RUSIJA

Post Reply
JUPITERXXX

#7876 Re: RUSIJA

Post by JUPITERXXX »

jeza u ledja wrote:Aha, evo nadjoh,:
Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Akibh, salik79, Nadzornik

mjesec
Od 26 februara.
Ovaj Nadzornik je isto "iz centra". :D
Znaci da nam se vracaju sutra. :(

Dan poslije, vidi nove registracije:
JUPITERXXX wrote:
insomnia78 wrote:Nakon danasnje kise banova aktiviraju se spavaci i ovi sto nas vec duze vrijeme citaju :lol:
Potpuno si u pravu reko da se prikljucim jer je Bobi napravio masakr na temi. :)
Hahaha :lol: :lol: :lol:

Sve to insomnia prati pomno. :D
Uzalud se trudite registrovan bio pod GanicusPrvi prosle godine par dana a onda me trajno banovao cmoljo pojma nemam zasto najvjerojatnije me zamijenio za nekog od takvih kao vi koji se vracaju non stop na temu i kad im ne pase sagovornik prelaze na ismijavanje.
GandalfSivi

#7877 Re: RUSIJA

Post by GandalfSivi »

De mi Salice, pardon Jupiteru, reci tri stvari koje ti se ne svidjaju kod Irana, ono realne stvari, ili fakat mislis da je to savrseno drustvo, pa da razbacimo kakav kvalitetan haber... Hajde, ne budi taki covjek, znam da mozes i odgovoriti...
jeza u ledja

#7878 Re: RUSIJA

Post by jeza u ledja »

A sto si bas odlucio da se prijavis na forum i uletis na temu o Siriji sa pro-iranskim stavovima dan nakon sto je banovano par forumasa koji su bili na toj temi redovni, sa istim stavovima kao i ti?

Moj savjet, mada ovo vec radite ali dobro, drzite po jedno 3-4 nicka bar malo aktivnim na Siriji, pa kad jednog nicka ukinu, da onda ne morate registrovat nove, jer je pravo ofirno. :D

Zato sutra, prekosutra, kad se vrate nickovi salik79 i Nadzornik, nemoj nam past u zaborav. Javi se ponekad, da ne bude poslije stani-pani kad bude kakva nova tura banova. ;-) A ako si stvarno neko treci, onda si ocigledno angazovan kao zamjena dok se ovi ne vrate. Greska ti je sto si uletio na temu i o Rusiji. Da nisi, ko zna, mozda bi te ovi zaposlili trajno, a salik79 ili Nadzornik nazad na biro. :sad:
jeza u ledja

#7879 Re: RUSIJA

Post by jeza u ledja »

Ali zamisli fakat tamo panike kad ih banuju po nekoliko njih odjednom. Ne kontam, onda, sta? Rade telefoni, salju se mailovi - "registrujte nove nickove, pisite, nemoj da nam tema ofali par sedmica"? :lol: Kakva komedija jbt. :pisnuo: :pisnuo:
GandalfSivi

#7880 Re: RUSIJA

Post by GandalfSivi »

Kakva prizvati Salika? Ponavljaj za mnom, Jakob Finci je dobar lik koji se brine o stradanju jevreja u WW2, Jakob Finci je dobar li koji se... :D
GandalfSivi

#7881 Re: RUSIJA

Post by GandalfSivi »

jeza u ledja wrote:Ali zamisli fakat tamo panike kad ih banuju po nekoliko njih odjednom. Ne kontam, onda, sta? Rade telefoni, salju se mailovi - "registrujte nove nickove, pisite, nemoj da nam tema ofali par sedmica"? :lol: Kakva komedija jbt. :pisnuo: :pisnuo:
Ban je velika stvar. Zamisli samo post na koji nemaju odgovor, pa traze konsultacije :D
rajv0sa

#7882 Re: RUSIJA

Post by rajv0sa »

I kaze nije istraga a ufurali se da su cia, razbijaju iranski mrezu u BiH. Šerlok holmsi iz sent luisa :lol:
jeza u ledja

#7883 Re: RUSIJA

Post by jeza u ledja »

rajv0sa wrote:I kaze nije istraga a ufurali se da su cia, razbijaju iranski mrezu u BiH. Šerlok holmsi iz sent luisa :lol:
Ma jasno je i tebi o cemu se radi, samo tesko je priznat, jbg, pogotovo kad znas da si bas ti njihova primarna ciljna grupa. :wink:
GandalfSivi

#7884 Re: RUSIJA

Post by GandalfSivi »

jeza u ledja wrote:
rajv0sa wrote:I kaze nije istraga a ufurali se da su cia, razbijaju iranski mrezu u BiH. Šerlok holmsi iz sent luisa :lol:
Ma jasno je i tebi o cemu se radi, samo tesko je priznat, jbg, pogotovo kad znas da si bas ti njihova primarna ciljna grupa. :wink:
Razvalili smo ih brata mi, bravo JezU, bit cemo placeni!!!
Point.

#7885 Re: RUSIJA

Post by Point. »

JUPITERXXX wrote:Po pitanju rezolucije jeftina zapadna demagogija ima presuda Rusi samo kazu da se prekine sa dizanjem tenzija medju ljudima na Balkanu.Osudi jarane ote sto su dozvolili da se dogodi zlocin u Srebrenici Francuze i Engleze jer su oni imali zadatak da stite te ljude.Kao drugo pustite vise te motoriste pa imate postrojavanje original cetnika ravnogorski pokret protiv kojih nema nikakvih sankcija jer su to koljaci EU po potrebi.Molim vas da tu vasu jeftinu propagandu ne naturate meni citavo vrijeme nama je bio katolicko cionisticka oligarhija glavni neprijatelj.
Kazem ja, tebe lupa Stokholmski sindrom. Kao Bosnjaka me sramota ovo citati.
jeza u ledja

#7886 Re: RUSIJA

Post by jeza u ledja »

GandalfSivi wrote: Razvalili smo ih brata mi, bravo JezU, bit cemo placeni!!!
Od kad sam se prebacio sa "Odjela za sirenje neoliberalne gej propagnde" na "Odjel za raskrinkavanje iransko-ruskih botova" para kapa ko luda. :lol:
GandalfSivi

#7887 Re: RUSIJA

Post by GandalfSivi »

Point. wrote:
JUPITERXXX wrote:Po pitanju rezolucije jeftina zapadna demagogija ima presuda Rusi samo kazu da se prekine sa dizanjem tenzija medju ljudima na Balkanu.Osudi jarane ote sto su dozvolili da se dogodi zlocin u Srebrenici Francuze i Engleze jer su oni imali zadatak da stite te ljude.Kao drugo pustite vise te motoriste pa imate postrojavanje original cetnika ravnogorski pokret protiv kojih nema nikakvih sankcija jer su to koljaci EU po potrebi.Molim vas da tu vasu jeftinu propagandu ne naturate meni citavo vrijeme nama je bio katolicko cionisticka oligarhija glavni neprijatelj.
Kazem ja, tebe lupa Stokholmski sindrom. Kao Bosnjaka me sramota ovo citati.
Ponovit cu opet i opet, pricas sa likom kojem je zabranjeno pricati protiv Rusa, rijec koju trazimo je bot...
GandalfSivi

#7888 Re: RUSIJA

Post by GandalfSivi »

jeza u ledja wrote:
GandalfSivi wrote: Razvalili smo ih brata mi, bravo JezU, bit cemo placeni!!!
Od kad sam se prebacio sa "Odjela za sirenje neoliberalne gej propagnde" na "Odjel za raskrinkavanje iransko-ruskih botova" para kapa ko luda. :lol:
Znam ba, evo zovu, povisica legla...

#ciaforever
Point.

#7889 Re: RUSIJA

Post by Point. »

Ima li mene u toj prici? Da i meni nesto kane, a da nije suza.
rajv0sa

#7890 Re: RUSIJA

Post by rajv0sa »

Ma zaboli mene za rusiju, samo mi je zanimljivo kako se uvijek ista ekipa skupi da vrsi linč. Isto kad ovi šatro liberali nagrnu na na znak nekog nazovi Bosnjackog fasizma. Odrasli ste ljudi morate shvatiti da ne možete nikako znati kako fercera ova zemlja i društvo bolje od nas koji smo tu. Zar stvarno mislite da je neko plaćen da piše na nekom nebitnom forumu za koji ne zna 99 posto stanovnika ove zemlje. Tekst na portalu koji vidi hiljade se plaća 50 maraka, a da neko plaća ozbljno za forum? Shvatite da postoje ljudi sa drugačijim mišljenjem unutar vašeg naroda.
rajv0sa

#7891 Re: RUSIJA

Post by rajv0sa »

GandalfSivi wrote:
jeza u ledja wrote:
Razvalili smo ih brata mi, bravo JezU, bit cemo placeni!!!
Tuđina vam pojela smisao za humor i sarkazam :mrgreen:
The 51st State

#7892 Re: RUSIJA

Post by The 51st State »

rajv0sa wrote:Ma zaboli mene za rusiju, samo mi je zanimljivo kako se uvijek ista ekipa skupi da vrsi linč. Isto kad ovi šatro liberali nagrnu na na znak nekog nazovi Bosnjackog fasizma. Odrasli ste ljudi morate shvatiti da ne možete nikako znati kako fercera ova zemlja i društvo bolje od nas koji smo tu. Zar stvarno mislite da je neko plaćen da piše na nekom nebitnom forumu za koji ne zna 99 posto stanovnika ove zemlje. Tekst na portalu koji vidi hiljade se plaća 50 maraka, a da neko plaća ozbljno za forum? Shvatite da postoje ljudi sa drugačijim mišljenjem unutar vašeg naroda.
drugacije misljenje ok samo treba ukazati na pogubnost i pogresnost takvog misljenja da se ne bi slucaino primilo.
a ne znam to da se ne placa, skoro su neke irance protjerali, rovare oni gdje god mogu kao i svaka druga sila tako da more bit da ima neko fond i za bosansku fukaru.
GandalfSivi

#7893 Re: RUSIJA

Post by GandalfSivi »

rajv0sa wrote:Ma zaboli mene za rusiju, samo mi je zanimljivo kako se uvijek ista ekipa skupi da vrsi linč. Isto kad ovi šatro liberali nagrnu na na znak nekog nazovi Bosnjackog fasizma. Odrasli ste ljudi morate shvatiti da ne možete nikako znati kako fercera ova zemlja i društvo bolje od nas koji smo tu. Zar stvarno mislite da je neko plaćen da piše na nekom nebitnom forumu za koji ne zna 99 posto stanovnika ove zemlje. Tekst na portalu koji vidi hiljade se plaća 50 maraka, a da neko plaća ozbljno za forum? Shvatite da postoje ljudi sa drugačijim mišljenjem unutar vašeg naroda.
O cemu pricas covjece? Normalno da cemo se nahvatati na pricu da su Rusi good guys, samo zato sto su mule to rekle. Pricas o Bosnjacima, kako te nije sramota ako si Bosnjak braniti nekoga ko prosipa ovakve price. Mi se zajebajemo jer je bolje to nego ozbiljno uci u ovaj idiotizam koji je najmanje miko zdrave pameti. Ko je ba lud ovdje, kakvi su ovo paralelni svijetovi???
GandalfSivi

#7894 Re: RUSIJA

Post by GandalfSivi »

Point. wrote:Ima li mene u toj prici? Da i meni nesto kane, a da nije suza.
Moras zivjeti blizu baze...
rajv0sa

#7895 Re: RUSIJA

Post by rajv0sa »

The 51st State wrote:
drugacije misljenje ok samo treba ukazati na pogubnost i pogresnost takvog misljenja da se ne bi slucaino primilo.
a ne znam to da se ne placa, skoro su neke irance protjerali, rovare oni gdje god mogu kao i svaka druga sila tako da more bit da ima neko fond i za bosansku fukaru.
Irance je protjerao fahro isti onak sto ga pljujes na drugim temama, protjerani su da se malo uzburka situacija i ukaže na neki šatro islamizam u Bošnjaka. Nemoj sam sebi skakat u usta i podržavati ono protiv čega se načelno boriš.
jeza u ledja

#7896 Re: RUSIJA

Post by jeza u ledja »

Dogovoricemo se. Imas PM. :wink:
Point.

#7897 Re: RUSIJA

Post by Point. »

jeza u ledja wrote:
Dogovoricemo se. Imas PM. :wink:
To mi radi. Bice love ko iz price.
I pledge allegiance to the Flag of the United States of America, and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all.

#ciaforever
The 51st State

#7898 Re: RUSIJA

Post by The 51st State »

protjerale su ih institucije drzave bih, uopste me ne interesuje ko je personalno potpisao, posto nije bilo nikakvog demarsa iz iranske ambasade izgleda sa pravom, a mislim da na fahrinom topiku posta napiso ikad, tako da to sta scripta nije pomjesala?
rajv0sa

#7899 Re: RUSIJA

Post by rajv0sa »

GandalfSivi wrote:
O cemu pricas covjece? Normalno da cemo se nahvatati na pricu da su Rusi good guys, samo zato sto su mule to rekle. Pricas o Bosnjacima, kako te nije sramota ako si Bosnjak braniti nekoga ko prosipa ovakve price. Mi se zajebajemo jer je bolje to nego ozbiljno uci u ovaj idiotizam koji je najmanje miko zdrave pameti. Ko je ba lud ovdje, kakvi su ovo paralelni svijetovi???
Pojede te paranoja druže, kakve mule kakvi bakrači. Piso sam par puta al to ne čitate, šitska zajednica ima odlične odnose i sa iz bih i sa državnim institucijama. Nema nikakav politički karakter, sve i jedan šija kojeg ja znam je istinski bosanski patriota. Ministar vansjkih poslova Irana obiđe kovače i to nista ,pa ne znam koja je duruga poruka potrebna da se dokaže koju stranu gura Iran. Al eto vi sve znate bolje, valjda je ta amerika bliže nebu.
JUPITERXXX

#7900 Re: RUSIJA

Post by JUPITERXXX »

GandalfSivi wrote:De mi Salice, pardon Jupiteru, reci tri stvari koje ti se ne svidjaju kod Irana, ono realne stvari, ili fakat mislis da je to savrseno drustvo, pa da razbacimo kakav kvalitetan haber... Hajde, ne budi taki covjek, znam da mozes i odgovoriti...
Daleko od toga da je Iran idealno drustvo ima i kod njih korupcije i drugih problema kao i u svakoj zemlji.Reci sta ti smeta najvise kod njih pa da raspravljamo o tome mada ja mislim da Iran prizna Izrael i postane njihov saveznik ne bi bilo ovolike hajke na njega.Cudna stvar da su na meti zemlje koje ne priznaju autoritet cionistima hajmo malo o ljudskim pravima u Spaniji.Hoce Katalonci da se odcijepe bili nekad kraljevina vidi kako tuku nenaoruzan narod hapse njihove vodje de malo pisite o toj licemjernoj diktaturi u EU.
Post Reply