Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- dingosp0
#7851 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sta je sa ovim Pinkovim kanalima? dali ce to ikad pustiti u program? kako znam HS je vec to uradio...
-
StupskaBitanga
#7852 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
neće niti nam trebaju jer su već u stanju havarije postojeći a od novih koji se najavljuju za septembar ne zna se koji će ići jer nadrogirani ŽM nema pojma šta je pričao jučer a šta priča danas. Jedni su najavljivani tada jedni danas a opet ovom prilikom se zahvaljujem Telemachu što nije uvrstio pink kanale niti ćedingosp0 wrote:sta je sa ovim Pinkovim kanalima? dali ce to ikad pustiti u program? kako znam HS je vec to uradio...
- dječak sa šibicama
#7853 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Morace kad taddingosp0 wrote:sta je sa ovim Pinkovim kanalima? dali ce to ikad pustiti u program? kako znam HS je vec to uradio...
Samo da zavrse transakcije oko vlasnistva kompanije.
-
StupskaBitanga
#7854 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ni UPC koji se kao pominje u vezi transakcije United Groupa nije skrenuo s pameti da pristane na nerealne uslove i sumljive kanale Pink produkcije
- dječak sa šibicama
#7855 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidjecemo
Posto vec gube korisnike, a to mi je izuzetno drago.
Posto vec gube korisnike, a to mi je izuzetno drago.
-
StupskaBitanga
#7856 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Programski mimo Logosofta imaju najjaču programsku shemu to bez sumnje a o ostalim uslugama zavisi kako ko ima infrastrukturu
-
sencobih
#7857 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ha ha nadrogirani ŽM, kanali u havariji, koje nebuloze pricas. svako ziv trazi da se uvrste pink kanali ,a ti kazes hvala sto ih niste uvrstili, nevjerovatnoStupskaBitanga wrote:neće niti nam trebaju jer su već u stanju havarije postojeći a od novih koji se najavljuju za septembar ne zna se koji će ići jer nadrogirani ŽM nema pojma šta je pričao jučer a šta priča danas. Jedni su najavljivani tada jedni danas a opet ovom prilikom se zahvaljujem Telemachu što nije uvrstio pink kanale niti ćedingosp0 wrote:sta je sa ovim Pinkovim kanalima? dali ce to ikad pustiti u program? kako znam HS je vec to uradio...
-
StupskaBitanga
#7858 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Televizija koja krade spotove sa YZ uredno logotišom druge televizije, o postojanju prave i kontinuirane tv sheme da ne govorim. Slučaj koji se desio da na programu jednog kanala ide logotip drugog i sl.
- Cracked
#7859 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma samo pink, sve ostalo su nijanse drugog reda. Pricaj sta hoces mi hocemo pinkove i to hoce skoro svi
-
StupskaBitanga
#7860 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
otiđi i vidi programsku shemu tih pinkova gdje je na kanalu pink premium čija je definicija najnoviji filmovi A kategorije film iz 1984
- mlohava_čuna
#7861 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa tada su se i snimali najbolji filmovi. Svi filmovi poslije 2000 te su jad i cemerStupskaBitanga wrote:otiđi i vidi programsku shemu tih pinkova gdje je na kanalu pink premium čija je definicija najnoviji filmovi A kategorije film iz 1984
- gnjev
#7862 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ajd kad vam nista ne valja recite mi alternativu pinkovim filmskih kanalima trenutno kod nas ? Htjeli vi priznati ili ne taj paket je trenutno nesto najbolje sto nam nase operateri mogu ponuditi .
-
swatch
#7863 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
PINK za svaki od svojih kanala otkupi sadrzaj od drugih emitera i razlicitih produkcijskih kuca. Na osnovu toga oni imaju pravo da emitiraju spotove i razlicite emisije sa razlicitih kanala. Ne kontam sta ti smeta logo nekog drugog kanala na kanalu koji ti gledas? Ko je god imao priliku da vidi sta nudi taj PINK paket, izrazio je zelju za istim. Nemoj mijesati ovih par karina PINK kanala koje ti gledas putem Telemacha sa PINK paketom koji nudi BHT, HS ili ostali emiteri koji isti imaju u ponudi.StupskaBitanga wrote:Televizija koja krade spotove sa YZ uredno logotišom druge televizije, o postojanju prave i kontinuirane tv sheme da ne govorim. Slučaj koji se desio da na programu jednog kanala ide logotip drugog i sl.
-
swatch
#7864 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Istina je da mu alternative nema. Trenutno me Telemach jako podsjeca na Nokiju i Windows... Svi proizvodjaci su se okrenuli Androidu jedino pametna Nokija fura Windows.gnjev wrote:Ajd kad vam nista ne valja recite mi alternativu pinkovim filmskih kanalima trenutno kod nas ? Htjeli vi priznati ili ne taj paket je trenutno nesto najbolje sto nam nase operateri mogu ponuditi .
- bato99
#7865 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
brazzo19 wrote:Šta ce lihvari obicni , poklopili pola Bosne i sad im se moze
-
sarajevo_com
#7866 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim stvarno da korisnike ne bi trebalo to zanimati, što se zamarati glupostima pokupit logotipa u ćošku itd. Kad bi ih uvrstili sigurno bi svi nasli po nešto za sebe na tim kanalima. Od viška glava ne boliStupskaBitanga wrote:Televizija koja krade spotove sa YZ uredno logotišom druge televizije, o postojanju prave i kontinuirane tv sheme da ne govorim. Slučaj koji se desio da na programu jednog kanala ide logotip drugog i sl.
- Maharadza
#7867 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo!sarajevo_com wrote:Mislim stvarno da korisnike ne bi trebalo to zanimati, što se zamarati glupostima pokupit logotipa u ćošku itd. Kad bi ih uvrstili sigurno bi svi nasli po nešto za sebe na tim kanalima. Od viška glava ne boliStupskaBitanga wrote:Televizija koja krade spotove sa YZ uredno logotišom druge televizije, o postojanju prave i kontinuirane tv sheme da ne govorim. Slučaj koji se desio da na programu jednog kanala ide logotip drugog i sl.
Uvedi brate pa makar ih ubacio u poseban paket koji se naplaćuje, ugl. neka bude kanala za svakoga pa i za ove "ruralce" koji vole "svoju" ćirilicu!
-
sencobih
#7868 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ne bih da ulazim u diskusije bezveze ali pink paket uopste nije los kako neki pokusavaju da predstave, filmski kanali su sasvim ok, uvijek imas na nekom od desetak kanala neki dobar film pogledati, muzika samo dva pink folka su dzigare a svi ostali su mjera za svakoga, a i dzigare su za diskusiju narod to voli, na tifinom koncertu cca 3000 ljudi a neki gile cca 40000 , imam te pinkove putem bht i znam sta pricam. Volio bih i da na telemahu imam te pinkove, jer dzigare ne fali ni na telemahu pa sta falí da puste sve pa ko voli nek izvoli. Najbolje od svega je sto su besplatni a telemahu to izgleda ne odgovara, to je najveci problem, ako bi uveli ode pretplata na cvajuMaharadza wrote:Ovo!sarajevo_com wrote:Mislim stvarno da korisnike ne bi trebalo to zanimati, što se zamarati glupostima pokupit logotipa u ćošku itd. Kad bi ih uvrstili sigurno bi svi nasli po nešto za sebe na tim kanalima. Od viška glava ne boliStupskaBitanga wrote:Televizija koja krade spotove sa YZ uredno logotišom druge televizije, o postojanju prave i kontinuirane tv sheme da ne govorim. Slučaj koji se desio da na programu jednog kanala ide logotip drugog i sl.![]()
Uvedi brate pa makar ih ubacio u poseban paket koji se naplaćuje, ugl. neka bude kanala za svakoga pa i za ove "ruralce" koji vole "svoju" ćirilicu!
- Maharadza
#7869 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ne kažem ja da su loši, štaviše to je sasvim pristojno "na papiru", a pogotovu za naše uslove i okruženje! Ali sumnjam iskreno da će ostati besplatni i kod ostalih operatera! Barem neće sve kanale moći nuditi besplatno, pogotovu onaj premium ili kako se već zove! Stvarno dobrih filmova ima, mada sam ih 99% lično kao stari filmofil već odgledao, a i ne pamtim kada sam posljednji put odgledao čitav film na TV-u! Navikao pauzirati isti kad' god želim, ako to želim, jbg!sencobih wrote:ne bih da ulazim u diskusije bezveze ali pink paket uopste nije los kako neki pokusavaju da predstave, filmski kanali su sasvim ok, uvijek imas na nekom od desetak kanala neki dobar film pogledati, muzika samo dva pink folka su dzigare a svi ostali su mjera za svakoga, a i dzigare su za diskusiju narod to voli, na tifinom koncertu cca 3000 ljudi a neki gile cca 40000 , imam te pinkove putem bht i znam sta pricam. Volio bih i da na telemahu imam te pinkove, jer dzigare ne fali ni na telemahu pa sta falí da puste sve pa ko voli nek izvoli. Najbolje od svega je sto su besplatni a telemahu to izgleda ne odgovara, to je najveci problem, ako bi uveli ode pretplata na cvajuMaharadza wrote:Ovo!sarajevo_com wrote: Mislim stvarno da korisnike ne bi trebalo to zanimati, što se zamarati glupostima pokupit logotipa u ćošku itd. Kad bi ih uvrstili sigurno bi svi nasli po nešto za sebe na tim kanalima. Od viška glava ne boli![]()
Elem, za prosječnoga korisnika i više nego dovoljan paket! Vidjet' ćemo dokle će biti "besplatan" i kod ostalih operatera!
-
blade234
#7870 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ima nekoliko dana ne mogu koristiti d3go aplikaciju tj. neke programe ne mogu gledati dok se nalazim u drugoj mreži. STALNO MI IZBACIVA "gledanje ovoga naslova nije moguce preko mreze u kojoj se nalazite" telemach sto radite? tjerate me/nas od vas.d3go aplikacija i njena mogucnost da je mogu koristiti gdje god se nalazio me je nagnala da predem kod vas i isto da nekoliko svojih prijatelja dovedem kod vas. a vi ovako vracate. sve su prilike, bye bye telemach.nemojte biti pohlepni!!
Last edited by blade234 on 10/07/2013 22:31, edited 1 time in total.
- Tiger 033
#7871 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- Telemach
#7872 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox, provjerićemo uslugu koju koristite.blade234 wrote:ima nekoliko dana ne mogu koristiti d3go aplikaciju tj. neke programe ne mogu gledati dok se nalazim u drugoj mreži. STALNO MI IZBACIVA "gledanje ovoga naslova nije moguce preko mreze u kojoj se nalazite" telemach sto radite? tjerate me/nas od vas.d3go aplikacija i njena mogucnost da je mogu koristiti gdje god se nalazio me je nagnala da predem kod vas i isto da nekoliko svojih prijatelja dovedem kod vas. a vi ovako vracate. sve su prilike, bye bye telemach.nemojte biti pohlepni!!
-
kakaljin
#7873 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zasto nemate pinkove u ponudi kao svi ostali operateri, i zasto je razlicita programska sema u Sarajevu i Mostaru posebno u vezi HRT-2( tj. zatamljivanje HRT-a u Sarajevu, a toga nema u Mostaru). Molim konkretan odgovor. PozdravTelemach wrote:Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox, provjerićemo uslugu koju koristite.blade234 wrote:ima nekoliko dana ne mogu koristiti d3go aplikaciju tj. neke programe ne mogu gledati dok se nalazim u drugoj mreži. STALNO MI IZBACIVA "gledanje ovoga naslova nije moguce preko mreze u kojoj se nalazite" telemach sto radite? tjerate me/nas od vas.d3go aplikacija i njena mogucnost da je mogu koristiti gdje god se nalazio me je nagnala da predem kod vas i isto da nekoliko svojih prijatelja dovedem kod vas. a vi ovako vracate. sve su prilike, bye bye telemach.nemojte biti pohlepni!!
- Maharadza
#7874 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne brini ti ništa, jer ćeš "biti blagovremeno obaviješten o promjenama u prog. šemi"!kakaljin wrote:Zasto nemate pinkove u ponudi kao svi ostali operateri, i zasto je razlicita programska sema u Sarajevu i Mostaru posebno u vezi HRT-2( tj. zatamljivanje HRT-a u Sarajevu, a toga nema u Mostaru). Molim konkretan odgovor. PozdravTelemach wrote:Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox, provjerićemo uslugu koju koristite.blade234 wrote:ima nekoliko dana ne mogu koristiti d3go aplikaciju tj. neke programe ne mogu gledati dok se nalazim u drugoj mreži. STALNO MI IZBACIVA "gledanje ovoga naslova nije moguce preko mreze u kojoj se nalazite" telemach sto radite? tjerate me/nas od vas.d3go aplikacija i njena mogucnost da je mogu koristiti gdje god se nalazio me je nagnala da predem kod vas i isto da nekoliko svojih prijatelja dovedem kod vas. a vi ovako vracate. sve su prilike, bye bye telemach.nemojte biti pohlepni!!
-
kakaljin
#7875 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na konkretna pitanja bi trebalo da se dobije konkretan odgovor, a takvi odgovori samo pokazuju ne znanje i nespremnost da se korisnicima da adekvatna informacija, da se korisnici smatraju onako kao bi trebali informaciju bi dobili odmah.Maharadza wrote:Ne brini ti ništa, jer ćeš "biti blagovremeno obaviješten o promjenama u prog. šemi"!kakaljin wrote:Zasto nemate pinkove u ponudi kao svi ostali operateri, i zasto je razlicita programska sema u Sarajevu i Mostaru posebno u vezi HRT-2( tj. zatamljivanje HRT-a u Sarajevu, a toga nema u Mostaru). Molim konkretan odgovor. PozdravTelemach wrote:
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox, provjerićemo uslugu koju koristite.
Kada korisnici pocnu da placaju racune blagovremeno kao sto oni obavjestavaju o programskoj semi, bila bi puno drugacija prica kada ih se nesto pita.