Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7876 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

zippoo87 wrote: zalosno je sto se 90% omladine fura na ove pjesme i ova dva debila

jucer pustio pjesmu ove dvojice i milana stankovica...skrati sebi zivot za dan :D
kakvo je ono smece a vec ima preko milion pregleda...zalosno kakva su sada djeca i ko ce se o drzavi brinuti kada se ostari :D
Ma ni taj brojac pregleda nije bas relevantan otkako je youtube uveo da se naredna pjesma automatski ucitava.

Znaci milion puta mi se desilo da mi otvori pjesmu koju uopste nisam htio slusati i ispada da sam pregledao.

Trebalo bi da broje po pregledima koju su trajali cijelu pjesmu.
Juliuscezar

#7877 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Juliuscezar »

_BataZiv_0809 wrote:
zippoo87 wrote: zalosno je sto se 90% omladine fura na ove pjesme i ova dva debila

jucer pustio pjesmu ove dvojice i milana stankovica...skrati sebi zivot za dan :D
kakvo je ono smece a vec ima preko milion pregleda...zalosno kakva su sada djeca i ko ce se o drzavi brinuti kada se ostari :D
Ma ni taj brojac pregleda nije bas relevantan otkako je youtube uveo da se naredna pjesma automatski ucitava.

Znaci milion puta mi se desilo da mi otvori pjesmu koju uopste nisam htio slusati i ispada da sam pregledao.

Pa mozes to ukinuti, pise ti gore automatska reprodukcija i samo klikni ako ti je ukljuceno Ako mislimo na isto
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#7878 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Fulas poentu pajdara.
dale cooper

#7879 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

insomnia78 wrote:Hajd bgt. Nema vecih govana od ekipe odrasle u "zlatnom dobu" Sve go lopov, genocidas, licemjer i zlocinac
Svi koji vedre i oblace sada i koji su vedrili i oblacili u ratu su rodjeni i odrasli prije rata kad nije bilo sunda svi slusali ja l Rolling Stones jal becku filharmoniju
Koja generalizacija jebote. :roll:
Niemand

#7880 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

Ope po omladini.

:diva:
Juliuscezar

#7881 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Juliuscezar »

_BataZiv_0809 wrote:Fulas poentu pajdara.
Do mene :hrkljus:
peepeep

#7882 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by peepeep »

dale cooper wrote:
insomnia78 wrote:Hajd bgt. Nema vecih govana od ekipe odrasle u "zlatnom dobu" Sve go lopov, genocidas, licemjer i zlocinac
Svi koji vedre i oblace sada i koji su vedrili i oblacili u ratu su rodjeni i odrasli prije rata kad nije bilo sunda svi slusali ja l Rolling Stones jal becku filharmoniju
Pa generalizacija je i kada se priča o omladini. Ispade svi mi sjedimo i ako nismo otišli kod tetke u švabiju, onda ovde sjedimo i idemo sa kafe na kafu i čekamo da nam naši roditelji, koji inače - i to pazi sada UVIJEK ali baš uvijek - rade u državnoj firmi, daju markicu i kupe gorivo za golfa. I naravno, svi slušamo ili metaliku (bljak, fuj, đeš to slušat jebote, ono je za balavce) ili severine (bljak, fuj, đeš to slušat jebote, ono je za balavce) ili te bubamare i braću nekakvu.

Nikad ne valjaš.
dale cooper

#7883 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dale cooper »

peepeep wrote:
dale cooper wrote:
Pa generalizacija je i kada se priča o omladini. Ispade svi mi sjedimo i ako nismo otišli kod tetke u švabiju, onda ovde sjedimo i idemo sa kafe na kafu i čekamo da nam naši roditelji, koji inače - i to pazi sada UVIJEK ali baš uvijek - rade u državnoj firmi, daju markicu i kupe gorivo za golfa. I naravno, svi slušamo ili metaliku (bljak, fuj, đeš to slušat jebote, ono je za balavce) ili severine (bljak, fuj, đeš to slušat jebote, ono je za balavce) ili te bubamare i braću nekakvu.

Nikad ne valjaš.
Niste vala ni vi svi isti, daleko od toga.
Mea_parvitas

#7884 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mea_parvitas »

JedanOdBraceMorica wrote:Ne kontam koliko nizak IQ moras omati da se lozis na Bubu Korelija i Dzalu Brata, dva netalentovana paripa pocupanih obrva sa pjesmama punim autotune-a i besmislenih rima... Crno nam se pise ako na takvim mladim svijet ostaje
:thumbup: :thumbup: :thumbup: Povraca mi se na tu muziku, fuj jbt!

ŽIVIO RnR :!:
jao_situacije

#7885 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by jao_situacije »

ultima_palabra wrote:
JedanOdBraceMorica wrote:Ne kontam koliko nizak IQ moras omati da se lozis na Bubu Korelija i Dzalu Brata, dva netalentovana paripa pocupanih obrva sa pjesmama punim autotune-a i besmislenih rima... Crno nam se pise ako na takvim mladim svijet ostaje
Diler i SDA uhljeb, ne moze crnje... jedino da jos nekog pedofila ubace i naprave trio.
:lol: :lol:

pedofila/bivšeg ratnog zločinca
Russki

#7886 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Russki »

:thumbup: u kombinaciji s zloćudnim kancerima dubiozom, sarsom i zosterom

muko isusova
JThomas

#7887 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

thug SDA life.

kod nas stvarno sve može zajedno, baš sve...
Banksy

#7888 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Banksy »

_BataZiv_0809 wrote: Ma ni taj brojac pregleda nije bas relevantan otkako je youtube uveo da se naredna pjesma automatski ucitava.

To su naštimani brojevi, postoje agencije kojima je to posao, da vještački nabijaju milione, samo to nije monetizirano, nema od toga ni dinara zarade, obično to nabijaju turbofolkeri da lakše ugovaraju tezge s gazdama...
Towelie

#7889 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Towelie »

Banksy wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Ma ni taj brojac pregleda nije bas relevantan otkako je youtube uveo da se naredna pjesma automatski ucitava.

To su naštimani brojevi, postoje agencije kojima je to posao, da vještački nabijaju milione, samo to nije monetizirano, nema od toga ni dinara zarade, obično to nabijaju turbofolkeri da lakše ugovaraju tezge s gazdama...
Plus imaju programi kojim mozes zadati da odredjenu pesmu vrte na repeat satima.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7890 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Plus YouTube ima svoje algoritme koji to otkrivaju i skidaju viewove

https://www.google.ba/search?q=youtube+ ... e&ie=UTF-8
vješalica

#7891 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

http://m.avaz.ba/clanak/278364/nekad-na ... okog-momka

Ne znam gdje da stavim pa et ovdje....hahhahaha
Tomahawk11
Globalni moderator

#7892 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Nemas sta to da ne kontas.
Danas je populano da je razlika medju supruznicima 15-30 godina.
Kad vidim ona '93., on '73. :-)
Al hajd, nek im je sa srecom :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7893 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Tomahawk11 wrote:Nemas sta to da ne kontas.
Danas je populano da je razlika medju supruznicima 15-30 godina.
Kad vidim ona '93., on '73. :-)
Al hajd, nek im je sa srecom :thumbup:
:mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7894 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

E, to je ta :mrgreen: :thumbup:
MyTao

#7895 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MyTao »

Banksy wrote:

Tesko mi je povjerovati da su broje nastimani... veliki je to biznis da bi sve bilo van kontrole. Youtube placa ljudima velike pare za preglede. Mislis da bi dozvolili da neko vjestacki nabije te brojeve?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#7896 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Dobro, haj ima tu raznih caka, ali hajmo o necemu opipljivijem. Kad nasi kvazi novinari i kvazi portali objave vijest tipa "Severina snimila novi hit". Cekaj majku mu kako pjesma koja se tek snima moze biti hit :?

Znam ja da marketinske agencije to tako pisu, ali de ba, pa nismo svi idioti :D
Ajatolah_

#7897 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ajatolah_ »

Meni je zanimljivo kako su pregledi na YouTubeu nekako naglo eksplodirali... Danas ovi popularni američki muzičari začas nakucaju milijardu pregleda, a ne tako davno je taj broj bio fenomen, sto miliona bio super uspjeh.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7898 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Ajatolah_ wrote:Meni je zanimljivo kako su pregledi na YouTubeu nekako naglo eksplodirali... Danas ovi popularni američki muzičari začas nakucaju milijardu pregleda, a ne tako davno je taj broj bio fenomen, sto miliona bio super uspjeh.
puno jači marketing putem socijalnih mreža, portala (mnogo se ulaže u promociju, kada uzmem u obzir koliko sam ja puno potrošio putem fejsbuka, mogu samo zamisliti koliko troše ove zvijezde)... i ono moje, danas svi imaju pristup internetu, pa je sve lakše :D

danas pjesma nije uspješna bez cca. 500 miliona, a i to mogu rijetki svakako :D
ho oponopono

#7899 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...samo treš i laganica...:gunjastajl:
edo_79

#7900 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by edo_79 »

ho oponopono wrote:...samo treš i laganica...:gunjastajl:
haj smokamo kineski machak :pusi2:
Post Reply