Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#7853 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Samo da te ispravim. Nije Barca Real Barca Real, nego Barca Barca Barca Real Barca.Šveđanin wrote:I ja bi volio da prvenstvo uzme Atletico. Bar bi se nakratko razbila ta Barsa-Real-Barsa-Real dominacija.
Znam da se opasno guraju Barsa i Real iznad drugih klubova.. jel tako i kod raspodjele para od TV prava?
http://j.mp/128fkPs
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#7854 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
znam da si me pozelioPicajzla wrote:@vanilla dolazi samo da zakuha
ali istinu zborim, vazda na guzove dobiju..da nije sudija nigdje ih ne bi bilo
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#7855 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Dani k'o godineplain vanilla wrote:znam da si me pozelioPicajzla wrote:@vanilla dolazi samo da zakuha![]()
ali istinu zborim, vazda na guzove dobiju..da nije sudija nigdje ih ne bi bilo
Bjezi tamo nisi ni gledala utakmicu
-
kory_galaktikos
#7856 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
bitno da je on vidio neki faul nad neymarom,a ovo a-aveljaca wrote:Madrid wrote:
Ovo je za Haga i zatvora ....
sramota ,pa dokle vise
- animals
#7857 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Realno je trebalo biti nerijeseno..Messi prevaga, da njega nije , Barcelona bi bila nula..Real, ima konja u odbrani,Ramosa koji svaku utakmicu igra na rubu crvenoga..napravi nepotreban penal, konj..sve u svemu dobra tekma, koju na kraju sudac uvijek sjebe..penal na Ronaldu uopce nije bio..sve u svemu,veceras je Messi opet pokazao Ronaldu ko je gazda..
- Better Man
#7858 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Lako je biti kralj kad ti sudija svira 2 penala i ti ih još izvedeš.veljaca wrote:Messi je od večeras kralj El Clasica .......
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#7859 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Daj ba vrati se na pravi put. Pa covjek je odigrao dobru utakmicu bez penala.Better Man wrote:Lako je biti kralj kad ti sudija svira 2 penala i ti ih još izvedeš.veljaca wrote:Messi je od večeras kralj El Clasica .......
- Šveđanin
#7860 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Baš mi sad piše kolega, kaže ulaznica se mogla naći za oko 220 eura. Naravno neki gornji redovi, ali makar ispunila mu se želja da gleda..

- luckylaka
#7861 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Poruka selektoru Susicu.Na Messia ide Mujdza,Bicakcic,Spaha,Medunjanin i jos jedan da pripomogne.De Mariu pusti covjek malokrvan sam pada nakon 2-3 sprinta. 
-
golman
#7862 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Barca prodaje bodove davljenicima,pa se onda vadi protiv Reala,sviraju se penali,dijele se crveni kartoni....namiče joj se pobjeda da bi prvenstvo bilo interesantnije.... 
- pussysmoke
#7863 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Da je Real pobijedio na ovaj način, meni ne bi bilo drago. Isto kao da isprosiš milostinju pa se onda kurčiš. Jadno!
Last edited by pussysmoke on 24/03/2014 00:08, edited 1 time in total.
- Partijaner
#7864 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Sta tek reci za Ronalda koji se nije vidio sem penala, Messi je odigrao bolju teku od Ronalda i upisao asistenciju, nije lahko ni dat 2 gola iz penala u uzarenoj atmosferi.Better Man wrote:Lako je biti kralj kad ti sudija svira 2 penala i ti ih još izvedeš.veljaca wrote:Messi je od večeras kralj El Clasica .......
- Better Man
#7865 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Nije on kralj zbog igre, već zbog toga što je postao igrač sa najviše golova u istoriji El Clasica. I na to sam aludirao i one smiješne penale.Picajzla wrote:Daj ba vrati se na pravi put. Pa covjek je odigrao dobru utakmicu bez penala.Better Man wrote:Lako je biti kralj kad ti sudija svira 2 penala i ti ih još izvedeš.veljaca wrote:Messi je od večeras kralj El Clasica .......
- skenderija04
#7866 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
@Partijaner,Partijaner wrote:Sta tek reci za Ronalda koji se nije vidio sem penala, Messi je odigrao bolju teku od Ronalda i upisao asistenciju, nije lahko ni dat 2 gola iz penala u uzarenoj atmosferi.Better Man wrote:Lako je biti kralj kad ti sudija svira 2 penala i ti ih još izvedeš.veljaca wrote:Messi je od večeras kralj El Clasica .......
Navijaci Bayerna mogu biti mirni nakon ove tekme. Ako je Barcelona ovoliko puta pucala na Bernabeu Bayern ce napraviti urnebes, a Barcelonu cete dobiti nekih 12-5
- Partijaner
#7867 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Valja Mancu prvo proc.
Mozda ih i BVB sjebe.
Mozda ih i BVB sjebe.
- It_is_a_Leclerc
#7868 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Izvinite, jel zabranjeno u fudbalu imati dva penala ?!
Jel to logika - Igrač skrši nekog u 16 i sudija kao : "E, pa ne može penal. Već sam sudio jedan."
Jesu to penali potrošni ?!
Jel to logika - Igrač skrši nekog u 16 i sudija kao : "E, pa ne može penal. Već sam sudio jedan."
Jesu to penali potrošni ?!
-
Madrid
#7869 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
pravo ste opasni sa bijele tacke, mora se priznatiskenderija04 wrote:@Partijaner,Partijaner wrote: Sta tek reci za Ronalda koji se nije vidio sem penala, Messi je odigrao bolju teku od Ronalda i upisao asistenciju, nije lahko ni dat 2 gola iz penala u uzarenoj atmosferi.
Navijaci Bayerna mogu biti mirni nakon ove tekme. Ako je Barcelona ovoliko puta pucala na Bernabeu Bayern ce napraviti urnebes, a Barcelonu cete dobiti nekih 12-5
Zao mi sto malo ljudi vidi kakav je Iniesta igrac, folovi Neymar nosi Balea, iniesta ih nosi obojicu.
- skenderija04
#7870 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Sa bijele tacke ste i poveli. Iskreno, ocekivao sam da ce Madrid fizicki pregaziti Barcelonu. E sad je lako biti pametan, ali Tata je pobijedio Anccelotija na stedini. Da je umjesto Luke igrao Illara (vise snage, misici i to) Madrid bi dobio 2 razlike. Tek sad vidis koliko je Khedira bio bitan u sistemu.
- Bosanski_kralj
#7871 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Luka Modrić igrač kao što je bio i u Totenhemu. Igra fino, solidno protiv ovih osrednjih i loših ekipa, ali čim dođe jača tekma nema ga.
-
Madrid
#7872 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Pa neki dan sam ti rekao da nam Kheidra hvali, a ti kazes Anceloti ima srece sto se povrijedioskenderija04 wrote:Sa bijele tacke ste i poveli. Iskreno, ocekivao sam da ce Madrid fizicki pregaziti Barcelonu. E sad je lako biti pametan, ali Tata je pobijedio Anccelotija na stedini. Da je umjesto Luke igrao Illara (vise snage, misici i to) Madrid bi dobio 2 razlike. Tek sad vidis koliko je Khedira bio bitan u sistemu.
Isto i za Arbelou, Carvajal je los bio, ima potencijala, ali iskustva mu hvali i u odbrani je donji protiv malo boljih igraca.
Illara je vec kocka, mada tesko da bi mogoa bolje od Modrica, mozda je greska bila krenuti sa triom BBC i jos Di Mariom, mada da je Benzema iskoristio one sanse onda bi rekli da je odlicna taktika, mala je sansa između pobjednika u gubitnika u ovakvim utakmicama...
-
kory_galaktikos
#7873 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
tek sad (ups opet) vidimo koliko je sudija bitan u sistemu
sta je toliko luka pogresno uradio,on je jedini haman i uspio povuc loptu napravit nekoliko pasova,tesko se ko moze nadigrat pored xavi-a fabregasa i onako dobrog i raspolozenog inieste
sta je toliko luka pogresno uradio,on je jedini haman i uspio povuc loptu napravit nekoliko pasova,tesko se ko moze nadigrat pored xavi-a fabregasa i onako dobrog i raspolozenog inieste
- skenderija04
#7874 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Modric je odradio milion malih utakmica gdje Realu treba protok lopte i zadnji pas. Veceras nije bila utakmica za njega. On i Alonso sami protiv 4 igraca Barcelone na sredini. Sa duge strane, Carlo je lupio sakom od sto i rekao "Ja sam Real i ne prilagodjavam se " Svaka mu cast. Ligu ce osvojiti Real jer je sigurniji na utakmicama na kojim se osvaja liga. Barcelona ce opent prosuti bodove negdjeMadrid wrote:Pa neki dan sam ti rekao da nam Kheidra hvali, a ti kazes Anceloti ima srece sto se povrijedioskenderija04 wrote:Sa bijele tacke ste i poveli. Iskreno, ocekivao sam da ce Madrid fizicki pregaziti Barcelonu. E sad je lako biti pametan, ali Tata je pobijedio Anccelotija na stedini. Da je umjesto Luke igrao Illara (vise snage, misici i to) Madrid bi dobio 2 razlike. Tek sad vidis koliko je Khedira bio bitan u sistemu.![]()
Isto i za Arbelou, Carvajal je los bio, ima potencijala, ali iskustva mu hvali i u odbrani je donji protiv malo boljih igraca.
Illara je vec kocka, mada tesko da bi mogoa bolje od Modrica, mozda je greska bila krenuti sa triom BBC i jos Di Mariom, mada da je Benzema iskoristio one sanse onda bi rekli da je odlicna taktika, mala je sansa između pobjednika u gubitnika u ovakvim utakmicama...
-
Madrid
#7875 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Nece Barcelona vise nista prosuti, vjerovatno ni Atletico, Real ima teze utakmice i tu je sve moguce, zavisi dosta toga i od LP sto se tice sve 3 ekipe, uglavnom ovo ce u zadnjem kolu da se isplete.skenderija04 wrote:
Modric je odradio milion malih utakmica gdje Realu treba protok lopte i zadnji pas. Veceras nije bila utakmica za njega. On i Alonso sami protiv 4 igraca Barcelone na sredini. Sa duge strane, Carlo je lupio sakom od sto i rekao "Ja sam Real i ne prilagodjavam se " Svaka mu cast. Ligu ce osvojiti Real jer je sigurniji na utakmicama na kojim se osvaja liga. Barcelona ce opent prosuti bodove negdje