Prvo kazes da je Real ozbiljan konkurent za naslov, a onda mu prakticki oduzmes sve sanse za poabjedu, jer eto kao imaju ljudi komplekse, ne mogu oni dobit Barcelonu, ono moze Getafe, ali ne i Real...Dr. Octagon wrote:Mrzitelji Barcelone konstantno su aktivni i spamaju jedući feces po ovoj temi.Vjerovatno navijaju za Real kojem su sinoć svirana dva penala i isključena protivnička dva igrača.Smješno mi je što ni doze objektivnosti ni odmjerenosti nema u postovima rezidenata na forumu.Ja nisam išao nikad na temu o Rmd da čitam nešto a ne nešto pisao ili pljuvao tamo.Navijači Reala iz Bosne su pupčanom vrpcom vezani i vjerniji su od onih iz matice.Guardiola je rekao jednu dobru rečenicu na početku sezone:"Pošto smo već apsolutno sve osvojili,očekujem da neko drugi osvoji titulu ove sezone".Toliko svježeg kapitala je injektirano u Real prošle i ove godine da je sasvim očekivano da i to da neki rezultat na kraju.Ove godine je Real ozbiljan pretendent na titulu i to je sasvim prirodno za klub takvog renomea.Vi koji mislite da će u El Clasicu Barca pasti grdno se varate.Pa ona je Realu nabila takav komplex u zadnjih 5-6 godina da Ramosu i Casillasu ni dan danas nije dobro i uvijek će protiv Barce igrati s viškom respekta jer su ih ponizili više puta i to u njihovom gnijezdu.Barcin totalni nogomet se izučava na akademijama i dijametralno je suprotan Mourinhovoj školi fudbala koja trenutno i da neki rezultat ali je dugoročno katastrofalno.Vidjeli ste šta je s Interom i Chelsea-om bilo poslije njegovog odlaska.Raspala se i igra i rezultati.Zašto?Pa jer je Hose special one i jer je sve podređenu njemu i njegovom ličnom uspjehu.On ne igra za tim,već tim igra za Josea i kad krene nešto po zlu,sve se raspadne.Kao s Abramovichem.Usput je u sukobu sa bar pola lige i svim novinarima u ligi u kojoj trenira neki klub.La Masija je nešto u šta je on mogao ući i proviriti kao jebeni prevodilac i ništa više.I on i Perez će odletiti iz kluba samo je pitanje vremena.Ja sam ponosan na ono što reprezentuje Barcelona i šta njeno ime predstavlja van nogometnih terena.Ne moraju biti prvi,ne moraju nikad osvojiti ništa,mene su svojim odnosom prema nogometu kupili davno i bit ću njihov fan do kraja života.
Chelsea je stara ekipa koja je svoje najbolje pruzila bas u Mourinhovom vremenu, plus losa kupovina u zadnjih godinu dana, ne mozes ni ocekivat puno bolje od njih...
Plate Toresa 50m, a i kad igra i kad ne igra isto se primjeti, Lukaku je igrac za buducnost, mozda sam ga jednom vidio da igra, Mata tu i tamo, vrlo dobar igrac, ali ne i odlican...
A iz Intera je Mourinho izvukao nesto sto niko nije ocekivao, moze se cak reci sa igracima koji su bili visak u drugim timovima (Snaider, Eto, Lucio, Samuel, Cambiaso i jos dosta njih je u Inter preslo jer nije imalo mjesta u svojim ekipama ili zbog nekih dugih problema), a ni ta ekipa Intera nije bila bas mlada...
Ma ja sam siguran da je Mourinho kriv i za to sto Cesar i Cech ne brane perfektno kao u njegovo vrijeme, sigurno im je slomio po mali prst na obe ruke kad je odlazio, te oduzeo one carobne rukavice sto im je dao