Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote:ja nisam ni ocekivao nista manje od celzija nakon ovoliko potrosenih para.
jasno je da ce se uz dva mancestera boriti za titulu.
za cetvrto mjesto totnam i arsenal, eventualno njukasl, liverpul, everton, svonsi
ps: azar danas fenomenalan
Ma trošili su oni i prije na desetine miliona i pobjeđivali, ali ih je bila muka gledat'. Ja sam iznenađen stilom njihove igre, odnosno promjeni istog. Nisam očekivao ovo od Chelsea i Di Mattea.
amoninan wrote:Nije njima nikad nedostajalo ofanzivnih igrača.
Ma nije, ali su oduvijek bili nekakvi "drveni" Mislim, ne bih baš trčao kući da gledam Maloudu, Sturridgea i slične.
Sad već trojac Mata-Hazard-Torres liči na nešto... vidim da dovode i solidne zamjene, Azpilicueta, Moses, Marin ranije došao... samo mi Di Matteo tu djeluje kao najslabija karika, ne vidim da ih on može dovesti do titule.
amoninan wrote:Nije njima nikad nedostajalo ofanzivnih igrača.
Ma nije, ali su oduvijek bili nekakvi "drveni" Mislim, ne bih baš trčao kući da gledam Maloudu, Sturridgea i slične.
Sad već trojac Mata-Hazard-Torres liči na nešto... vidim da dovode i solidne zamjene, Azpilicueta, Moses, Marin ranije došao... samo mi Di Matteo tu djeluje kao najslabija karika, ne vidim da ih on može dovesti do titule.
Svejedno. Nema evo Swansea buket vanzemaljskih tehničara s Juga, a opet igraju lijep fudbal - pobjednički niz neće potrajat ali eto.
Dodao bi i Mikela među tu trojicu. Mikel je dobio više slobode u igri, više učestvuje u napadu, posebno je to sinoć bilo vidljivo bez Lamparda u igri. Ramires je sinoć isto odigrao dobru rolu.
Riddle wrote:
I otkad se izboreni penal broji kao asistencija?
već par godina
Prema pravilniku UEFA-e i FIFA-e penal se na racuna kao asistencija, bar ne u oficijelnoj statistici! Za Fantasy ne znam, ali kazem ti oficijelna statistika lige ga ne racuna, tako je bar u EPL i Bundesligi. Znam recimoda stranica transfermarkt.de i dan danas racuna penale kao asistencije, no oficijelna stranica Bundeslige kao i statistika ne upisuje penale medju asistencije, a provjerio sam i u zvanicnim pravila gdje stoji da se samo asistencija racuna ukoliko saigrac doda igracu koji postize gol, cak i ako golman odbrani ili lopta na putu do strijelca zakaci nekog odbrambenog da se to ne upisuje u asistencije, kao ni izboren penal. AKo ti nije mrsko potrazi pravila na netu.
Jos jednom se pokazalo kakva je trenerska podvala AVB! Nije proslo ni 2. kola, a vec je uspio da srusi sav mukotrpni trud Rednapa i unisti Tottenham do te mjere da su od njega ostala samo sjecanja.