Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- BarbaDue
#7876 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jao Trumpovi tek ste počeli a već cirkus sa vama, zanimljivo će biti pratiti vas do kraja mandata.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7877 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
razmisljam da ga stavim na avatar
mada
prije ili kasnije propadne sve u sta vjerujem pa sam ambivalentan
mada
- Acid25
#7878 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Stavi teglu meda na avatar. Med navodno ne može propasti.Black swan wrote:razmisljam da ga stavim na avatar
mada
- Truba
#7879 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
kupoio sam jednu za 18
bome...kristalizirao se
bome...kristalizirao se
- jeza u ledja
#7880 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
bogami do tebe je 
- Pandakonda
#7881 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neko će fasovat

- It_is_a_Leclerc
#7882 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
HUGE poraz Trumpa. Poludio je, pjeni ko bijesan pas
Američki pravosudni sistem ostaje čvrsto uz Ustav.
Trump i njegovi fanovi na aparatima. Permanentno.
-
jefferson
#7883 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ljudi zaboravljaju da u SAD sudije imaju istu moc kao i Predsjednik.It_is_a_Leclerc wrote:HUGE poraz Trumpa. Poludio je, pjeni ko bijesan pas![]()
- Jack Be Nimble
#7884 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dana Rohrabacher (R-CA) - Makedonija nije drzava. Albanci i Kosvari koji zive u Makedoniji trebali bi biti dio Kosova, a ostatak drzave dio Bugarske ili bilo koje druge drzave sa kojom dijele iste korijene. Takodjer poslao pismo Srbiji da zajedno sa Kosovom izcrtaju novu granicu.
McCain i ostali prozvali Dana da je komad budale i Putinova pudlica.
McCain i ostali prozvali Dana da je komad budale i Putinova pudlica.
- General War
#7885 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Doooobar!!!
Upisah se od smijeha
- General War
#7886 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
General War wrote:
Doooobar!!!
Upisah se od smijeha![]()
![]()
![]()
iMa i drugi, jos bolji.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CJqUcGBD ... e=youtu.be[/youtube]
- Truba
#7887 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ako su sudije problem
onda ih treba meeeeenjati
mislim da je ovo win win situacija
za trumpa naravno
pokušo sam vidite da ne valjaju sudije
i to je to
onda ih treba meeeeenjati
za trumpa naravno
i to je to
-
sumirprimus
#7888 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
trump samo nastavlja tradiciju predizbornih predsjednickih obecanja, obecanje ludom radovanje...
po tom pitanju ne zaostaje za obamom
po tom pitanju ne zaostaje za obamom
- ultima_palabra
-
sumirprimus
#7890 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ma obama je zajebo od starta sa čejndzom i jes vi ken,a onda ko i svi okruzio se wal strit vukovima...
pa ono famozno glasanje pred vikend za bejlaut...kako vec.
jasno je tu ko dan, da se americki predsjednik sam po sebi ne pita plaho,da je to uvezan sistem, pa ko god bio, rade po svom.
naravno imo je i pluseva.
mirovni dil sa kubom,iranom.
minus hoce nece s crvenim linijama u siriji i na kraju se povuko libo ga...
i onaj dokumentarac o njegovoj vladavini...
na kraju kad kaze, da li zali sto nije interveniro, ni sekunde...
pa ono famozno glasanje pred vikend za bejlaut...kako vec.
jasno je tu ko dan, da se americki predsjednik sam po sebi ne pita plaho,da je to uvezan sistem, pa ko god bio, rade po svom.
naravno imo je i pluseva.
mirovni dil sa kubom,iranom.
minus hoce nece s crvenim linijama u siriji i na kraju se povuko libo ga...
i onaj dokumentarac o njegovoj vladavini...
na kraju kad kaze, da li zali sto nije interveniro, ni sekunde...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7891 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
amerika će dooooobro upamtit ovog prdCenika... s putinom lupeta, gradnja zida već premašuje 20 milijardi, sudija mu ga u startu metnuo. melanija se guzi naveliko po njujorku itd itd
a tek cirkuz počmeo
- TAFKAP
#7892 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pici wrote:amerika će dooooobro upamtit ovog prdCenika... s putinom lupeta, gradnja zida već premašuje 20 milijardi, sudija mu ga u startu metnuo. melanija se guzi naveliko po njujorku itd itda tek cirkuz počmeo

- jeza u ledja
#7893 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znaci sad ga je Zalbeni sud carapom po glavi.
Ee moj Trumpe. Kad gledamo ovo iz ugla nekog ko je glasao za njega i odobrava ban protiv ulaska muslimana u nekom obliku i to sto prije, onda sta je s ovim Trump postigao? Da je mozda sjeo s ljudima i malo razradio taktiku i rijecnik naredbe umjesto da su samo bubnuli u stilu evo - ban, onda ga mozda sudovi i ne bi mogli tako lako carapom po glavi, te bi ban opstao i zli muslimani iz teroristickih jezgara zla ne bi sljegali u homeland. Ovako, posto je glup, nema nista od bana, za sada, i napravio je tezi put za sebe kad bude htio uvest novi ban. Jednostavno ucinio je medvjedju uslugu i sebi i drzavi i tim ljudima i svima kojih se ovo tice, a bez ikakvog efekta.
Ono sto ce se sada desiti, naravno jer mu njegov ego ne dozvoljava drukcije, on ce gurati isti ovaj ban kroz sudove sve do Vrhovnog suda. I bez obzira kako ce to Vrhovni sud izglasati (a cini se da ce biti vrlo tesko da bude u njegovu korist, cak i sa njegovim novim sudijom koji ga vec sad i prije nego sto je izabran kritikuje), sam proces ce trajati mjesecima - duze nego sto je prvobitni ban uopste trebao trajati.
Naravno, sa strane logike nekog ko hoce ban, bilo bi logicnije da se njegova ekipa ponovo sastane sa malo strucnijim ljudima i sklope malo bolje napisanu naredbu, ili da to progura kroz Kongres ili nesto. No to bi onda znacilo da mora priznati poraz, tj. da je prvobitna naredba koju je njegov tim sastavio bila kita od ovce.
A on je vec navikao ici kroz sudove jbg, citav zivot nekoga tuzi ili njega tuze. Cirkus.
Ee moj Trumpe. Kad gledamo ovo iz ugla nekog ko je glasao za njega i odobrava ban protiv ulaska muslimana u nekom obliku i to sto prije, onda sta je s ovim Trump postigao? Da je mozda sjeo s ljudima i malo razradio taktiku i rijecnik naredbe umjesto da su samo bubnuli u stilu evo - ban, onda ga mozda sudovi i ne bi mogli tako lako carapom po glavi, te bi ban opstao i zli muslimani iz teroristickih jezgara zla ne bi sljegali u homeland. Ovako, posto je glup, nema nista od bana, za sada, i napravio je tezi put za sebe kad bude htio uvest novi ban. Jednostavno ucinio je medvjedju uslugu i sebi i drzavi i tim ljudima i svima kojih se ovo tice, a bez ikakvog efekta.
Ono sto ce se sada desiti, naravno jer mu njegov ego ne dozvoljava drukcije, on ce gurati isti ovaj ban kroz sudove sve do Vrhovnog suda. I bez obzira kako ce to Vrhovni sud izglasati (a cini se da ce biti vrlo tesko da bude u njegovu korist, cak i sa njegovim novim sudijom koji ga vec sad i prije nego sto je izabran kritikuje), sam proces ce trajati mjesecima - duze nego sto je prvobitni ban uopste trebao trajati.
A on je vec navikao ici kroz sudove jbg, citav zivot nekoga tuzi ili njega tuze. Cirkus.
- jeza u ledja
#7894 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne moze ih on mijenjati, kad se jednom izaberu - tu su dozivotno, tj. do pemzije.Black swan wrote:ako su sudije problem
onda ih treba meeeeenjati![]()
za trumpa naravno
i to je to
- Pandakonda
#7895 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Exclusive - Trump border 'wall' to cost $21.6 billion, take 3.5 years to build: Homeland Security internal report
http://in.reuters.com/article/usa-trump ... NKBN15O2ZZ

http://in.reuters.com/article/usa-trump ... NKBN15O2ZZ

- jeza u ledja
#7896 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://www.youtube.com/watch?v=z_Z3r8OLRCM
Danas je Rep. Jason Chaffetz (Utah) imao town hall meeting u svom selu i sala je bila napunjena protestantima, njih oko 1000, koji su se dernjali na njega jer ne radi nista povodom istrazivanja Trumpovih konflikta interesa njegovog biznisa i predsjednicke fotelje. Chaffetz je na celu necega sto se zove "Komitet za nadgledanje i reformu vlade Predstavnickog doma", sto je komitet koji bi trebao istrazivati takva pitanja zloupotrebe javne pozicije. Taj isti komitet je mjesecima istrazivao email skandale Hillary Clinton, a nije nista ucinio po pitanju Trumpovog povratka poreza za koji jos nismo saznali u kojem je obliku.
Ko nije pratio, robna kuca Nordstrom, poznata po skupim proizvodima za imucniju klijentelu jer izbacila neki brend Ivanke Trump, cipelice, cizmice, i ta sranja, navodno zbog lose prodaje.
Naravno babo Trump je planuo i odmah otisao na Twitter da ih napadne, cak koristeci sluzbeni POTUS konto na Twitteru. Trumpova savjetnica, vec sada legendarna Kellyane 'Alternative Facts" Conway, je juce izjavila nesto tipa "otidjite kupujte Ivankine proizvode, kao da prskosite Nordstromu. Eh, ti potezi, koristenje sluzbene duznosti za promoviranje vlastitog biznisa, tj. biznisa svoje djece u ovom slucaju, bi trebala biti problematicna, logicno, i taj koji bi trebao biti za to zaduzen je Rep. Jason Chaffetz. I zbog toga protesti. Nesto je kao ukorio, kao eto Conway nije trebala ovo ono, ali da je neko drugi u pitanju, vec bi se trazio njen otkaz.
Ako se ne varam, ovaj Komitet bi bio nadlezan i za eventualni pocetak impeachment procesa nekad u buducnosti, ako za tako nesto bude potrebe...Nesto mi govori da ce imati puno posla u narednim godinama.
Jedna bitna stvar koju treba napomenuti je da je za razliku od svih drugih izabranih vladinih pozicija (Kongresmeni, sudije, itd), predsjednik SAD izuzet od, ne znam sad tacno legalni jezik, gasenja privatnog biznisa u trenutku kad se prihvati sluzbene uloge. Naravno, to ne mijenja cinjenicu da ne smije koristiti tu ulogu radi promoviranja tog biznisa.
Kazem, da je isti ovaj Kongres, a Clinton predsjednica, radi ovoga bi se vec pokretao impeachment process.
Uglavnom, sou se nastavlja.
Danas je Rep. Jason Chaffetz (Utah) imao town hall meeting u svom selu i sala je bila napunjena protestantima, njih oko 1000, koji su se dernjali na njega jer ne radi nista povodom istrazivanja Trumpovih konflikta interesa njegovog biznisa i predsjednicke fotelje. Chaffetz je na celu necega sto se zove "Komitet za nadgledanje i reformu vlade Predstavnickog doma", sto je komitet koji bi trebao istrazivati takva pitanja zloupotrebe javne pozicije. Taj isti komitet je mjesecima istrazivao email skandale Hillary Clinton, a nije nista ucinio po pitanju Trumpovog povratka poreza za koji jos nismo saznali u kojem je obliku.
Ko nije pratio, robna kuca Nordstrom, poznata po skupim proizvodima za imucniju klijentelu jer izbacila neki brend Ivanke Trump, cipelice, cizmice, i ta sranja, navodno zbog lose prodaje.
Ako se ne varam, ovaj Komitet bi bio nadlezan i za eventualni pocetak impeachment procesa nekad u buducnosti, ako za tako nesto bude potrebe...Nesto mi govori da ce imati puno posla u narednim godinama.
Jedna bitna stvar koju treba napomenuti je da je za razliku od svih drugih izabranih vladinih pozicija (Kongresmeni, sudije, itd), predsjednik SAD izuzet od, ne znam sad tacno legalni jezik, gasenja privatnog biznisa u trenutku kad se prihvati sluzbene uloge. Naravno, to ne mijenja cinjenicu da ne smije koristiti tu ulogu radi promoviranja tog biznisa.
Kazem, da je isti ovaj Kongres, a Clinton predsjednica, radi ovoga bi se vec pokretao impeachment process.
Uglavnom, sou se nastavlja.
- jeza u ledja
#7897 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I ko ce to platiti?Pandakonda wrote:Exclusive - Trump border 'wall' to cost $21.6 billion, take 3.5 years to build: Homeland Security internal report
Za one koje interesuje, ima odlican clanak u NYT od neki dan o granici, mogucnostima gradjenja zida, o vec postojecim barijerama, itd. Ima dosta slika i intervjua sa obje strane granice (na obje strane zive Meksikanci
https://www.nytimes.com/interactive/201 ... order.html
Cisto za one koji uopste ne razumiju sta to znaci i kakvo je uopste stanje na terenu. Prvi Trump ja mislim o tome nije imao pojma.
- ELECTRIC CLOUDS
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7899 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trumpov zid koštat će 21,6 milijardi dolara, a bit će izgrađen za tri i po godine
- jeza u ledja
#7900 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
hoce al u kurcu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk