FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Madrid

#7876 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

Dr. Octagon wrote:Mrzitelji Barcelone konstantno su aktivni i spamaju jedući feces po ovoj temi.Vjerovatno navijaju za Real kojem su sinoć svirana dva penala i isključena protivnička dva igrača.Smješno mi je što ni doze objektivnosti ni odmjerenosti nema u postovima rezidenata na forumu.Ja nisam išao nikad na temu o Rmd da čitam nešto a ne nešto pisao ili pljuvao tamo.Navijači Reala iz Bosne su pupčanom vrpcom vezani i vjerniji su od onih iz matice.Guardiola je rekao jednu dobru rečenicu na početku sezone:"Pošto smo već apsolutno sve osvojili,očekujem da neko drugi osvoji titulu ove sezone".Toliko svježeg kapitala je injektirano u Real prošle i ove godine da je sasvim očekivano da i to da neki rezultat na kraju.Ove godine je Real ozbiljan pretendent na titulu i to je sasvim prirodno za klub takvog renomea.Vi koji mislite da će u El Clasicu Barca pasti grdno se varate.Pa ona je Realu nabila takav komplex u zadnjih 5-6 godina da Ramosu i Casillasu ni dan danas nije dobro i uvijek će protiv Barce igrati s viškom respekta jer su ih ponizili više puta i to u njihovom gnijezdu.Barcin totalni nogomet se izučava na akademijama i dijametralno je suprotan Mourinhovoj školi fudbala koja trenutno i da neki rezultat ali je dugoročno katastrofalno.Vidjeli ste šta je s Interom i Chelsea-om bilo poslije njegovog odlaska.Raspala se i igra i rezultati.Zašto?Pa jer je Hose special one i jer je sve podređenu njemu i njegovom ličnom uspjehu.On ne igra za tim,već tim igra za Josea i kad krene nešto po zlu,sve se raspadne.Kao s Abramovichem.Usput je u sukobu sa bar pola lige i svim novinarima u ligi u kojoj trenira neki klub.La Masija je nešto u šta je on mogao ući i proviriti kao jebeni prevodilac i ništa više.I on i Perez će odletiti iz kluba samo je pitanje vremena.Ja sam ponosan na ono što reprezentuje Barcelona i šta njeno ime predstavlja van nogometnih terena.Ne moraju biti prvi,ne moraju nikad osvojiti ništa,mene su svojim odnosom prema nogometu kupili davno i bit ću njihov fan do kraja života.
Prvo kazes da je Real ozbiljan konkurent za naslov, a onda mu prakticki oduzmes sve sanse za poabjedu, jer eto kao imaju ljudi komplekse, ne mogu oni dobit Barcelonu, ono moze Getafe, ali ne i Real...

Chelsea je stara ekipa koja je svoje najbolje pruzila bas u Mourinhovom vremenu, plus losa kupovina u zadnjih godinu dana, ne mozes ni ocekivat puno bolje od njih...
Plate Toresa 50m, a i kad igra i kad ne igra isto se primjeti, Lukaku je igrac za buducnost, mozda sam ga jednom vidio da igra, Mata tu i tamo, vrlo dobar igrac, ali ne i odlican...

A iz Intera je Mourinho izvukao nesto sto niko nije ocekivao, moze se cak reci sa igracima koji su bili visak u drugim timovima (Snaider, Eto, Lucio, Samuel, Cambiaso i jos dosta njih je u Inter preslo jer nije imalo mjesta u svojim ekipama ili zbog nekih dugih problema), a ni ta ekipa Intera nije bila bas mlada...
Ma ja sam siguran da je Mourinho kriv i za to sto Cesar i Cech ne brane perfektno kao u njegovo vrijeme, sigurno im je slomio po mali prst na obe ruke kad je odlazio, te oduzeo one carobne rukavice sto im je dao :D
erik2

#7877 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

Dr. Octagon wrote:Mrzitelji Barcelone konstantno su aktivni i spamaju jedući feces po ovoj temi.Vjerovatno navijaju za Real kojem su sinoć svirana dva penala i isključena protivnička dva igrača.Smješno mi je što ni doze objektivnosti ni odmjerenosti nema u postovima rezidenata na forumu.Ja nisam išao nikad na temu o Rmd da čitam nešto a ne nešto pisao ili pljuvao tamo.Navijači Reala iz Bosne su pupčanom vrpcom vezani i vjerniji su od onih iz matice.Guardiola je rekao jednu dobru rečenicu na početku sezone:"Pošto smo već apsolutno sve osvojili,očekujem da neko drugi osvoji titulu ove sezone".Toliko svježeg kapitala je injektirano u Real prošle i ove godine da je sasvim očekivano da i to da neki rezultat na kraju.Ove godine je Real ozbiljan pretendent na titulu i to je sasvim prirodno za klub takvog renomea.Vi koji mislite da će u El Clasicu Barca pasti grdno se varate.Pa ona je Realu nabila takav komplex u zadnjih 5-6 godina da Ramosu i Casillasu ni dan danas nije dobro i uvijek će protiv Barce igrati s viškom respekta jer su ih ponizili više puta i to u njihovom gnijezdu.Barcin totalni nogomet se izučava na akademijama i dijametralno je suprotan Mourinhovoj školi fudbala koja trenutno i da neki rezultat ali je dugoročno katastrofalno.Vidjeli ste šta je s Interom i Chelsea-om bilo poslije njegovog odlaska.Raspala se i igra i rezultati.Zašto?Pa jer je Hose special one i jer je sve podređenu njemu i njegovom ličnom uspjehu.On ne igra za tim,već tim igra za Josea i kad krene nešto po zlu,sve se raspadne.Kao s Abramovichem.Usput je u sukobu sa bar pola lige i svim novinarima u ligi u kojoj trenira neki klub.La Masija je nešto u šta je on mogao ući i proviriti kao jebeni prevodilac i ništa više.I on i Perez će odletiti iz kluba samo je pitanje vremena.Ja sam ponosan na ono što reprezentuje Barcelona i šta njeno ime predstavlja van nogometnih terena.Ne moraju biti prvi,ne moraju nikad osvojiti ništa,mene su svojim odnosom prema nogometu kupili davno i bit ću njihov fan do kraja života.
:thumbup: Inače simpatizer sam Barce još od kad je Krojf igrao, da se sad ne bavim retrospektivom Katalonci su uvijek gajili napadački fudbal kupovina odbrambenh igrača bila je nužno zlo, primjera radi ja ne pamtim boljeg golmana od Valdesa tu su uvijek bili deficitarni.Naglašavam da sam simpatizer jer nemam mogučnosti ići na Barcine tekme, onda bi imao epitet navijača. Po meni ovo je najbolja generacija Barce svih vremena..doduše nisam ništa novo rekao i mislim da Pep radi prave stvari za razliku od Reala ekipa je puna igrača iz sopstvenog pogona..dalje ne slažem se da je Guardioli lako posložiti ovaj tim....treba se prisjetiti da je u Rajkardovo vrijeme Xavi bio na ivici transfera, onda ja sam bio skeptik poslije škartiranja Deca i Ronaldhina, ali te sezone Barca je uzela sve i drago mi je da je prošlo vrijeme kad je Barca bila holandska kolonija. Ne znam, ja uživam u njihovom poimanju fudbala...biće još poraza, ali biće još velikih utakmica mnogo više. Mes que un club.
erik2

#7878 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

...
Last edited by erik2 on 27/11/2011 17:25, edited 1 time in total.
LSD

#7879 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Tomahawk 11

Takva je fudbalska filozofija Barce i to se promjeniti ne može....da može ikako da bira Guardiola bi najradije da se igra bez odbrana (i njegov tim i protivnicki) pa ko više utrpa golova na kraju...samo nisu ni protivnici sisali vesla, znaju da ih ne bi bilo na mapi kad bi se upuštali u otvorenu igru bez jakih odbrana sa Barcinim igracima...sinoc Getafe, bunkericu i kontru igrali ...cekali kakav prekid i docekali da iz jednog zabiju...i tako to radi 90% timova.
Samo za LP treba jaka odbrana...pa njemu stopere igraju Busquets i Mascherano koji su zapravo def.veznjaci :roll: :?
Jbg nekad se mora uložiti i u odbranu (stopere i bekove)...Real pokupovao 4-5 portugalskih reprezentativaca za odbrane, plus onog malog Varanea...svako voli imati jaku odbranu.
Last edited by LSD on 27/11/2011 17:10, edited 1 time in total.
Bušman

#7880 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Chelsea je igrao finale lige prvaka kad je otisao Mourinho. Inter je 4-5 godina prije Mourinha jako dobro igrao. Sa Mourinhom je samo imao srece (i pomoc sudija).
Vec sam jednom rekao, Mourinho u taktickom smislu nije nista donio. Inovatori su Sacchi, Cruyff, Michels, Herrera, a donekle i Guardiola sa svojom promjenom formacije 4-3-3 u 3-4-3 i 4-1-3-1-2 (standardna dijamantna formacija koja se ne bazira na krilima nego dobrim trekvartistom kao sto je Messi). Bilo je uspjesnih trenera i prije Mourinha (Zagalo, Chapman, Busby, Lobanovski), ali ih ne pamtimo iz ovog ili onog razloga, uglavnom zato sto nisu nista novo ponudili, ali su osvojili bruku nekakvih titula.

Back to the topic, Barcelona sinoc odigrala vrlo lose. Medjutim, u srijedu su igrali protiv Milana u Milanu, u cetvrtak navecer dosli u Barcelonu i onda put u Madrid. Iskreno me ne cudi sto su izgubili.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7881 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:Tomahawk 11

Takva je fudbalska filozofija Barce i to se promjeniti ne može....da može ikako da bira Guardiola bi najradije da se igra bez odbrana (i njegov tim i protivnicki) pa ko više utrpa golova na kraju...samo nisu ni protivnici sisali vesla, znaju da ih ne bi bilo na mapi kad bi se upuštali u otvorenu igru bez jakih odbrana sa Barcinim igracima...sinoc Getafe, bunkericu i kontru igrali ...cekali kakav prekid i docekali da iz jednog zabiju...i tako to radi 90% timova.
Samo za LP treba jaka odbrana...pa njemu stopere igraju Busquets i Mascherano koji su zapravo def.veznjaci :roll: :?
Jbg nekad se mora uložiti i u odbranu (stopere i bekove)...Real pokupovao 4-5 portugalskih reprezentativaca za odbrane, plus onog malog Varanea...svako voli imati jaku odbranu.
Njima treba novi Puyol. Ovaj je ostario, ali im treba onakav tip borca u odbrani. Njima ne trebaju Terry ili Ferdinand ili Vidic.
Nesto mi upada u oci. Barcelona kuci ima 30:0 u 7 utakmica, sto je impresivno. U gostima imaju 8:7. Manje daju, ali vise primaju. Mislim da je tu donekle i faktor Nou Campa, velike dimenzije, protivnici se izgube, a i odgovara fudbalskoj filozofiji Barcelone, toliko razvuku protivnika da odbrana nije ni potrebna, nema posla za odbranu.
Kada idu na gostujuce terene, protivnici imaju terene manjih dimenzija i lakse zatvaraju prostor.
Godine igranja protiv Barceloninog ubitacnog napada su natjerale mnoge spanske ekipe da pripremaju pravu stratesku sahovsku partiju.
I Real je cesto imao ekipu sa klimavom odbranom, sto nije slucaj sa Mourinhovim Realom.
Dr. Octagon

#7882 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Octagon »

Stvarno je iracionalno očekivati da se Barcelona prošeta kroz Primeru kao ispod kapi.Jednostavno svi primjećuju probleme u Barcinoj igri kada gubi(što je jako rijetko)ili kada igra nerješeno.Barcelona igra nogomet sa veoma aktivnom zadnjom linijom(polivalentni igrači sa osjećajem za dugi pas,kretanje,dribling...)i u kojoj mogu igrati jedino inteligentni defanzivci i u tu zadnju liniju se teško mogao uklopiti jedan Chigrinski.Nemanja Vidić nije igrač koji bi se lako uklopio u sistem igre,kao ni sijaset odbrambenih igrača koji bi htjeli doći-koje bi Barcelona dovela.Man-u je taj sistem aktivne igre počeo razvijati sa Van Der Sar-om i on je bio jedan od igrača koji je najčešće dodirivao loptu u toku utakmice-u pas igri sa odbrambenim igračima.Ali Fergusonu je falio jedan Busquets i Puyol pa se u taj sistem Pique jednostavno nije mogao uklopiti sam i na našu radost vratio se kući.Treba proizvesti jednog Xavi-ja,Iniestu,Messi-ja,Pique-a,Puyol-a,Fabregas-a,a u zadnje vrijeme Alcantara,Cuenca :thumbup: Barca ne kupuje igrače jajima već glavom.Oni jesu pogriješili sa Chigrinskim.On kao igrač uopšte nije loš jer Barca nema amaterski skauting,već se jednostavno nije uklopio u Barcelonu i očekivanja od njega su bila velika.Guardiola pokušava da evoluira sistem igre koji iz aspekta običnog posmatrača izgleda možda previše ofanzivno.Čovjek razmišlja unaprijed i želi pokazati da dominacijom u sredini sa fizički spremnim srednjim redom koji je u stanju neposredno poslije gubljenja lopte istu vratiti u posjed,i koji konstantnim pristiskom na zadnju liniju protivnika eliminira svoj deficit u odbrani.A igra za raju i ne zanemaruje taktiku.
aldinjo

#7883 Re: FC Barcelona

Post by aldinjo »

Chuckie wrote:
aldinjo wrote:Penal je bio,ako je Buskets onda ne može biti penal? :roll:
Jest penal za tebe i Biskvita. :lol:

Image
Bilo je kontakta,gurnut je s leđa znači penal.Javljaju se svi ovi što mrze Barcu! :roll:
Chuckie

#7884 Re: FC Barcelona

Post by Chuckie »

Da bio je penal, al je jadnik samo požutio. :D

Implicira sudija mrzi barcu. :lol:
aldinjo

#7885 Re: FC Barcelona

Post by aldinjo »

Chuckie wrote:Da bio je penal, al je jadnik samo požutio. :D

Implicira sudija mrzi barcu. :lol:
Možda sudija voli Real? :roll:
missko

#7886 Re: FC Barcelona

Post by missko »

erik2 wrote:
:thumbup: Inače simpatizer sam Barce još od kad je Krojf igrao, da se sad ne bavim retrospektivom Katalonci su uvijek gajili napadački fudbal kupovina odbrambenh igrača bila je nužno zlo, primjera radi ja ne pamtim boljeg golmana od Valdesa tu su uvijek bili deficitarni.Naglašavam da sam simpatizer jer nemam mogučnosti ići na Barcine tekme, onda bi imao epitet navijača. Po meni ovo je najbolja generacija Barce svih vremena..doduše nisam ništa novo rekao i mislim da Pep radi prave stvari za razliku od Reala ekipa je puna igrača iz sopstvenog pogona..dalje ne slažem se da je Guardioli lako posložiti ovaj tim....treba se prisjetiti da je u Rajkardovo vrijeme Xavi bio na ivici transfera, onda ja sam bio skeptik poslije škartiranja Deca i Ronaldhina, ali te sezone Barca je uzela sve i drago mi je da je prošlo vrijeme kad je Barca bila holandska kolonija. Ne znam, ja uživam u njihovom poimanju fudbala...biće još poraza, ali biće još velikih utakmica mnogo više. Mes que un club.
Kako ti je Zubizarreta promakao? Valdes mora odzivjeti 3 zivota da bi stigao Zubizarretu.
Pitarrr82

#7887 Re: FC Barcelona

Post by Pitarrr82 »

Ma kao navijac Barce od malih nogu, od svih ino klubova uopce se ne nerviram ovim trenutnim rezultatima jer nekada je do pada u igri moralo doci nako svega sto su osvojili, kakve su tekme odigrali i rekorde obarali...

Neka se i hejteri malo raduju, prica o dosadnom fudbalu vjerujem se ne bi spominjala da se radilo o njihovom omiljenom klubu :dance:
Adrian_M41

#7888 Re: FC Barcelona

Post by Adrian_M41 »

Sve u svemu biće dobar El Clasico... :bih:
erik2

#7889 Re: FC Barcelona

Post by erik2 »

missko wrote:
erik2 wrote:
Kako ti je Zubizarreta promakao? Valdes mora odzivjeti 3 zivota da bi stigao Zubizarretu.
Nije mi promakao. Ne slažem se.
veljaca

#7890 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Guardiola: Moramo se popraviti, inače ostajemo bez titule
Pep Guardiola, trener nogometaša Barcelone, branioca naslova prvaka Španije, priznao je da u ovome trenutku Real Madrid igra bolji nogomet od njegove ekipe...
Nakon subotnjeg poraza u gostima kod Getafea 1-0, Barcelona zaostaje za Real Madridom, šest bodova nakon 13 odigranih kola. Nije to dobra vijest za navijače katalonskog giganta, tim više jer se bliži ''clasico'', koji je na rasporedu 10. decembra u Madridu.

Prije toga će Barcelona odigrati još dvije utakmice u prvenstvu, već u utorak protiv Rayo Vallecana u unaprijed zakazanom meču 17. kola, te nakon toga protiv Levantea, takođe kod kuće.

"Ne možete uvijek biti na vrhu. Istina je da po prvi puta kaskamo za jednom ekipom. To i nije čudno, ako znate da u Real Madridu imate glavnog rivala. Znamo da su oni vrlo snažna ekipa od koje ćemo svejedno nastojati biti bolji. Morat ćemo se popraviti, inače nećemo moći do titule. Mi smo na dobrom nivou igre, ali to trenutno nije dovoljno za prvo mjesto. Borićemo se žestoko do kraja ove sezone. Ne znam hoće li to biti dovoljno za osvajanje titule, ali znam da ćemo dati sve od sebe", rekao je Guardiola.

Odbio je 40-godišnji stručnjak špekulacije o krizi. Ali, rekao je kako ne zna odgovor na pitanje zbog čega ove sezone njegova ekipa na gostovanjima igra puno lošije nego na svom terenu.

"Ne bih rekao kako je ovo najdelikatniji trenutak otkad sam ja trener u klubu. Loši na gostovanjima? Ne postoji tu samo jedan faktor kojim bi se to moglo objasniti. Svaka gostujuća utakmica je teška. Ni na jednoj nismo igrali loše, svaki put smo imali više prilika od naših protivnika", zaključio je Guardiola.

----------------------

:thumbup:

A ne kao onaj mali placko kome su svi krivi - kao malo dijete kada ostane bez igracke .....
sumirprimus

#7891 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

sta rec,a ne zaplakat... mislim figurativli spiking.. ko leće- katanja ovi hudnici napadaju jalovo, a katanja u 89-oj zabi go...
vidičemo veceras u 9,valjda su ovi iz raya,prava mala raja :skoljka:
skenderija04

#7892 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

kroznoge wrote:Iskali ste, evo vam ga :) Toni Padilla je urednik katalonskog dnevnika ARA i svakih petnaest dana pisati ce za http://www.kroznoge.com Nadamo se da moderatori nemaju ništa protiv...Pozdrav.

http://kroznoge.com/?p=503
Grande Toni Padilla. Veliki navijac Sabadella, Barce i ..................Zelje!!!!!! Ovo ce stvarno biti iz prve ruke. Ako moderatori nemaju nista protiv,ovim putem upucujem sve cestitke sajtu "kroz noge" Iskreno, uz ovaj forum jedino mjesto gdje se moze procitati nesto normalno o fudbalu.
ultima_palabra

#7893 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Čuj Želje :D

Ovo je meni loš članak... pa šta je Marca radila od Pellegrinija, Schustera, Calderona itd :-) Madridski navijači i mediji su zahtjevni kao i katalonski.
skenderija04

#7894 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:Čuj Želje :D

Ovo je meni loš članak... pa šta je Marca radila od Pellegrinija, Schustera, Calderona itd :-) Madridski navijači i mediji su zahtjevni kao i katalonski.
Kao sto cujes amigo Ultima Palabra,Padilla je "navijac" FK. Zeljeznicara, ponosni vlasnik plavog dresa marke Joma. U pravu si, u Madridu je potpuno drukciji ambijent. Da je Barca sest bodova ispred Reala, Marca i As bi pisali kako je to sitnica na 25 kola do kraja. E sad, mentalitet navijaca Barce (i novinara) je razlicit. Vec se daje liga kao izgubljena. Istorijski kompleksi se ne mogu sakriti. Takvi su, sad je nemoguce mjenjati mentalitet.
Baudelaire

#7895 Re: FC Barcelona

Post by Baudelaire »

Ja se ne bih složio s tobom. Katalonski i madridski mediji su isti, samo katalonski nisu imali nikakve osnove da laju proteklih godina. Marca je smijenila Pellegrinija, iako je imao dotad najbolju sezonu u Primeri u historiji Reala.
ultima_palabra

#7896 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:

Kao sto cujes amigo Ultima Palabra,Padilla je "navijac" FK. Zeljeznicara, ponosni vlasnik plavog dresa marke Joma. U pravu si, u Madridu je potpuno drukciji ambijent. Da je Barca sest bodova ispred Reala, Marca i As bi pisali kako je to sitnica na 25 kola do kraja. E sad, mentalitet navijaca Barce (i novinara) je razlicit. Vec se daje liga kao izgubljena. Istorijski kompleksi se ne mogu sakriti. Takvi su, sad je nemoguce mjenjati mentalitet.
Haj baš mi je drago... kako je došlo do te konekcije?

Ma Marca i As imaju predrasude... nije puno 6 bodova ako je u pitanju njihov ljubimac Mourinho, ako je u pitanju Pellegrini onda je puno i bod :-) Što se tiče culesa, trebali bi imati malo više povjerenja u trenera koji je tako uspješan.
skenderija04

#7897 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Baudelaire wrote:Ja se ne bih složio s tobom. Katalonski i madridski mediji su isti, samo katalonski nisu imali nikakve osnove da laju proteklih godina. Marca je smijenila Pellegrinija, iako je imao dotad najbolju sezonu u Primeri u historiji Reala.
Pazi, u principu , meni se vise svidjaju madridski mediji zato sto kritikuju kad im se nesto ne svidja.Mediji u Barceloni su vise sektaski orjentisani i brane Barcu do posljednjeg momenta iako je stvar neodbranjiva. Jedini trener Barcelone koji je bio rasturan od strane katalonske stampe bio je Louis Van Gaal zato sto je arogantan tip i njegov odnos prema stampi je bio neprijateljski. Ja bih volio vidjeti bar malu kritiku na Guardiolin racun ali tesko je pronaci. Bar da neko upita npr. zasto Messi ne odmori koju utakmicu,zasto se sistem 3-4-3 ponavlja svaku petu utakmicu tako da igraci nemaju vremena da usvoje sistem , zasto kada fali jedan odbrambeni igrac (Pique ili Puyol) ne igra naprimjer Fontas koji je half i slicne stvari. Medjutim ta stampa suti i krije se iza rezultata. Najgore je sto ce to isto pitati ako Barca ne osvoji nista vrijedno ove sezone. Marca je smjenila Pellegrinija?Mozda, cinjenica je da su ga sibali do besvijesti ali isto tako treba napomenuti da se u Madridu vodi rat izmedju Marke i lista AS oko toga ko ce biti blizi Realu. Marca je i pomogla da se dovede Mourinho. Pellegrini je bio Valdanov covjek znaci blizi listu As. Ako pogledas malo AS i Marcu prosle godine vidjeces da je AS bio kriticki raspolozen prema Mourinhu a Marca mu je bila platforma za odbranu od svih napada.
skenderija04

#7898 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:
skenderija04 wrote:

Haj baš mi je drago... kako je došlo do te konekcije?

Ma Marca i As imaju predrasude... nije puno 6 bodova ako je u pitanju njihov ljubimac Mourinho, ako je u pitanju Pellegrini onda je puno i bod :-) Što se tiče culesa, trebali bi imati malo više povjerenja u trenera koji je tako uspješan.
Tip je bio u Sarajevu a kako je bolesnik fudbala i trazi uvijek nesto vise od same igre ( istorija,politika....) bio je dobro instruiran a zatim i odveden i na grbavicu :D
missko

#7899 Re: FC Barcelona

Post by missko »

Uzeo dres supak zato sto ga prave njegovi Spanci, sve go nacionalist :D :D :D :D
skenderija04

#7900 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

:D
missko wrote:Uzeo dres supak zato sto ga prave njegovi Spanci, sve go nacionalist :D :D :D :D
Post Reply