Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#7851 Re: FK Sarajevo
Evo na poslu haman cijeli dan mislim o ovoj situaciji, i ne mogu nikako da shvatim. Evo da su i bili vanjski pritisci na Blekića, pa ljudi moji, on je imao APSOLUTNU većinu u upravi, nije bio sam, mogao je lupiti šakom o stol, poslati ih sve u 3 lijepe PM i reći da to neće proći, taman da je riječ o OHR-u, navijači su ga doveli i navijači su uvijek bili uz njega, i još javno prozvati one koji se petljaju u politiku kluba.....Ali jok, ispade najlakše spakovati stvari i pobjeći, i još reći zbog zdravstvenih problema????.....
Ne kontam fol nikako??? Ko su mračne sile koje su velikog Blekića kako su ga predstavljali toliko uplašile da pobjegne glavom bez obzira i to bez ispaljenog metka???
Zašto nije mogao reći NE, ma ko da su oni, pa nisu mu puškom prijetili, majka mu stara?
Sve je sumnjivo i smrdi do jaja....
Ne kontam fol nikako??? Ko su mračne sile koje su velikog Blekića kako su ga predstavljali toliko uplašile da pobjegne glavom bez obzira i to bez ispaljenog metka???
Zašto nije mogao reći NE, ma ko da su oni, pa nisu mu puškom prijetili, majka mu stara?
-
tacna
#7852 Re: FK Sarajevo
Mi ga ko navijaci doveli podrzali, a on na karaju samo nam okrenu ledja, jos poslije svih desavanja oko derbija i skandiranja njegovog imena na SJEVERU tokom derbija nije mi nesto tu jasno.
- Obuca9
#7853 Re: FK Sarajevo
Proizvod internog dogovora svih članova FKSinfo tima.tacna wrote:Koji je razlog zatvorenog foruma.
-
KPGS
#7854 Re: FK Sarajevo
Pošto je tamo forum zatvoren, daj da nešto ovdje predložim.
Da li je moguće ikako da sutra igrači na utakmicu daju nekakvu podršku BP i Blekiću? Majicama, na primjer. Kad bi se to uradilo, bilo bi odlično.
Da li je moguće ikako da sutra igrači na utakmicu daju nekakvu podršku BP i Blekiću? Majicama, na primjer. Kad bi se to uradilo, bilo bi odlično.
-
mrchinho
#7855 Re: FK Sarajevo
pa da dobiju po djepu ?KPGS wrote:Pošto je tamo forum zatvoren, daj da nešto ovdje predložim.
-
KPGS
#7856 Re: FK Sarajevo
To je jednom. Ako se pokunje, stalno će dobijati po džepu.mrchinho wrote:pa da dobiju po djepu ?KPGS wrote:Pošto je tamo forum zatvoren, daj da nešto ovdje predložim.
-
mrchinho
#7857 Re: FK Sarajevo
koliko god ne volio FKS , sad bi neki strajk ili slicno najmanje koristi donio...sto je do igraca , to je da igrama pokazu kako bez obzira na desavanja u klubu, vole klub i da daju sve od sebe u ovo par utakmica do pauzeKPGS wrote:To je jednom. Ako se pokunje, stalno će dobijati po džepu.mrchinho wrote:pa da dobiju po djepu ?KPGS wrote:Pošto je tamo forum zatvoren, daj da nešto ovdje predložim.
-
Alkos
#7858 Re: FK Sarajevo
Vjerovatno se povukao pred jacim od sebe, onim koji su mu mogli sutra svasta napakovati ako im se zamjeri. Nemojte misliti da je Baljak mocan, vec pokusajte shvatiti da klubom vlada siva eminencija (tzv. minderasi), ljudi koji vladaju ovom drzavom, ovim gradom. Ako mogu drzavom, sta ne bi i fudbalskim klubom, gdje finansijska policija godinama ne ulazi i gdje se najbolje moze maznuti lova?! Sta mislite ko je postavio nekada Obradovica za predsjednika kluba?! Ne budite naivni!!north wrote:Evo na poslu haman cijeli dan mislim o ovoj situaciji, i ne mogu nikako da shvatim. Evo da su i bili vanjski pritisci na Blekića, pa ljudi moji, on je imao APSOLUTNU većinu u upravi, nije bio sam, mogao je lupiti šakom o stol, poslati ih sve u 3 lijepe PM i reći da to neće proći, taman da je riječ o OHR-u, navijači su ga doveli i navijači su uvijek bili uz njega, i još javno prozvati one koji se petljaju u politiku kluba.....Ali jok, ispade najlakše spakovati stvari i pobjeći, i još reći zbog zdravstvenih problema????.....
Blekic je bogat covjek (ne ulazim kako je dosao do novca), ali ima jacih igraca od njega, neko kome se ne smije zamjeriti jer bi vjerovatno vec sutra zavrsio sa poslovnom karijerom.
Last edited by Alkos on 09/11/2010 16:04, edited 1 time in total.
-
mrchinho
#7860 Re: FK Sarajevo
se simpatisao, ne navijao islKPGS wrote:Ne volio?
- jazzer
#7861 Re: FK Sarajevo
U ovoj usranoj zemlji uz ime svake javne licnosti, pa makar bila iz sfere sposrta, stoji i ime stranke kojoj pripada
.
Pa je Blekic (blizak fahri, tj. SBBu), Varesanovic (SDP), Basic (SBiH) (info sa prethodnin komentara).
Stalno moras, pa i u jebenom fudbalu, kontati ko koga gura, koja stranka ima primat u tom klubu ili savezu a
kvalitet tima ili titule su u drugom planu
.
Vazno je da se stranacki nesposbni idioti uhljebe a jebes navijace, oni su njima samo ikebana.
I pitamo se sto nas nigdje nema??? Ni klubova ni reprezentacije.
Pa je Blekic (blizak fahri, tj. SBBu), Varesanovic (SDP), Basic (SBiH) (info sa prethodnin komentara).
Stalno moras, pa i u jebenom fudbalu, kontati ko koga gura, koja stranka ima primat u tom klubu ili savezu a
kvalitet tima ili titule su u drugom planu
Vazno je da se stranacki nesposbni idioti uhljebe a jebes navijace, oni su njima samo ikebana.
I pitamo se sto nas nigdje nema??? Ni klubova ni reprezentacije.
-
KPGS
#7863 Re: FK Sarajevo
Šta ba pričaš?mrchinho wrote:se simpatisao, ne navijao islKPGS wrote:Ne volio?
-
north
#7864 Re: FK Sarajevo
Hvala na pokušaju da odgovoriš, ali izvini, mislim da nisi bio do kraja konkretan da bi sve bilo kristalno jasno....Alkos wrote:Vjerovatno se povukao pred jacim od sebe, onim koji su mu mogli sutra svasta napakovati ako im se zamjeri. Nemojte misliti da je Baljak mocan, vec pokusajte shvatiti da klubom vlada siva eminencija (tzv. minderasi), ljudi koji vladaju ovom drzavom, ovim gradom. Ako mogu drzavom, sta ne bi i fudbalskim klubom, gdje finansijska policija godinama ne ulazi i gdje se najbolje moze maznuti lova?! Sta mislite ko je postavio nekada Obradovica za predsjednika kluba?! Ne budite naivni!!north wrote:Evo na poslu haman cijeli dan mislim o ovoj situaciji, i ne mogu nikako da shvatim. Evo da su i bili vanjski pritisci na Blekića, pa ljudi moji, on je imao APSOLUTNU većinu u upravi, nije bio sam, mogao je lupiti šakom o stol, poslati ih sve u 3 lijepe PM i reći da to neće proći, taman da je riječ o OHR-u, navijači su ga doveli i navijači su uvijek bili uz njega, i još javno prozvati one koji se petljaju u politiku kluba.....Ali jok, ispade najlakše spakovati stvari i pobjeći, i još reći zbog zdravstvenih problema????.....
Blekic je bogat covjek (ne ulazim kako je dosao do novca), ali ima jacih igraca od njega, neko kome se ne smije zamjeriti jer bi vjerovatno vec sutra zavrsio sa poslovnom karijerom.
Siva eminencija, jači igrači????? To je opšti pojam, koji mi u ovom trenuku izgleda samo kao izgovor.....Imena kolega, imena?????? Ovako, s druge strane, može se posumnjati, da su iz nekih drugih razloga ovi pobjegli, a da im je samo kao izgovor mračna sila za koju niko ne zna ko je???
Opet ponavljam imali su većinu i mogli su reći NE!!! Mene su lično razočarali, dok se ne ubijedim u suprotno na osnovu argumenata.....
-
Alkos
#7865 Re: FK Sarajevo
izgleda da ne voli, ne navija za FKSKPGS wrote:Šta ba pričaš?mrchinho wrote:se simpatisao, ne navijao islKPGS wrote:Ne volio?
-
mrchinho
#7866 Re: FK Sarajevo
mozda sam se pogresno izrazio, "ne navijam za fks"
jel vako bolje
jel vako bolje
-
Alkos
#7867 Re: FK Sarajevo
Ako oni nece reci imena, kako cu ja znati.north wrote:Hvala na pokušaju da odgovoriš, ali izvini, mislim da nisi bio do kraja konkretan da bi sve bilo kristalno jasno....Alkos wrote:Vjerovatno se povukao pred jacim od sebe, onim koji su mu mogli sutra svasta napakovati ako im se zamjeri. Nemojte misliti da je Baljak mocan, vec pokusajte shvatiti da klubom vlada siva eminencija (tzv. minderasi), ljudi koji vladaju ovom drzavom, ovim gradom. Ako mogu drzavom, sta ne bi i fudbalskim klubom, gdje finansijska policija godinama ne ulazi i gdje se najbolje moze maznuti lova?! Sta mislite ko je postavio nekada Obradovica za predsjednika kluba?! Ne budite naivni!!north wrote:Evo na poslu haman cijeli dan mislim o ovoj situaciji, i ne mogu nikako da shvatim. Evo da su i bili vanjski pritisci na Blekića, pa ljudi moji, on je imao APSOLUTNU većinu u upravi, nije bio sam, mogao je lupiti šakom o stol, poslati ih sve u 3 lijepe PM i reći da to neće proći, taman da je riječ o OHR-u, navijači su ga doveli i navijači su uvijek bili uz njega, i još javno prozvati one koji se petljaju u politiku kluba.....Ali jok, ispade najlakše spakovati stvari i pobjeći, i još reći zbog zdravstvenih problema????.....
Siva eminencija, jači igrači????? To je opšti pojam, koji mi u ovom trenuku izgleda samo kao izgovor.....Imena kolega, imena?????? Ovako, s druge strane, može se posumnjati, da su iz nekih drugih razloga ovi pobjegli, a da im je samo kao izgovor mračna sila za koju niko ne zna ko je???
Opet ponavljam imali su većinu i mogli su reći NE!!! Mene su lično razočarali, dok se ne ubijedim u suprotno na osnovu argumenata.....
Obradovica je postavio tadasnji premijer Bicakcic, Basica (SBiH) i Sumana (SDA) sta mislis ko je?
Jaci igraci su oni koji sjede po kafana i diktiraju ko ce sjediti u Titovoj, koja firma ce koliko para dati, kome ce te pare na kraju otici i tako dalje i tako dalje. Ne bih da spekulisem imenima, ali i ti sam dobro znas ko su danas najmocniji ljudi u gradu, bez kojih ne moze se prodati neka firma ili izgraditi zgrada, a ne da se preuzme klub.
Ako je Blekic pokusao smjeniti Baljka i Mirzu i to mu nije poslo za rukom jer su ga zvali neki vazniji ljudi iz bosnjackog korpusa onda ti je tu sve jasno!!
Argumente ti ne mogu dati, ali pisem ono sto se vec godinama zna... Blekic, ni Gracic, nisu opstali u klubu iz navedenih raloga, a ti sada mozes misliti da je pisem nebuloze, ali tako ti je kako ti je. Ako mislis da jedan Baljak i Mirso nesposobni mogu pomrsiti racune obrazovanim i sposobnim biznismenima onda jebi ga.
Vjeruj, Blekic bi na guzicu popljuvo da je mog'o, ali se povukao uz izgovor da ima problema sa zdravljem. Meni to dovoljno govori sa kim ima posla.
- Neelix
#7868 Re: FK Sarajevo
mislim da niko ovdje ne vjeruje da se veliki blek povukao zbog "zdravstvenih problema".
a svi znamo do juce kako je cvrst i odlucan bio u namjeri da klub izvede iz krize i usmjeri tamo gdje treba biti usmjeren.
ja sam uvjeren da se juce desilo NESTO, o cemu mi samo mozemo nagadjati, neka prijetnja, ucjena, il sl, i da je sam blekic skontao da je vrag odnio salu, pa se povukao. nemoguce da ga je tek tako odjednom prenijelo, pa da odustane.
a svi znamo do juce kako je cvrst i odlucan bio u namjeri da klub izvede iz krize i usmjeri tamo gdje treba biti usmjeren.
ja sam uvjeren da se juce desilo NESTO, o cemu mi samo mozemo nagadjati, neka prijetnja, ucjena, il sl, i da je sam blekic skontao da je vrag odnio salu, pa se povukao. nemoguce da ga je tek tako odjednom prenijelo, pa da odustane.
-
Alkos
#7869 Re: FK Sarajevo
I hajmo da sa ovim postom zakljucimo pricu dok ne dobijemo zvanicne informacije, dal' od BP, dal' od UNFKS. Ovako samo cackamo mecku bezvezeNeelix wrote:mislim da niko ovdje ne vjeruje da se veliki blek povukao zbog "zdravstvenih problema".
-
KPGS
#7870 Re: FK Sarajevo
Hoćemo sutra razbiti taj Uski Venerin Brijeg?
- Neelix
#7871 Re: FK Sarajevo
slazem se 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#7872 Re: FK Sarajevo
Nećemo razbiti, dovoljno nam je 0:1KPGS wrote:Hoćemo sutra razbiti taj Uski Venerin Brijeg?
I kada teško je, kad redaš poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje...
-
Alkos
#7873 Re: FK Sarajevo
Sve prolazi i odlazi, samo mi ostajemo!!
Ima da im se najebemo fasistickih majki...
Ima da im se najebemo fasistickih majki...
- limeni
#7874 Re: FK Sarajevo
sta mozemo mi obicni navijaci tu uraditi? ako se skupimo npr. 10000 hordasa u titovoj i sami preuzmemo klub, da istjeramo baljka i kompaniju? da ih tuzimo na sudu? ili da sutimo i trpimo... 
- KPNCTNJAH
#7875 Re: FK Sarajevo
Rijetko kad sanjam utakmice, ali sinoc sam sanjao da ce biti 0:1. Dzakmic dao gol u 56. minuti... nisam siguran jel' to konacan rezultat, jer sam poslije toga zavrsio na plazi
o drugim (vaznijim) stvarima ne bih
o drugim (vaznijim) stvarima ne bih