Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Leopard_SA wrote:
Kako mislis trener Sarajeva radi protiv interesa kluba? Nisam bas to primjetio. Naprotiv, sa Husrefom imamo priliku da prvi put u historiji osvojimo duplu krunu
Upravo si potvrdio ovo sto sam napisao. Totalna zaslijepljenost navijaca i zamagljivanje ociju kod istih.
A mnogo je primjera kako trener FK Sarajevo radi protiv interesa kluba ali ja cu ti navesti samo jedan koji je direktno povezan sa primjerima koje sam naveo a koji je opste poznat javnosti, a to je dovodjenje menadzerskih igraca i (ne)namjerno rasturanje kluba iznutra i narusavanje atmosfere.
Mozes li navesti te menadzerske igrace jer se meni cini da su ove sezone svi igraci dali odredjen doprinos igri Sarajeva.
Trenutno su tu 2 takva igraca ali ne zelim pisati njihova imena.
Sto se tice tog doprinosa o kojem pises slazem se da su skoro svi igraci dobili sansu, ali vjerovatno ti je poznato da se to u mnogome promjenilo nakon zimske pauze i prijelaznog roka. A razlog je upravo pokusaj dovodjenja menadzerskih igraca preko trenera (poznata afera AMERIKA) i nakon toga totalni rat trenera sa upravom, a kasnije i sa mnogim igracima te namjerno izbacivanje tj klupiranje omladinaca sto je unijelo nemir u svlacionicu i mnoge svadje Husrefa Musemica sa igracima i clanovima uprave.
Leopard_SA wrote:
Kako mislis trener Sarajeva radi protiv interesa kluba? Nisam bas to primjetio. Naprotiv, sa Husrefom imamo priliku da prvi put u historiji osvojimo duplu krunu
Sa ovakvim kao on bolan ne vrijedi slova napisati... Ne trosi zivce. Samo se dobro nasmij komediji i to je to...
Shvatam i ja da je ovo borba sa vjetrenjacama, ali mi je nevjerovatno da i nakon sto smo kolegi dokazali da Husref nije takav covjek, on i dalje napada i optuzuje Husrefa za iste stvari...
zato sto je navijac omanjeg prigradskog izgovora za klub koji se pretvara da navija za nas sa ciljem da izazove reakciju.
Tomo, da li u pravilima foruma pise nesto o trolanju?
Analiticarr wrote:
Sto se tice tog doprinosa o kojem pises slazem se da su skoro svi igraci dobili sansu, ali vjerovatno ti je poznato da se to u mnogome promjenilo nakon zimske pauze i prijelaznog roka. A razlog je upravo pokusaj dovodjenja menadzerskih igraca preko trenera (poznata afera AMERIKA) i nakon toga totalni rat trenera sa upravom, a kasnije i sa mnogim igracima te namjerno izbacivanje tj klupiranje omladinaca sto je unijelo nemir u svlacionicu i mnoge svadje Husrefa Musemica sa igracima i clanovima uprave.
Nemoj ti o Zeljeznicaru i o tome ko je vlasnik naseg stadiona. Drzi se svojih, milina te citati.
Leopard_SA wrote:
Mozes li navesti te menadzerske igrace jer se meni cini da su ove sezone svi igraci dali odredjen doprinos igri Sarajeva.
Pa koja dva igraca, slobodno im navedi imena. Optuzbe koje iznosis su vrlo teske i red bi bio da das neke dokaze za njih.
Nazalost, ta afera nije toliko poznata jer nisam nikada cuo za nju, a nije vjerujem ni vecina navijaca.
Kao sto sam ti ranije napisao, nemira u svlacionici nema u sto smo se svi mogli uvjeriti vise puta.
Opet, ne znam o kakvom klupiranju akademaca pricas jer Mujakic je standardan, Kovacevic isto, Pidro ne igra jer je povrijedjen, jedino za Sabanovica ne znam zasto ne igra
F&N wrote:
To su ti ostatci mahale oko kluba koja konta da su bitni i da se nesta pitaju. Oni sto su pricali kako je Tan dosao da opere pare i da je to ubleha ili sto govore bolje da nije ni dolazio. Ugl na takve ne treba trositi zivot. Ako ti nije zao banane posaljes ga odakle je dosao... Cisto da zna gdje mu je mjesto.
Moguce.
Iskreno se nadam da ta mahala nikada vise nece imati bilo kakav uticaj na politiku kluba jer smo sa dobrim rezultatima i poceli onog trenutka kada je klub prestao obracati paznju na njih
Raigor Stonehoof wrote:
zato sto je navijac omanjeg prigradskog izgovora za klub koji se pretvara da navija za nas sa ciljem da izazove reakciju.
Jok ba, nije. Fakat mislim da lik ima problem sa Rundama, i onda jos uvlaci Husrefa u sve to. Negdje vec spomenuh, vjerovatno neispunjene ambicije ili za njega ili za dijete, i fakat ubi lik, ali tesko da je kospa...
Raigor Stonehoof wrote:
Trolanje je samo po sebi nešto što bi se trebalo svesti na minimum u forumskoj komunikaciji.
Malo zdrave zezancije nije na odmet, međutim kad se to plasira svako malo, očito sa određenim ciljem, onda postaje problem.
Ima i ovo:
• objavljivati, prenositi i/ili slati lažne informacije u smislu nanošenja štete trećim osobama
Do kraja sezone ćemo svakako znati ko radi za klub, a ko protiv kluba.
Analiticarr wrote:
Nemoj ti o Zeljeznicaru i o tome ko je vlasnik naseg stadiona. Drzi se svojih, milina te citati.
Ne zelim ni o jednima ni drugima previse, samo sam zelio skrenuti paznju na nas mentalitet i kao sto se moze primjetiti bio sam potpuno u pravu. Kao i u svim drugim sferama zivota tako i ovdje vlada totalna zaslijepljenost i jedna vrsta diktature. Obicni ljudi su potpuno zbumjeni i ne znaju kako se ponasati kad im iznesete istinu ili im samo opisete ono sto i sami vide. Dok vas ova druga vrsta napada po automatizmu, i pokusava ubjediti sve ostale da ono sto vide ustvari nije tako.
A sto se tice tih tvojih, kod njih je situacija mnogo gora. Dovoljno je navesti primjer Amara Osima koji je nakon sto je pobjegao iz kluba, ponovo doveden u isti iako je opste poznato da je prevario klub za sumu od preko pola miliona Evra i na sve to jos uzima i kamatu a navijaci ga i dalje slave kao neku vrstu sveca.
Cudna smo mi nacija.
Jao sto dismr ovdje na ove huskace iz brijacnice. Tacno se Sarajevu nista bolje nije moglo desiti nego sto su ove mahalase otjerali od kluba. Rovare trude se ali djaba poneki uhljup se nadje i u upravi ali se to brzo odstrani. Cak je i na tribinama bolje ovih 1000 iskrenih navijaca nego onih psovaca i sl. Dokle god ovako reze po forumima ja se za nas kao klub ne sekiram. Samo gnojivom motikom i sto dalje od kluba bagru tjerati.
Nadzorna_ploca wrote:Kakva sezona komsinica kad im je sreca citati ovog gore.
Mi tj. nas moguci kiks u borbi za titule je zeljeznicarima jedina sansa za spas sezone
Oni su napetiji i vise se sikiraju za nas nego za sebe, proucavaju nase protivnike, njihovu formu, stanje na tabeli, raspored...
Jos malo i vidjeces nosara i mensur se vjeri okrenuli
Ko prezivi pricace