FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

smurf

#78601 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Radio Sarajevo

#78602 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

BlueBlood wrote:Image
Kako možemo pomoći Stoletu?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#78603 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

ganjeta

#78604 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Radio Sarajevo wrote:
Kako možemo pomoći Stoletu?
Ako si u Sarajevu, onda na Ilidži Yu Cafe kod Sekija će se skupljati pare za Stoleta.
Radio Sarajevo

#78605 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

ganjeta wrote:
Ako si u Sarajevu, onda na Ilidži Yu Cafe kod Sekija će se skupljati pare za Stoleta.
Nisam u Sarajevu. Mogu li nekome poslati na PayPal recimo? Evo tebi npr.?
ganjeta

#78606 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Nemam nalog, jedino WU...
Radio Sarajevo

#78607 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

ganjeta wrote:Nemam nalog, jedino WU...
Hajde ako budeš tu u vrijeme sakupljanja para, pitaj kome mogu preko PayPala poslati nešto, pa mi javi pp-om :).
HCAP

#78608 Re: FK Željezničar

Post by HCAP »

Za one koji su i Sarajevu, a žele Stoletu da pomognu.
Manijaci organizuju akciju prikupljanja novca u petak 8.12. u prostorijama Fan Shopa od 12:00 do 16:00
ganjeta

#78609 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Ima neko ovdje sa foruma, znam da je njemu prebacivao kad smo skupljali za stolicu desetogodišnju. Čini mi se cvrčak je u pitanju ali nisam siguran..
Radio Sarajevo

#78610 Re: FK Željezničar

Post by Radio Sarajevo »

ganjeta wrote:Ima neko ovdje sa foruma, znam da je njemu prebacivao kad smo skupljali za stolicu desetogodišnju. Čini mi se cvrčak je u pitanju ali nisam siguran..
Evo vidim da je u fan shopu, pa ću njih kontaktirati onda, znam da oni imaju PayPal. Hvala ti :)
smurf

#78611 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Charuga
Globalni moderator

#78612 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović?
Otišli: Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Miloš Bakrač.
vryzas

#78613 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

:thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#78614 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Još jedan veznjak, kreativac/plej po mogučnosti ... :mrgreen:
vryzas

#78615 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Neka ba, :oops: dosta je i ovo. :wink: Da ne bude opet sleperi, autobusi, kamioni, aviJoni. :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#78616 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Vidjet ćemo šta brko kaže ... 8-)
DonieBrasco

#78617 Re: FK Željezničar

Post by DonieBrasco »

Imamo tim koji uz borbu i pozrtvovanost moze da izbori europu a za narednu sezonu treba mnogo vise da se ucini.
UnKnownBA

#78618 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Charuga wrote:Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović?
Otišli:Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Miloš Bakrač.
Niđe veze bgm! Neka priča ko šta hoće, Željo je još slabiji bez Blagojevića i Čurjurića. Svi što su došli (izuzev možda Zeca koji je van forme) samo popunjavaju kadar onog neplanskog dovođenja od ranije. Samo konkurenciju dobijaju ovi trenutni prosjećni igrači sa čijim smo se rezultatima samo brukali. Vidjelo se u ovoj posljednjoj utakmici da je to ona ista ekipa i onaj isti fudbal u pokušaju koji smo ranije prikazivali. Amar nije ništa promijenio.

Nismo se uopšte pojačali i ulazimo u polusezonu sa gotovo istim nekvalitetnim sastavom koji je i nanizao one poraze a moramo mnogo bolje igrati želimo li u Evropu. Rekao bih da se i Amar previše zajebaje, on će biti kriv ako Evropu ne izborimo! Nije ni Sloboda ni Široki veslo sisao, znaju kako kod nas stvari hodaju, ako im zatreba kupiće utakmice a mi sa ovim sastavom se ne možemo zakleti da ćemo ih dobiti u međusobnim susretima.

Što reće @ultima "imali smo skupu i nefunkcionalnu ekipu a dobili smo jeftinu i nefunkcionalnu". Nije daleko od istine ...
hrasno38

#78619 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

UnKnownBA wrote:
Charuga wrote:Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović?
Otišli:Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Miloš Bakrač.
Niđe veze bgm! Neka priča ko šta hoće, Željo je još slabiji bez Blagojevića i Čurjurića. Svi što su došli (izuzev možda Zeca koji je van forme) samo popunjavaju kadar onog neplanskog dovođenja od ranije. Samo konkurenciju dobijaju ovi trenutni prosjećni igrači sa čijim smo se rezultatima samo brukali. Vidjelo se u ovoj posljednjoj utakmici da je to ona ista ekipa i onaj isti fudbal u pokušaju koji smo ranije prikazivali. Amar nije ništa promijenio.

Nismo se uopšte pojačali i ulazimo u polusezonu sa gotovo istim nekvalitetnim sastavom koji je i nanizao one poraze a moramo mnogo bolje igrati želimo li u Evropu. Rekao bih da se i Amar previše zajebaje, on će biti kriv ako Evropu ne izborimo! Nije ni Sloboda ni Široki veslo sisao, znaju kako kod nas stvari hodaju, ako im zatreba kupiće utakmice a mi sa ovim sastavom se ne možemo zakleti da ćemo ih dobiti u međusobnim susretima.

Što reće @ultima "imali smo skupu i nefunkcionalnu ekipu a dobili smo jeftinu i nefunkcionalnu". Nije daleko od istine ...
Nema Zeljo ni pribliznog igraca kao sto je bio Blagojevic....ni pribliznog! Ajde Curjuric vise manje mada je covjek imao tehniku ali Blagojevic je bio radilica. Zivo me interesuje ko ce sada biti zaduzen za slobodne udarce.
Charuga
Globalni moderator

#78620 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

Koliko smo golova dali iz slobodnjaka, a koliko ih je Jovan dao?
Koliko je slobodnjaka riješilo utakmicu?

Puno više je asistencija imao Čurjutić za pola sezone, nego Jovan. I.amo mi radilica, više nam fali dobar plej, a Jovan nije više bio taj.
Možda çe Mujezinović biti zamjena za njega, možda Osmanović, možda neko treči. Polako, vidjet ćemo kad krene na šta će ličiti.
UnKnownBA

#78621 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

I Jovanu i Ivanu su falila kvalitetnija krila koja će nešto uraditi sa loptama koje dobiju, to je bilo očigledno, pa krila su gubila od 10 - 11 lopti, jedva da su par puta na utakmici nešto sa njima uspijevali da urade. Zec se ko bekan zalijetao sa loptom u igrača, uzimali mu je kao djetetu, Zajmoviću dribling prođe svake prestupne ... lopte uopšte do Krpića nisu dolazile. Sada možda i dobijemo kvalitetnija krila, mada je i to upitno, ali nam je vezni red katastrofalan sa omladincima koji su htjeli mi to priznati ili ne i dalje samo igrači u pokušaju. Da sada od njih očekujemo da drže sredinu je blago rečeno naivno. Ne znam, Amar je stručnjak, neka radi šta hoće ali neka i zna da će biti krivac ako Evropu ne izborimo.
hrasno38

#78622 Re: FK Željezničar

Post by hrasno38 »

Charuga wrote:Koliko smo golova dali iz slobodnjaka, a koliko ih je Jovan dao?
Koliko je slobodnjaka riješilo utakmicu?

Puno više je asistencija imao Čurjutić za pola sezone, nego Jovan. I.amo mi radilica, više nam fali dobar plej, a Jovan nije više bio taj.
Možda çe Mujezinović biti zamjena za njega, možda Osmanović, možda neko treči. Polako, vidjet ćemo kad krene na šta će ličiti.
I Jovan i Curjuric su morali da igraju jal za Sabana jal za Vranjesa jal za nekoga treceg. A koliko smo imali slobodnih udaraca u zoni odakle bi se mogao dati gol???? Poenta je da sada ne vidim igraca koji moze kvalitetno zivesti slobodni a treba nam i desnjak i ljevak. Ili mozda se varam reci mi ti ako grijesim. I sam znas da jedini koji je povlacio kontre je bio Blagojevic kroz sredinu i naravno znao je i gubiti lopte ali je uvijek trcao da ih vrati. Ja sad takvog igraca u Zelji ne vidim....doduse Mujezinovica nisam imao priliku da vidim tako da nista ne mogu da govorim.
vryzas

#78623 Re: FK Željezničar

Post by vryzas »

Otišli: Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Miloš Bakrač.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-enes-sipo ... vih/35609/

:oops:
smurf

#78624 Re: FK Željezničar

Post by smurf »

Da imamo podsjetnik i na ovoj stranici za ovu bitnu stvar, FANSHOP petak 08.02. od 12.00 - 16.00 sati
Dead Man Walking

#78625 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

vryzas wrote:
https://fkzeljeznicar.ba/foto-enes-sipo ... vih/35609/

:oops:
Al je prometno, malo je reci. Jel ovo Ribica jos zaduzen za transfere? :D Tko ce od cijenjenih forumasa preuzeti odgovornost da objasni Amaru da se to ne radi ovako? :P
Post Reply