Nalog je osvježen,svaka čast
Brzina neta je super

Moderator: Benq

Nemamo, probaj uraditi update browser-a na najnoviju verziju, i preporučljivo je koristiti Chrome ili Firefox za pristup EON-u, jer oni najbolje podržavaju HTML5.tnt-tunja wrote:eon aplikacija preko racunara, kada se vrati neki sadrzaj unatrag pocinje nakon 10s ponavljati isti sadrzaj, ima li neko slican problem?
Ja sam imao problem neki dan kad sam gledao UMO samo izadji iz browsera i opet udji trebalo bi onda biti ok,to je valjda neki bug.tnt-tunja wrote:eon aplikacija preko racunara, kada se vrati neki sadrzaj unatrag pocinje nakon 10s ponavljati isti sadrzaj, ima li neko slican problem?
Moguće da hoće, jer Telemach Slovenija nudi mobilne uređaje, ali je preduslov da Telemach BiH dođe i na tržište mobilnih komunikacija, a oni ne žele da budu virtualni operater (kao Haloo, Happy, Logosoft, Elta, GO Free), već žele licencu 4 nacionalnog operatera.soul_eclipse wrote:Hoce li nekad Telemach imati u ponudi uredjaje tipa TV,mobitele .. itd ?
Zdravo soul_eclipse,soul_eclipse wrote:Hoce li nekad Telemach imati u ponudi uredjaje tipa TV,mobitele .. itd ?
Nepostoji vise.crnivrag wrote:Moguće da hoće, jer Telemach Slovenija nudi mobilne uređaje, ali je preduslov da Telemach BiH dođe i na tržište mobilnih komunikacija, a oni ne žele da budu virtualni operater (kao Haloo, Happy, Logosoft, Elta, GO Free), već žele licencu 4 nacionalnog operatera.soul_eclipse wrote:Hoce li nekad Telemach imati u ponudi uredjaje tipa TV,mobitele .. itd ?
Ja ga nisam nikako ni dobio, već sam kupio na drugom mjestu, možda bi trebao otići i tražiti jer je dosta korisnika dobilo telefon.Dosadno mii wrote:Gdje mijenjam telefon?
Ne radi vise kako treba
Svi koje ja znam su dobiliMehemed wrote:Ja ga nisam nikako ni dobio, već sam kupio na drugom mjestu, možda bi trebao otići i tražiti jer je dosta korisnika dobilo telefon.Dosadno mii wrote:Gdje mijenjam telefon?
Ne radi vise kako treba

Nevidi ti se slika Outdoore moj.
A sad?MTV wrote: Nevidi ti se slika Outdoore moj.
Sada da.crnivrag wrote:A sad?MTV wrote: Nevidi ti se slika Outdoore moj.
Outdoor Channel je ipak svjetski kanal, koji prikazuje iskusne lovce i ribolovce, dok ovi ovamo muljaju sa nekim domaćim, wannabe lovcima i ribolovcimaMTV wrote:Sta ce ti Outdoor HD kad imas Lov i Ribolov?!![]()
![]()

Ali United Media Grupa je fensi šmensi oni prate i postavljaju trendove kako mozes reci za tako "vrhunski" kanal Lov i Ribolov da pusta wannabe lovce i ribolovce?!crnivrag wrote:Outdoor Channel je ipak svjetski kanal, koji prikazuje iskusne lovce i ribolovce, dok ovi ovamo muljaju sa nekim domaćim, wannabe lovcima i ribolovcimaMTV wrote:Sta ce ti Outdoor HD kad imas Lov i Ribolov?!![]()
![]()
MTV wrote: Ali United Media Grupa je fensi šmensi oni prate i postavljaju trendove kako mozes reci za tako "vrhunski" kanal Lov i Ribolov da pusta wannabe lovce i ribolovce?!![]()
![]()

Nisam to znao, mada više i ne ganjam te satelitske kanale i kodiranje, pa nisam ni u toku. Znam samo da britanske kanale mogu gledati i ovdje. Zato sam u početku i mislio da telemach preuzima sve ove kanale sa 16e, pa čak i taj HD signal sa npr bn i rts,a nama distribuira i dalje u SD.crnivrag wrote:Većina jeste, ali ne mora biti slučaj, jer Outdoor Channel HD ide na ovom satelitu sa srpskim i hrvatskim titlom:Dr_Proka wrote:
Svi nasi kanali su sa tog satelita.
Zdravo Mehmede,Mehemed wrote:Ja ga nisam nikako ni dobio, već sam kupio na drugom mjestu, možda bi trebao otići i tražiti jer je dosta korisnika dobilo telefon.Dosadno mii wrote:Gdje mijenjam telefon?
Ne radi vise kako treba
Mehemed*Telemach wrote: Zdravo Mehmede,
Molimo Vas da nam se javite u pp, provjerićemo Vaše navode što prije.