Hvala, javimo Vam se ubrzoMehemed wrote:Mehemed*Telemach wrote: Zdravo Mehmede,
Molimo Vas da nam se javite u pp, provjerićemo Vaše navode što prije.
Podaci poslati.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Telemach
#78701 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Telemach
#78702 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo pepeljara,pepeljara wrote:@telemach
mozel provjera, zasto kod mene nema "otkljucanih" cinemax kanala ?
Kolege preko facebooka kazu izvadi-vrati dcam karticu - uradio. Opet nista...
hvala za dodatnu provjeru:)
Molimo Vas provjerite sad uslugu.
-
kakaljin
#78703 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li svi kanali trebaju biti otkljucani u ovome promo periodu ili ne?
- Telemach
#78704 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo kakaljin,kakaljin wrote:Da li svi kanali trebaju biti otkljucani u ovome promo periodu ili ne?
Korisnicima D3 & EON digitalne televizije su otključani svi kanali iz naše ponude u okviru novogodišnje čarolije.
Kako biste pratili i HBO kanale besplatno do 15.01.2019. godine, neophoodno je da promo paket aktivirate putem portala Moj Telemach.
-
kakaljin
#78705 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aktiviran je HBO, ali ne rade cinema premiere kanali i arena HD kanali tj zakljucani su.Telemach wrote:Zdravo kakaljin,kakaljin wrote:Da li svi kanali trebaju biti otkljucani u ovome promo periodu ili ne?
Korisnicima D3 & EON digitalne televizije su otključani svi kanali iz naše ponude u okviru novogodišnje čarolije.
Kako biste pratili i HBO kanale besplatno do 15.01.2019. godine, neophoodno je da promo paket aktivirate putem portala Moj Telemach.
- Telemach
#78706 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakaljinkakaljin wrote:Aktiviran je HBO, ali ne rade cinema premiere kanali i arena HD kanali tj zakljucani su.Telemach wrote:Zdravo kakaljin,kakaljin wrote:Da li svi kanali trebaju biti otkljucani u ovome promo periodu ili ne?
Neophodno je da ste korisnik nove ponude usluga kako biste pratili sve kanale tokom promo perioda do 15.01.2019. godine.
Hvala na razumijevanju.
-
kakaljin
#78707 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa korisnik sam D3 digitalne televizijeTelemach wrote:@kakaljinkakaljin wrote:Aktiviran je HBO, ali ne rade cinema premiere kanali i arena HD kanali tj zakljucani su.Telemach wrote:
Zdravo kakaljin,
Neophodno je da ste korisnik nove ponude usluga kako biste pratili sve kanale tokom promo perioda do 15.01.2019. godine.
Hvala na razumijevanju.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#78708 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opet prekidi? 
- Telemach
#78709 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakaljinkakaljin wrote: Pa korisnik sam D3 digitalne televizije
Korisnik ste starog paketa. Nažalost, kanali Vam nisu dostupni,
- Telemach
#78710 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Velkoski,Velkoski wrote:Opet prekidi?
Zamolit ćemo Vas da nam navedete o kojem području je riječ, kako bismo provjerili usluge.
-
kakaljin
#78711 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala vam velika, znaci nije svima otkljucano na digitali kao sto ste naveli u obavijesti.Telemach wrote:@kakaljinkakaljin wrote: Pa korisnik sam D3 digitalne televizije
- stari lisac
#78712 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vi mora da ste novi u telemahu pa pisete ovo jer niste upoznati da je glasilo kako ce svima biti odkljucano ko je na digitali a ima resiver,modul ili obadvoje.Cak se ni na vasoj stranici ne spominje da moras imati novi paket.Telemach wrote:@kakaljinkakaljin wrote: Pa korisnik sam D3 digitalne televizije
- Telemach
#78713 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo stari lisac,stari lisac wrote:Vi mora da ste novi u telemahu pa pisete ovo jer niste upoznati da je glasilo kako ce svima biti odkljucano ko je na digitali a ima resiver,modul ili obadvoje.Cak se ni na vasoj stranici ne spominje da moras imati novi paket.Telemach wrote:@kakaljinkakaljin wrote: Pa korisnik sam D3 digitalne televizije
Nisam nova
Kao što je navedeno prethodno, kanali su otključani isključivo D3 & EON korisnicima, što ne podrazumijeva korisnike starih kompanija koji nisu prešli na novu ponudu.
- stari lisac
#78714 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Napisao je da je korisnik d3,nije valjda da pijete na poslu kuhano vino umjesto caja,kafe?Telemach wrote:
Zdravo stari lisac,
Nisam nova![]()
Kao što je navedeno prethodno, kanali su otključani isključivo D3 & EON korisnicima, što ne podrazumijeva korisnike starih kompanija koji nisu prešli na novu ponudu.
- Telemach
#78715 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo stari lisac,stari lisac wrote:Napisao je da je korisnik d3,nije valjda da pijete na poslu kuhano vino umjesto caja,kafe?Telemach wrote:
Zdravo stari lisac,
Nisam nova![]()
Provjerili smo podatke korisnika koji je postavio upit, te na osnovu istih je i odgovoreno.
Hvala na razumijevanju. Stojimo i Vama na raspolaganju ukoliko imate upit vezan za Vaš Ugovor.
-
kakaljin
#78716 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
JEli to znaci da korisnici starih kompanija vam vise nisu interesantni dok ne predju na skuplje pakete i na telemach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Telemach wrote:Zdravo stari lisac,stari lisac wrote:Vi mora da ste novi u telemahu pa pisete ovo jer niste upoznati da je glasilo kako ce svima biti odkljucano ko je na digitali a ima resiver,modul ili obadvoje.Cak se ni na vasoj stranici ne spominje da moras imati novi paket.Telemach wrote:
@kakaljin
Nisam nova![]()
-
kakaljin
#78717 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach wrote:Zdravo stari lisac,stari lisac wrote:Napisao je da je korisnik d3,nije valjda da pijete na poslu kuhano vino umjesto caja,kafe?Telemach wrote:
Zdravo stari lisac,
Nisam nova![]()
Provjerili smo podatke korisnika koji je postavio upit, te na osnovu istih je i odgovoreno.
Hvala na razumijevanju. Stojimo i Vama na raspolaganju ukoliko imate upit vezan za Vaš Ugovor.
PA meni na racunu dolazi stavka gdje pise D3, ja ne znam sta onda ovo znaci da ne koristim D3 digitalnu tv.
- stari lisac
#78718 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imas li ti resiver od telemaha ili modul?Ako nemas ne mozes gledat pisalo se o tome vec.
Last edited by stari lisac on 21/12/2018 16:18, edited 1 time in total.
-
kakaljin
#78719 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Modulstari lisac wrote:Imas li ti resiver od telemaha ili modul?
- stari lisac
#78720 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ako je modul od hs-a moras sklopiti novi ugovor sa telemahom,ti si fakticki zapeo u medju prostorukakaljin wrote:Modulstari lisac wrote:Imas li ti resiver od telemaha ili modul?
-
kakaljin
#78721 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Modul je D3 cam od telemacha jer su mi ga zamjenilistari lisac wrote:Pa ako je modul od hs-a moras sklopiti novi ugovor sa telemahom,ti si fakticki zapeo u medju prostorukakaljin wrote:Modulstari lisac wrote:Imas li ti resiver od telemaha ili modul?
- stari lisac
#78722 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesu ali si vjerovatno ostao na starom paketu i ugovoru usluge od hs-a kao sto rece dama iz telemaha.Moras potpisati novi ugovor i uzet jedan od paketa pa ce biti odkljucano.
- stari lisac
#78723 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Do njega je a ja konto sve je to zbog loseg vinaTelemach wrote:
Zdravo stari lisac,
Izvinjavam se.
-
kakaljin
#78724 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To da, i dalje meni dolazi racun sa pecatom HS kablovska. Jer i placam 13,50 KM digitalustari lisac wrote:Jesu ali si vjerovatno ostao na starom paketu i ugovoru usluge od hs-a kao sto rece dama iz telemaha.Moras potpisati novi ugovor i uzet jedan od paketa pa ce biti odkljucano.
Ali kakve to veze ima kada su fino najavili svim korisnicima digitale otkljucavaju sve kanale u promo periodu
Fino sve ovdje pise
https://telemach.ba/a33601/podrska/vije ... anale.html
- stari lisac
#78725 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidis tu telemah grijesi jer zadrzava korisnike koji nece da sklope ugovor sa njima i daju im mogucnost da jeftinjaka gledaju kanale.Oni umjesto na tome da su zahvalni jos izvoljevaju.Zato bih ja svima ko nema ugovor sa telemahom ugasio skroz uslugu pa ko hoce neka potpise novi ugovor ,placa kao ostali i gleda.