciljevi kluba su trofeji. Kup je trofej. Igračima treba podrška.
Ko može, pravac Široki! I ne nasjedat na provokacije fašista!
-
Ali_G
#7885 Re: FK Sarajevo
Vrlo vjerovatno da je politika umjesala prste, al jebiga ako Blekic pri preuzimanju kluba nije mogao da zna s kakvim barabama ce da ima posla. Pa nisu ti uhljupi od jucer u klubu. Pod pretposstavkom da je znao u sta se upusta sto mu je onda trebalo razbacivanje izjavama. Ako nisi 100% gazda onda treba pametno, a ne horuk.
Sta je s ljudima koji su kao Blekicu cuvali djale i s kojima je minderaski sjedio? Jbg Zijade lose si odigrao. Ako se ne izadje u javnost s imenima koja su nas uvalila i koja su zajebala citav projekat onda sve ovo nema smisla niti ga je imalo.
Sta je s ljudima koji su kao Blekicu cuvali djale i s kojima je minderaski sjedio? Jbg Zijade lose si odigrao. Ako se ne izadje u javnost s imenima koja su nas uvalila i koja su zajebala citav projekat onda sve ovo nema smisla niti ga je imalo.
-
samo_ovaj_put
#7886 Re: FK Sarajevo
pa cekaj malo,nasi ljudi u upravi su podnijeli ostavke,ostali su baljak i govnaCafe Camargue wrote:Za Upravu ne sumnjam, ljudi su podnijeli ostavke.samo_ovaj_put wrote:na drugom portalu se spominje da navijaci i uprava kluba nece ici na utakmicu
Al za navijače... ne znam koje je opravdanje?! Vječiti ciljevi kluba su trofeji. Kup je trofej. Igračima treba podrška.
sad znaci ja opet trebam ici na stadion,davati pare stoki,i pjevati uprava napolje
ne bih rekao
-
Max Bunker
#7887 Re: FK Sarajevo
Znao je on jako dobro s' kim ima posla, samo se malo preracunao u broju glasova koje ce osvojiti Fahrudin Radoncic i SBB.Ali_G wrote:Vrlo vjerovatno da je politika umjesala prste, al jebiga ako Blekic pri preuzimanju kluba nije mogao da zna s kakvim barabama ce da ima posla. Pa nisu ti uhljupi od jucer u klubu. Pod pretposstavkom da je znao u sta se upusta sto mu je onda trebalo razbacivanje izjavama. Ako nisi 100% gazda onda treba pametno, a ne horuk.
- GandalfSivi
#7888 Re: FK Sarajevo
A fakat da prestanete pisati gluposti? Kada vidim kakve se stvari ovdje valjaju, prosto ne mogu da vjerujem...
- GandalfSivi
#7890 Re: FK Sarajevo
Navodno veceras, a poslije toga u toku sedmice ide i jedno od strane BP.KPGS wrote:A kad će saopćenje?
-
KPGS
#7891 Re: FK Sarajevo
Hvala, Gandalfe Sivi. Čekam.
Mogla bi nam ovo biti himna.
Mogla bi nam ovo biti himna.
-
Ali_G
#7892 Re: FK Sarajevo
I na kraju se sve svede da on nije iz ljubavi usao u klub kako se to predstavljalo. Ako se to pokaze istinitim onda i neka je otisao. Mada nije ni to problem, problem je sto smo ispali levati samo takvi.
- Neelix
#7893 Re: FK Sarajevo
kako se to "svede"?Ali_G wrote:I na kraju se sve svede da on nije iz ljubavi usao u klub kako se to predstavljalo. Ako se to pokaze istinitim onda i neka je otisao. Mada nije ni to problem, problem je sto smo ispali levati samo takvi.
-
a.dis
#7894 Re: FK Sarajevo
Nije ni Blekic ljubicica, daleko od toga.. Nije on usao u ovo iz ljubavi nikakve vec profita ali kada je vidio da profita nema, a Bog zna da li ce ga ikada i biti, covjek je odstupio. Ni prvi ni posljednji predsjednik kluba. Ali me cudi ponasanje ljudi iz BP. Cilj im je bio da navijaci imaju pravo glasa u klubu, pocelo se sa izdavanjem clanskih iskaznica kluba a sada ispada da te clanske vrijede koliko i paloma maramice. Zamjeram im bombasticne najave o razvitku kluba i nedosljednost. Pa njima treba vise od 24 sata da izadju sa saopstenjem! Razumijem da su to vecinom ljudi koji imaju svoj zivot i poslove, i sigurno da nije lako upravljati poslovima bilo kakvog sportskog kolektiva, ali ako su se necega uhvatili ili neka zavrse ili neka kazu ne znamo mi ovo i gotova stvar.
-
Ali_G
#7895 Re: FK Sarajevo
"svede" se jednostavno. Ako je istina da se zajebao u racunici u vezi izbora onda meni to govori da se Fahro nije pojavio kao politicki subjekat cisto sumnjam da bi se i on onda kandidovao za predsjednika. Sve se vrti oko love i to je tako, al nemoj onda provlaciti pricu o ljubavi i koje cemu. Opet ponavljam ako se ne istupi sa valjanim saopstenjem onda i nek je odstupio.
-
Alkos
#7896 Re: FK Sarajevo
samo_ovaj_put wrote:pa cekaj malo,nasi ljudi u upravi su podnijeli ostavke,ostali su baljak i govnaCafe Camargue wrote:Za Upravu ne sumnjam, ljudi su podnijeli ostavke.samo_ovaj_put wrote:na drugom portalu se spominje da navijaci i uprava kluba nece ici na utakmicu
sad znaci ja opet trebam ici na stadion,davati pare stoki,i pjevati uprava napolje
ne bih rekao
-
Ali_G
#7897 Re: FK Sarajevo
"svede" se jednostavno. Ako je istina da se zajebao u racunici u vezi izbora onda meni to govori da se Fahro nije pojavio kao politicki subjekat cisto sumnjam da bi se i on onda kandidovao za predsjednika. Sve se vrti oko love i to je tako, al nemoj onda provlaciti pricu o ljubavi i koje cemu. Opet ponavljam ako se ne istupi sa valjanim saopstenjem onda i nek je odstupio.
-
Alkos
#7898 Re: FK Sarajevo
Blekic ima milione, FKS mu nije potrebno zarad licne promocije, a kamoli neke zarade, koja je u ovom trenutku sitna, tj nema je. Da bi se mogla izvuci korist iz kluba, milionska (mislim da on razmislja samo o tim iznosima), trebalo bi proci mnogo godina dok bi se klub stabilizovao ili dosao na nivo vodecih klubova iz regiona, koji svoje igrace ne prodaju ispod 7-8 mil €!Ali_G wrote:"svede" se jednostavno. Ako je istina da se zajebao u racunici u vezi izbora onda meni to govori da se Fahro nije pojavio kao politicki subjekat cisto sumnjam da bi se i on onda kandidovao za predsjednika. Sve se vrti oko love i to je tako, al nemoj onda provlaciti pricu o ljubavi i koje cemu. Opet ponavljam ako se ne istupi sa valjanim saopstenjem onda i nek je odstupio.
Glupo je pricati o interesu kada je direktor kluba prije nego je preuzeo tu poziciju, dao ostavku na mjesto direktora u jednoj od jacih kompanija, mjesto koje je placenije, koje nosi manje rizika i odgovornosti i obaveza!
Molim vas jos jednom da sacekamo zvanicno saopstenje, sa lupanjem u prazno nece se nista postici. Niko nikoga nije izdao, ljudi su se povukli jer vise od ovoga ne mogu uraditi, postoje struje u klubu koje koce svaki napredak naseg kluba, a u takvim uslovima je jednostavno nemoguce raditi. Strpite se malo ko Boga vas molim prije nego napisete nesto sto ce odvesti pricu u skroz drugom smjeru!!!
Nista jos nije gotovo dok tako mi ne odlucimo!
-
a.dis
#7899 Re: FK Sarajevo
Alkos nije mi samo jasno zasto se tim strujama u klubu dopustilo da ostanu? Zar ova posljednja skupstina nije upravo imala za cilj njihov odlazak?
- Neelix
#7900 Re: FK Sarajevo
deder procitaj temu, odgovoreno je na to nekoliko puta na zadnji par strana. a dotad, hajmo o utakmici.