Jel tom provjerom kažeš da lažem?crnivrag wrote:Sad sam provjerio, fakat ima prevod na naš jezik.zateznistub wrote:Radar71 wrote:sjo zaudera![]()
![]()
![]()
![]()
čaK i prevod ima
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Radar71
#78551 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- crnivrag
#78552 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne nego mi je bilo čudno da ovakav sadržaj titluju, ali evo ipak je sve titlovanoRadar71 wrote: Jel tom provjerom kažeš da lažem?
-
goran387
#78553 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pretpostavljam da zauder katalog ne može ići na smart TV aplikaciju i na mobilnu aplikaciju ?? To ide samo na box I preko web browsera na PC ??
- crnivrag
#78554 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Upravo tako, Zauder katalog je dostupan samo preko web i box aplikacije.goran387 wrote:Pretpostavljam da zauder katalog ne može ići na smart TV aplikaciju i na mobilnu aplikaciju ?? To ide samo na box I preko web browsera na PC ??
-
Dzontra_Volta
#78555 Re: Telemach - ALL AABOUT 4
Ali prvih 20-tak naslova sve neki lezbijski i gay naslovi, kontam ko li ovdje izbor pravi!? Tek poslije vidim ima i "normalnih". 
-
goran387
#78556 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To im je bezveze odluka . Stavi folder I zaštiti pinom. Evo u isto vrijeme elta kablovski operater ima svoju android aplikaciju u kojoj normalno idu erotski kanali ,zaštićeni pinom. I normalno se skine sa play storecrnivrag wrote:Upravo tako, Zauder katalog je dostupan samo preko web i box aplikacije.goran387 wrote:Pretpostavljam da zauder katalog ne može ići na smart TV aplikaciju i na mobilnu aplikaciju ?? To ide samo na box I preko web browsera na PC ??
- crnivrag
#78557 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Folder je već zaštićen korisničkim PIN-om, ali oni kažu da je politika Google-a da ne dozvoljava bilo kakav 18+ sadržaj u Google Play Store-u.goran387 wrote: To im je bezveze odluka . Stavi folder I zaštiti pinom. Evo u isto vrijeme elta kablovski operater ima svoju android aplikaciju u kojoj normalno idu erotski kanali ,zaštićeni pinom. I normalno se skine sa play store
-
c_g
#78558 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Domaćica i Miro Veličanstveni.
- stari lisac
#78559 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovaj katalog je izgleda dostupan svima ne samo premijum korisnicima,vjerojatno ce biti dok i ovi kanali budu radili.
-
Mustang1
#78560 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu vise, trpio sam dva mjeseca, mijenjali ste i modem i sve, trenutno sam na komsijinom netu i bolje ide nego na mom, kojeg usput receno trenutno nema nikako, resetovao modem i sve nema uopste mreze. Izvolite poslati nekoga ko zna napraviti ovo ili da se razilazimo. Ako mi od komsije moze ufatiti a moj ne mozr ne mozete reci da je do zidova. Ako je moglo i odjednom ne moze ne mozete reci da je do zidova. Ako mi dodje monter i kaze da je do kabla neka zamijene kabal o svom trosku, ako ne bude do kabla saljite nekoga kome nije svaki kvar do spojnica i kablova. Nekoga ko kada ga pitam koja je ip adresa mi nece reci to ti je isto kao i password za mrezu, pise ti na kutiji.Telemach wrote:Kolege provjere na trerenu, ono što je potrebno. Ukoliko je potrebna dalja provjera, to se svakako uradi. Da li imate neke poteškoće na adresi sa signalima usluga?Mustang1 » Today, 11:52 am
I kad sam kod montera @Telemach kad ne mozete naci iskusne profesionalne montere, onda bar nadjite mladje osoblje koji ce pokusavati da shvate nesto, a ne one metuzaleme kojima treba 20 minuta da dodju od auta do stana i to liftom. A nemaju pojma ni o cemu, njima je svaki problem do kabla i spojnica.
I ne provjeravajte signale jer je sa kablom net odlican, wi fi je problem.
-
Mustang1
#78561 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesu tebi dolazili, jel ista bolje?pinkman wrote:Ok. Saljem malo kasnije poruku. Hvala.Telemach wrote:@pinkman
Dostavite nam Vaše podatke, u inbox, i provjerit ćemo šta se desilo.
-
zenele
#78562 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Probaj sa externim wifi ruterom , znaci utp kablom spoji modem sa tim wifi ruterom (moze bilo koji netgear tp link) .Ja sam imao probleme sa wifijem sve dok nisam postavio taj externi ruter .Mustang1 wrote:Ne mogu vise, trpio sam dva mjeseca, mijenjali ste i modem i sve, trenutno sam na komsijinom netu i bolje ide nego na mom, kojeg usput receno trenutno nema nikako, resetovao modem i sve nema uopste mreze. Izvolite poslati nekoga ko zna napraviti ovo ili da se razilazimo. Ako mi od komsije moze ufatiti a moj ne mozr ne mozete reci da je do zidova. Ako je moglo i odjednom ne moze ne mozete reci da je do zidova. Ako mi dodje monter i kaze da je do kabla neka zamijene kabal o svom trosku, ako ne bude do kabla saljite nekoga kome nije svaki kvar do spojnica i kablova. Nekoga ko kada ga pitam koja je ip adresa mi nece reci to ti je isto kao i password za mrezu, pise ti na kutiji.Telemach wrote:Kolege provjere na trerenu, ono što je potrebno. Ukoliko je potrebna dalja provjera, to se svakako uradi. Da li imate neke poteškoće na adresi sa signalima usluga?Mustang1 » Today, 11:52 am
I kad sam kod montera @Telemach kad ne mozete naci iskusne profesionalne montere, onda bar nadjite mladje osoblje koji ce pokusavati da shvate nesto, a ne one metuzaleme kojima treba 20 minuta da dodju od auta do stana i to liftom. A nemaju pojma ni o cemu, njima je svaki problem do kabla i spojnica.
- aditon
#78563 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a šta telemach ima s tvojim wi fi? ako su ti i modem drugi dali i opet imaš problem...wifi ti dođe kao gratis i uopšte nije obuhvaćen ugovorom...
nikad nisam telemach branio i jedan sam od većih kritičara istog ali u ovoj situaciji ne vidim kako je to do njih...ako na kablu imaš deklarisanu brzinu onda se nema šta reklamirati.
nikad nisam telemach branio i jedan sam od većih kritičara istog ali u ovoj situaciji ne vidim kako je to do njih...ako na kablu imaš deklarisanu brzinu onda se nema šta reklamirati.
-
Mustang1
#78564 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Okaditon wrote:a šta telemach ima s tvojim wi fi? ako su ti i modem drugi dali i opet imaš problem...wifi ti dođe kao gratis i uopšte nije obuhvaćen ugovorom...
-
Mustang1
#78565 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi ista stimao u postavkama. Probao sam tako ali nakon svakih par sati nestane konekcije na tom drugom i moram restartovati da bi doslo. Razlicite su ip adrese.zenele wrote:Probaj sa externim wifi ruterom , znaci utp kablom spoji modem sa tim wifi ruterom (moze bilo koji netgear tp link) .Ja sam imao probleme sa wifijem sve dok nisam postavio taj externi ruter .Mustang1 wrote:Ne mogu vise, trpio sam dva mjeseca, mijenjali ste i modem i sve, trenutno sam na komsijinom netu i bolje ide nego na mom, kojeg usput receno trenutno nema nikako, resetovao modem i sve nema uopste mreze. Izvolite poslati nekoga ko zna napraviti ovo ili da se razilazimo. Ako mi od komsije moze ufatiti a moj ne mozr ne mozete reci da je do zidova. Ako je moglo i odjednom ne moze ne mozete reci da je do zidova. Ako mi dodje monter i kaze da je do kabla neka zamijene kabal o svom trosku, ako ne bude do kabla saljite nekoga kome nije svaki kvar do spojnica i kablova. Nekoga ko kada ga pitam koja je ip adresa mi nece reci to ti je isto kao i password za mrezu, pise ti na kutiji.Telemach wrote:
Kolege provjere na trerenu, ono što je potrebno. Ukoliko je potrebna dalja provjera, to se svakako uradi. Da li imate neke poteškoće na adresi sa signalima usluga?
- typeOnegative
#78566 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam da je fristrurajuce, pogotovo ako ti je wi fi bitna stavka. Da imam tih problema jednostavno bi nabavio svoj router , a ovaj njihov bi bio samo modem.
- shape of despair
#78567 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nece mi UNUFI.
U uputstvu na telemach portalu pise da se CA certifikat ne dira, a meni na telefonu pise da se mora selektovati neka opcija.
Sve sam uradio po uputama a dugme connect mi je "zatamljeno"
U uputstvu na telemach portalu pise da se CA certifikat ne dira, a meni na telefonu pise da se mora selektovati neka opcija.
- Benq
#78568 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Za certifikat stavi opciju "Do not validate", Phase 2 "MSCHAPV2".shape of despair wrote:Nece mi UNUFI.
-
Mustang1
#78569 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo sad nema nikako wifi. A od komsije fata. Sad cu probati iskljuciti na ovom wifi skroz i nastimati tp link. Samo mi je nejasno da se to odjednom desi. A nisam jedini..typeOnegative wrote:Znam da je fristrurajuce, pogotovo ako ti je wi fi bitna stavka. Da imam tih problema jednostavno bi nabavio svoj router , a ovaj njihov bi bio samo modem.
- Benq
#78570 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi li pokusao sa promjenom kanala za wifi ?Mustang1 wrote: Evo sad nema nikako wifi. A od komsije fata. Sad cu probati iskljuciti na ovom wifi skroz i nastimati tp link. Samo mi je nejasno da se to odjednom desi. A nisam jedini..
-
jasko__
#78571 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja kako vidim od kad je puštem Zauder, @Telemach nije objavio nijedan post

-
DON_eARL
#78572 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako ti je EPC3928S pritisni samo sa prednje strane tipku ON/OFF dva puta.Mustang1 wrote:Evo sad nema nikako wifi. A od komsije fata. Sad cu probati iskljuciti na ovom wifi skroz i nastimati tp link. Samo mi je nejasno da se to odjednom desi. A nisam jedini..typeOnegative wrote:Znam da je fristrurajuce, pogotovo ako ti je wi fi bitna stavka. Da imam tih problema jednostavno bi nabavio svoj router , a ovaj njihov bi bio samo modem.
-
Mustang1
#78573 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesam, skinuo onu aplikaciju wifi analyzer kako vec i po njemi nastimao. Evo cekam sad da se pojavi samo wifi da udjem u modem jer nemam racunar. Pa cu iskljuciti ovdje wifi spojit cu tp link mozda je problem sto je na oba ukljucen wifi pa mi se gubi net na tp linku nakon sat dvaBenq wrote:Jesi li pokusao sa promjenom kanala za wifi ?Mustang1 wrote: Evo sad nema nikako wifi. A od komsije fata. Sad cu probati iskljuciti na ovom wifi skroz i nastimati tp link. Samo mi je nejasno da se to odjednom desi. A nisam jedini..
-
Mustang1
#78574 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije promijenili su donijelo ubee. Ima i ovdje dugme pritiskao sam isto..DON_eARL wrote:Ako ti je EPC3928S pritisni samo sa prednje strane tipku ON/OFF dva puta.Mustang1 wrote:Evo sad nema nikako wifi. A od komsije fata. Sad cu probati iskljuciti na ovom wifi skroz i nastimati tp link. Samo mi je nejasno da se to odjednom desi. A nisam jedini..typeOnegative wrote:Znam da je fristrurajuce, pogotovo ako ti je wi fi bitna stavka. Da imam tih problema jednostavno bi nabavio svoj router , a ovaj njihov bi bio samo modem.
- shape of despair
#78575 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala, uspio samBenq wrote:Za certifikat stavi opciju "Do not validate", Phase 2 "MSCHAPV2".shape of despair wrote:Nece mi UNUFI.