FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Radio Sarajevo
#78602 Re: FK Željezničar
Kako možemo pomoći Stoletu?BlueBlood wrote:
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- ganjeta
#78604 Re: FK Željezničar
Ako si u Sarajevu, onda na Ilidži Yu Cafe kod Sekija će se skupljati pare za Stoleta.Radio Sarajevo wrote:Kako možemo pomoći Stoletu?BlueBlood wrote:
- Radio Sarajevo
#78605 Re: FK Željezničar
Nisam u Sarajevu. Mogu li nekome poslati na PayPal recimo? Evo tebi npr.?ganjeta wrote:
Ako si u Sarajevu, onda na Ilidži Yu Cafe kod Sekija će se skupljati pare za Stoleta.
- ganjeta
#78606 Re: FK Željezničar
Nemam nalog, jedino WU...
- Radio Sarajevo
#78607 Re: FK Željezničar
Hajde ako budeš tu u vrijeme sakupljanja para, pitaj kome mogu preko PayPala poslati nešto, pa mi javi pp-omganjeta wrote:Nemam nalog, jedino WU...
-
HCAP
#78608 Re: FK Željezničar
Za one koji su i Sarajevu, a žele Stoletu da pomognu.
Manijaci organizuju akciju prikupljanja novca u petak 8.12. u prostorijama Fan Shopa od 12:00 do 16:00
Manijaci organizuju akciju prikupljanja novca u petak 8.12. u prostorijama Fan Shopa od 12:00 do 16:00
- ganjeta
#78609 Re: FK Željezničar
Ima neko ovdje sa foruma, znam da je njemu prebacivao kad smo skupljali za stolicu desetogodišnju. Čini mi se cvrčak je u pitanju ali nisam siguran..
- Radio Sarajevo
#78610 Re: FK Željezničar
Evo vidim da je u fan shopu, pa ću njih kontaktirati onda, znam da oni imaju PayPal. Hvala tiganjeta wrote:Ima neko ovdje sa foruma, znam da je njemu prebacivao kad smo skupljali za stolicu desetogodišnju. Čini mi se cvrčak je u pitanju ali nisam siguran..
- Charuga
- Globalni moderator
#78612 Re: FK Željezničar
Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović?
Otišli: Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Miloš Bakrač.
Otišli: Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Miloš Bakrač.
- Charuga
- Globalni moderator
#78614 Re: FK Željezničar
Još jedan veznjak, kreativac/plej po mogučnosti ... 
-
vryzas
#78615 Re: FK Željezničar
Neka ba,
dosta je i ovo.
Da ne bude opet sleperi, autobusi, kamioni, aviJoni. 
- Charuga
- Globalni moderator
#78616 Re: FK Željezničar
Vidjet ćemo šta brko kaže ... 
-
DonieBrasco
#78617 Re: FK Željezničar
Imamo tim koji uz borbu i pozrtvovanost moze da izbori europu a za narednu sezonu treba mnogo vise da se ucini.
- UnKnownBA
#78618 Re: FK Željezničar
Niđe veze bgm! Neka priča ko šta hoće, Željo je još slabiji bez Blagojevića i Čurjurića. Svi što su došli (izuzev možda Zeca koji je van forme) samo popunjavaju kadar onog neplanskog dovođenja od ranije. Samo konkurenciju dobijaju ovi trenutni prosjećni igrači sa čijim smo se rezultatima samo brukali. Vidjelo se u ovoj posljednjoj utakmici da je to ona ista ekipa i onaj isti fudbal u pokušaju koji smo ranije prikazivali. Amar nije ništa promijenio.Charuga wrote:Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović?
Otišli:Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Miloš Bakrač.
Nismo se uopšte pojačali i ulazimo u polusezonu sa gotovo istim nekvalitetnim sastavom koji je i nanizao one poraze a moramo mnogo bolje igrati želimo li u Evropu. Rekao bih da se i Amar previše zajebaje, on će biti kriv ako Evropu ne izborimo! Nije ni Sloboda ni Široki veslo sisao, znaju kako kod nas stvari hodaju, ako im zatreba kupiće utakmice a mi sa ovim sastavom se ne možemo zakleti da ćemo ih dobiti u međusobnim susretima.
Što reće @ultima "imali smo skupu i nefunkcionalnu ekipu a dobili smo jeftinu i nefunkcionalnu". Nije daleko od istine ...
- hrasno38
#78619 Re: FK Željezničar
Nema Zeljo ni pribliznog igraca kao sto je bio Blagojevic....ni pribliznog! Ajde Curjuric vise manje mada je covjek imao tehniku ali Blagojevic je bio radilica. Zivo me interesuje ko ce sada biti zaduzen za slobodne udarce.UnKnownBA wrote:Niđe veze bgm! Neka priča ko šta hoće, Željo je još slabiji bez Blagojevića i Čurjurića. Svi što su došli (izuzev možda Zeca koji je van forme) samo popunjavaju kadar onog neplanskog dovođenja od ranije. Samo konkurenciju dobijaju ovi trenutni prosjećni igrači sa čijim smo se rezultatima samo brukali. Vidjelo se u ovoj posljednjoj utakmici da je to ona ista ekipa i onaj isti fudbal u pokušaju koji smo ranije prikazivali. Amar nije ništa promijenio.Charuga wrote:Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović?
Otišli:Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Stojan Vranješ, Filip Jazvić, Filip Arežina, Miloš Bakrač.
Nismo se uopšte pojačali i ulazimo u polusezonu sa gotovo istim nekvalitetnim sastavom koji je i nanizao one poraze a moramo mnogo bolje igrati želimo li u Evropu. Rekao bih da se i Amar previše zajebaje, on će biti kriv ako Evropu ne izborimo! Nije ni Sloboda ni Široki veslo sisao, znaju kako kod nas stvari hodaju, ako im zatreba kupiće utakmice a mi sa ovim sastavom se ne možemo zakleti da ćemo ih dobiti u međusobnim susretima.
Što reće @ultima "imali smo skupu i nefunkcionalnu ekipu a dobili smo jeftinu i nefunkcionalnu". Nije daleko od istine ...
- Charuga
- Globalni moderator
#78620 Re: FK Željezničar
Koliko smo golova dali iz slobodnjaka, a koliko ih je Jovan dao?
Koliko je slobodnjaka riješilo utakmicu?
Puno više je asistencija imao Čurjutić za pola sezone, nego Jovan. I.amo mi radilica, više nam fali dobar plej, a Jovan nije više bio taj.
Možda çe Mujezinović biti zamjena za njega, možda Osmanović, možda neko treči. Polako, vidjet ćemo kad krene na šta će ličiti.
Puno više je asistencija imao Čurjutić za pola sezone, nego Jovan. I.amo mi radilica, više nam fali dobar plej, a Jovan nije više bio taj.
Možda çe Mujezinović biti zamjena za njega, možda Osmanović, možda neko treči. Polako, vidjet ćemo kad krene na šta će ličiti.
- UnKnownBA
#78621 Re: FK Željezničar
I Jovanu i Ivanu su falila kvalitetnija krila koja će nešto uraditi sa loptama koje dobiju, to je bilo očigledno, pa krila su gubila od 10 - 11 lopti, jedva da su par puta na utakmici nešto sa njima uspijevali da urade. Zec se ko bekan zalijetao sa loptom u igrača, uzimali mu je kao djetetu, Zajmoviću dribling prođe svake prestupne ... lopte uopšte do Krpića nisu dolazile. Sada možda i dobijemo kvalitetnija krila, mada je i to upitno, ali nam je vezni red katastrofalan sa omladincima koji su htjeli mi to priznati ili ne i dalje samo igrači u pokušaju. Da sada od njih očekujemo da drže sredinu je blago rečeno naivno. Ne znam, Amar je stručnjak, neka radi šta hoće ali neka i zna da će biti krivac ako Evropu ne izborimo.
- hrasno38
#78622 Re: FK Željezničar
I Jovan i Curjuric su morali da igraju jal za Sabana jal za Vranjesa jal za nekoga treceg. A koliko smo imali slobodnih udaraca u zoni odakle bi se mogao dati gol???? Poenta je da sada ne vidim igraca koji moze kvalitetno zivesti slobodni a treba nam i desnjak i ljevak. Ili mozda se varam reci mi ti ako grijesim. I sam znas da jedini koji je povlacio kontre je bio Blagojevic kroz sredinu i naravno znao je i gubiti lopte ali je uvijek trcao da ih vrati. Ja sad takvog igraca u Zelji ne vidim....doduse Mujezinovica nisam imao priliku da vidim tako da nista ne mogu da govorim.Charuga wrote:Koliko smo golova dali iz slobodnjaka, a koliko ih je Jovan dao?
-
vryzas
#78623 Re: FK Željezničar
https://fkzeljeznicar.ba/foto-enes-sipo ... vih/35609/Charuga wrote:Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović?
- smurf
#78624 Re: FK Željezničar
Da imamo podsjetnik i na ovoj stranici za ovu bitnu stvar, FANSHOP petak 08.02. od 12.00 - 16.00 sati
BlueBlood wrote:
-
Dead Man Walking
#78625 Re: FK Željezničar
Al je prometno, malo je reci. Jel ovo Ribica jos zaduzen za transfere?vryzas wrote:https://fkzeljeznicar.ba/foto-enes-sipo ... vih/35609/Charuga wrote:Došli: Mihael Klepac, Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Srđan Stanić, Branko Bajić, Enes Sipović?