Sebija All about

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#7851 Re: Sebija All about

Post by It_is_a_Leclerc »

julisiz es grant wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Može li Sebija biti u PFBiH i istovremeno direktor UKCS, s obzirom da je u pitanju sukob interesa, jer bi se moglo desiti da sama usvaja sebi izvještaj :?
Ja sam tako isto mislio i pisao, ali kako vidimo, ipak je Kantonalna skupština zadužena za KCUS, što mi je malo čudno, jer su njegovi osnivači više kantona?
Direktora imenuje Vlada FBiH. Ako Vladu imenuje PFBiH, onda je u pitanju posredni sukob interesa. Praktično, bira sebi poslodavca :?
kluz franjo

#7852 Re: Sebija All about

Post by kluz franjo »

Matzan wrote:
kluz franjo wrote:
Matzan wrote:
Fale ti rashodi.
Kolega forumaš,
informacije su javno dostupne (linkovi priloženi). Slobodno dopunite sve što mislite da nedostaje.

Ne pada mi na pamet, nisam plaćen da vršim analizu poslovanja JU.
Samo sam konstatovao da fale rashodi.
Tek tada bi imali jasnu sliku na što su pare potrošene.
Kolega,
nadam se da će Vaša poruka inspirisati KCUS.
(Upite za plaćene analize poslovanja JU primam na pp - Šifra: samo ozbiljno)
Malo šale, nije zgoreg...
Načelno se slažem sa Vama kolega. Neko, ko je za to plaćen, bi se trebao pozabaviti i rashodima KCUS.
Gdje su milioni i milioni novca osiguranika potrošeni? Na medicinske usluge očigledno nisu u cjelini.
Tako barem kaže i potpisuje generalna direktorica.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#7853 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Better Man wrote:
KatarinaKosaca wrote:Kakva god da je Sebija, stanje u KCUS je bilo gore u vrijeme Aganovica i Sanke, SDP stranackih pulena. Pacijentima se i andol nosio. Jastuk. Otimale su sestre i lijecnici koverte. Sad kao sve bilo divno i krasno do Sebije. Kako ste licemjerni! Btw.. ono okupljanje za aplaudiranje jeste Sjeverna Koreja
Tačno je da za vrijeme njenih prethodnikabilo loše stanje, ali za njenog mandata je daleko gore. To je jedna polupismena vještica koja preko mrtvih gazi do svojih ciljeva. Licemjerstvo je reći bilo kakvu pozitivnu stvar za njen rad.
Ona kakva je god, stanje nije losije nego bolje. Puno, puno losije bilo za vrijeme one dvojice hohstaplera. Nisu analgin davali pacijentu. Koverte frcale.. mani se svojih opsesija i licnih animoziteta koji su poznati na forumu. Govorimo o gradjanstvu i pacijentima.
normala brate

#7854 Re: Sebija All about

Post by normala brate »

KatarinaKosaca wrote:
Better Man wrote:
KatarinaKosaca wrote:Kakva god da je Sebija, stanje u KCUS je bilo gore u vrijeme Aganovica i Sanke, SDP stranackih pulena. Pacijentima se i andol nosio. Jastuk. Otimale su sestre i lijecnici koverte. Sad kao sve bilo divno i krasno do Sebije. Kako ste licemjerni! Btw.. ono okupljanje za aplaudiranje jeste Sjeverna Koreja
Tačno je da za vrijeme njenih prethodnikabilo loše stanje, ali za njenog mandata je daleko gore. To je jedna polupismena vještica koja preko mrtvih gazi do svojih ciljeva. Licemjerstvo je reći bilo kakvu pozitivnu stvar za njen rad.
Ona kakva je god, stanje nije losije nego bolje. Puno, puno losije bilo za vrijeme one dvojice hohstaplera. Nisu analgin davali pacijentu. Koverte frcale.. mani se svojih opsesija i licnih animoziteta koji su poznati na forumu. Govorimo o gradjanstvu i pacijentima.

Aj oca mi tačno sam se zagricnuo kad sam ti procitao nick i s kojim žarom braniš Sebiju, slika i prilika današnje Bosne. :D
stranacc

#7855 Re: Sebija All about

Post by stranacc »

Al ovdje ima pacenika....

Sebija Im we bezbeli prikazuje u sun :sax:
sahara1428

#7856 Re: Sebija All about

Post by sahara1428 »

KatarinaKosaca

#7857 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

normala brate wrote: Aj oca mi tačno sam se zagricnuo kad sam ti procitao nick i s kojim žarom braniš Sebiju, slika i prilika današnje Bosne. :D
Slika i prilika danasnje Bosne je crno ili bijelo, plus ili minus, "neka nema analgina, samo neka "nasi" vladaju. Slika i prilika danasnje Bosne je zeljeti lose Bosni cak i bolesnima sto gore da bude samo ako "ona vlada". To je slika i prilika danasnje primitivne, zatucane Bosne koju odlicno ocrtavas u svom postu... i najmanje cu se tebi pravdati jel nekog "branim"( kako infantilno razmisljanje)...
Porodice Foht

#7858 Re: Sebija All about

Post by Porodice Foht »

sahara1428 wrote:
''Na KCUS je odjednom doslo do hidzre doktora...!''. :lol: :lol: Koji car.
shbc

#7859 Re: Sebija All about

Post by shbc »

KatarinaKosaca wrote:
normala brate wrote: Aj oca mi tačno sam se zagricnuo kad sam ti procitao nick i s kojim žarom braniš Sebiju, slika i prilika današnje Bosne. :D
Slika i prilika danasnje Bosne je crno ili bijelo, plus ili minus, "neka nema analgina, samo neka "nasi" vladaju. Slika i prilika danasnje Bosne je zeljeti lose Bosni cak i bolesnima sto gore da bude samo ako "ona vlada". To je slika i prilika danasnje primitivne, zatucane Bosne koju odlicno ocrtavas u svom postu... i najmanje cu se tebi pravdati jel nekog "branim"( kako infantilno razmisljanje)...
Jah. Danas je pacijentu bolje. Ne ceka citav dan na pregled, zato ceka pola godine. Ako legne gore nema osnovnih lijekova, posteljine, jastucnice, zavjese i cistog wc-a. Neka moli svakog boga koji mu padne na pamet da mu medicinska sestra ne zatreba, jer je ona sama na 30 pacijenata, dok dodje na red moze komotno nazvati Vlakovo da mu rezervisu parcelu. Ako se vec treba operisati bolje mu je da mu treba neka manja, rutinska operacija, posto u slucaju neke ozbiljnije, ono sto je ostalo na KCUS-u se ne smije ni konsultovati sa hirurzima koji to zapravo znaju operisati.

Lako je pisati o napretku pod doticnom dok te ne zapadne nesreca da zapravo zaglavis gore i svojim ocima se uvjeris u "napredak".
Thorgerson

#7860 Re: Sebija All about

Post by Thorgerson »

Sebiji dat kakav investicioni fond da vodi.

:skoljka:
ultima_palabra

#7861 Re: Sebija All about

Post by ultima_palabra »

It_is_a_Leclerc wrote:
julisiz es grant wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Može li Sebija biti u PFBiH i istovremeno direktor UKCS, s obzirom da je u pitanju sukob interesa, jer bi se moglo desiti da sama usvaja sebi izvještaj :?
Ja sam tako isto mislio i pisao, ali kako vidimo, ipak je Kantonalna skupština zadužena za KCUS, što mi je malo čudno, jer su njegovi osnivači više kantona?
Direktora imenuje Vlada FBiH. Ako Vladu imenuje PFBiH, onda je u pitanju posredni sukob interesa. Praktično, bira sebi poslodavca :?
Ne imenuje, to je slagala. Imenuje ga UO u kojem FBiH ima samo 2 clana, kao i KS. Po jednog imaju USK, ZDK, SBK i BPK, a tri dolaze iz reda uposlenih (ne kontam kko se oni biraju?)
King Theoden

#7862 Re: Sebija All about

Post by King Theoden »

Kako pravdate ovu drastičnu razliku u prihodima?
U samo dvije godine, razlika je gotovo 21 milion maraka.
Sad, ili su porasle cijene usluga, ili je neko do 2016.godine lovu uzimao lopatom.
Dozer

#7863 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Matzan wrote: Ne pada mi na pamet, nisam plaćen da vršim analizu poslovanja JU.
Samo sam konstatovao da fale rashodi.
Tek tada bi imali jasnu sliku na što su pare potrošene.
Mrsko mi je ulaziti u to sad detaljno, ali k'o da gledam rashodi su toliko uopsteno formulisani da je iz toga nemoguc utvrditi, osim plata, kome je sta otislo i za sta tacno.
Ali, moram primijetiti nesto drugo - nisi placen da vrsis analizu poslovanja JU, ali to poslovanje te JU se odvija tvojim parama.
Upravo radi ovakvog stava vecine ljudi, koji ocito uopste ne kontaju da sve JU funkcionisu na osvnou naseg novca, kao i da su sve JU OBAVEZNE svojim finansijerima i korisnicima usluga, tj. gradjanima, podnositi dtaljne izvjestaje o utrosku tih sredstava, mi danas i jesmo gdje jesmo, a likovi poput ove sizofrenicarke mogu raditi sta hoce.
Dozer

#7864 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

KatarinaKosaca wrote: Ona kakva je god, stanje nije losije nego bolje. Puno, puno losije bilo za vrijeme one dvojice hohstaplera. Nisu analgin davali pacijentu. Koverte frcale.. mani se svojih opsesija i licnih animoziteta koji su poznati na forumu. Govorimo o gradjanstvu i pacijentima.
Kaca, moze par pitanja, i iskrenih odgovora ako je moguce...?
Radis li na KCUS ili u tom sektoru uopste?
Ako ne radis, kad si zadnji put bila na KCUS iz medicinskih razloga, ili neko tebi blizak?
KatarinaKosaca

#7865 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

shbc wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Jah. Danas je pacijentu bolje. Ne ceka citav dan na pregled, zato ceka pola godine. Ako legne gore nema osnovnih lijekova, posteljine, jastucnice, zavjese i cistog wc-a. Neka moli svakog boga koji mu padne na pamet da mu medicinska sestra ne zatreba, jer je ona sama na 30 pacijenata, dok dodje na red moze komotno nazvati Vlakovo da mu rezervisu parcelu. Ako se vec treba operisati bolje mu je da mu treba neka manja, rutinska operacija, posto u slucaju neke ozbiljnije, ono sto je ostalo na KCUS-u se ne smije ni konsultovati sa hirurzima koji to zapravo znaju operisati.

Lako je pisati o napretku pod doticnom dok te ne zapadne nesreca da zapravo zaglavis gore i svojim ocima se uvjeris u "napredak".
Ja NIGDJE nisam spomenula rijec NAPREDAK. Opisao si situaciju u vrijeme Sanke (to je onaj da Bog da te Sanko lijecio) i Aganovica. Sestre su spavale, lijecnici bili na seminarima, otimali i ucjenjivali osmovni tretman bolesnika kovertom, jastuke (jastuk ne jastucnicu su nosili pacijentima), porodica je kupala nepokretne bolesnike jer je sestra ucjenjivala novcem... daj mi JEDAN primjer sta je u bolnici u vrijeme SDP hohstaplera bilo bolje. Mene se ne tice ni Sebija ni SDA, ni Sanko i Aganovic i SDP. Tice me se zdravstvo koje placa sirotinja ove zemlje. Ono je vec odavno u rasulu i reci da je Sebija (koja treba da ide radi bahatog nacina na koji je dosla) upropastila dobar KCUS je biti bot.
KatarinaKosaca

#7866 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Dozer wrote:
KatarinaKosaca wrote: Ona kakva je god, stanje nije losije nego bolje. Puno, puno losije bilo za vrijeme one dvojice hohstaplera. Nisu analgin davali pacijentu. Koverte frcale.. mani se svojih opsesija i licnih animoziteta koji su poznati na forumu. Govorimo o gradjanstvu i pacijentima.
Kaca, moze par pitanja, i iskrenih odgovora ako je moguce...?
Radis li na KCUS ili u tom sektoru uopste?
Ako ne radis, kad si zadnji put bila na KCUS iz medicinskih razloga, ili neko tebi blizak?
skoro bila, imala neku sitnu intervenciju hirursku, nisam dugo cekala. Nisam dala kocwrtu. Sta sam prezivjela sa najdrazim u doba Sanke... ne dao Bog nikom. Ali ovdje bilo sta da se kaze.. poslije se prljavo iskoristi. Zato ne bih o tom.... o tom iskustvu. Ko moze reci da je bilo dobro?
Dozer

#7867 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

shbc wrote: Jah. Danas je pacijentu bolje. Ne ceka citav dan na pregled, zato ceka pola godine. Ako legne gore nema osnovnih lijekova, posteljine, jastucnice, zavjese i cistog wc-a. Neka moli svakog boga koji mu padne na pamet da mu medicinska sestra ne zatreba, jer je ona sama na 30 pacijenata, dok dodje na red moze komotno nazvati Vlakovo da mu rezervisu parcelu. Ako se vec treba operisati bolje mu je da mu treba neka manja, rutinska operacija, posto u slucaju neke ozbiljnije, ono sto je ostalo na KCUS-u se ne smije ni konsultovati sa hirurzima koji to zapravo znaju operisati.

Ja ovo pokusavam ljudima ovdje objasniti vec mjesecima, jer se mjesecima radi necega u uzoj porodici zadesim gore. Ali, dzaba pricas. Ljudi gore nisu ni prismrdili, osim mozda u neku posjetu nekome, i nemaju blage veze kakvo je stanje zaista.
To najbolje znaju oni koji zaglave na UKCS iz nekog razloga, i njihovi bliznji.

Ukratko, ovo sto Sebija prica su velike lazi, spin i licemjerje. I, upravo je ona ta koja sve svodi na stranacke pripadnosti, pri cemu cak pljuje i "svoje" koji su UKC-om vladali kao direktori i sefovi, dok je ona istovremeno bila clanica Upravnog Odbora UKC-a, ali i jedna od sefica.

Sta drugo reci na to nego - fuj!
Last edited by Dozer on 02/02/2019 15:00, edited 1 time in total.
Dozer

#7868 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

KatarinaKosaca wrote:skoro bila, imala neku sitnu intervenciju hirursku, nisam dugo cekala. Nisam dala kocwrtu. Sta sam prezivjela sa najdrazim u doba Sanke... ne dao Bog nikom. Ali ovdje bilo sta da se kaze.. poslije se prljavo iskoristi. Zato ne bih o tom.... o tom iskustvu. Ko moze reci da je bilo dobro?
O tome se upravo i radi. NIje bilo dobro, ali poenta je da ni sada nije nista bolje, iako se tvrdi da je sad sve WOW u odnosu na ono onda.
Ti si sad samo imala srece, vjeruj mi na rijec (ili mozda neku stelu?). Mogao bih sad cijelu stranicu nabrajati slucajeve iz proteklih par mjeseci, sto licne, sto one bliskih ljudi, za koje 100% znam da su istina.
Ali, nema svrhe.

Eno, na prethodnoj stranici, u onom dugom postu sam napisao dosta toga. OK, fula je za operacije, do mene, zaboravio sam da ginekolozi rade porode, carske i sl., kao ida se svaki rez naziva "operacija".
Ali, zalosno je da je to jedina stvar koja se prokomentarisala od svega napisanoga.

Zalosno je da ljudi ovdje na razumiju koliku cifru daju godisnje za ZO, a da zauzvrat, i kada im zatreba, ne dobiju nista, ili vrlo malo, slabo i nestrucno.
Zalosno je da ljudi vjeruju Sebiji kada kaze da na UKCS danas ima sve sto treba, da su liste cekanja smanjenje, itd., a kada se desi da dodju gore onda shvate da je to laz, da se na CT ceka i do 2 mjeseca, nekad i duze, a na MR i 5-6 mjeseci.
Zalosno je sto masa ljudi koji budu upuceni gore, izadju a da ne znaju sta im je jer im niko nije uspostavio nikakvu dijagnozu, nego ih se samo saltalo s klinike na kliniku, pa na blagajnu, pa na drugu kliniku, pa opet na blagajnu, i tako satima, pa cak i danima. A, i kad konacno dobiju neku dijagnozu, cesto se ispostavi da ili to nije to, ili su im prepisani pogresni lijekovi.
Ali, ljudi su tada u stanju medicinske potrebe, i jednostavno sute. Boje se da neko ne cuje da su rekli nesto negativno, pa da ce ih onda na UKC-u jos vise rastezati ili da ih nece lijeciti kako treba. Nazalost, ali ovo je domaci mentalni sklop, u kojem se doktor gleda k'o bog, i pri tome se ne konta da tog "boga" placamo upravo mi.
KatarinaKosaca

#7869 Re: Sebija All about

Post by KatarinaKosaca »

Dozer wrote:
KatarinaKosaca wrote:skoro bila, imala neku sitnu intervenciju hirursku, nisam dugo cekala. Nisam dala kocwrtu. Sta sam prezivjela sa najdrazim u doba Sanke... ne dao Bog nikom. Ali ovdje bilo sta da se kaze.. poslije se prljavo iskoristi. Zato ne bih o tom.... o tom iskustvu. Ko moze reci da je bilo dobro?
O tome se upravo i radi. NIje bilo dobro, ali poenta je da ni sada nije nista bolje, iako se tvrdi da je sad sve WOW u odnosu na ono onda.
Ti si sad samo imala srece, vjeruj mi na rijec (ili mozda neku stelu?). Mogao bih sad cijelu stranicu nabrajati slucajeve iz proteklih par mjeseci, sto licne, sto one bliskih ljudi, za koje 100% znam da su istina.
Ali, nema svrhe.

Eno, na prethodnoj stranici, u onom dugom postu sam napisao dosta toga. OK, fula je za operacije, do mene, zaboravio sam da ginekolozi rade porode, carske i sl., kao ida se svaki rez naziva "operacija".
Ali, zalosno je da je to jedina stvar koja se prokomentarisala od svega napisanoga.

Zalosno je da ljudi ovdje na razumiju koliku cifru daju godisnje za ZO, a da zauzvrat, i kada im zatreba, ne dobiju nista, ili vrlo malo, slabo i nestrucno.
Zalosno je da ljudi vjeruju Sebiji kada kaze da na UKCS danas ima sve sto treba, da su liste cekanja smanjenje, itd., a kada se desi da dodju gore onda shvate da je to laz, da se na CT ceka i do 2 mjeseca, nekad i duze, a na MR i 5-6 mjeseci.
Zalosno je sto masa ljudi koji budu upuceni gore, izadju a da ne znaju sta im je jer im niko nije uspostavio nikakvu dijagnozu, nego ih se samo saltalo s klinike na kliniku, pa na blagajnu, pa na drugu kliniku, pa opet na blagajnu, i tako satima, pa cak i danima. A, i kad konacno dobiju neku dijagnozu, cesto se ispostavi da ili to nije to, ili su im prepisani pogresni lijekovi.
Ali, ljudi su tada u stanju medicinske potrebe, i jednostavno sute. Boje se da neko ne cuje da su rekli nesto negativno, pa da ce ih onda na UKC-u jos vise rastezati ili da ih nece lijeciti kako treba. Nazalost, ali ovo je domaci mentalni sklop, u kojem se doktor gleda k'o bog, i pri tome se ne konta da tog "boga" placamo upravo mi.
vala , ne da kazem negativno. Nego, lajem na sav glas. Nisam duzna ni stranci ni Seki uslugu, ni "stelu"( ne, ne trazim stele ni za sta. Princip). Vjerovatno sam 8
Imala srece. Kao sto i imam pamcenje da su me sestre u doba Sanke tjerale da kupam sama u onom kupatilu nepokretnog bolesnika. ... nikad zaboraviti necu. Zato se oduznem, izaspem, poludim kad netko hvali to prije...
Dozer

#7870 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Ja ne hvalim ono prije. Ali ni ovo. I mene uopste ne zanima iz koje stranke je neko. Medjutim, to je naprosto nemoguce izbjeci spomenuti, pogotovo kada znamo da ti ljudi uopste ne bi bili gdje jesu da nisu iz te neke stranke, a u Sebijinom slucaju svi vrlo dobro znamo kako je i zasto dospjela na celo UKC-a, a prije toga Drzavne bolnice.
Jbg, dok nije postala direktorica DB, a i to je postala tek kad je Bakir uzjahao, za nju se nije ni culo. Najiskrenije, a dijete sam ovog grada, ali nikad nisam cuo nikoga od raje da spominje nju kao doktoricu koja je porodila ili vodila nekome trudnocu. Cak i kad je postala direktorica DB, i tada su je svi nazivali "Alijina snaha", a nikoga nikad nisam cuo da je rekao da je ona "dobra doktorica", da neko trazi stelu kod nje, da neko pokusava doci do nje i sl., sto su sve normalna desavanja kada je neko cijenjen kao dobar doktor, poput Gavrankapetanovica recimo, ili Hirosa, ili Sabanovica, ili Cerica nekada, ili, ili, ili....
Ja za Sebiju nisam ni cuo ni znao da postoji kao doktor dok se njeno ime nije pocelo povlaciti po medijima, ali i to se desilo tek s Bakirovim penjanjem na stranackoj i ljestvici vlasti. Drugim rijecima, kao doktor je kanta, ocito.
A, gledajuci joj i porodicno stanje (iako to ne volim), ispada da je i tamo debelo kiksala, s obzirom na kcerku...
I sad, onda, neko misli i ocekuje da ona takva moze biti menadzer jednog klinickog centra s hiljadama zaposlenih, milijardama materijalnih vrijednosti i stotinama miliona godisnjeg obrta? I sve to bez ijednog jedinog dana menadzerskog obrazovanja i iskustva...?
I nekome je onda cudno sto valja onakve gluposti i nelogicnosti kakve valja...

Ne ide, jbg...
I, ne odnosi se ovo samo na nju, nego generalno na sve koji upravljaju ovom drzavom, a nemaju ni dana bilo kakve menadzerske skole. Zato nam sve i jeste kako jeste.
Last edited by Dozer on 02/02/2019 15:31, edited 1 time in total.
shbc

#7871 Re: Sebija All about

Post by shbc »

KatarinaKosaca wrote:Ja NIGDJE nisam spomenula rijec NAPREDAK. Opisao si situaciju u vrijeme Sanke (to je onaj da Bog da te Sanko lijecio) i Aganovica. Sestre su spavale, lijecnici bili na seminarima, otimali i ucjenjivali osmovni tretman bolesnika kovertom, jastuke (jastuk ne jastucnicu su nosili pacijentima), porodica je kupala nepokretne bolesnike jer je sestra ucjenjivala novcem... daj mi JEDAN primjer sta je u bolnici u vrijeme SDP hohstaplera bilo bolje. Mene se ne tice ni Sebija ni SDA, ni Sanko i Aganovic i SDP. Tice me se zdravstvo koje placa sirotinja ove zemlje. Ono je vec odavno u rasulu i reci da je Sebija (koja treba da ide radi bahatog nacina na koji je dosla) upropastila dobar KCUS je biti bot.
"Ona kakva je god, stanje nije losije nego je bolje"

Jah. Nisi spomenula rijec napredak, sto jes jes :roll:

I da stanje jeste gore. Sebija nije upropastila dobar KCUS, ali jeste napravila los KCUS jos gorim. Kakav god da je prije bio, imao je daleko bolje strucnjake i covjek se daleko sigurnije osjecao kao pacijent.
Dozer

#7872 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Da, ovo je 100% tacno.
Cinjenica, ali tamo danas nema vise skoro ni jednog iskusnog doktora...
kmirsad

#7873 Re: Sebija All about

Post by kmirsad »

Ljudi moji, obustavimo paljbu... bilo koja doktorica čiji je muž Bakir Izetbegović, je mogla biti direktorica...
Nije postala direktorica zato što je bila svjetski stručnjak medicinskih nauka...
Pričepila Baketa uza zid, nož pod grlo... Bake, ljubavi, ako ti život mio, idi i završi to... inače, jebo si čvorka...pa pogledajte svoje kobre, kad se za šta zakače...
Dozer

#7874 Re: Sebija All about

Post by Dozer »

Poenta je sto kacenje nasih kobri hebe samo nas, a kacenje Baketove naocarke hebe sve nas...
kmirsad

#7875 Re: Sebija All about

Post by kmirsad »

Dozer wrote:Poenta je sto kacenje nasih kobri hebe samo nas, a kacenje Baketove naocarke hebe sve nas...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply