Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne vjerujem da si toliki debil da ne možeš sam zaključiti
Haman da jesam
Sta tacno je ovdje fasizam i sta je “slagala”
"Ne možemo da ih zbrinemo u Republici Srpskoj. Problem je bezbjednosni. Također, uz njihovo prisustvo, dolazi i do pojačanog kriminala, a i zdravstvena bezbjednost bila bi ugrožena. Naš stav po tom pitanju je jasan"
Nemojte ba silovat logiku na daljinski. Te ljude ne zeli niko ovdje. Uz sve belaje i nesrece koje su zadesile ovdasnje ljude sad im jos sumnjivi likovi lutaju gradom nekontrolisano, seru u parkovima i pljackaju vikendice.
"Ako oni nama govore šta treba da radimo, postavlja se pitanje zašto ih ne rasporede u svoje zemlje, nego su odlučili da se ograde zidovima, a da mi zadržimo migrante", istakla je Cvijanović za RTRS.
insomnia78 wrote:Sta je tacno fasistoidno u izjavi?
high_volume wrote:Ne vjerujem da si toliki debil da ne možeš sam zaključiti
insomnia78 wrote:Haman da jesam
"Ne možemo da ih zbrinemo u Republici Srpskoj. Problem je bezbjednosni. Također, uz njihovo prisustvo, dolazi i do pojačanog kriminala, a i zdravstvena bezbjednost bila bi ugrožena. Naš stav po tom pitanju je jasan"
Cvijanović: Za migrante nema mjesta u Republici Srpskoj
Za migrante ima mjesta, mora ga biti i ima ga. Obaveza je BiH prema međunarodnim normama da smjesti i migrante i izbjeglice, obje kategorije, pa kako god. Ako su uslovi loši, onda će zatražiti međunarodnu pomoć. Ali migrante i izbjeglice mora smjestiti negdje!
_BataZiv_0809 wrote:Nemojte ba silovat logiku na daljinski. Te ljude ne zeli niko ovdje. Uz sve belaje i nesrece koje su zadesile ovdasnje ljude sad im jos sumnjivi likovi lutaju gradom nekontrolisano, seru u parkovima i pljackaju vikendice.
_BataZiv_0809 wrote:Nemojte ba silovat logiku na daljinski. Te ljude ne zeli niko ovdje. Uz sve belaje i nesrece koje su zadesile ovdasnje ljude sad im jos sumnjivi likovi lutaju gradom nekontrolisano, seru u parkovima i pljackaju vikendice.
Neki me podsjecaju a mozda su i isti likovi sa onih tema o cukama lutalicama.
Novi izvor zarade, juce cuke danas migranti sutra lgbt itd.
Ovi ljudi su prvenstveno sigurnosni problem, EU ih ne zeli, a koji ce kurac i nama. Imamo i svoje bijede i previse.
insomnia78 wrote:Sta je tacno fasistoidno u izjavi?
high_volume wrote:Ne vjerujem da si toliki debil da ne možeš sam zaključiti
insomnia78 wrote:Haman da jesam
Cvijanović: Za migrante nema mjesta u Republici Srpskoj
Za migrante ima mjesta, mora ga biti i ima ga. Obaveza je BiH prema međunarodnim normama da smjesti i migrante i izbjeglice, obje kategorije, pa kako god. Ako su uslovi loši, onda će zatražiti međunarodnu pomoć. Ali migrante i izbjeglice mora smjestiti negdje!
"Ako oni nama govore šta treba da radimo, postavlja se pitanje zašto ih ne rasporede u svoje zemlje, nego su odlučili da se ograde zidovima, a da mi zadržimo migrante", istakla je Cvijanović za RTRS.
Nakon sto su primili preko 2mio ljudi. Inace je to rekla osobi iz Austrije. Drzave sa rekordnim brojem migranta, Srba. Dobrim dijelom iz "RS". Onako usput.
Nakon sto su primili preko 2mio ljudi. Inace je to rekla osobi iz Austrije. Drzave sa rekordnim brojem migranta, Srba. Dobrim dijelom iz "RS". Onako usput.