Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zdravo nedzadrk,
Zamolićemo Vas da nam dostavite tačne korisničke i adresne podatke u pp i broj na koji Vas možemo dobiti.
Potrudićemo se da period čekanja na realizaciju zahtjeva svedemo na minimum.
goran387 wrote:Korisnik sam total premium paketa i još na eonu preko web nema novih kataloga ( ng+ , zauder , baby) iako na portalu piše da nam je to uključeno
Zdravo nedzadrk,
Zamolićemo Vas da nam dostavite tačne korisničke i adresne podatke u pp i broj na koji Vas možemo dobiti.
Potrudićemo se da period čekanja na realizaciju zahtjeva svedemo na minimum.
Imam TGF paket, imam tv box i na njemu EON ona verzija za smart tv, koristim rodicin nalog jer ona ima pravo na tu verziju a ne koristi ga (moze se registrovati samo jedan tv) i radi normalno... treba li meni EON paket?
Mislim, pitanje je, postoji li jos nesto sto EON paket nudi, a da ja to nemam vec sada?
EON paketi su samo dodatna pljačka. Čitam po temi da EON receiveri imaju nekih bugova, problema, pa nekad i štopaju, a toliko košta... Bude update i poslije updatea još gore nego prije.
Bolje kupiti Android box i gotovo, ovaj EON nema čak ni WiFi, mora se dovesti kabal od modema do njeg da bi se imala opcija vraćanja unazad i još tih nekih dodataka, a u mnogih korisnika modem nije blizu TVa i receivera.
dječak sa šibicama wrote:Imam TGF paket, imam tv box i na njemu EON ona verzija za smart tv, koristim rodicin nalog jer ona ima pravo na tu verziju a ne koristi ga (moze se registrovati samo jedan tv) i radi normalno... treba li meni EON paket?
Mislim, pitanje je, postoji li jos nesto sto EON paket nudi, a da ja to nemam vec sada?
Zdravo dječak sa šibicama,
Smart TV aplikacija je dostupna isključivo u okviru EON paketa, kao i naših starih Extra i Premium paketa.
Predlažemo Vam da pogledate naše EON pakete, te sve dodatne opcije koje biste dobili u okviru istih.
Mili moji, da li možete provjeriti zašto prethodno najavljeni SVOD katalog "Hopster" nije uvršten u VOD ponudu zajedno sa ostalim novim SVOD katalozima?
goran387 wrote:Korisnik sam total premium paketa i još na eonu preko web nema novih kataloga ( ng+ , zauder , baby) iako na portalu piše da nam je to uključeno
Zdravo nekkem,
Kolege su danima pokušavale da Vas dobiju ili se ne javljate ili niste dostupni na broj koji imamo u sistemu.
Potrudićemo se da u najkraćem roku realiziramo Vaš nalog.
Ne znam kako su kolege danima pokusavale da me dobiju a nisu mogli, upravo su me dobili bez ikakvih problema na taj broj i dogovorili smo se za termin zamjene. Prije toga su me bez problema dobili na isti broj prosli ponedjeljak. U zadnjih 20-ak dana ni propustenih poziva, niti sam ukidao pozive, ni notifikacija od BH telecom-a o pozivima dok sam bio nedostupan (a generalno nisam bio nedostupan).
EON box ne štopa ni sekunde kad se gleda TV, a vala i videoteka radi uredu. Jedino ima problema s aplikacijama, a koji to android uređaj nema? Pa i mobitel zaštopa. Ja sam zadovoljan, pogotovo otkako sam dobio HBO aplikaciju, sve živo u HD. Nekad se ugasi, ali odlično. Također i Kodi radi bez ikakvih problema.
ma i ako stopa to je sto nabacaju boga oca na njega , nece bit problema sigurno ako se instalira par aplikacija koje su korisniku potrebne .
. Za ono za sta je namjenjen radi vise nego dobro (gledanje TV-a i VOD) . aplikaciju nemam trenutno instalirano nijednu jer imam sve sto mi treba na smart TVu , al nije bilo frke ni dok sam imao HBOGo i jos neke , sve je radilo bez problema kao sto i sad radi .
Puno vise stopanja , stekanja i bugova pamtim sa "hvaljenog D3 v2.0 kojeg sam jedva docekao zamjenit modulom .
Last edited by typeOnegative on 20/12/2018 20:10, edited 1 time in total.