Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Vijetnamac13
#7876 Re: Real Madrid C.F.
Modrić će sasvim sigurno završiti u Realu iako nije potreban. Pratim malo ove početne treninge Reala i Sahin će proigrati ove sezone. S obzirom da mi poziciju cmf i nemamo u formaciji Modrić bi trebao na mjesto defanzivnog gdje jednostavno nema mjesta pored odličnog Khedire koji je bio i jedan od najboljih igrača Švabije dok je prošle sezone obilježio i poneki el clasico. Alonso je nedodirljiv i njegova pozicija nije upitna. Otaje da ce Modrić igrati samo protiv timova koji nam dobro pokriju Alonsa kao što je to Bayern uradio ili protiv Barcelone i onda kad bude potrebe da Khedira ili Alonso odmaraju.
Ozil ima svoje mjesto a ako ispadne vjerovatno će ga kao i do sada Di Marija mijenjati ili eventualno Kaka za kojeg se nadam da ce napustiti klub. Svakako će nas koštati preko 50 miliona ove sezone.
Pitanje je sada, gdje je tu Modrićevo mjesto jer takav igrač ne treba sjediti na klupi i čekati povredu. Mora biti u konstantnoj formi. Čak i ako ode Kaka, ostaje Granero koji je potcijenjen a izuzetan igrač kao back up.
Iako to nikome nije jasno, znam da Mourinho ima neku opsesiju da pretrpava vezni red tražeći igrača koji će ispuniti njegove nemoguće ideje o konstantnom markiranju i presingu kao i o većem posjedu protiv Barcelone i ostalih velikih timova.
Modrić će biti doveden kao ispomoć u odredjenim utakmicama jer ma kako on bio dobar ne može ove sezone istisnuti nikog iz početne.
Moguće je da ćemo početi i tenirati formaciju 4-3-3 gdje bi igrali Modrić, Alonso i Khedira dok bi naprijed bili Ronaldo, Benzema i Ozil ali ja ni nammanje ne vjerujem da će zbog Modrića Mou mijenjati formaciju 4-2-3-1 koju je uigravao dvije godine.
Ali, treba sačekati i vidjeti razvoj situacije.
Inače do sada smo od transfera zaradili 20 miliona i ovo je po prvi put u nekoliko godina da nismo nikog kupili do sada. Altintop, Gago i Carvajal dok će Leon i Carvalho vjerovatno uskoro ići.
Lass je trebao ići ali niko mu neće ponuditi ugovor kao u Realu. Kaku moramo pod must prodati ako planiramo dovesti Modrića a kažem vam da je on već igrač Reala.
Ozil ima svoje mjesto a ako ispadne vjerovatno će ga kao i do sada Di Marija mijenjati ili eventualno Kaka za kojeg se nadam da ce napustiti klub. Svakako će nas koštati preko 50 miliona ove sezone.
Pitanje je sada, gdje je tu Modrićevo mjesto jer takav igrač ne treba sjediti na klupi i čekati povredu. Mora biti u konstantnoj formi. Čak i ako ode Kaka, ostaje Granero koji je potcijenjen a izuzetan igrač kao back up.
Iako to nikome nije jasno, znam da Mourinho ima neku opsesiju da pretrpava vezni red tražeći igrača koji će ispuniti njegove nemoguće ideje o konstantnom markiranju i presingu kao i o većem posjedu protiv Barcelone i ostalih velikih timova.
Modrić će biti doveden kao ispomoć u odredjenim utakmicama jer ma kako on bio dobar ne može ove sezone istisnuti nikog iz početne.
Moguće je da ćemo početi i tenirati formaciju 4-3-3 gdje bi igrali Modrić, Alonso i Khedira dok bi naprijed bili Ronaldo, Benzema i Ozil ali ja ni nammanje ne vjerujem da će zbog Modrića Mou mijenjati formaciju 4-2-3-1 koju je uigravao dvije godine.
Ali, treba sačekati i vidjeti razvoj situacije.
Inače do sada smo od transfera zaradili 20 miliona i ovo je po prvi put u nekoliko godina da nismo nikog kupili do sada. Altintop, Gago i Carvajal dok će Leon i Carvalho vjerovatno uskoro ići.
Lass je trebao ići ali niko mu neće ponuditi ugovor kao u Realu. Kaku moramo pod must prodati ako planiramo dovesti Modrića a kažem vam da je on već igrač Reala.
- ruud
- Vijetnamac13
#7878 Re: Real Madrid C.F.
Poprilično sam siguran da ćemo ga poslati tamo na posudbu ove sezone. Galliani se susreo sa agentom njegovim (otac ja mislim) i bilo je price kako oni nemaju para ali mogu ga dovesti na posudbu. Medjutim postoji prepreka jer ga oni nakon toga planiraju potpisati za 10 miliona i zele to u klauzuli jer kao ne zele ga oni podici u formi i onda platiti 25 mil.ruud wrote:hoće li konačno Kaka u Milan
Perez ne zeli da ga proda za tako male pare ali mu je i jasno da Kaka mora ici.
Posudba je realna opcija.
- bboobbyy
#7879 Re: Real Madrid C.F.
izgleda da cemo i ove sezone primat dosta golova
a kaku treba sto prije prodat ne znam sta se vise ceka, izgubljen na terenu 60 minuta igre i nisam primjeti da igra 
- bboobbyy
#7880 Re: Real Madrid C.F.
jest prijateljska ali primit 5 golovabboobbyy wrote:izgleda da cemo i ove sezone primat dosta golovaa kaku treba sto prije prodat ne znam sta se vise ceka, izgubljen na terenu 60 minuta igre i nisam primjeti da igra
-
5 0 5
#7881 Re: Real Madrid C.F.
Puno srece u novoj sezoni
Veliki pozdrav

- Vijetnamac13
#7882 Re: Real Madrid C.F.
Ma igrali smo sa omladincima, pogotovo se to osjetilo u odbrani gdje nikad nismo iskolovali jednog pravog stopera. Kaka se nije zalagao naprijed dok tandem Lass - Granero ne mogu ciniti vezni red koji ce donijeti prevagu protiv Benfice koja je ranije pocela sa pripremama i igrala sa prvim timom.
Ne dajem previse vaznosti ovoj utakmici, cekam da se vrate prvotimci pa da zaigramo.
Ti iznad mene, zelis li se upustiti u diskusiju sa mnom i ostati porazen argumentima bez nepotrebnog trolanja?
Ne dajem previse vaznosti ovoj utakmici, cekam da se vrate prvotimci pa da zaigramo.
Ti iznad mene, zelis li se upustiti u diskusiju sa mnom i ostati porazen argumentima bez nepotrebnog trolanja?
- Revolucionar ★
#7883 Re: Real Madrid C.F.
Potpuno nevazna utakmica, ako ona predstavlja utjehu Barselonasima e jbg onda.
Zadnja linija je nas najveci problem,i dovodjenje Modrica pored tolike crne rupe u odbrani je besmisleno. Carvalho rece da ima zelju, al djaba motivacija kada mu tijelo ne dozvoljava takav napor da cuva poletne igrace iz spanske lige. On je svoje odigrao, sad je vise za mrtve igre poput Italije i sl. Varane ce bit stijena za godinu - dvije, ostali su tu bili tek da Murinjo vidi na koga racunati u crnim danima. Ivanovic bi nam dobro dosao, iako postoji i niz jeftinijih rjesenja. Ako im je vec do ciscenja te sredine, De Rossi iz Rome bi bio dragulj, mada bi on 100 % iz tima izbio Kaku i Lass-a .
Zadnja linija je nas najveci problem,i dovodjenje Modrica pored tolike crne rupe u odbrani je besmisleno. Carvalho rece da ima zelju, al djaba motivacija kada mu tijelo ne dozvoljava takav napor da cuva poletne igrace iz spanske lige. On je svoje odigrao, sad je vise za mrtve igre poput Italije i sl. Varane ce bit stijena za godinu - dvije, ostali su tu bili tek da Murinjo vidi na koga racunati u crnim danima. Ivanovic bi nam dobro dosao, iako postoji i niz jeftinijih rjesenja. Ako im je vec do ciscenja te sredine, De Rossi iz Rome bi bio dragulj, mada bi on 100 % iz tima izbio Kaku i Lass-a .
-
5 0 5
#7884 Re: Real Madrid C.F.
ma zezam se malo. poslije sinocne pobjede sarajeva ovaj danasnji rezultat mi dodje kao slag na tortu. a sto se tice utakmice, nemam nista za reci. nisam gledao utakmicu a i nisam pratio madrid ljetos, tako da nista ne znam.Vijetnamac13 wrote: Ti iznad mene, zelis li se upustiti u diskusiju sa mnom i ostati porazen argumentima bez nepotrebnog trolanja?
ipak, jeste malo sramota, manita
- Vijetnamac13
#7885 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho ce tandem Ramos-Pepe koji se dokazao mijenjati Varaneom ili Albiolom i nece sasvim sigurno traziti dodatnog stopera. Nas veci problem je desni bek jer kao se povrijedi Arbeloa kojii svakako je slabiji dio tima onda ce tu morati Ramos pa tek onda imamo problem sa stoperima. Medjutim posto je Ramos bio najbolji nas odbrambeni igrac sa najvise ukradenih lopti prosle sezone on mora ostati na stoperu a trebamo se pojacati bekom.
Prodasmo Carvajala koji bi sasvim sigurno dobro zamijenio Arbelou i sad bi trebali dovesti bilo koga na tu poziciju.
Coentrao je takodjer opcija koju ja ne preferiram.
Prodasmo Carvajala koji bi sasvim sigurno dobro zamijenio Arbelou i sad bi trebali dovesti bilo koga na tu poziciju.
Coentrao je takodjer opcija koju ja ne preferiram.
- Vijetnamac13
#7886 Re: Real Madrid C.F.
Taj visak je bio jedan od najbolji igraca Portugala na euru i u sirem izboru za zlatnu loptu.masmavi wrote:Coentrao je opcija koja uopste nije za Reala, al' eto. Visak je totalno.
U Realu moze pokriti cak tri pozicije a jednu utakmicu je igrao i kao krilo, dakle cetiri pozicije.
Osim lose utakmice protiv Bayerna (ona prva) sve ostale utakmice je odigrao na visokom nivou. Zahvalan i polivalentan igrac koji uvijek odradi zadatak. Ne postoji bolji back up na svijetu od njega.
- ruud
#7887 Re: Real Madrid C.F.
Coentrao zvijer
nisam gledao tekmu, vidio sam da je gigant Mou experimentiso sa taktikom i kombinovanim postavama,
al Bogme puno je 5 komada...
nisam gledao tekmu, vidio sam da je gigant Mou experimentiso sa taktikom i kombinovanim postavama,
al Bogme puno je 5 komada...
- ultima_palabra
#7888 Re: Real Madrid C.F.
Calma te505sCrtom wrote:Puno srece u novoj sezoniVeliki pozdrav

-
5 0 5
#7889 Re: Real Madrid C.F.
haj' dodji 'vamo nesto... samo da vidisultima_palabra wrote:Calma te505sCrtom wrote:Puno srece u novoj sezoniVeliki pozdrav
![]()
- Vijetnamac13
#7890 Re: Real Madrid C.F.
Nesto sto ste vjerovatno znali.....
Mesut Ozil je u protekle dvije sezone upisao vise asistenacija nego Iniesta i Xavi zajedno.
A interesantno je da ga je Di MArija znao derati u tom poretku ali je zbog povreda i oscilacija ipak Ozil na kraju ostajao kao najbolji asistent.
Mesut Ozil je u protekle dvije sezone upisao vise asistenacija nego Iniesta i Xavi zajedno.
A interesantno je da ga je Di MArija znao derati u tom poretku ali je zbog povreda i oscilacija ipak Ozil na kraju ostajao kao najbolji asistent.
-
Static-X
#7891 Re: Real Madrid C.F.
am I the only one around here
who loves the fact that tottenham wont let go of Modric

who loves the fact that tottenham wont let go of Modric
- ultima_palabra
#7893 Re: Real Madrid C.F.
Džaba se radujete, kad je to Florentino ostao bez igrača kojeg je zapikao 
- Muhamed Đakmić
#7894 Re: Real Madrid C.F.
Majke mi, isto da kupuju Nikolu Mikelinija pa svi uvjereni da će biti promašaj, a ne jednog od najboljih veznjaka Premiershipa.
- burek_in_space
#7895 Re: Real Madrid C.F.
Hoce li to @Lud i ponosan? 
- burek_in_space
#7896 Re: Real Madrid C.F.
Lud i ponosan wrote: Ebo mu ja....![]()
![]()
Meni su oci ispale...
I ne samo ochi, rekao bih
- Vijetnamac13
#7897 Re: Real Madrid C.F.
Spamate temu velikog kluba... imate barcu za spamanje
naravno, moj spam je uvjetovan
naravno, moj spam je uvjetovan
- aveos
#7898 Re: Real Madrid C.F.

Pa jbte Zrinjski dobija pola miliona maraka ako predje ovaj u real,nisam znao ovo..
http://www.dnevnik.ba/sport/nogomet/tra ... una-maraka
- ultima_palabra
#7899 Re: Real Madrid C.F.
Ja sam mislio da klubovi u kojima je igrač bio na posudbi ne dobivaju te pare.
- Vijetnamac13
#7900 Re: Real Madrid C.F.
Sve je moguce ako su takve stavke u ugovoru. E sad sto kad su potpisivali takve ugovore ovi iz se "zajebali"(nije da im je krivo toliko al mogli su tih pola miliona sebi uzeti) jer nisu znali da ce on potpisati za Real je druga stvar.