Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Polako ali sigurno idemo ka boljem. Lijepo je ovih dana citati intervjue fudbalera Zelje na raznim portalima, u kojima svi do jednog opusteno pricaju o klubu, karijerama, ciljevima, pripremama. Osjeti se pozitivna, relaksirajuca atmosfera, sa naglaskom na fudbalu prije svega drugoga.
RasAlGhul wrote:Dobio sam informaciju, ako neko može provjeriti ko je blizak sa ljudima u klubu da nije uplaćena rata Poreskoj?
Nije. Klub je opustošen, nema se para.
Jel nam se sad automatski naplaćuje i kamata, jel propao dogovor sa Poreskoj?
Ma zajebajem se. Naravno da se plaća to. Nisu ludi preskočiti to, prvi bi Amar uskočio s 10 000 kao što je uskočio XY puta u prošlom mandatu. I nije samo on. Mnogi su posuđivali novac Želji (bez kamata) u proteklih 10 godina za avionske letove, pripreme, plate, stanarine... A danas ih ljudi pljuju jer nemaju pojma o tome.
Jel nam se sad automatski naplaćuje i kamata, jel propao dogovor sa Poreskoj?[/quote]
Ma zajebajem se. Naravno da se plaća to. Nisu ludi preskočiti to, prvi bi Amar uskočio s 10 000 kao što je uskočio XY puta u prošlom mandatu. I nije samo on. Mnogi su posuđivali novac Želji (bez kamata) u proteklih 10 godina za avionske letove, pripreme, plate, stanarine... A danas ih ljudi pljuju jer nemaju pojma o tome.[/quote]
Super onda, to se mora uplaćivati, makar hljeba nemali, sve je započeo Gredić, treba to ispoštovati i da budemo na nuli
Rekao sam da su i pitari namjestili titule, kao i mi, kao i Zrinjski, Modriča, sad sam i pitar ako ne podržavam zateznog kamatara i čovjeka koji je naštimao najviše utakmica u historiji nezavisne BiH
Alfa_i_Omega wrote:Da imaš obraza ne bi više nikad pisao na temi.
"RasAlGhul"
Rekao sam da su i pitari namjestili titule, kao i mi, kao i Zrinjski, Modriča, sad sam i pitar ako ne podržavam zateznog kamatara i čovjeka koji je naštimao najviše utakmica u historiji nezavisne BiH
A ti imaš obraza pisati ne znaš koliko titula imamo
Sram te bilo! Kakvi su interesi pa da pises onakve gadosti protiv kluba? Imas li uopste predstavu koliko štete si nanio sa ovakvim i slicnim izjavama? Sada si se sjetio porezne, izmisljas informacije da uneses nervozu. Fuj.
Sta bi vise volio, da gubimo pa da mozes pisati kontra kluba ili da dominiramo kao nekad?