FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#78651 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

2:0 ...valjda Osmankovic opet glavom iz kornera lopta isla.... :D
ultima_palabra

#78652 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Namjestio kamatar.
Leverage

#78653 Re: FK Željezničar

Post by Leverage »

ultima_palabra wrote:Namjestio kamatar.
Pukla zastavica :oops:
hrasno38

#78654 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Fin rezultat protiv ekipe koja bi trebalo po svim pokazateljima da je bolja i jaca. 2:0 na kraju.
horhe_valdano99

#78655 Re: FK Željezničar

Post by horhe_valdano99 »

Ma kurcu ovo ne valja, Amar naštelio, vratite nam bizmismena. :mrgreen:
horhe_valdano99

#78656 Re: FK Željezničar

Ne fkt već se vidi Brkinih ruku djelo.Trče drama, čovjek na čovjeka, kontra fina, pletu, trude se, idu glavom na kopačku..Jedva čekam da počne prvenstvo..
BlueBlood

#78657 Re: FK Željezničar

Post by BlueBlood »

jes prijateljska utakmica ali protiv ekipe koja je igrala grupnu fazu EL vrlo dobro, raduje me sto nismo pali u drugom pol nego smo uspjeli zatvoriti prilaze golu i postici jos jedan pogodak :thumbup:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#78658 Re: FK Željezničar

Post by sime_cipol »

Pobjedjujemo na pripremama, znaci ne valja nista.
Kinaski

#78659 Re: FK Željezničar

Post by Kinaski »

horhe_valdano99 wrote:Ne fkt već se vidi Brkinih ruku djelo.Trče drama, čovjek na čovjeka, kontra fina, pletu, trude se, idu glavom na kopačku..Jedva čekam da počne prvenstvo..
joj predstave, ljudi samo spustili rucnu koju su digli kad su bili pod odinom palicom

Evo picim sa zeljom na manageru, znaci LP valensiju dobio na mestalji :D Doveo Mo Besica u ekipu, jebo misketa i amara, stavite mene na kormilo :D
horhe_valdano99

#78660 Re: FK Željezničar

Kinaski wrote:
horhe_valdano99 wrote:Ne fkt već se vidi Brkinih ruku djelo.Trče drama, čovjek na čovjeka, kontra fina, pletu, trude se, idu glavom na kopačku..Jedva čekam da počne prvenstvo..
joj predstave, ljudi samo spustili rucnu koju su digli kad su bili pod odinom palicom

Evo picim sa zeljom na manageru, znaci LP valensiju dobio na mestalji :D Doveo Mo Besica u ekipu, jebo misketa i amara, stavite mene na kormilo :D
Nemoj zafrkavati, to SAMO ne možemo im ni ti ni ja usadit.A za manager :thumbup: :D
AmiĐa_Idriz

#78661 Re: FK Željezničar

Post by AmiĐa_Idriz »

Sipović će biti dobro pojačanje.

Malo sam skeptik po pitanju Mujezinovića, ali vjerujmo Brki :bih:
agnostic_front

#78662 Re: FK Željezničar

Post by agnostic_front »

Tanko ovo, nisu nam dopustili baš da razvijemo igru.
MensurM

#78663 Re: FK Željezničar

Post by MensurM »

U Želji si stigao kao veliko pojačanje, najveće te sezone, međutim više si vremena proveo na klupi ili pod suspenzijama nego na terenu. Da li je to posljedica neke tvoje loše forme ili je problem bio druge prirode?

"Stojan kada je igrao, Željo je bio drugi i uzeo je Kup, a kada je Stojan prebačen na klupu, tada je Željo ispao u prvom kolu Kupa i imao je pet poraza, te je bio četvrti. Te suspenzije i lažno podmetanje idu na čast onima koji više nisu u klubu. Stojan je ostao veliki profesionalac i nije se ponižavao i nikome sklanjao da bi igrao za Želju. Svi znaju ko sam i šta sam. Moja forma je bila top, a to što neko okrivi Filipa Arežinu i mene za10 minuta igre, a ovi što su igrali 75 minuta i nisu pobijedili, e to samo pokazuje kakve su neznalice radile u bh. fudbalu. Ti ljudi misle da sve znaju, a mogu samo prašak da prodaju u svojoj firmi. Samo prašak. Nisam se oglašavao šest mjeseci, a mnogi su pisali neistine o meni. Kada ide 16 igača u Široki i jedan povrijeđen, a Stojan ostaje u Sarajevu. Zašto ostaje? Nije stvar slabe forme, nego bezobrazluk ljudi koji su klasični prevaranti. To napišpite, neka javnost čuje šta se dešavalo".

Zašto su te prebacili na tribinu?

"To pitanje vam je zabranio takozvani predsjednik da postavljate. Eto, vi niste smjeli ući na stadion. Trebali ste otići kod njega u firmu pa ga pitati zašto sam prebačen na tribine. Vama je zabranio da uđete na stadion, meni zabranio da igram. Mene je Željo zvao, a ne ja Želju. Neko htio da skrvnari moje ime, a ja sam uvijek igrao 100 posto za Želju kad sam igrao. E zato Stojan još igra fudbal, a ti ljudi su pobjegli. Ja sam došao kao pojačanje i opravdao sam to. Bio sam drugi, osvojio sam Kup. U četiri kola sam bio na tribini i u svakoj konferenciji za štampu me spominju i uvijek sam ja kriv što je Željo izgubio, a ja sjedio na tribinama".

Ipak, Vranješ svom bivšem klubu želi mnogo uspjeha u sezoni u kojoj Plavima predstoji velika borba za Evropu.
mist

#78664 Re: FK Željezničar

Post by mist »

Moze on k... svirati.Vidjela se ta njegova "top" forma.
Bolje da su pare od njegovih plata proslijedili kao sadaku,bar bi nam se nekad vratilo.
Ubleha kao i onaj sto ga je doveo... :-)
mikrozadatak

#78665 Re: FK Željezničar

Post by mikrozadatak »

Činjenica je da sad svi prihvataju one informacije koje njima odgovaraju, ovisno od toga jesi li za staru ili novu upravu.
Većina će prihvatiti ove Vranješove riječi kao jedinu istinu.
Ali, istina je također da je Vranješ u Želji bio loš, jako loš. Samim tim sva njegova priča pada u vodu.
ultima_palabra

#78666 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Ma jebo njega, ali istu pricu prica jos njih hejbet...
FreakyStyley

#78667 Re: FK Željezničar

Post by FreakyStyley »

Koji je Vranjes igrac po redu da po odlasku oblati Misimovica i ostale?
smurf

#78668 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Da imamo podsjetnik za danas, FANSHOP petak 08.02. od 12.00 - 16.00 sati
BlueBlood wrote:Image

A u medjuvremenu jucerasnji trening i izvještaj sa tekme

smurf

#78669 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

hrasno38

#78670 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Kad igraju sljedecu prijateljsku?
Radio Sarajevo

#78671 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

hrasno38 wrote:Kad igraju sljedecu prijateljsku?
Sjutra...
Radio Sarajevo

#78672 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

MensurM wrote:U Želji si stigao kao veliko pojačanje, najveće te sezone, međutim više si vremena proveo na klupi ili pod suspenzijama nego na terenu. Da li je to posljedica neke tvoje loše forme ili je problem bio druge prirode?

"Stojan kada je igrao, Željo je bio drugi i uzeo je Kup, a kada je Stojan prebačen na klupu, tada je Željo ispao u prvom kolu Kupa i imao je pet poraza, te je bio četvrti. Te suspenzije i lažno podmetanje idu na čast onima koji više nisu u klubu. Stojan je ostao veliki profesionalac i nije se ponižavao i nikome sklanjao da bi igrao za Želju. Svi znaju ko sam i šta sam. Moja forma je bila top, a to što neko okrivi Filipa Arežinu i mene za10 minuta igre, a ovi što su igrali 75 minuta i nisu pobijedili, e to samo pokazuje kakve su neznalice radile u bh. fudbalu. Ti ljudi misle da sve znaju, a mogu samo prašak da prodaju u svojoj firmi. Samo prašak. Nisam se oglašavao šest mjeseci, a mnogi su pisali neistine o meni. Kada ide 16 igača u Široki i jedan povrijeđen, a Stojan ostaje u Sarajevu. Zašto ostaje? Nije stvar slabe forme, nego bezobrazluk ljudi koji su klasični prevaranti. To napišpite, neka javnost čuje šta se dešavalo".

Zašto su te prebacili na tribinu?

"To pitanje vam je zabranio takozvani predsjednik da postavljate. Eto, vi niste smjeli ući na stadion. Trebali ste otići kod njega u firmu pa ga pitati zašto sam prebačen na tribine. Vama je zabranio da uđete na stadion, meni zabranio da igram. Mene je Željo zvao, a ne ja Želju. Neko htio da skrvnari moje ime, a ja sam uvijek igrao 100 posto za Želju kad sam igrao. E zato Stojan još igra fudbal, a ti ljudi su pobjegli. Ja sam došao kao pojačanje i opravdao sam to. Bio sam drugi, osvojio sam Kup. U četiri kola sam bio na tribini i u svakoj konferenciji za štampu me spominju i uvijek sam ja kriv što je Željo izgubio, a ja sjedio na tribinama".

Ipak, Vranješ svom bivšem klubu želi mnogo uspjeha u sezoni u kojoj Plavima predstoji velika borba za Evropu.
Da je bio u top formi, baš i nije, ali nije bio ni toliko loš kao što se priča. Ono što je bitno je to da je ostao profesionalac otpočetka pa do samog kraja. Igrao je u Ilijašu utakmicu protiv četvrtoligaša, i riječ nikad nije rekao, a realno je trebao u pizdu materinu poslati i Misimovića i njegove poltrone poput Odovića...
smurf

#78673 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

manijak1

#78674 Re: FK Željezničar

Post by manijak1 »

Sve ove priče trebalo je pričat , dok je prašak (a sad nema ni praška , uzela druga firma prava ) bio alfa i omega :D Želje .Odović nije ničiji poltron , jednostavno je takav čovjek , ovaj put je opravdano sam sebe smijenio , nije štitio igrače od nasrtaja neznalica , i utopio se sam od sebe , u sivilo atmosfere .
Najviše mu zamjeram što nije iznio pravu istinu u slučaju ni iz čega , u slučaju Vedrana , ostalo nemam šta , kad nemaš autoriteta jebo sve znanje ovog svijeta.I kad gubiš dobijene utakmice , jer ti sudije mogu svirat sve i svašta , na tvom terenu.
Stojanu je lako sada palamuditi , kao i svim ostalim , odigrao je dvije tri utakmice dobro , ono ostalo što je igrao igrao je tek toliko da mu niko ne može osporiti ugovorne obaveze.I što kaže samo se u tom dijelu nije oskrnavio.Drugi dio sve te priče me ne zanima, ko ga jebe .Ne može se porediti sa Odovićem ili sa Stanićem .I koliko je samo izgubljenih lopti imao , a bio u top formi.
Ono što jedino nikada ne izostaje su nasrtaji pitarskih poltrona na Želju.Kad je dobro i kad je loše , oni su konstantno marljivi da izjednače i učine od Želje nulu.I da pokazuju kofere , montiraju raznorazne besmislice i strateški obezvrjeđuju svaki Željin uspjeh.I da podastiru priče o našim kupovinama , da njihove ljigave spletke ne postoje , zato i njih posebno , uvijek je dobro zguzit. A do sada je najbolje to radio Amar. I Adžem ih je dobro spustio na zemlju , gdje im je i mjesto .
Usput , ove Ukrajince treba zapamtit i izdegenečit , ako opet budu imali priliku igrat s nama.Mater im prgavu jebem.
I ovo oko dovođenja ili odvođenja igrača i trenera , jasni pokazatelji su rezultati i ostvareni trofeji .Sad se barem nazire da ćemo imati prepoznatljivu igru , ako ništa drugo .I da neću na stadion ići ko na dženazu .
vryzas

#78675 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

:thumbup:
Post Reply