evojiH na trgu BiH

Jedan od duboko razočaranih nakon današnjeg dana.elcaliente wrote:Jeste vala,2019 godina, americki ambasador morao izaci za povorkom i vojska policije da ih brani od stanovnika Sarajeva.Silos wrote:Bravo za Sarajevo i BiH!
Još jednom smo pokazali da smo najtolerantnije društvo na Balkanu.
Mogu samo zamisliti kakve su tekstove spremile piskarala iz susjedskih i komšijskih medija.
Tolerancija na nivou. Znaci 2019 godina jos jednom. Pristina imala paradu prije Sarajeva, bravo.
skafiskafsnjak wrote:Policija je zbog preventive. Ne znaci da ima razlogaa.elcaliente wrote:Jeste vala,2019 godina, americki ambasador morao izaci za povorkom i vojska policije da ih brani od stanovnika Sarajeva.Silos wrote:Bravo za Sarajevo i BiH!
Mogu samo zamisliti kakve su tekstove spremile piskarala iz susjedskih i komšijskih medija.
Tolerancija na nivou. Znaci 2019 godina jos jednom. Pristina imala paradu prije Sarajeva, bravo.
Ma ja. Znamo mi mnogi zale sto nema sranja
kod nas ovaj rekomO k3 wrote:zar niste bili pojedini konzervativni na dzumi u petak sta vam rece sef u hutbi?
Zasto bi to uradili? Ljudi su na mirnom protestu rekli svoje misljenje. Ja ih ne vidim kao neku prijetnju ikome i treba ih podrzati u njihovim pravima da budu to sto jesu. Nadam se da ce nakon ovoga moci dobiti svoje neovisne vjerske institucije.SaraFina wrote:Ja sam očekivala da su ovi IS dođu sa bradama u kratkim tolama do članaka i pokušaju "diverziju neku" kao na Vučića u Srebrenici
nedjelja evo ja musaku cekamславянин wrote:Zasto su ulice okolo prazne ??al-em wrote:
ima ovdje vise od hiljadu ljudi
pici wrote:
evojiH na trgu BiH
pici wrote:
evojiH na trgu BiH
Samo je pomjeriti u februarski termin da ne hodaju gologuzi i taman svakom.dječak sa šibicama wrote:Naravno, svake godine.demagog wrote:Hoce li sad ova parada biti svake godine?
pici wrote:nedjelja evo ja musaku cekamславянин wrote:Zasto su ulice okolo prazne ??al-em wrote:

Interesantno lijep dan vikend 12 sati a niko da zaluta u blizinu paradepici wrote:nedjelja evo ja musaku cekamславянин wrote:Zasto su ulice okolo prazne ??al-em wrote:
MaksprotivMarksa wrote:Osjecam se ponosno nakon dugo vremena sto sam stanovnik Sarajeva, osim placenika klerofasistickih organizacija niko se nije pojavio na kontra skupu, ovdje na povorci ima najmanje 1500 ljudi, atmosfera divna, svaka cast za Vladu i odlicno organizirano obezbjedjenje, ima ouno stranaca, ali ima i puno hetero ljudi na skupu, sve u svemu sam zadovoljan, lice progresivne i liberalne BiH ce biti lice nase buducnosti.![]()
Smrt fasizmu - sloboda narodu !
niko nema mudacassius wrote:moglo bi se reci da je Sarajevo puno pedera
Ramzess Veliki wrote:Zasto bi to uradili? Ljudi su na mirnom protestu rekli svoje misljenje. Ja ih ne vidim kao neku prijetnju ikome i treba ih podrzati u njihovim pravima da budu to sto jesu. Nadam se da ce nakon ovoga moci dobiti svoje neovisne vjerske institucije.SaraFina wrote:Ja sam očekivala da su ovi IS dođu sa bradama u kratkim tolama do članaka i pokušaju "diverziju neku" kao na Vučića u Srebrenici
Dosadno mii wrote:MaksprotivMarksa wrote:Osjecam se ponosno nakon dugo vremena sto sam stanovnik Sarajeva, osim placenika klerofasistickih organizacija niko se nije pojavio na kontra skupu, ovdje na povorci ima najmanje 1500 ljudi, atmosfera divna, svaka cast za Vladu i odlicno organizirano obezbjedjenje, ima ouno stranaca, ali ima i puno hetero ljudi na skupu, sve u svemu sam zadovoljan, lice progresivne i liberalne BiH ce biti lice nase buducnosti.![]()
Smrt fasizmu - sloboda narodu !
Ne, ja dajem podpunu podrsku LGBT zajednici ali me je stid da se prva odrzava 2019 godine, zadnji smo u regionu, zaostali u svemu. Ljudi normalno setaju i traze svoja prava a mora ih stititi bataljon policije od tolerantnij gradjana Sarajeva.SaraFina wrote:elcaliente wrote:Jeste vala,2019 godina, americki ambasador morao izaci za povorkom i vojska policije da ih brani od stanovnika Sarajeva.Silos wrote:Bravo za Sarajevo i BiH!
Boli tebe što ne bi nikakvog sranja? Jelde? Prosto vrištiš u postovima od bola!
Ovo je dobra ideja, bez zezanja.Ramzess Veliki wrote:Samo je pomjeriti u februarski termin da ne hodaju gologuzi i taman svakom.dječak sa šibicama wrote:Naravno, svake godine.demagog wrote:Hoce li sad ova parada biti svake godine?
srce ti se para da nema nikakvog sranja e koji si ti troll...славянин wrote:Zasto su ulice okolo prazne ??al-em wrote: