Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
supercali

#7851 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

Juce jedan sjece pjesak3 na otoci prema ilidzi i iz auta se dere medjede jedan a regialno pjesacima zeleno
quarterback

#7852 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

pješaci su u ovom gradu ko sejdić finci :D

(i mi biciklisti)
kloniran

#7853 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

jebo pjesake, nek sebi kupe auto da im ne sviraju na pjesackom :D
Averus

#7854 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Averus »

E nemam gdje, pa ću ovdje da se ispušem...

Danas na pravcu od FIS-a do kružnog toka na Čengič Vili, za mnom ide lik u plavom Passatu.
Već zbog činjenice da više vozi lijevom trakom, nego svojom, shvatio sam da se radi o nekom lokalnom krelcu kojem su muda napuhana jer mu je punac poklonio "PASAAAAATA" za ženidbu, pa jebiga njemu svi smetaju...

Ali hajde, vozim ja normala, kako se tim dijelom i treba voziti - oko 40km/h, 5km/h gore-dole

I tako, vozimo, kolona je - ali ona "svi se krećemo, ali dosta sporo" kolona. Pred kraj ulice (20 metara pred kružni tok), čovjek se pokušava uključiti u kolonu, dao žmigavac, uredno čeka i ja ga pustim. Deset metara poslije je pješački prelaz, troje ljudi čeka, ja stanem i pustim ih.

Eh sad... Vraćamo se na pećinara opisanog iznad. Naravno: Prvi refleks mu je bilo sviranje i mahanje rukama, na šta sam mu ja preko ogledala jasno dao do znanja da imam bludne misli o njegovoj mami, tetki, nani, sestri i svemu što mu je sveto (jer, jebig, ipak sam i ja sa balkana). Da bi on meni počeo mahati rukama i objašnjavati kako ja nešto griješim što pustim nekoga da pređe ulicu, ili da se uključi u kolonu.

Naravno, nakon toga slijedi gas do daske do semafora prema aneksu, nakon čega se iz krajnje desne trake uvalio ljudima iz srednje i otišao pravo.

Taj vjerovatno ima i moderan telefon i koristi internet. Ja mu ne bih dao ništa više nego nakovanj i čekić, pa nazad u srednji vijek, zaostali imbecilu.

Eh to ja mrzim kod vozača (da ne bude da je off-topic) :D
shiny

#7855 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by shiny »

Danas Jugo 45 slalom iz trake u traku, najbrži :D Ne nervira, više mi je bila simpatična pojava :D
quarterback

#7856 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

kloniran wrote:jebo pjesake, nek sebi kupe auto da im ne sviraju na pjesackom :D
i biciklisticki smradovi isto :D
kloniran

#7857 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

quarterback wrote:
kloniran wrote:jebo pjesake, nek sebi kupe auto da im ne sviraju na pjesackom :D
yes Image

jutros lik na pjesackom ispred mene stade nekoj zeni da pređe, a majmun iza opalio po svireni i ne pusta, i onda ja malo usporim i krenem pustati sve redom, i imaginarne pjesake, mescini da je prokuhao :lol:

a nerviraju me i koze sto prelaze preko ceste 5 metara od pjesackog jer eto njoj se moze :twisted:
quarterback

#7858 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

kloniran wrote:
quarterback wrote:
yes Image

jutros lik na pjesackom ispred mene stade nekoj zeni da pređe, a majmun iza opalio po svireni i ne pusta, i onda ja malo usporim i krenem pustati sve redom, i imaginarne pjesake, mescini da je prokuhao :lol:

a nerviraju me i koze sto prelaze preko ceste 5 metara od pjesackog jer eto njoj se moze :twisted:
nije bas za pohvalu ali da iznesem i svoje iskustvo :)

prije par mjeseci idem tranzitom od pala prema sarajevu i ulazim u sarajevo krecuci se pored hife, ispred mene polo koji se doslovno vuce po cesti, po frizuri vidim da vozi baba, blicnem babi da malo ubrza medjutim baba ne .ebe ni 2%, pali se crveno na semaforu prije tunela...

pali se zeleno baba se nastavlja vuci kroz tunel, blicam ne bi li konacno ubrzala, baba gestikulira - sta je majmune :koluta:

hvata nas i sljedeci semafor kod one samousluzne praonice, tu vec gestikuliram da jebem mile majke, baba hladno dize middle finger (vidi da sam kulturan i da necu izlaziti iz auta :kakoste: ) :lol:

pali se zeleno, odlazi lijevo istim tempom kako je isla kroz tunel

ja ostanem sjeban radi middle fingera :lol: :lol: :lol: :lol: nemocno iskaljujuci bijes na sVireni :lol:

(malo me bio stid dok sam ovo pisao)
klaki

#7859 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by klaki »

dobro je pa si se odkanio

inace bi baba repetirala 7.62 cz
quarterback

#7860 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

klaki wrote:dobro je pa si se odkanio

inace bi baba repetirala 7.62 cz
usutio sam se ko .icka :D

baba pwn3, sreca ode svojim putem
semirsar

#7861 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by semirsar »

sto mi hajvan danas izvadi zivac, ide s curicom, oboje na biciklima, cekam da predju na pjesacki, zeleno im a on razvuko biciklo vozit a u drugoj ruci taraka palcom na mobilni, cak ga i mala prekorno pogleda i pozuruje a on supak samo odmahnu i nastavi tarakat, nisam taki, inace, ali tacno sam mu pozelio da slomi vrat na ivicnjaku... ne dade mu se, psmmtrpsrt :twisted:
kB27

#7862 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kB27 »

quarterback wrote:

prije par mjeseci idem tranzitom od pala prema sarajevu i ulazim u sarajevo krecuci se pored hife, ispred mene polo koji se doslovno vuce po cesti, po frizuri vidim da vozi baba, blicnem babi da malo ubrza medjutim baba ne .ebe ni 2%, pali se crveno na semaforu prije tunela...

pali se zeleno baba se nastavlja vuci kroz tunel, blicam ne bi li konacno ubrzala, baba gestikulira - sta je majmune :koluta:

hvata nas i sljedeci semafor kod one samousluzne praonice, tu vec gestikuliram da jebem mile majke, baba hladno dize middle finger (vidi da sam kulturan i da necu izlaziti iz auta :kakoste: ) :lol:

ja ostanem sjeban radi middle fingera :lol: :lol: :lol: :lol: nemocno iskaljujuci bijes na sVireni :lol:

Ko ti je kriv što nisi bio na biciklu da je zaobiđeš. :mrgreen:
kloniran

#7863 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

:lol:
kB27

#7864 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kB27 »

Maloprije u Radićevoj, stojim na semaforu iza nekog lika - Citroen Saxo čini mi se - zadnja šajba toliko zatamnjena da bukvalno ne vidim auto ispred njega, semafor se kao malo nazire ali bukvalno ne svijetli nijedno svjetlo na semaforu, sve blokira. Štopke od auta ispred također, bukvalno ništa. :mrgreen:

Ne kontam. :mrgreen:
quarterback

#7865 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

quarterback:baba - 0:1 :lol:
shandrprcSA

#7866 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by shandrprcSA »

samo si trebao proci kroz praonu pa bi izasao na semafor gdje je baba skrenula i onda zaustavis auti ispred nje, otvoris prozor do pola te hladno dizes middle finger :lol: :lol:

Image
quarterback

#7867 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

shandrprcSA wrote:samo si trebao proci kroz praonu pa bi izasao na semafor gdje je baba skrenula i onda zaustavis auti ispred nje, otvoris prozor do pola te hladno dizes middle finger :lol: :lol:

Image
meni se cini da si je i ti sreo, cini se da imas vise iskustva od mene :?
:D
kloniran

#7868 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

kB27 wrote:Maloprije u Radićevoj, stojim na semaforu iza nekog lika - Citroen Saxo čini mi se - zadnja šajba toliko zatamnjena da bukvalno ne vidim auto ispred njega, semafor se kao malo nazire ali bukvalno ne svijetli nijedno svjetlo na semaforu, sve blokira. Štopke od auta ispred također, bukvalno ništa. :mrgreen:

i da ga spucas sa zada ti bi bio kriv jer je njemu signalizacija ispravna
ali se ne vidi :-) :lol:
kB27

#7869 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kB27 »

kloniran wrote:
kB27 wrote:Maloprije u Radićevoj, stojim na semaforu iza nekog lika - Citroen Saxo čini mi se - zadnja šajba toliko zatamnjena da bukvalno ne vidim auto ispred njega, semafor se kao malo nazire ali bukvalno ne svijetli nijedno svjetlo na semaforu, sve blokira. Štopke od auta ispred također, bukvalno ništa. :mrgreen:

i da ga spucas sa zada ti bi bio kriv jer je njemu signalizacija ispravna
ali se ne vidi :-) :lol:
Možda se ne izrazih dobro, ne vidim da svijetle štopke od auta ispred kroz njegovu foliju na zadnjoj šajbi. :mrgreen: Kad je krenula kolona sam naravno vidio da su mu ispravne.

A najbizarnije od svega je što tom loli sa ultrazatamljenom zadnjom šajbom nisu uopće zatamnjene štopke - nego sasvim normalne i čak ispravne. :mrgreen:

A vožnja ispred hajvana kojim ne rade štopke je tema za sebe. Dobijem neopisiv nagon da u istom trenutku ubrzam ili usporim bar 20kmh samo da ga više ne gledam. Jebo majku, dođe mi da stanem ispred njega i dam mu kutiju sijalica.
direstraits0078

#7870 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by direstraits0078 »

quarterback wrote:
kloniran wrote:
quarterback wrote:
yes Image

I šta veliš, vidi baba da si kulturan... :-) A sa sVirene ne silaziš. :roll:
commendatore

#7871 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

Baška middle finger baba i sVirena :lol: :mrgreen: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#7872 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:Juce jedan sjece pjesak3 na otoci prema ilidzi i iz auta se dere medjede jedan a regialno pjesacima zeleno
Tako je meni kod GRAS-a (preko puta bazena), trebam se ukljuciti na glavnu, zeleno pjesacima, pustim ih, a iza mene neki medonja sa dzipom koci uz skripu guma, nabija se u gepek, svira....e tu sam i ja popizdio, pa mu skrsio sve na kameru i sad se on uporedio sa mnom do televizije, ko nesto bi ono da se raspravlja, pogledam ga sarkasticno i nastavim voziti.
Filter

#7873 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Filter »

quarterback wrote:quarterback:baba - 0:1 :lol:
pa sestro draga, baba ti je najopasniji stvor. u bilo kojoj varijanti.
jbte imam traume od baba sa kisobranima u miskinovoj :roll: :lol:
quarterback

#7874 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

direstraits0078 wrote:I šta veliš, vidi baba da si kulturan... :-) A sa sVirene ne silaziš. :roll:
samo u teskim momentima :mrgreen:
quarterback

#7875 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

Filter wrote:
quarterback wrote:quarterback:baba - 0:1 :lol:
pa sestro draga, baba ti je najopasniji stvor. u bilo kojoj varijanti.
jbte imam traume od baba sa kisobranima u miskinovoj :roll: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
:kiss:
Post Reply