ne se cudit' kak' merete 'nako vasemTelemach wrote:
porucujete da cete se citat' Moderator: Benq
ne se cudit' kak' merete 'nako vasemTelemach wrote:
porucujete da cete se citat' Pa vidi, da mi treba uzeo bih je sigurno imam i zarađujem više nego dovoljno da mogu naprđivati koliko hoću i gdje hoću.odmor wrote:Sad te razumijem. Tako je i moj dedo govorio za vesmasinu da je luksuz, kad se moze prati "na ruke". Isto tako struja se dodatno placa, a niko ti ni vesmasinu ne daje gratis.kloniran wrote:Pa možda ako neko izda knjigu, zašto poklanjati nekome 10KM više za nešto što ti ne trebaodmor wrote:
@kloniran, predlazem da razmislis o izdavanju knjige "Kako dugogodisnje ostati nedigitalizovan uprkos besplatnosti, u savremenosti danasnjice? - Tajne i Trikovi"![]()
![]()
![]()
Čim mi neko da smislen odgovor na to pitanje ja uvodim najskuplji digitalni paket onako iz zajebancije
Salu na stranu, ako ti ostaje 10KM ti sebe najbolje znas. Tezak je zivot u Bosni pretezno.
Eto vidiš ni ja nisam baš kao ni on pročitao vijestBenq wrote: Fazon je sto u toj objavi nigdje ni ne pise da je svima otkljucano.
To od žuljeva niko neće moći kucat'c_g wrote:Kad puste Zauder, mogu odmah i da zaključaju ovu temu, više niko neće stići da išta piše.![]()
Nije ni čudo što ovoliko odugovlače sa ubacivanjem.
joj mene govneta i glupana, nisam čitao od rijeci do rijecisemirsar wrote:pa i treba da him pije krv, ko him je kriv kad poletise da objave a bez da se procita sta se napisaloalipasijaner wrote:Očigledno su propustili da napišu svim "korisnicima digitalne televizije".. to će im biti nauk da ubuduće prije nego objave vijest istu pročitaju više puta, a tebi sada daje za pravo da im piješ krv na slamku.. ma šta na slamku zabij šlauf i sisaj im krvkloniran wrote: mislim da u svojim postovima ovdje nikoga nikada nisam za nešto molio![]()
samo skrećem pažnju na dezinformacije koje se šire
svima nije otključano
Pa eto vidiš ni ja nisam pročitao vijest baš kao ni ti što nisi, pa sam se fino izvinio i to je to.kloniran wrote: joj mene govneta i glupana, nisam čitao od rijeci do rijeci
to je samo dokaz koliko telemach diskriminiše veliki broj svojih korisnika
stvarno sam bezobrazan
izvinjavam se na grešci
uzivajte pljuvajuci
Ja sam ti ga već dao pročitaj. A kako bi emitovali opet outdoor channel HD kad ga nema na 16e? Volio bi da ti odgovoriš mjesto vraga.fusion_ba wrote:kazem ti ne postoji i nema ga nijedan operater, on je dostupan u britaniji, ali ti ipak sacekaj odgovorDr_Proka wrote: @fusion_ba mislim da postoji, ali ću pričekati ovaj odgovor pa ćemo vidjeti
Ali će biti vrlo ozbiljna konkurencija najboljim obaračima rukualipasijaner wrote:To od žuljeva niko neće moći kucat'c_g wrote:Kad puste Zauder, mogu odmah i da zaključaju ovu temu, više niko neće stići da išta piše.![]()
Tačno će se odmah moć' prepoznat ko je ljevak, a ko dešnjakdembele wrote:Ali će biti vrlo ozbiljna konkurencija najboljim obaračima rukualipasijaner wrote:To od žuljeva niko neće moći kucat'c_g wrote:Kad puste Zauder, mogu odmah i da zaključaju ovu temu, više niko neće stići da išta piše.![]()
alipasijaner wrote:Pa eto vidiš ni ja nisam pročitao vijest baš kao ni ti što nisi, pa sam se fino izvinio i to je to.kloniran wrote: joj mene govneta i glupana, nisam čitao od rijeci do rijeci
stvarno sam bezobrazan
izvinjavam se na grešci
uzivajte pljuvajuci
Oprosti ako sam propustio, ali ni meni nije jasno zasto si jos uvijek na analogiji?
Šta kažeš na činjenicu da je SBB u Srbiji još tokom maja počeo u pojedinim mjestima gasiti analogni signal?
Kako nije svima kad svi koji su predplaceni na digitalnu imali resiver ili modul mogu da gledaju sve?kloniran wrote:
mislim da u svojim postovima ovdje nikoga nikada nisam za nešto molio![]()
svima nije otključano
haj evo i tebistari lisac wrote:Kako nije svima kad svi koji su predplaceni na digitalnu imali resiver ili modul mogu da gledaju sve?kloniran wrote:
svima nije otključano
Pazi, ja sam od početaka kablovske bio na Elobu kojeg je kasnije kupio Telemach, iskreno rečeno Elob mi nije ni trebao jer sam imao satelitsku i 120x više programa nego je u tom trenutku Elob nudio, ali ono.. elem kada ih je kupio Telemach i nakon nekog vremena počeo nuditi telefoniju skontam da bhtelecomu plaćam blizu stoje mjesečno i odlučim pokušati s Telemachom baš i ne vjerujući u tu priču oko flat telefonije ovo ono... i nakon dva mjeseca skontam koja sam budala bio, napominjem da sam tada bio na duo paketu i dalje bez digitale.. i tako nakon nekog vremena sam uzeo neki od Trio paketa i izuzetno sam zadovoljan i isto kao i ti sam propustio niz novogodišnjih poklona, akcija ovog i onog.kloniran wrote: Pa ne treba mi digitala, upalim tv dvaput mjesecno.
ovako placam 36KM mjesecno
zovu stalno a sto je najgore smetaju, jer ometaju u poslu a nikako da im pofatam sve brojeve sa kojih zovu.
i tako , zovne te, ti mu kažeš ponudi mi nešto za ovu cijenu, ono ponudi prvih 6 mjeseci
kad pitaš a šta ćemo za ostatak vremena, od tad pa nadalje i ubuduće, kaže e onda ide puna cijena
Ko bi iole normalan i pri zdravoj svijesti bacio fening nepotrebno mjesečno a ne više od toga, konkretno 10,90Km mjesečno
A ovdje pojedinima kad dirnes u telemach ko da si im u život dirnuo, možda i jeste tako![]()
Kad ugase analogni, onda će se razmotriti situacija i konkurencija i otići kod onoga kod koga je manja cijena za uslugu koja meni odgovara.
Ako to bude telemach onda ću ostati na telemachu, ako bude neko drugi idem njima. Čist račun duga ljubav.
Trebali su davno ugasiti analogni da se rasterete frekvencije.
Imam telekomovu optiku pored objekta tako da ima bar jedna opcija ako zatreba.
Sto se mene tice volio bih da svi gledaju dzaba,ako ne mislimo u nekim segmentima teme isto ne moras se izvinjavat,nisi nista ruzno rekao.kloniran wrote:haj evo i tebistari lisac wrote:Kako nije svima kad svi koji su predplaceni na digitalnu imali resiver ili modul mogu da gledaju sve?kloniran wrote:
svima nije otključano
izvinjavam se sto nisam sve procitao
Ne znam kad si brojo, da li si racuno ove AMC kanale sto dodaju ( njih ima 5-6) ? Mozda je u tome caka.. ako zafali opet, dodaj i ovaj sa slovo B pocinje.. umjesto neke srpske naucne televizije (nesto tako), ne znam mu ime bas.kloniran wrote: joj mene govneta i glupana, nisam čitao od rijeci do rijeci
stvarno sam bezobrazan
izvinjavam se na grešci
uzivajte pljuvajuci
E sad, šta ćemo za ponude kojima redovno bombardiraju.
Iako im svaki put kulturno kažeš da nisi zainteresovan i da te ne zovu više, ali pozivi redovno dolaze.
I onda se zapitaš i odeš na stranicu da vidiš šta ti to nude.
I vidiš ovo:
eon light duo navode da daju 161 kanal
na listi 151+6 arena u promo periodu
eon full duo navode da daju 198 kanal
na listi 185+8 promo kanala
eon premium duo navode da daju 238 kanal
na listi 233+24 promo kanala
Ovdje jedino nešto kao daju više i to u promo periodu.
Možda vama odgovara, ali ja ne volim trgovce koji u startu lažu.
Pa fazon je samo a koristiš ono što ti treba, ono što ne treba logično ne koristiš.alipasijaner wrote:Pazi, ja sam od početaka kablovske bio na Elobu kojeg je kasnije kupio Telemach, iskreno rečeno Elob mi nije ni trebao jer sam imao satelitsku i 120x više programa nego je u tom trenutku Elob nudio, ali ono.. elem kada ih je kupio Telemach i nakon nekog vremena počeo nuditi telefoniju skontam da bhtelecomu plaćam blizu stoje mjesečno i odlučim pokušati s Telemachom baš i ne vjerujući u tu priču oko flat telefonije ovo ono... i nakon dva mjeseca skontam koja sam budala bio, napominjem da sam tada bio na duo paketu i dalje bez digitale.. i tako nakon nekog vremena sam uzeo neki od Trio paketa i izuzetno sam zadovoljan i isto kao i ti sam propustio niz novogodišnjih poklona, akcija ovog i onog.kloniran wrote: Pa ne treba mi digitala, upalim tv dvaput mjesecno.
ovako placam 36KM mjesecno
zovu stalno a sto je najgore smetaju, jer ometaju u poslu a nikako da im pofatam sve brojeve sa kojih zovu.
i tako , zovne te, ti mu kažeš ponudi mi nešto za ovu cijenu, ono ponudi prvih 6 mjeseci
kad pitaš a šta ćemo za ostatak vremena, od tad pa nadalje i ubuduće, kaže e onda ide puna cijena
Ko bi iole normalan i pri zdravoj svijesti bacio fening nepotrebno mjesečno a ne više od toga, konkretno 10,90Km mjesečno
A ovdje pojedinima kad dirnes u telemach ko da si im u život dirnuo, možda i jeste tako![]()
Kad ugase analogni, onda će se razmotriti situacija i konkurencija i otići kod onoga kod koga je manja cijena za uslugu koja meni odgovara.
Ako to bude telemach onda ću ostati na telemachu, ako bude neko drugi idem njima. Čist račun duga ljubav.
Trebali su davno ugasiti analogni da se rasterete frekvencije.
Imam telekomovu optiku pored objekta tako da ima bar jedna opcija ako zatreba.
S ove tačke gledišta na to gledam tako da je digitala dijete od 5 godina i da kao i svako dijete ima pravo i zaslužuje na novogodišnje poklone, a analogija je već sijedi starac.. gdje si vidio da njemu dolazi Deda Mraz..
gledao na portalu liste kanala za eon duo paketeodmor wrote:Ne znam kad si brojo, da li si racuno ove AMC kanale sto dodaju ( njih ima 5-6) ? Mozda je u tome caka.. ako zafali opet, dodaj i ovaj sa slovo B pocinje.. umjesto neke srpske naucne televizije (nesto tako), ne znam mu ime bas.kloniran wrote: joj mene govneta i glupana, nisam čitao od rijeci do rijeci
stvarno sam bezobrazan
izvinjavam se na grešci
uzivajte pljuvajuci
E sad, šta ćemo za ponude kojima redovno bombardiraju.
Iako im svaki put kulturno kažeš da nisi zainteresovan i da te ne zovu više, ali pozivi redovno dolaze.
I onda se zapitaš i odeš na stranicu da vidiš šta ti to nude.
I vidiš ovo:
eon light duo navode da daju 161 kanal
na listi 151+6 arena u promo periodu
eon full duo navode da daju 198 kanal
na listi 185+8 promo kanala
eon premium duo navode da daju 238 kanal
na listi 233+24 promo kanala
Ovdje jedino nešto kao daju više i to u promo periodu.
Možda vama odgovara, ali ja ne volim trgovce koji u startu lažu.
izgleda i kod tebe ovaj što donosi zaboravanl33t wrote:jel dolazio racun za 11 mj?
Vjerovatno EON aplikacija na STB-u, s obzirom da je danas izasla nova verzija za korisnike SBB-a.alipasijaner wrote:Upravo dobih poruku EON Experience update.. ko zna sta se apdejtovalo?
Je.. 1.49.0/3.0.7 a novo je.. bumo videli ne..Benq wrote:Vjerovatno EON aplikacija na STB-u, s obzirom da je danas izasla nova verzija za korisnike SBB-a.alipasijaner wrote:Upravo dobih poruku EON Experience update.. ko zna sta se apdejtovalo?
Upravo je i kod mene prosao update.alipasijaner wrote: Je.. 1.49.0/3.0.7 a novo je.. bumo videli ne..