Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PlusSA wrote: ↑10/04/2020 09:02
Ima ponudu npr ps4 slim 2x dzojstika i pes 2020 dvd za 450km al je plejka iz igraone mogu misliti kako su je pazili i mazili
Još je ps4 pod garancijom al opet nije to to.
Imaju ps4 fat modeli 350km se može ugrabiti.
Pa nemoj iz igraone, to ne bih ni djaba, imas polovnih u extra dobrom stanju sa igrama i kontrolerima za te ili manje pare.
P.S. evo gledam na olx pa PS3 polovni se krecu od 150-300KM tako da se ne moze ocekivati za iste pare i ps4.
Imam PS account i regija je Hrvatska. Guglao sam i procitao na xy mjesta da je u Kanadi najeftiniji ps store i da trebam kreirati novi account koji ce biti u toj regiji. Sad me interesuje gdje bi mogao kupiti taj kanadski bon ( da li moze negdje online preko kartice da kupim) i kada kupim da li mogu nakon skidanja igrice prebaciti se na svoj profil i igrati je ??
rename wrote: ↑10/04/2020 09:08
Pozdrav ,ako moze mala pomoc.
Imam PS account i regija je Hrvatska. Guglao sam i procitao na xy mjesta da je u Kanadi najeftiniji ps store i da trebam kreirati novi account koji ce biti u toj regiji. Sad me interesuje gdje bi mogao kupiti taj kanadski bon ( da li moze negdje online preko kartice da kupim) i kada kupim da li mogu nakon skidanja igrice prebaciti se na svoj profil i igrati je ??
pcgamesupply
g2a
uzmeš gift card za Kanadu.
Kupiš preko PayPala.
Pokreneš samo sa tog acc download, poslije možeš igrati sa tog hr acc.
pcgamesupply
g2a
Kupiš preko PayPala.
Tomahawk11 wrote: ↑10/04/2020 08:59
Očito je potražnja veća kako je nastupilo ovo stanje.
Ja htio vitu uzeti, samo ih par na piku i to ona verzija fat. Ima jedna slim hoce 250KM ne da marke nize Nedavno neko narucio sa ebaya ovdje oko 100$ je bila skoro ko nova je bila.
Kakvo vrijeme doslo tetris ce biti 100KM
Tomahawk11 wrote: ↑10/04/2020 08:59
Očito je potražnja veća kako je nastupilo ovo stanje.
Ja htio vitu uzeti, samo ih par na piku i to ona verzija fat. Ima jedna slim hoce 250KM ne da marke nize Nedavno neko narucio sa ebaya ovdje oko 100$ je bila skoro ko nova je bila.
Kakvo vrijeme doslo tetris ce biti 100KM
pcgamesupply
g2a
Kupiš preko PayPala.
Mozda malo glupo pitanje ali ne razumijem se oko PS-a. Isplati sada uzeti PS4 jer krajem godine izlazi PS5? Koliko ce dugo novi naslovi moci igrati na PS4?
Alminjo wrote: ↑10/04/2020 10:18
Mozda malo glupo pitanje ali ne razumijem se oko PS-a. Isplati sada uzeti PS4 jer krajem godine izlazi PS5? Koliko ce dugo novi naslovi moci igrati na PS4?
Isplati li se uzeti PS3? Onom kome će zadovoljiti njegove potrebe isplati.
Tako i sa PS4. Imaš živ da se naigraš.
Neće sigurno bar dvije godine od izlaska PS5 ukinuti nove igre i za PS4.
Tomahawk11 wrote: ↑10/04/2020 10:20
Isplati li se uzeti PS3? Onom kome će zadovoljiti njegove potrebe isplati.
Tako i sa PS4. Imaš živ da se naigraš.
Neće sigurno bar dvije godine od izlaska PS5 ukinuti nove igre i za PS4.
Hvala na odgovoru. Vidim sada je nov oko 500km, valjda bude kakvih sniženja i ponuda sa bundle.
Pa kupi novu ako ti je polovna skupa, nemoj biti fukara.
Sta bi ja trebao sad prodati svoj pro koji jos ima 20 mj. pisane garancije za 50% cijene nove konzole, how yes no, moze biti samo skuplja nego nova u ovom hebenom vaktu.
PlusSA wrote: ↑10/04/2020 12:01
Ma fenomen je npr 480km nova a polovna 400km
Mada vjerujem da ce ova kriza uticati na pad luksuza narednih mjesec dva.
Ova kriza, kao i svaka druga, najvise ce pogoditi one koji nisu imali ps4 ja radim u it firmi koja je sada reaurse preusmjerila na online shop... ne vjerujem sta sve ljusi kupuju
imperator01 wrote: ↑10/04/2020 12:11
Sta bi ja trebao sad prodati svoj pro koji jos ima 20 mj. pisane garancije za 50% cijene nove konzole, how yes no, moze biti samo skuplja nego nova u ovom hebenom vaktu.
Naravno za 100km bi je trebao prodati
PS4 fat modele po 350-400km prodavaju to je realno
imperator01 wrote: ↑10/04/2020 12:11
Naravno za 100km bi je trebao prodati
PS4 fat modele po 350-400km prodavaju to je realno
Fat modeli nisu realni za te pare, al polovan i relativno mlad slim za 400 je realna cijena. Nova je 549 u sancti, plus pitanje je dal uopste rade sad.
Ps4 nece znacajno pasti. Pogotovo jer nece raja bas imati pare da se zalijece na ps5 odmah...
Cijena novih ps4 se nece znacajno korigovati jer ce ps5 biti preko milje sigurno, ali eto vidjet cemo.
Ps4 se već prodavao nov po 200 $/€. Ja sam svakako govorio o polovnim primjercima.
Fat model je realno 300 slim 350, a vi možete prodavati skuplje od nove, ko vam brani, ako ima budala da kupe. Ima ih prodaju slim skuplje od pro modela
gdje je to bio nov 370-400 KM? to je skoro ispod uvozne cijene legalnim putem. ja ti tvrdim da nije nikad bio nov ispod 400 km. ne računam u to kako je neko kupio "NOV" na Piku za 390 KM... kupio sam ih do sada barem 5 kom i prodao, znam o čemu pričam.
govorim i ja o polovnim. evo ljeto dolazi za 2-3 mjeseca pa vidjet ćemo hoće li biti 250 KM i niže.
u SD najniža cijena je bila, ako se ne varam, 449 KM i to za BF sa nekim kuponom.
@Edit
Ja pricam o slim modelima ovim novijim F chassis i se sada prodaju. Fat i da su ispod 300 KM je OK.
Herr Flick wrote: ↑10/04/2020 08:07
Ne kontam na koju foru ovi sto prodaju polovan PS4 misle to prodat za 400,450,500KM,kad za 550-600 mozes kupit nov sa 1tb
Ne znam fakat ni ja, evo 10x dana tražim al ispod 400km teško naci.
Uzeo bih nov al obzirom da izlazi PS5 do kraja godine, radije cu sacekati.
PS5 kod nas nece bit ispod 1000KM garant,a i nebi me iznenadilo da se odlozi prodaja i ps-a i xboxa, citao sam da neki analitičari predvidaju ako se nastavi ovo sa koronom da ce Sony i Microsoft odlozit prodaju do proljeća 2021 ili cak jos i kasnije, a ps4 ce barem jos 3-4 godine biti aktivan uz ps5, tako da ako nadjes ispod 400KM kupuj