manekenka u penziji wrote:Ima li kakvih novosti?
kod mene nema,ako na to misliš
Moderator: anex
manekenka u penziji wrote:Ima li kakvih novosti?
manekenka u penziji wrote:Mislim i na tebe i na m.godine
M eni je vodenjak prsnuo u 33 sedmici. Primljena sam na GAK i porodila se nakom dva dana. U mom slucaju su se nadali da cemo se pribliziti terminu bar za jos jednu sedmicu, ali to se nije desilo. Opet, na kraju se se dobro zavrsilo, danas pored mene sjedi jedna curica sve je ok.Magarece_godine wrote:Hvala svima na podršci. Borimo se i nadamo se najboljem.
Izvini, beba otezava ovo kucanje, trudovi su nastupili spontano.affidavit wrote:M eni je vodenjak prsnuo u 33 sedmici. Primljena sam na GAK i porodila se nakom dva dana. U mom slucaju su se nadali da cemo se pribliziti terminu bar za jos jednu sedmicu, ali to se nije desilo. Opet, na kraju se se dobro zavrsilo, danas pored mene sjedi jedna curica sve je ok.Magarece_godine wrote:Hvala svima na podršci. Borimo se i nadamo se najboljem.
PurpurHazel wrote:Dragi očevi, kakva je situacija? Želim vam od srca da sve što brže, bezbolnije i sretnije prođe, da što prije ugledate supruge i bebice.
jos malo strpljenja i snagekakavdanakneiskustvu wrote:PurpurHazel wrote:Dragi očevi, kakva je situacija? Želim vam od srca da sve što brže, bezbolnije i sretnije prođe, da što prije ugledate supruge i bebice.
moja supruga otvorena 3-4 prsta od juče ujutro,sad čekamo
vazi wrote:jos malo strpljenja i snagekakavdanakneiskustvu wrote:PurpurHazel wrote:Dragi očevi, kakva je situacija? Želim vam od srca da sve što brže, bezbolnije i sretnije prođe, da što prije ugledate supruge i bebice.
moja supruga otvorena 3-4 prsta od juče ujutro,sad čekamo![]()
od srca zelim sve naj
Magarece_godine wrote:Uhhhhhhh hvala svima
Postao sam babo![]()
![]()
Iskrene čestitke, da ste živi i zdravi!Magarece_godine wrote:Uhhhhhhh hvala svima
Postao sam babo![]()
![]()
Magarece_godine wrote:Uhhhhhhh hvala svima
Postao sam babo![]()
![]()
Čestitam, mladiću.Magarece_godine wrote:Uhhhhhhh hvala svima
Postao sam babo![]()
![]()
Cestitam Vam,sve najbolje od srca...Magarece_godine wrote:Uhhhhhhh hvala svima
Postao sam babo![]()
![]()
Cestitam! Nek' vam je sa srecom, zivi i zdravi biliMagarece_godine wrote:Uhhhhhhh hvala svima
Postao sam babo![]()
![]()
Hvala Bogu, konačnokakavdanakneiskustvu wrote:POSTAO SAM TATA!!!!!!