Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- supercali
#7851 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Juce jedan sjece pjesak3 na otoci prema ilidzi i iz auta se dere medjede jedan a regialno pjesacima zeleno
-
quarterback
#7852 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pješaci su u ovom gradu ko sejdić finci 
(i mi biciklisti)
(i mi biciklisti)
- kloniran
#7853 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jebo pjesake, nek sebi kupe auto da im ne sviraju na pjesackom 
- Averus
#7854 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E nemam gdje, pa ću ovdje da se ispušem...
Danas na pravcu od FIS-a do kružnog toka na Čengič Vili, za mnom ide lik u plavom Passatu.
Već zbog činjenice da više vozi lijevom trakom, nego svojom, shvatio sam da se radi o nekom lokalnom krelcu kojem su muda napuhana jer mu je punac poklonio "PASAAAAATA" za ženidbu, pa jebiga njemu svi smetaju...
Ali hajde, vozim ja normala, kako se tim dijelom i treba voziti - oko 40km/h, 5km/h gore-dole
I tako, vozimo, kolona je - ali ona "svi se krećemo, ali dosta sporo" kolona. Pred kraj ulice (20 metara pred kružni tok), čovjek se pokušava uključiti u kolonu, dao žmigavac, uredno čeka i ja ga pustim. Deset metara poslije je pješački prelaz, troje ljudi čeka, ja stanem i pustim ih.
Eh sad... Vraćamo se na pećinara opisanog iznad. Naravno: Prvi refleks mu je bilo sviranje i mahanje rukama, na šta sam mu ja preko ogledala jasno dao do znanja da imam bludne misli o njegovoj mami, tetki, nani, sestri i svemu što mu je sveto (jer, jebig, ipak sam i ja sa balkana). Da bi on meni počeo mahati rukama i objašnjavati kako ja nešto griješim što pustim nekoga da pređe ulicu, ili da se uključi u kolonu.
Naravno, nakon toga slijedi gas do daske do semafora prema aneksu, nakon čega se iz krajnje desne trake uvalio ljudima iz srednje i otišao pravo.
Taj vjerovatno ima i moderan telefon i koristi internet. Ja mu ne bih dao ništa više nego nakovanj i čekić, pa nazad u srednji vijek, zaostali imbecilu.
Eh to ja mrzim kod vozača (da ne bude da je off-topic)
Danas na pravcu od FIS-a do kružnog toka na Čengič Vili, za mnom ide lik u plavom Passatu.
Već zbog činjenice da više vozi lijevom trakom, nego svojom, shvatio sam da se radi o nekom lokalnom krelcu kojem su muda napuhana jer mu je punac poklonio "PASAAAAATA" za ženidbu, pa jebiga njemu svi smetaju...
Ali hajde, vozim ja normala, kako se tim dijelom i treba voziti - oko 40km/h, 5km/h gore-dole
I tako, vozimo, kolona je - ali ona "svi se krećemo, ali dosta sporo" kolona. Pred kraj ulice (20 metara pred kružni tok), čovjek se pokušava uključiti u kolonu, dao žmigavac, uredno čeka i ja ga pustim. Deset metara poslije je pješački prelaz, troje ljudi čeka, ja stanem i pustim ih.
Eh sad... Vraćamo se na pećinara opisanog iznad. Naravno: Prvi refleks mu je bilo sviranje i mahanje rukama, na šta sam mu ja preko ogledala jasno dao do znanja da imam bludne misli o njegovoj mami, tetki, nani, sestri i svemu što mu je sveto (jer, jebig, ipak sam i ja sa balkana). Da bi on meni počeo mahati rukama i objašnjavati kako ja nešto griješim što pustim nekoga da pređe ulicu, ili da se uključi u kolonu.
Naravno, nakon toga slijedi gas do daske do semafora prema aneksu, nakon čega se iz krajnje desne trake uvalio ljudima iz srednje i otišao pravo.
Taj vjerovatno ima i moderan telefon i koristi internet. Ja mu ne bih dao ništa više nego nakovanj i čekić, pa nazad u srednji vijek, zaostali imbecilu.
Eh to ja mrzim kod vozača (da ne bude da je off-topic)
- shiny
#7855 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas Jugo 45 slalom iz trake u traku, najbrži
Ne nervira, više mi je bila simpatična pojava 
-
quarterback
#7856 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i biciklisticki smradovi istokloniran wrote:jebo pjesake, nek sebi kupe auto da im ne sviraju na pjesackom
- kloniran
#7857 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
yesquarterback wrote:i biciklisticki smradovi istokloniran wrote:jebo pjesake, nek sebi kupe auto da im ne sviraju na pjesackom
jutros lik na pjesackom ispred mene stade nekoj zeni da pređe, a majmun iza opalio po svireni i ne pusta, i onda ja malo usporim i krenem pustati sve redom, i imaginarne pjesake, mescini da je prokuhao
a nerviraju me i koze sto prelaze preko ceste 5 metara od pjesackog jer eto njoj se moze
-
quarterback
#7858 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije bas za pohvalu ali da iznesem i svoje iskustvokloniran wrote:yesquarterback wrote:i biciklisticki smradovi istokloniran wrote:jebo pjesake, nek sebi kupe auto da im ne sviraju na pjesackom
jutros lik na pjesackom ispred mene stade nekoj zeni da pređe, a majmun iza opalio po svireni i ne pusta, i onda ja malo usporim i krenem pustati sve redom, i imaginarne pjesake, mescini da je prokuhao![]()
a nerviraju me i koze sto prelaze preko ceste 5 metara od pjesackog jer eto njoj se moze
prije par mjeseci idem tranzitom od pala prema sarajevu i ulazim u sarajevo krecuci se pored hife, ispred mene polo koji se doslovno vuce po cesti, po frizuri vidim da vozi baba, blicnem babi da malo ubrza medjutim baba ne .ebe ni 2%, pali se crveno na semaforu prije tunela...
pali se zeleno baba se nastavlja vuci kroz tunel, blicam ne bi li konacno ubrzala, baba gestikulira - sta je majmune
hvata nas i sljedeci semafor kod one samousluzne praonice, tu vec gestikuliram da jebem mile majke, baba hladno dize middle finger (vidi da sam kulturan i da necu izlaziti iz auta
pali se zeleno, odlazi lijevo istim tempom kako je isla kroz tunel
ja ostanem sjeban radi middle fingera
(malo me bio stid dok sam ovo pisao)
- klaki
#7859 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dobro je pa si se odkanio
inace bi baba repetirala 7.62 cz
-
quarterback
#7860 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
usutio sam se ko .ickaklaki wrote:dobro je pa si se odkanio
baba pwn3, sreca ode svojim putem
- semirsar
#7861 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto mi hajvan danas izvadi zivac, ide s curicom, oboje na biciklima, cekam da predju na pjesacki, zeleno im a on razvuko biciklo vozit a u drugoj ruci taraka palcom na mobilni, cak ga i mala prekorno pogleda i pozuruje a on supak samo odmahnu i nastavi tarakat, nisam taki, inace, ali tacno sam mu pozelio da slomi vrat na ivicnjaku... ne dade mu se, psmmtrpsrt 
-
kB27
#7862 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ko ti je kriv što nisi bio na biciklu da je zaobiđeš.quarterback wrote:
nije bas za pohvalu ali da iznesem i svoje iskustvo
prije par mjeseci idem tranzitom od pala prema sarajevu i ulazim u sarajevo krecuci se pored hife, ispred mene polo koji se doslovno vuce po cesti, po frizuri vidim da vozi baba, blicnem babi da malo ubrza medjutim baba ne .ebe ni 2%, pali se crveno na semaforu prije tunela...
pali se zeleno baba se nastavlja vuci kroz tunel, blicam ne bi li konacno ubrzala, baba gestikulira - sta je majmune![]()
hvata nas i sljedeci semafor kod one samousluzne praonice, tu vec gestikuliram da jebem mile majke, baba hladno dize middle finger (vidi da sam kulturan i da necu izlaziti iz auta)
![]()
ja ostanem sjeban radi middle fingera![]()
![]()
![]()
nemocno iskaljujuci bijes na sVireni
- kloniran
-
kB27
#7864 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Maloprije u Radićevoj, stojim na semaforu iza nekog lika - Citroen Saxo čini mi se - zadnja šajba toliko zatamnjena da bukvalno ne vidim auto ispred njega, semafor se kao malo nazire ali bukvalno ne svijetli nijedno svjetlo na semaforu, sve blokira. Štopke od auta ispred također, bukvalno ništa.
Ne kontam.
Ne kontam.
-
quarterback
#7865 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
quarterback:baba - 0:1 
-
shandrprcSA
#7866 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
samo si trebao proci kroz praonu pa bi izasao na semafor gdje je baba skrenula i onda zaustavis auti ispred nje, otvoris prozor do pola te hladno dizes middle finger

-
quarterback
#7867 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
meni se cini da si je i ti sreo, cini se da imas vise iskustva od meneshandrprcSA wrote:samo si trebao proci kroz praonu pa bi izasao na semafor gdje je baba skrenula i onda zaustavis auti ispred nje, otvoris prozor do pola te hladno dizes middle finger![]()
- kloniran
#7868 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
i da ga spucas sa zada ti bi bio kriv jer je njemu signalizacija ispravnakB27 wrote:Maloprije u Radićevoj, stojim na semaforu iza nekog lika - Citroen Saxo čini mi se - zadnja šajba toliko zatamnjena da bukvalno ne vidim auto ispred njega, semafor se kao malo nazire ali bukvalno ne svijetli nijedno svjetlo na semaforu, sve blokira. Štopke od auta ispred također, bukvalno ništa.![]()
Ne kontam.
ali se ne vidi
-
kB27
#7869 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Možda se ne izrazih dobro, ne vidim da svijetle štopke od auta ispred kroz njegovu foliju na zadnjoj šajbi.kloniran wrote:i da ga spucas sa zada ti bi bio kriv jer je njemu signalizacija ispravnakB27 wrote:Maloprije u Radićevoj, stojim na semaforu iza nekog lika - Citroen Saxo čini mi se - zadnja šajba toliko zatamnjena da bukvalno ne vidim auto ispred njega, semafor se kao malo nazire ali bukvalno ne svijetli nijedno svjetlo na semaforu, sve blokira. Štopke od auta ispred također, bukvalno ništa.![]()
Ne kontam.
ali se ne vidi![]()
A najbizarnije od svega je što tom loli sa ultrazatamljenom zadnjom šajbom nisu uopće zatamnjene štopke - nego sasvim normalne i čak ispravne.
A vožnja ispred hajvana kojim ne rade štopke je tema za sebe. Dobijem neopisiv nagon da u istom trenutku ubrzam ili usporim bar 20kmh samo da ga više ne gledam. Jebo majku, dođe mi da stanem ispred njega i dam mu kutiju sijalica.
-
direstraits0078
#7870 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I šta veliš, vidi baba da si kulturan...quarterback wrote:kloniran wrote:nije bas za pohvalu ali da iznesem i svoje iskustvoquarterback wrote:
yes
jutros lik na pjesackom ispred mene stade nekoj zeni da pređe, a majmun iza opalio po svireni i ne pusta, i onda ja malo usporim i krenem pustati sve redom, i imaginarne pjesake, mescini da je prokuhao![]()
pali se zeleno baba se nastavlja vuci kroz tunel, blicam ne bi li konacno ubrzala, baba gestikulira - sta je majmune![]()
hvata nas i sljedeci semafor kod one samousluzne praonice, tu vec gestikuliram da jebem mile majke, baba hladno dize middle finger (vidi da sam kulturan i da necu izlaziti iz auta)
![]()
ja ostanem sjeban radi middle fingera![]()
![]()
![]()
nemocno iskaljujuci bijes na sVireni
- commendatore
#7871 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Baška middle finger baba i sVirena

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7872 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako je meni kod GRAS-a (preko puta bazena), trebam se ukljuciti na glavnu, zeleno pjesacima, pustim ih, a iza mene neki medonja sa dzipom koci uz skripu guma, nabija se u gepek, svira....e tu sam i ja popizdio, pa mu skrsio sve na kameru i sad se on uporedio sa mnom do televizije, ko nesto bi ono da se raspravlja, pogledam ga sarkasticno i nastavim voziti.supercali wrote:Juce jedan sjece pjesak3 na otoci prema ilidzi i iz auta se dere medjede jedan a regialno pjesacima zeleno
- Filter
#7873 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa sestro draga, baba ti je najopasniji stvor. u bilo kojoj varijanti.quarterback wrote:quarterback:baba - 0:1
jbte imam traume od baba sa kisobranima u miskinovoj
-
quarterback
#7874 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
samo u teskim momentimadirestraits0078 wrote:I šta veliš, vidi baba da si kulturan...A sa sVirene ne silaziš.
-
quarterback
#7875 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Filter wrote:pa sestro draga, baba ti je najopasniji stvor. u bilo kojoj varijanti.quarterback wrote:quarterback:baba - 0:1
jbte imam traume od baba sa kisobranima u miskinovoj![]()