Pa šta hoćeš? Kada te vide da ništa ne progovore? Ili da kažu samo vozdra, spuste glavu i prođu pored tebe?meteorit135531 wrote:Ne kontam naše pozdrave. Djesi, Šta ima ? Najradije bih odsutio na to sve.
Ili kad me komšija pita , onako osmjehujuci se.. Djes to kren'o?
![]()
imam osjećaj da bih ga mogao ohladiti..
Guši me propitivanje , ispitivanje, mahalanje.. kako su ti kuci ? Što se ne ozenis? Kako ti je hrčak ? Jel ti ovo, jel ti ono...
Ma pusti me , bolan.
Imao sam tako jednu konu koja je znala dolaziti haman svaki dan na kafu kod staraca.. nepozvana.. baš svaki dan. Oni dođu sa posla.. eto ti je na kafu..
to tipično mahalanje.. priče o njenim sestrama , braći , rođacima.. ko sa kim živi , ko se s kim jebe...
Ide to čovjeku na kurac.. pusti me bolan. Hoću samoću , tišinu i mir.
Popularne stvari koje ne kontam
- Logovan
#7851 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- muha_sa
#7852 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma jokLogovan wrote:Pa šta hoćeš? Kada te vide da ništa ne progovore? Ili da kažu samo vozdra, spuste glavu i prođu pored tebe?meteorit135531 wrote:Ne kontam naše pozdrave. Djesi, Šta ima ? Najradije bih odsutio na to sve.
![]()
Guši me propitivanje , ispitivanje, mahalanje.. kako su ti kuci ? Što se ne ozenis? Kako ti je hrčak ? Jel ti ovo, jel ti ono...
Ma pusti me , bolan.
Imao sam tako jednu konu koja je znala dolaziti haman svaki dan na kafu kod staraca.. nepozvana.. baš svaki dan. Oni dođu sa posla.. eto ti je na kafu..
to tipično mahalanje.. priče o njenim sestrama , braći , rođacima.. ko sa kim živi , ko se s kim jebe...
a možda i da se pofali su novim mobitelom koji ima najviše piksela--a o memoriji da ne govori, ma haUs sam dobar mobitel nabaviJo
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7853 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U šumu, napraviš sebi kolibu i riješio si problemmeteorit135531 wrote:Ne kontam naše pozdrave. Djesi, Šta ima ? Najradije bih odsutio na to sve.
![]()
Ma pusti me , bolan.
- zforumas
#7855 Re: Popularne stvari koje ne kontam
prvo se ti odseli od staraca, pa onda trazi mir
-
palestinka
#7856 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Dogovori za kafu. Hajde da se čujemo da se dogovorimo, pa da se čujemo da li dogovor vażi. Pa da se dogovorimo da li smo se dogovorili gdje, a da potvrdimo dogovor kada utvrdimo u koliko sati. U međuvremenu ćemo se čuti da se nije șta promijenilo u vezi sa dogovorom za kafu....ovo slomi. Dogovoris tu i tad i vidiš se tu i tad.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7857 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Eh lijepa vremena kad su se kafe dogovarale na papiricu kojeg prosljedjujes u tajnosti na času
Bas neki dan nabasam na stare sveske iz srednje skole i gomilu poruka na papiricima
P.S. Ovo oko mira i tisine, sve sam blizi gradnji kuce koju bih ogradio zidom od 2 i po metra
Bas neki dan nabasam na stare sveske iz srednje skole i gomilu poruka na papiricima
P.S. Ovo oko mira i tisine, sve sam blizi gradnji kuce koju bih ogradio zidom od 2 i po metra
- animals
#7858 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam svaki dan nove slike na fejsu..
sta si jeo, gdje si bio, koga si sreo..
i sta si kupio..
sta si jeo, gdje si bio, koga si sreo..
i sta si kupio..
-
ovo_mi_je_nick
#7859 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To je više nepovjerenje između dvije osobe. A to je uglavnom kad je jedno drugo lijepo izigralo pa sad mora po 10 x provjeravati da ne bi izvisio, opet.palestinka wrote:Dogovori za kafu. Hajde da se čujemo da se dogovorimo, pa da se čujemo da li dogovor vażi. Pa da se dogovorimo da li smo se dogovorili gdje, a da potvrdimo dogovor kada utvrdimo u koliko sati. U međuvremenu ćemo se čuti da se nije șta promijenilo u vezi sa dogovorom za kafu....ovo slomi. Dogovoris tu i tad i vidiš se tu i tad.
-
palestinka
#7860 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije. Da je to, shvatila bih. Ljudi iz mog okrużenja sve vișe prihvataju taj manir, da zato što je dostupna sva moguća komunikacija, treba non stop komunicirati. Ja kad kazem tad i tu, to je tako. Ne moramo se vișe čuti. Możemo, ali ne u vezi s tim dogovorom.ovo_mi_je_nick wrote:To je više nepovjerenje između dvije osobe. A to je uglavnom kad je jedno drugo lijepo izigralo pa sad mora po 10 x provjeravati da ne bi izvisio, opet.palestinka wrote:Dogovori za kafu. Hajde da se čujemo da se dogovorimo, pa da se čujemo da li dogovor vażi. Pa da se dogovorimo da li smo se dogovorili gdje, a da potvrdimo dogovor kada utvrdimo u koliko sati. U međuvremenu ćemo se čuti da se nije șta promijenilo u vezi sa dogovorom za kafu....ovo slomi. Dogovoris tu i tad i vidiš se tu i tad.
-
palestinka
#7861 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote:Eh lijepa vremena kad su se kafe dogovarale na papiricu kojeg prosljedjujes u tajnosti na času![]()
Bas neki dan nabasam na stare sveske iz srednje skole i gomilu poruka na papiricima![]()
-
Nepass
#7862 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meteor i ja bi bili najbolje komsije, nikad ne bi progovorili 
-
peepeep
#7863 Re: Popularne stvari koje ne kontam
palestinka wrote:_BataZiv_0809 wrote:Eh lijepa vremena kad su se kafe dogovarale na papiricu kojeg prosljedjujes u tajnosti na času![]()
Bas neki dan nabasam na stare sveske iz srednje skole i gomilu poruka na papiricima![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7864 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ja sam debelo blizu takve odluke. Sa kakvom stokom je covjek prisiljen dijeliti zivotni prostor to je da se ubijespeepeep wrote:
Ne da sam bliži nego samo o tome razmišljam. Gdje, kako i koliko. Gledam da se računa cca 800km po metru kvadratnom. Računaj da mi ne treba više od 50m2 za početak... jebeš ga, samo da mi je mira i tišine!
Samo betonski zid opasat oko kuce, okucnice uopste ne treba puno, terasa, garaza, milina
- mad_max_ba
#7865 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Šta betonski_BataZiv_0809 wrote:I ja sam debelo blizu takve odluke. Sa kakvom stokom je covjek prisiljen dijeliti zivotni prostor to je da se ubijespeepeep wrote:
Ne da sam bliži nego samo o tome razmišljam. Gdje, kako i koliko. Gledam da se računa cca 800km po metru kvadratnom. Računaj da mi ne treba više od 50m2 za početak... jebeš ga, samo da mi je mira i tišine!
![]()
Samo betonski zid opasat oko kuce, okucnice uopste ne treba puno, terasa, garaza, milina
Kineski bata, kineski zid bih metno
- zforumas
#7866 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zato siptari prvo naprave zid oko njive, pa tek onda pocnu temelje da kopaju 
- JaneEyre
#7867 Re: Popularne stvari koje ne kontam
palestinka wrote:Dogovori za kafu. Hajde da se čujemo da se dogovorimo, pa da se čujemo da li dogovor vażi. Pa da se dogovorimo da li smo se dogovorili gdje, a da potvrdimo dogovor kada utvrdimo u koliko sati. U međuvremenu ćemo se čuti da se nije șta promijenilo u vezi sa dogovorom za kafu....ovo slomi. Dogovoris tu i tad i vidiš se tu i tad.
I još kad je taj dogovor sa više ljudi u nekoj zajedničkoj poruci na viberu. Pa neko ne može u to vrijeme, pa predlaže drugo vrijeme. Pa neko ne može na tom mjestu pa predlaže drugo mjesto. Pa će neko kasnije doći pa to javlja...
I few hours later...pretvori se dogovor na kafu od dva sata u 100 poruka na viberu u zajedničkoj grupi...za to vrijeme tipkanja na poruke mogli smo se svi naći jedno pet puta...
-
peepeep
#7868 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nema tog zida koji ti može pomoći kad si okružen stokom. Jedini lijek je da kupiš dobru komadinu zemlje tako da imaš lufta pofino. No ni tada ti niko ne garantuje da ti neće odlučiti pružit kakav krak autoputa kroz avliju.mad_max_ba wrote:Šta betonski_BataZiv_0809 wrote:I ja sam debelo blizu takve odluke. Sa kakvom stokom je covjek prisiljen dijeliti zivotni prostor to je da se ubijespeepeep wrote:
![]()
Kineski bata, kineski zid bih metno
- JedanOdBraceMorica
#7869 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam koliko nizak IQ moras omati da se lozis na Bubu Korelija i Dzalu Brata, dva netalentovana paripa pocupanih obrva sa pjesmama punim autotune-a i besmislenih rima... Crno nam se pise ako na takvim mladim svijet ostaje
- ultima_palabra
#7870 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Diler i SDA uhljeb, ne moze crnje... jedino da jos nekog pedofila ubace i naprave trio.JedanOdBraceMorica wrote:Ne kontam koliko nizak IQ moras omati da se lozis na Bubu Korelija i Dzalu Brata, dva netalentovana paripa pocupanih obrva sa pjesmama punim autotune-a i besmislenih rima... Crno nam se pise ako na takvim mladim svijet ostaje
- Logovan
#7871 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Džala Brat je prije bio normalan frajer. Nije bio "Brat" i nije imao onu bradu i nije snimao debilne pjesme.JedanOdBraceMorica wrote:Ne kontam koliko nizak IQ moras omati da se lozis na Bubu Korelija i Dzalu Brata, dva netalentovana paripa pocupanih obrva sa pjesmama punim autotune-a i besmislenih rima... Crno nam se pise ako na takvim mladim svijet ostaje
Ovaj drugi je niđe veze. Mislim da ga je on jednim dijelom pokvario.
- supercali
#7872 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sutra u 6 idemo na kafu na pp mjestopalestinka wrote:Dogovori za kafu. Hajde da se čujemo da se dogovorimo, pa da se čujemo da li dogovor vażi. Pa da se dogovorimo da li smo se dogovorili gdje, a da potvrdimo dogovor kada utvrdimo u koliko sati. U međuvremenu ćemo se čuti da se nije șta promijenilo u vezi sa dogovorom za kafu....ovo slomi. Dogovoris tu i tad i vidiš se tu i tad.
-
ovo_mi_je_nick
#7873 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ubaci koju trebu da dupe treska, rent kakvog autića, Mercedes, BMW, ono usporeni snimak kako on ulazi, opali po gasu, po mogućnosti negdje na moru, lanco oko vrOta + autotune i eto ložione mladića i klinki.JedanOdBraceMorica wrote:Ne kontam koliko nizak IQ moras omati da se lozis na Bubu Korelija i Dzalu Brata, dva netalentovana paripa pocupanih obrva sa pjesmama punim autotune-a i besmislenih rima... Crno nam se pise ako na takvim mladim svijet ostaje
Malo ga slovo S *ebaniše za repera brata ali neka lova kapa i iz stranke, vijećnika*.
-
zippoo87
#7874 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zalosno je sto se 90% omladine fura na ove pjesme i ova dva debilaJedanOdBraceMorica wrote:Ne kontam koliko nizak IQ moras omati da se lozis na Bubu Korelija i Dzalu Brata, dva netalentovana paripa pocupanih obrva sa pjesmama punim autotune-a i besmislenih rima... Crno nam se pise ako na takvim mladim svijet ostaje
jucer pustio pjesmu ove dvojice i milana stankovica...skrati sebi zivot za dan
kakvo je ono smece a vec ima preko milion pregleda...zalosno kakva su sada djeca i ko ce se o drzavi brinuti kada se ostari
- insomnia78
#7875 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hajd bgt. Nema vecih govana od ekipe odrasle u "zlatnom dobu" Sve go lopov, genocidas, licemjer i zlocinac
Svi koji vedre i oblace sada i koji su vedrili i oblacili u ratu su rodjeni i odrasli prije rata kad nije bilo sunda svi slusali ja l Rolling Stones jal becku filharmoniju
Svi koji vedre i oblace sada i koji su vedrili i oblacili u ratu su rodjeni i odrasli prije rata kad nije bilo sunda svi slusali ja l Rolling Stones jal becku filharmoniju