Takodjer. Nista losije nismo odigrali nego vi posljednju protiv njih.Maharadza wrote:Čestitke tuzlanskim ultrasima na pobjedi športskog im voljenog kluba, tuzla u deliriju, svinja im osvojila nova 3 boda, hura drugovi mađari...
Kme kme
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Takodjer. Nista losije nismo odigrali nego vi posljednju protiv njih.Maharadza wrote:Čestitke tuzlanskim ultrasima na pobjedi športskog im voljenog kluba, tuzla u deliriju, svinja im osvojila nova 3 boda, hura drugovi mađari...
Ja mislim da aludira na navijanje za Zrinjski.plain vanilla wrote:Takodjer. Nista losije nismo odigrali nego vi posljednju protiv njih.Maharadza wrote:Čestitke tuzlanskim ultrasima na pobjedi športskog im voljenog kluba, tuzla u deliriju, svinja im osvojila nova 3 boda, hura drugovi mađari...
Kme kme
Kaze covjek koji nikad nije otiso' na utakmicu Zelje.hrasno38 wrote:Na Grbavici duplo vise gledalaca nego na Kosevu![]()
![]()
![]()
![]()
Ma danima kmece, dzaba im objasnjavat da niko nije navijao nego se prepucavali sa sudijama i gostima u lozi. Ali jok to kmeci, danima suza suzu goni.Grean wrote:Ja mislim da aludira na navijanje za Zrinjski.plain vanilla wrote:Takodjer. Nista losije nismo odigrali nego vi posljednju protiv njih.Maharadza wrote:Čestitke tuzlanskim ultrasima na pobjedi športskog im voljenog kluba, tuzla u deliriju, svinja im osvojila nova 3 boda, hura drugovi mađari...
Kme kme
A sto se igre tice, jednostavno nemate kadar za Zrinjski u formi.
Nisu navijaci Slobode okacili transparent u kojem vrijedjaju Ivicu Osima, nisu proslu utakmicu navijali za Zrinjski protiv Sarajeva... nikad nisu navijaci Slobode nesto uradili, uvijek je ti neko drugi...plain vanilla wrote:Ma danima kmece, dzaba im objasnjavat da niko nije navijao nego se prepucavali sa sudijama i gostima u lozi. Ali jok to kmeci, danima suza suzu goni.Grean wrote: Ja mislim da aludira na navijanje za Zrinjski.
A sto se igre tice, jednostavno nemate kadar za Zrinjski u formi.
Ko je danas gledao, vidi se da ljudi hoce, ali niti znaju nit mogu.
Jeste se primili ko saucesceLeopard_SA wrote:Nisu navijaci Slobode okacili transparent u kojem vrijedjaju Ivicu Osima, nisu proslu utakmicu navijali za Zrinjski protiv Sarajeva... nikad nisu navijaci Slobode nesto uradili, uvijek je ti neko drugi...plain vanilla wrote: Ma danima kmece, dzaba im objasnjavat da niko nije navijao nego se prepucavali sa sudijama i gostima u lozi. Ali jok to kmeci, danima suza suzu goni.
Da se razumijemo, nemam nista protiv tebe licno, ali od srca zelim Slobodi da nastavi takmicenje u Prvoj ligi FBiHplain vanilla wrote:Jeste se primili ko saucesceLeopard_SA wrote:Nisu navijaci Slobode okacili transparent u kojem vrijedjaju Ivicu Osima, nisu proslu utakmicu navijali za Zrinjski protiv Sarajeva... nikad nisu navijaci Slobode nesto uradili, uvijek je ti neko drugi...plain vanilla wrote: Ma danima kmece, dzaba im objasnjavat da niko nije navijao nego se prepucavali sa sudijama i gostima u lozi. Ali jok to kmeci, danima suza suzu goni.
MjauuuLeopard_SA wrote: Da se razumijemo, nemam nista protiv tebe licno, ali od srca zelim Slobodi da nastavi takmicenje u Prvoj ligi FBiH
Pobjedimo prvoplasiranog, a ti nas u Federalnu.Leopard_SA wrote: Da se razumijemo, nemam nista protiv tebe licno, ali od srca zelim Slobodi da nastavi takmicenje u Prvoj ligi FBiH
Pa uvijek ima sljedeca sezonaplain vanilla wrote:Pobjedimo prvoplasiranog, a ti nas u Federalnu.Leopard_SA wrote: Da se razumijemo, nemam nista protiv tebe licno, ali od srca zelim Slobodi da nastavi takmicenje u Prvoj ligi FBiH![]()
E jeste zabavna ova objektivna publika
Treba li da ti nacrtam da je ironija u pitanju a ti dok skupis utakmica odgledanih u zivotu koliko ja imam ima da se jos dooooobroooooo useres! Ono ce meni pricati o utakmicama Zelje i Sarajeva ni u tekucem stanju nisi bio dok sam cucao po Grbavici i uvijek vjetrovitom Kosevu!Grean wrote:Kaze covjek koji nikad nije otiso' na utakmicu Zelje.hrasno38 wrote:Na Grbavici duplo vise gledalaca nego na Kosevu![]()
![]()
![]()
![]()
Btw...oliko je bilo gledalaca po onoj zimi i kisi sa Sirokim na Kosevu. X 4 od ovog sto ima na Grbavici.
Mi smo vas pobijedili posteno, a to sto ste vi dosli da se ko Mejra prosetate Tuzlom, to je vas i Hustefov problemLeopard_SA wrote:Pa uvijek ima sljedeca sezonaplain vanilla wrote:Pobjedimo prvoplasiranog, a ti nas u Federalnu.Leopard_SA wrote: Da se razumijemo, nemam nista protiv tebe licno, ali od srca zelim Slobodi da nastavi takmicenje u Prvoj ligi FBiH![]()
E jeste zabavna ova objektivna publika
heheheheh hajde naci utakmicu ili utakmice prosle dvije sezone kad se Zeljo borio za titulu pa onda mi se javi koliko je gdje bilo. Halo ba vi bi trebalo da ste vec sampioniGrean wrote:Kaze covjek koji nikad nije otiso' na utakmicu Zelje.hrasno38 wrote:Na Grbavici duplo vise gledalaca nego na Kosevu![]()
![]()
![]()
![]()
Btw...oliko je bilo gledalaca po onoj zimi i kisi sa Sirokim na Kosevu. X 4 od ovog sto ima na Grbavici.
De njih da pustimo, ko bi trpio i njihove suzesumirprimus wrote:Evo plavi opet po sudiji.valjda ce kod nas probat posteno